12.55

Tiden rullar på bra här, jag har duschat, jag och Lina har vart til preem och tankat golfen som kommer få köra många fulla människor i natt, Jag är dock inte chauffören. Jag har inte sminkat mig än utan jag sitter och visar min otroligt snygga plitor och finnar! Alla mina fastrar är här så det är helt fult i huset.

Nu äre dags för käk här hmma och ta sig sin första grogg. Tycker nyår är överskattat i vanliga fall. Men det här nåret kommer verkligen bli det bäsa på länge. En riktig BRAKFEST. Ska vara dyng ;)

Efter maten går jag hem till Lina och vi ska fixa iordning oss.

just nu:

Vi ses imorgon, troligen bakis? ;)

Nyårsafton

Det har blivit en hel del inlägg redan nu på morgonen och jag förstår om ni inte orkar läsa allt, haha. Jag har inte hållt på och skrivit dessa inlägg och laddat upp bilder nu utan jag har hållt på och laddat upp bilder lite då och då och skrev även lite igår på inläggen.

Aja i vilket fall så är det ju nyårsafton nu. Jag sitter och tänker över mitt år och ska snart ta mig en dusch och börja göra mig klar inför kvällen. Det är mycket som händer här hemma idag och snart kommer fastrar och släktingar hit. Mitt rum är iaf färdigstädat så det känns skönt.

Nej, dags och sätta fart, Gott nytt år allihopa!

Nyårslöfte

Mitt nyårslöfte var 2009: "mitt nyårslöfte för 2009 är att inte ha för höga krav på sig, att ta dagarna som dom kommer och bara njuta av livet och göra mitt bästa i alla situationer. Jag har även som mål att öka mitt självförtoende en aning under året!"

Lite kostigt nårslöfte egentligen kanske, Men jag förstår hur jag tänkt. Ja vad ska jag säga om det? Nog har jag haft perioder där kraven satts alldeles för höga! Jag har inte kännt att jag har dugit över huvudtaget och allt har vart fel. Speciellt en längre tid nu i höstas. Men jag har lärt mig att det måste få vara så ibland.

Jag tänker såhär: Livet är inte såkallat perfekt, det blir det inte heller. Det kommer alltid finnas uppförsbackar och nedförsbackar. Självförtroendet kommer jag knappt ihåg hur det var för ett år sen. Jag tror egentligen att det är rätt lika. Vissa dagar bättre, vissa dagar sämre. Men ni ska veta att jag kämpar varje dag med att må bra och se dom positiva sidorna. Jag har ett bra liv med människor runt omkring mig som älskar mig, en familj som tar hand om mig, maten serverad på bordet, jag är frisk. Vad kan man mer begära?

Mitt nyårslöfte för 2010 är:
Jag har funderat lite på det där, men jag har faktist inte kommit på någonting bra. Fast jag tycker det är ganska roligt med nyårslöften. Det där med träningen har jag som nyårslöfte att variera min träning med både promenader, gym och kanske någontong annat? Sen ska jag inte träna varje dag. Visst det är roligt när man kommer igång men man tröttnar faktist om man är på gymmet varje dag..

Även om jag tyckte förra årets nyårslöfte var lite konstigt, så tänkter jag ändå ha det lite som ett löfte. Det hållde inte riktigt detta år känner jag därför kör vi på ett liknande, för detta ska helt enkelt bli bättre:


Mitt nyårslöfte för 2010 är för det första att ta mig ut gymnasiet med godkända och fina betyg, även om det kommer bli en jobbig vår med mycket plugg får jag inte ge upp. Sen att ta dagarna som dom kommer och bara njuta av livet och göra mitt bästa i alla situationer. Jag har även som mål att öka mitt självförtoende en aning under året och till slut det där jag sa om träningen.

Nu är det upp til bevis och se om jag klarar det här iår. :)

Lista -2009

Såg att jag gjorde denna lista förra året, så jag gör den nu med.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja det är väll klart.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
 Kommer ett inlägg angående nyårslöfte! :)

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej.

4. Dog någon som stod dig nära?
Nära och nära. Min älskade kanin Ior gick bort :(

5. Vilka länder besökte du?
Turkiet med brudarna, Underbart.

6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
Nja, Kan inte komma på ett vettigt svar. Men 2010 ska bli bättre!!

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
Helt klart 15 aug, dagen vi åkte till Turkiet :D

8. Vad var din största framgång 2009?
Jag blev känd!! haha nej jag vet inte.

9. Största misstaget?
inns för många,

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Någon förkylning och magkatarr typ.

11. Bästa köpet?
Har aldrig vart så rik och köpt så mycket grejer som i år tror jag. Datorn, iPhone, högtalare till datorn, all inredning till rummet och kläder och resan!

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Det jag skrev på frågan innan.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Vännerna, Pila och helt klart Turkietresan med brudsen. Ni skulle sett mina lyckotårar på hemresan av att vi hade haft det så bra!

14. Vilken/vilka sång/sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
David guetta ft akon - Sexy bitch, Jay sean ft lil weyne- Dawn, Cascada- evacuate the dancefloor, Akon- Be with you, pittbull- I know you want me och en massa mer!!!

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Tror tyvärr att jag måste säga lednsnare i snitt. Detta har verkligen inte vart något drömår för min del då jag mått riktigt dåligt, Självklart har det funnits många bra stunder också.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Haft kul och skrattat och inte vara så irreterad! Tränat mer den sista tiden.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Setat vid datorn, deppat och tänkt på min kropp/vikt.

18. Hur kommer du tillbringa julen?
Jag VAR hos Moster Maj och åt och sedan jobbade jag från 15-21.

19. Blev du kär i år?
nej

20. Hur många one night stands?
Vet bara jag ;P

21. Favoritprogram på TV?
Andra avenyn, Idol, Halv 8 hos mig m.m. Jag är ingen TV tittare! 

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Nej. Ordet "hata" använder jag mig inte av när jag beskriver en människa.

23. Bästa boken du läste i år?
Jag läser inte böcker.

24. Största musikaliska upptäckten?
Låtar som är lite "rockiga" ;D

25. Något du önskade dig och fick?
Massa grejer, mendet mesta har jag köpt själv och det är jag stolt över!

26. Något du önskade dig men inte fick?
En bil. Men det får jag snart :)

27. Årets bästa film?
Vet inte.

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
På själva födelsedagen gjorde jag inget speciellt, var med Lina, åt thaimat, var besviken.. Firade dagen innan med exotisk bricka och drinkar hemma hos mig, bysygefest och slutade i vansbro med ett jävla bråk! :O

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
JA! Vädligt mycket. Men som sagt jag borde vart gladare.

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Använder kläder som jag trivs i och känner mig fin i. Tänker mycket på mode, men är inte alltid så modern av mig kanske? Sen måste jag tillägga att gummistövlarna har aldrig vart så mycker använda som under den här sommaren!

31. Vad fick dig att må bra?
Vännerna, festerna, Pila, Resan.

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
vet inte?

33. Vem saknade du?
Morfar Farfar Farmor och Ior, Sen massa andra såklart :(

34. De bästa nya människorna du träffade?
Jag vet faktiskt inte, Personal på Jobbet kanske.

Mitt år 2009

Jag tänkte jag skulle berätta lite om mitt år. Det är svårt och veta vad man ska börja med. Men jag antar att jag ska börja från början till slut?

Den första tiden av året, var jobbig. Det var mycket tårar, Både morfar och farfar hade precis gått bort. Jag saknade dom så sjukt mycket och det gör jag än i dag. Farfars begravning var den 10é Januari. Sedan kom februari. Jag gjorde min andra tatuering i nacken. Sarah fyllde 18 och fick körkort. Eller det var många som fick körkort där under våren. I mars fyllde Lina 18. Det var kul när ala tjejerna vart 18 och kunde gå ut tillsammans, för i början när jag fyllde 18 var det ju inte så många som kunde hänga på eftersom inte alla hade åldern inne. Våren fortsatte och det hände väl ingenting speciellt vad jag kommer ihåg. Jo vi var ute och åkte i Linas saab en hel del. Jag minns att det var så jävla roligt. Saknar den bilen alltså.

Jag minns att jag tränade som en galning, Gymmet var mitt andra hem hela vårterminen. Men sen när sommaren närmade sig började jag gå väldigt mycket. jag och Kaisa var ute varje dag på långa promenader och jag älskade ju det. jag förstår bara inte varför jag inte har tagit tag i det igen. Men det har kommit så mycket emmellan. Magkatarr, förkylning, praktik och massa annat. Varför ska det alltid bli så? Förra året sabbade mitt knä för mig. me det är bara att ta nya tag. 

Under sommaren jobbade jag. Jag var på djura/insjön hemtjänst och trivdes jättebra! Sommaren började bra med fint väder men fortsatte sedan med den regnigaste sommaren jag vart med om, kallt och regn hela tiden. Det var så att man undrade varför man ens ägde ett par shorts! Det blev mycket fest under sommaren. Under CCW var jag där varenda dag trotts att jag jobbade varje dag nästan. Det var en hård vecka, men otroligt rolig.

Den 15 augusti åkte vi ett helt tjejgäng till Alanya i Turkiet. Det var en helt underbar resa. Allt var så bra. Underbart sällskap, sol, värme, fest, Dans på bordet till "sexy bitch". Åhh vad jag saknar den veckan. Lätt den bästa på detta år.

Sen kom hösten. Det har nog vart den västa hösten jag vart med om på länge känns det som. Hösten är verkligen en deppig period. Jag har tänkt mycket på mit utseende, mina fettvakar och liknande. USCH det har varit en hemsk tid. Men såklart har det funnits roliga oh bra stunder också. Jag har jobbat en hel del extra på djura hemtjänst och tjänat mig lite exta pengar. Praktiken på Kirurgavdelningen, mage-tarm under november känns som den fick tillbaka mina fötter på jorden igen. Då började jag verkligen på riktigt förstå hur mycket ett friskt liv med underbara människor betydde. Bara att få leva och må bra och inte behöva ligga i en sjukhus säng.

Hur ska jag nu sammanfatta året. Jo det har vart ett deprimerande år för min del med mycket tårar, saknad och ångest över min kropp. Det mesta är faktist negativt med 2009. År 07 och 08 var mycket bättre år för mig. Självklart har det funnits roliga och bra stunder också. Men jag hoppas hoppas verkligen att ett nytt årtionde kan bli bättre för mig, ett nytt år, nya chanser att få det bättre, tänka om. Jag är på god väg, 2010 SKA bli bättre!

Bild galleri från sista året på 00 talet- 2009!

Här kommer massa bilder från 2009, Från början till slut. Det är inte lätt och välja ut bilder ska jag tala om, Det finns en hel del och gräva i, men har gjort så gott jag kan :)


21.41

Nu blir det en lite bildbloggning.

Sen jag skrev senast har jag varigt med Lina. Vi har vart hemma hos henne och gosat med hundarna, min älskade Kaisa. Saknar våra promenader, men efter resan har jag lovat mig själv, både kropp och själ att börja röra mig igen. Mår inte bra av att inte göra det.

Sen åkte vi (det är inte långt men kallt!) till bystugan för att hjälpa mamma och mormor med dukning och dekoration till festen!

Jag och pappa skalade potatis, 20 kg! Men vi vet inte om det räcker eftersom det kommer en hel del folk. Det kanske blir att åka och köpa mer imorgon.


Nu har jag precis kollat på en film och jag ska fixa lite med bloggen och sen gå och lägga mig. /LS

Städat

Städat klart nu, usch vad drygt det var, tror jag aldrig städat så noga och nu tror jag inte det finns nått damm eller lort alls i mitt rum.

Här i stugan är det full fart, mamma och pappa är stressade och arga. Jag är på fruktansvärt dåligt humör och sitter inlåst på mitt rum. Inte kul när man bara får höra en massa tjat och gnäll hela tiden. Det är heller inte kul och storstäda sitt rum i 2 timmar när dom säger åt mig och göra det. Jag får damp snart, eller jag har redan kanske jag skulle säga.. Resfebern gör inte det här bättre heller. Kan INTE koncentrera mig på någonting annat nu. Har inte börjat packa än det ska jag börja på fredag när alla åkt hem. Vi får nämligen hem massa folk hit imorgon som ska sova här. Om jag inte sagt det så ska mamma ha en 50 år/ nyårs fest på nyår eftersom hon fyller år den 1 januari. Så det är mycket med mat och förberedelser som ska göras nu.

Skriver mer senare, förhoppningsvis med ett bättre humör..

Släppt ut hästarna

Godmorgon, Det forstätter med denna kyla även idag. Förstår inte att det kan vara så kallt!? Jag och Lina har precis tagit ut hästarna och mockat. Känndes inte speciellt kul och släppa ut dom nu men dom vill ju inte vara inne heller så. Pila har ett vamt halstäcke iaf så hon klaran nog sig bra:)

Nu blir det att sätta igång och städa! /LS

Bowling!

Jag och Lina satt hemma hos henne och hade det lite halvtrök. Det finns ju liksom ingenting och göra här i hedby och ännu mindre när det är -25 ute. Så vi satt och funderade på vad vi skulle göra. Så vi kom på att vi skulle åka och bowla. Så vi ringde och bokade en bana i borlänge, då var klockan  19.20 och kl 20 hade vi bokat banan. Så det blev att byta om och ringa Maria och höra om hon ville med och sticka. Vi kom lite försent men nog fick vi bowla allt. Det slutade ju med såklart att den bästa vann. Jag, vem annars? ;) haha skoja, jag brukar suga totalt på och bowla. Jag liksom kastar iväg klotet. Men det kanske är den tekniken som kommer bli inne,vem vet?

Jag kanske ska ta tillbaka det jag skrev förut att jag tyckte jag själv var snygg? :O Denna bild ser ju totalt förjävlig ut, osminkad och ofixat hår. Men jag bjuder på den!

Resultatet!


Jag kom hem för ett litet tag sen och nu ska jag gå och lägga mig. Vi har vridit upp värmen i hela huset nu, så golvvärmen står på 40 grader, så man känner verkligen att det är golvvärme, så skönt. Så nu hoppas jag att jag inte ska frysa inatt :)

Åh vad jag längtar till söndag nu det är helt sjukt, Ska bli så skönt med VÄRME :D:D Är sprallig i hela kroppen!

Godnatt/ LS


avensjuka

Storbloggarna skriver ju altid om avensjuka. Det förstår jag, folk är så jävla avensjuka så däför skriver dom elaka komentarer. Ingen kan neka att det är på annat vis! MEN jag märker också av det, lilla jag bara? Jag la precis upp några bilder på bilddagboken och på en gång får man dumma och onödiga mail som att jag är ful t.ex. Nu är det så att mitt självförtroende är så pass bra så att jag vet att jag inte är det. Jag är en snygg människa (visst jag är inte känd och har mycket pengar som storbloggerskorna). Personerna som komenterar är bara avensjuka. Det vet jag! Låter kanske kaxigt och onödigt med ett sånt här inlägg men fan jag blir så irreterad på töntarna som skriver så. vilket liv som har.. :O

Huvudvärk

Har setat och laddat upp bilder här på bloggen. Det är en massa bilder från året som gått och jag är inte klar än. Tar en jäkla tid och jag känner att jag har fått väldigt ont i huvet. Jag ska ta nån tablett och sen ta en dusch, hoppas på att det går över snart! /LS

Vinter på riktigt!

Jag och Lina var nere i stallet nyss och mockade sen gav vi kaninerna en massa halm och hö så dom klarar kylan. Nu står termometern på 21 minus!! Men det är sjukt fint ute så jag kunde inte låta bi att ta nån bild.


Från juldagen

Några bilder vart tagna men inte var det många med min kamera allt!



Sådär!

Godmorgon

Nu är jag hemma igen efter en natt hos Maria. Det blev att titta på en film och sen la vi oss. Har då verkligen fått sovit ut inatt iaf så det känns bra.

Vet inte riktigt vad som händer idag än. Kallt är det iaf, -19 så det blir ingen ridning. åhh jag som vill rida varenda dag nu innan jag åker iväg.

Nu kommer det lite bilder snart./ LS

Till Maria!

Jag och Lina sticker till Maria nu. Det blir att sova över där inatt :)


Vintertema




Bästisar <3


Bikinin

Nu har jag hämtat ut bikinin och den sitter jättebra. Lätt värd sina ca 600 kronor trots att inte färgen är den finaste. Det är en bh med byglar för jag har ju rätt svårt och hitta bh/bikini eftersom jag behöver en rätt stor kupa och mindre runt om. Försök hitta 70 D i en normal butik. Det är helt omöjligt rent utsagt och jag vet att jag inte är den enda med detta problem. Jag menar bara för att brösten växer så betyder det faktist inte att man blir rundare runt om för det? Nej men mitt smalaste ställe på kroppen är just där bhn sitter och därför behöver jag inte så stort runt om. 75, 80 och uppåt finns det ju hur mycket som helst av i D men inte 70. Tänk vad många gånger jag stört mig på detta. Jag har verkligen SKITSVÅRT och hitta en bh som passar och det är inte ett dugg kul ska jag tala om. Tänk att få gå in på H&M en vanlig shoppingdag och köpa en bh bara. Det kan jag glömma. Så trist!! :(

Lägger upp en bild för att visa den. Tycker inte om att visa sånna här bilder men ni får en liten bild ändå. Jag kommer väl ändå visa en massa bilder från Thailandsresan sen så..

 / LS


snorig

Sitter här och snoret bara rinner och jag nyser så det ståt härliga till. Spelar ingen roll hur mycket jag använder nässpray eller snyter mig heller verkar det som. hopas bara på att det ge sig innan söndag.

Det blev iaf en leopardfärgad tröja inhandlad för mig på lager 70 och sedan lunchbuffe (thai) på gagnefs pizzeria. När vi kom hem åkte vi ner till stallet och så blev det en helt underbar ridtur i det fina vädret och i den ljupa snön. Vi såg även 3 älgar, kul! :D

Nu bär det av mot gagnef, ska hämta ut min bikini som jag beställt från nelly! =)


insjön

Jag och Lina sov till halv 11 och nu sticker vi till Insjön . Där blir det lunch och kolla i lite affärer! :)


Hos Lina

Nu är jag hemma hos Lina, men vi har verkligen ingenting och göra. Det blev inte speciellt mycket inhandlat på kupolen idag. En ny genomskilning balsam mascara eftersom min gamla gick sönder, sen en conceler pensel och lite bra grejer till resan, kropps scrub, bodylotion och vätskeåterställande.

En vecka kvar till Thailand nu :D
/LS


Söndag

Fullt upp för min del! Men nu kommer en kort update. I fredags blev det förfest hos mig och sedan lucky. Jag hade roligt, men tycker så synd om Sarah som bev utkastad för att hon spydde. Så full tyckte iag inte att hon verkade. Så tråkigt. Vi kom iaf hem vid 2 och så vaknade vi vid 10 kanske. Klockan 1 åkte familjen och Gustav till faster Lena på middag. Så där blev vi kvar resten av dagen/kvällen och kom inte hem förens 1. Så trevligt att träffa min släktingar och kusiner :) <3

Nu på förmiddan har jag jobbat, och nu är jag påväg ner till stallet för att ta mig en ridtur. Det har ju komit hur mycket snö som helst inatt :D Efter det bär det av mot borlänge och kolla om man kan hitta nått på mellandagsrean. Brukar vara lite klent tycker jag! / LS


Juldagen

Nu är det äntligen den efterlängtade juldagen. Jag Sarah Lina har varit ner i stallet och mockat och nu kom jag precis ut ur duschen. Jag ska börja fixa iordning mig lite nu tänkte jag, föna håret och sminka grunderna lite. Klockan 1 har vi bord på lucky så det blir att åka dit och käka sen åka hem igen och förfesta. Har med andra ord har vi lite att göra resten av dagen. Fest hela dan ju ;D

Hoppas ni andra får en trevilg juldag. De ska vi ha!


Julafton.

Sitter här hemma nu och tar det lugnt efter en aktiv dag. Har så fruktansvärt ont i magen, den där jäkla mensverken kan ju ta sig nånstans..!

Min Julafton har varit mycket speciell i år. Jag var ju som sagt och släppte ut hästarna imorse. Sen uppnade jag julklapparna på förmiddan eftersom jag inte skulle hinna göra det med dom andra. Efter det började jag göra iordning mig och vid halv 1 åkte vi till Maj. Där det blev julmat. Kännde inte alls i år att jag var så sugen på julmat och jag mår nästan illa från igårkväll av allt sött.

Jag hann vara med på julklappsutdelningen en liten stund bara. Men sen vare bara att bege sig till jobbet. Har jobbat från 15-21 så det blir lite pengar allt.

Egentligen skulle jag INTE få några julklappar i år. Men jag kännde på mig att mamma och pappa skulle köpa nått även om det mest är småsaker.
I julklapp fick jag:
- Thailandsresan.
- Massa pengar. (även thiländska bath).
- En Jutgjärn (stavas det så?) stekpanna.
- En potatisskalare.
- Vitt påslakan set med spets.
- Nattlinne. Skitsnyggt!!
- Doftljus.
- Presentkort- make up store.
- Ullsockor.
- Vantar.
Tror det var allt :)

Hoppas ni har haft en bra julafton allihopa. Det har jag även om jag jobbat och har asont i magen. / LS

Utsläpp

Jag släppte ut hästarna imorse. Så himla mysigt och det hör liksom julen till för mig. Jag tror nästan jag gjort det varenda julafton sen vi skaffade häst. <3


God Jul

Jag önskar er alla en God Jul och ett gott nytt år :)


Uppesittarkväll..

..med BINGOLOTTO, Jag vann.. ingening fast jag hade 2 lotter :( Hade inte väntat nått annat heller. Nu är jag så jäkla övermätt, översötad, mår illa och har ont i magen. Usch skulle bara vilja spy upp allt och sen springa en lång runda. Men istället ska man gå och lägga sig med en mage som står rätt ut. Det där sockret som finns i allt mår jag inte bra av känner jag. Visst det är jul men man ska må bra också. Så typiskt mig att äta och dricka en massa som jag inte behöver "bara för att". Onödigt!

Paketinslagning:

bingolotto med Mamma och Pappa =)


En Lisa som är proppmätt och nu ska lägga sig. Såg att det precis blev julafton nu också :)


Julkänsla

Paketen är nu inslagna efter mycket lång tids jobb med det. Jag försöker alltid göra fina paket med lyckas i princip aldrig.. Men någon gång kanske man blir bra på det. I vilket fall tycker jag det är lite mysigt att slå in paketen såhär dagen innan julafton.

Sitter och väntar på att klockan ska bli halv 8 medans det värker i ansiktet. Ibland hatar jag finnar och plitor, Det ser ju inte bara illa ut utan det gör ju jätteont, inte nog med det har jag bränt mig i solaret..

Iaf vid halv 8 börjar uppesittarkvällen med bingolotto. I hopp om at vinna någonting, en bil, någon milojon eller nått vore väll inte helt fel såhär dagen innan julafon va? :D Inte för att turen brukar vara på min sida, men man vet aldrig. För några år sedan vann faktist min faster (Irene) en bil!

Nej ska ladda upp med lite glögg och annat innan det börjar snart :)

Julpynt

Jobbat hela dagen och nu sittter jag här och tar det lugnt. Jag ska snart ta tag och städa en sista gång innan julafton som är imorgon. Kan inte riktigt fatta att det är imorgon!

Tänkte bara visa er hur jag julpyntat mitt rum iår, Mycket mer än vanligt! Börjar nästan längta tills jag får ta bort det, haha.

 
Den där tomten betyder mycket för mig. Den har Farfar gjort till mig som jag fick i jullapp när jag bara var 2 år.



Så mysigt och kolla ut och se granen lysa fylld med snö på kvällarna:)

Godnatt

Nu har jag beställt en ny bikini till resan i sista sekund för jag kännde verkligen att jag behövde det. Ligger i sängen nu och det är dags för mig att sova och drömma om om resan.

ÅÅ vad jag längtar, det är bara 11 dagar kvar nu. Känns sjukt med tanke på vad mycket som ska hinnas med innan dess. Julafton, juldagen, mellandagsrea och massa shopping, Pila, Nyås fest. Ja en massa saker på 11 dagar. Just nu går tiden långsamare än vanligt och jag börjar känna av resfebern regält! Tänk om jag gör illa mig innan och vi inte kan åka, vi kommer till en skitdåligt hotell, det är bara 10 grader och regn hela resan, min resväska kommer bort när vi är där nere, jag bränner mig första dagen och kan inte sola resten av tiden, jag får lov att åka hem och hämta någonting när vi är där nere och kommer inte tillbaka. Äsch jag har så mycket tankar i huvet ska ni veta. Men det brukar alltid gå bra trotts att jag alltid tänker sånna här tankar innan en resa. Men det kanske finns någon mening med det? För det gör ju att man aldrig är missnöjd eftersom detta aldrig händer.

jaja godnatt,  jag jobbar hela dan imorgon till halv 4 så vi ses på eftermiddan!

Relaxen

Jag och Lina har som sagt varit på relaxen och haft det skönt. Jag tror vi var där i 3,5 timme och jag är helt avslappnad och seg nu. Jag ska måla klart hyllan nu tänke jag och kolla på förra veckans avsnitt av andra avenyn som jag missade. / LS




Tisdag

Jag och Lina tog ut hästarna imorse och så mokade vi och fixade klart. Sarah var nere i stallet också och hon skulle ut och rida. Men Pila fick stå idag. Sen drog vi till dalviks kvarn och köpte 2 spånsäckar.

Nu har jag packat ihop lite grejer för jag och Lina ska åka till Leksand och gå på reaxavdelningen och ha de skönt nu! :) 

åkt skridskor!


Jag sitter hemma hos Lina nyss och vi kom nyss hem från en trevlig kväll. Det blev att åka skridskor i djura och Maria och Klas kom även dit. Jag måste ju säga att jag är superduktig, haha eller? ;) Klas hade skotern med sig så jag fick köra och han körde även mig, så jag fick mig en jäkla åktur! Älskar att köra skoter. Så det kanske blir en sån istället för en bil? haha nejdå.

Kan samanfatta att den här dagen har vart bra iaf. Jag och Lina ska snart ner och natta hästarna. Ska inte skriva nått mer för jag lär ju vara social här :) Hörs imorgon!


Mellanlandning!

Kom precis hem från borlänge och har fått en hel del handlat. Nu Åker jag och Lina iväg och åker skriskor :D hihi

ÅÅ vad avensjuk jag är på Hanna som snart lyfter mot Australinen, gud vad skönt.!!

Ridtur

Hello
Sitter här och fryser efer att ha varit ute på en mysig ridtur i skogen. Vi red på Pila och Lussan. En otroligt mysig ridtur med massa snö, synd att inte kameran var med. Hade kunnat fått hur fina bilder som helst ju! Men men det får bli en annan gång.

Jag ska duscha nu och sen åker jag och Lina till borlänge och trängs med alla andra människor på kupolen. Ska köpa den sista julklappen som jag inte har en aning om vad jag ska köpa för nått. Ska även kolla på någonting att ha på mig på juldagen.

/LS

21.44

Hemma från jobbet. Andra gången jag skriver det idag vilket känns lite konstigt. Nu har en person avlidit också. Det kanske var bäst för honom ändå eftersom han hade metastaser spridda i hela kroppen. Usch det är sånt som är så hemst med det här jobbet. När människor går bort. Annars så trivs jag otroligt bra. Idag var jag t.ex ute och sladdade en massa. Den där bilen är grymt rolig och sladda med, är det inte perfekt och åka runt och leka i bilen på jobbet? :D

Jag skrev ett inlägg förut innan jag skulle till jobbet men det blev tydligen inte med och hela inlägget försvann. Sånt är så störande. Jag har väldigt svårt och skriva ett inlägg 2 gånger. För har jag väl skrivit det en gång går det bara inte och skriva det igen. Aja det var väl skit samma.

Jag och Lina kan inte bestämma oss hos vilken vi ska sova över hos nu. Det största problemet vi har just nu, haha ;D


Jobb hela dan.

Kom från jobbet nu och det har vart fullt upp hela förmiddan och det är verkligen kris med folk så jag ska jobba i kväll igen. Jag börjar klockan 4 så det blir massor att göra nu. Städa rummet, åka ner till Pila och en massa annat :)

natti

Kom hem från gagnef för ett tag sen. Jag och Lina har skussat Anders, Jonny och Anton till pizzerian för dom skulle ha käk.

Men nu ska jag borsta tänerna och sova. Det ska blir så skönt och få sova ordentligt eftersom jag bara sov 5 inatt.
Jag har väll inte så mycket mer och säga. Klockan ringer kvart över 6 imorgon för jag jobbar förmiddag.

God natt på er =)


Jag vill så gjärna ha en hund!


Ridtur i kylan

brr jag fryser fortarande även om jag kom hem för ett bra tag sen. Jag och Lina har vart ute och ridit i vinterkylan. Det kan vara något av det mysigaste som finns. Känna att det bara biter i kinderna och tårarna kommer ner för kinderna och blir till is för att det är så kallt och håret blir alldeles vitt. Alla träd är vita av frost och allting bara glittrar. Så fint!

Jag ska ta mig något varmt och dricka, vi ses.


Igår/ jobbat.

Nu är jag hemma från jobbet, Armbågen börjar bli bättre nu så det är bra, för det går mycket bätre att jobba då.

Igår skussade jag och Lina Stefan (Linas pappa) på julbord. Sen åkte jag och Lina hem till Anders där det var fest och mer folk än någonsin nästan. Glögg dracks, fast jag tror det flesta låg på golvet. Rökt canada gås åts det också en hel del av. Gott men segt.  Sen hämtade jag och Malin Stefan vid baren eftersom han hade dragit dit. Full var han eftersom det hade vart någon rik snubbe som hade bjudit på drinkar där.

Nu ska jag hänga med familjen Göras och käka ute någonstans. / LS

:)

Ikväll äre jag som är chaufför!

Jullov

Nu så äntligen har vi JUL LOV och det känns så jäkla skönt. 2 veckors ledighet här hemma i Sverige och sen får man steka i solen 2 veckor. Inte helt fel med ett brak från Sverige så här mitt i vintern. ÅÅ vad jag läntar nu!

Precis vart nere i stallet nu, Ska kila / LS


- 19 !!

Fy satan vad kallt det är ute och inne också för den delen. Så nu har jag massor av kläder på mig, 2 par leggings, stickatd tröja, pälsmössa, uggs, skinnhandsakar. Men man fryser nog ändå. Jag är dock inte emot kylan. Jag tycker det är så mysigt och det blir erkligen julkänsla. För tänk er om det skulle regna och vara 7 grader varmt ute nu. Det skulle vara åt helvete!

Nu ska jag åka mot leksand för julavslutning! :)

jobbat

Hej hej

Jag har varigt och jobbat i 3 timmar och det händer mycket på jobbet nu. otroligt mycket att göra. Annars är man bara 2 på en kväl men nu har vi FEM stycken som ska ha dubbelbemaning (alltså man måste vara 2 personal) annars har vi tv som har dubbelbemanning. Det blir väldigt mycket och göra eftersom man bara är 2 stycken på en kväll, så därför har dom extra personal. Vi har fått en person som har canser och i stort sett lever sina sista dagar, inte alls gammal heller. Lite sorgligt är det allt. Fast jag märker att jag blir så mycket starkare av att se hur hemskt andra har det. Tänk att jag har det så bra som jag har det liksom.

Ska gå och lägga mig nu snart, JULLOV imorgon :D

Mys

Vilket julmys jag har här hemma. Det är 14 minusgrader ute och här inne sitter jag och myser med mina raggrockor, långkalsonger, freecetröja och mammas otroligt sköna tröja på det.

 Lyssnar på julmusik, dricker glögg. Ska ta mig ett bad och tvätta håret, tända doftljus och slappna av lite.

aj..

Satan i gatan vad ont jag har i armen. Var precis ner till stallet och mockade, tog in Pila och satte på na ett varmare täcke. Hon kliade sig så mycket i huvet så jag bytte grimma i fall att det var den som kliade, och tror ni inte jag lyckas på nått vis slå i kärringnerven i boxdörren. Jag tänkte men ää det går över fort. Men när jag väl började röra den och skulle tömma skotkärran "upptäckte" jag att det gjorde asont, trodde fan ett tag jag hade brutit den. Har aldrig vart med om något liknande. Sen ska jag jobba extra idag ockå, 2 timmar på kvällen . Förstår inte hur det ska gå till just nu!

Jag lever!

haj haj haj

Måste ju ge er ett livstecken! Vilket fruktansvärt inlägg jag skrev när jag kom hem inatt. Fast iof är jag nästan full fortarande. Eller jag kan då inte sätta mig i en bil och åka till wollyboll turneringen nu!  mår dock inte dåligt alls. Jag kännde på mig att jag skulle bli full igår, och det blev jag då allt 

Nu blev jag så galet sugen på rostade mackor med ost och en varm kopp oboy till frukost. Det var en sån frukost som jag altid åt när jag var liten. Ska ta mig det nu, ser far jag nog ner till stllet. Får se om jag tar mig till Leksand idag. Det blir nog senare isf för jag vill ju inte bli tagen för rattfylla.

/LS

SKÅL!

Bum bum be-dum bum bum be-dum bum...

its reinring men, hallelulja :D

fult ös medvetsös..
 
botten upp och resten i håret!!!

skål skål alkohol sånt som inte killar tål, SKÅL !!!! ;)

JAG är nu hemma från banken var jag påväg att skriva, ja jag har nämligen vunnit 3 miljoner (deet har ni väl iiiiiinte missat? ska köpa en massa grejer nu äntligen, å att brandmännen slipper det ?), nja skämt och sido.. jag menar faktist baren,vad annars?? ;) har gnuggat gaddarna och tagit bort sminket. Jag har haft hur jäkla roligt som helst. Men kan det bli bättre när man är med sina fantrastiska vänner? nope självklart inte, vad trodde ni? :O :D I love my friendes såklart ;D

Jag är rätt så knall (eller? ;)? ) men det  får ni leva med  :D

hörs imorgon om jag ÖVERLEVER EVENTUELL BAKFYLLA!.. ;P haha :D


trött och slut

Ligger här i sängen och har min enda lugna stund idag, så himla skönt. Det har varigt mycket i skolan idag så känner att mitt huvud är helt slut. Snart ska jag ta tag och fixa iordning mig för studentfesten på baren. Just nu känner jag mig inte så laddad för jag är sjukt trött och ögonen vill bara gå ihop. Men det kommer bli ändringar på det, bara jag får i mig spriten så kommer allt vara på topp ;)

haha jag har Geri Halliwells låt "It´s raining men" på hjärnan!

Skola!

Sticker till skolan nu. Inget smink runt ögonen för det är rött och kliar som jag vet inte vad. Men jag måste låta bli för annars blire värre. Kör på röda läppar istället! SEE YA !

Vilken dag!

Jag och Hanna har hållt på med vårat projekt arbete hela dagen. Sofie kom även och hjälpe till på slutet. Till lunch blev det korv/bacon stroganoff, ris och grösaker hemma hon Hanna. Lite annorlunda men gott! Jag kom hem vid 4 då mitt huvud var helt tomt och jag ville bara lägga mig i ett badet eller sova! Så var inte fallet utan det var bara att sätta på sig stallkläder och fara ner till stallet trots att jag egentligen inte hade tid. Men när jag väl kom ner till stallet hade Sarah vart jättesnäll och mockat åt Pila. Så jag vägde bara upp hö och bar lite vatten så det var guld värt. Tack Sarah! Jag ville bara stanna i stallet när jag var där nere, typ slänga mig i halmen och typ sova där efterosm stallet får en att slappna av så, bara lukten av stall och ensilaget liksom. Men nej, det var bara att åka hem igen. Idag hade det liksom varit jätteunderbart och rida ut i all snö som har kommit inatt/ idag eller kanske tolka ;) men nej :( Älskar snön! När jag kom hem satt jag mig och pluggade och har gjort det fram tills nu.. Jag är helt slut i huvet + att mitt öga bara gör ondare och ondare, och har börjat klia!!

Det har varigt en jobbig dag men nu efteråt kan jag inte beskriva kännslan av vad skönt det är att ha fått undan en massa grejer. Tror bara det är 3 inlämingsuppgifter i psykologin kvar som ska in innan fredag. sen jobb med projekarbetet.

Nu förtjnar jag verkligen att SOVA, så nu ska jag byta om och borta tänderna, är skit trött och dagen blir jobbig imorgon. Natti :)


Ögoninflamation?

Jag tror att jag börjar få ögoninflamaton. Jag har haft det flera gånger förut och det är inte roligt. Det gör ont i ögat och är svullet och rött på ögonlocket, Får jag det så vet jag vad jag har och vänta! Usch jag hoppas det är något tillfälligt för det tar sån himla lång tid innan det går över, och det ser förjävligt ut!!

Ska sätta på mig kläder nu innan jag sticker till skolan/ LS

ME

Godnatt allihopa, Det är dags för mig att sova. Ska till skolan imorgon ändå även om vi är lediga. Det är mycket med projektarbetet alltså!


pixbox

Här händer det inte mycket, jag har precis tagit mig en het dusch. Alltså jag har frusit hela dagen, så fruktansvärt kallt!! Nu sitter jag och lyssnar på "morning after dark" och kollar lite på pixbox. Finns lite bilder på Pajaz där från stället han bor på nu. Jag blir så himla arg när jag ser bilderna, jag mår fruktansvärt dåligt av och se någon annan rida honnom. Han är fortfarande min i mina ögon trotts att det snart är 4 år sedan vi sålde han. Usch jag sakar han verkligen hur mycket som helst och jag skulle göra vad som hels för att få han han igen!! Tänk att ha han och Pila tillsammans här hemma! Vad underbart, och dessutom tyckte dom om varandra när dom gick på sommarbete tillsammans förut!!

Älskar verkligen den här bilden, Min älsklinagar. <3

Curling

hemma!

Dagen började med att jag INTE gick upp i tid för att plugga, FY mig!! Däför får jag göra det idag/imorgon. Inga lektioner idag, för vi hade tydligen Curling från 10-14. Jag vet inte vad jag ska säga om det riktigt, inge speciellt men jag ska  då verkligen inte börja med det.

Sen hade vi träff med Leif angående projekarbetet. Det är så himla mycket med det nu, mycket över huvud taget som ska vara inlämnat den här venckan, Jag spyr! jag vill verkligen göra undan allting, vilket jag ska göra också. Men magen säger ifrån. Tänk att man ska vara så kännslig. För minsta grej så kommer det, magkatarren. Hatar det!!

Lockit hår idag!



Avslutar

Avslutar dagen med några bilder, Nu ska jag lägga mig innan jag somnar på soffan, Godnatt sötisar =)

mycket tankar.

Mycket tankar yr i huvudet just nu och jag känner att jag skulle kunna skriva en hel bok typ? Det ska jag dock inte göra!

Jag har nyss klivit ut ur dushen och innan det har jag ju hämtat Lina. Satan vad långt det är att åka till Äppelbo alltså, tror jag har setat i bilen i 3 timmar. Tänk det är ju halvvägs till Sälen och det märktes att det var mer snö där än va det är här hemma. Att vi inte åkte till Sälen på när vi ändå nästan var där ;P.

Kom på att det skulle vara väldigt roligt och åka ett helt gäng till fjällen, hyra en stuga, åka skidor och festa! Kanske någonting att satsa på? ;) Fast nu på kvällskvisten kom det faktist ner några snöflingor här, och det blir jag så glad för. Man får lite julkänsla iaf. Kanske ska ta mig en kopp glögg? Förra året fanns verkligen inte julkännslan över huvud taget. Allt som cirkulerade i huvudet var bara min älskade som inte längre fanns. Jag hoppas den här julen blir lite bättre trots att jag jobbar på julafton.

Känner mig lite halvt sressad och panikslagen just nu. Det är asmycket som ska göras i skolan innan skolavslutningen. Bara 2 vanliga skoldagar kvar och massor som ska göras. Jag borde ta tag i det nu, men magkatarren börjar smyga sig på :( Det är lika bra att jag tar det lite lugnt idag och sover ordentligt, men går up tidigt innan skolan börjar imorgon. Jag blir ju bara piggare och piggare på morgonen nu för tiden så det kan ju inte skada.

Veckan är i övrigt väligt väldigt lugn,  förutom allt plugg:
Vanlig dag imorgon,
ledig tisdag,  (MASSA PLUGG!)
Vanlig skoldag på onsdag, (Sista innan lovet!) Sen äre bara en termin kvar! Räknar nästan dagarna.
wollybollturnering på torsdag vilket betyder, ledig?
Avslutning på fredag.

Men jag ska kämpa nu, innan avslutingen, bara 5 dagar. Sen kommer jag ju leva lyxliv! Iaf enligt mig, för mig är det lyx. Två veckor hemma som kommer att bestå av massor med tid i stallet/ridning, promenader, jag ska bli bätrre på det där med träning, det har spårat ur på slutet.. FAST jag har gått ner i vikt :D Kunde ni inte tro va? nej inte jag heller! Jag kommer umgås med mina vänner och såklart massa festande på juldagen och nyår! Den 3é åker vi till Thailnad och kommer hem den 20é. Det ska bli så fruktansvärt SKÖNT och jag kan nästan inte tänka på någonting annat nu, Älskar resor, Bara 3 veckor kvar idag för den delen! :D

Så det här slitet som blir den här veckan får jag stå ut med helt enkelt!

Annars då? Jo ! =)


Ute

Har vart ute ända sen jag skrev sist. Först tog jag en härlig lånpromenad i solen, sen direkt hem och byta om och ner i stallet. Det blev en ridtur i kylan också, Mys!

Men nu blir det inte att sitta här nått mer för nu ska jag sätta mig i bilen mot Äppelbo och hämta Lina som är hos Linda, Hörs ikväll!


jobbat,

Kom precis hem från jobbet, slutade klockan 12. Ja jag jobbade nämligen idag, och inte fick jag sova många tmmar inatt heller, Visste ju knappt vad jag hette när jag vaknade kvart över 6 av att klockan ringde!

Men när man väl har jobbat så är det så värt det! Tjänar ändå 750 kr på det här förmiddagspasset, och när pengarna kommer blir man så glad!

Kvällen slutade iaf som privat chaufför nåt Klas och Jonas, och dom var så jäkla fulla, haha. Vi drog runt på olika fester och även till lussebandyn en kort sväng. Jag är glad att kvällen slutade som den gjorde, jag hade ju mycket roligare än att gå och lägga mig när jag hade tänkt göra det.

Nej vädret är hur fint som helst så nu äre dags för mig att ta mig ut i solen! =)

;)

 Här får ni lite godbitar och titta på! ;)  Skämt och sido..!


usch!

Superduper.. SÄMST lördag alltså, skit tråkigt allting. Är rastlös och så jäkla uttråkad. Jag ska nog tvätta bort sminket och gå och lägga mig snart. Men vi får se om det kommer lite bilder först!

Ändrade planer, Jag sticker till Leksand! =)

;D

Mitt sanna jag? ;)

18.18

Det blev en promenad i skogen förut inte med någon hund dock eftersom varken hundar eller människor syntes till hos familjen Göras. Kom precis hem efter att ha hämtat Tilda hos Gustav. Lyssnar på Eriks vinnarlåt higher om och om igen flera gånger om, som jag har gjort hela dagen. Det är jag nog inte ensam om, men den är ju så bra! =)


bilder

Såhär ful var hyllan innan den fick lite färg (vit) har hunnit målat den 2 gånger för färgen torkade väligt fort! Fast jag måste måla någon gång till och dra lite med sandpappret innan den är klar.


Var till Farfar och Farmors grav i torsdags <3


Nu äre dags och sätta fart på fläsket ;P


Blocket.se

Godmorgon,
Jag har redan hunnit med en del. Jag och Lina släppte ut hästarna imorse och mockade åt Pila. sen har jag målat en hylla som jag ska sätta upp på mitt rum.

Sitter just nu och poppar hög musik och kollar på bilar på blocket. Det finns så himla mycket snyggt! Det är dags att börja kolla runt lite nu, för det står inte på föreas man ska ha en! Men vad ska man ha för nån? :P

Ja!!

JA Erik vann, åå vad fin vinnarlåten var! http://www.youtube.com/watch?v=DJxiX5u_nm0. Det vart iaf en trevlig kväll med mina brudar och frukt! hihi

Jag har inte så mycket mer och säga än att jag ska gå och lägga mig nu, vi ses!

Fredag!

Det är fredag och äntligen helg, känns lika bra som vanligt. Med det händer inget speciellt i helgen vilket känns lite tråkit kanske.. Jag och Lina har precis vart ute och gått med Kaisa och Siri, Nu ska jag greja lite bara innan jag sticker till Sarah. Vi tre brudar ska kolla på Idol finalen hos henne. Blir toppen<3


<3

ridit

Nu är jag hemma!
Har vart i skolan. Skit tråiga ämnen på fredagar varkligen. Först religion och vi läste bibeln hela lektionen. Har lite svårt och förstå varför, helt onödigt och det intresserar mig inte. Sen psykologi som jag kappt vet vad det är.. joodå och slutligen engelska. Jag har ju egentligen läst engelska A, men eftersom jag inte blev godkänd så läser jag nu upp ämnet.

Har precis varigt ute och ridit med Lina nu, Pila var rätt hård i munnen. Så nu värker min rygg, jag kan få väligt ont om jag rider på hästar som är staka, Det känns som det blöder i skuldeladen. Men det går över!

Dags för mat!

Redo för skola!

Är jag fördigfixad, så nu äre dags för mig att åka till skolan, börjar 10.10


natti

Det börjar bli dags att lägga sig snart för att orka upp imorgon. Jag vill ju inte försova mig en gång till. Har inte gjort någonting vettigt nu heller, hållt på och pysslat lite i rummet och kollat i tax free katalogen som vi fått hem inför Thailandsresan, det brukar väll inte vara nått speciellt i dom katalogerna men ändå. Nu längtar jag så sjukt mycket alltså. Det ska bli så skönt och ni får helt enkelt stå ut med lite tjat om det här i bloggen.

23 dagar kvar :D

Har föresten fått ännu en idé med mitt rum nu, blir troligtvis lite pysel med det i helgen!

Nu är dags för mig att sova, natti alla vänner och ni andra som läser min blogg. Det vore kul och veta vilka ni alla är eftersom statistiken visar mycket mer än vännerna/dom jag vet läser.

Saknar

Har varigt til graven idag och tänt 2 ljus. Ett för Farfar och ett för farmor. Min farmor dog för 11 år sedan, väligt länge sen och även om jag inte var jätteliten så är det knappt så att jag minns henne. Så himla tragiskt. Det jag minns av henne är att hon lagade jättegod mat och var världens snällaste mäniska (det är nog därifrån pappas snällhet kommer ifrån). Jag vet självklart hur hon såg ut och så, men inte mer? Och Det var för 11 år sedan när farmor dog som Farfars liv började bli sämre. Det var då han började bli diment och kravlig och flyttade sedan till ett hem som han bodde på i flera flera år. Farfar saknade farmor så himla mycket, han var ensam och tyckte inte alls att livet var kul. För han har alltid varit en sån som alltid har varigt glad och skämtat (pappa är lika!), han gillade att måla och tälja en massa grejer, som emil i lönneberga, viste ni föresten att det var han som startade afären "byxshoppen" i Falun? Han drev den där affären själv och pappa fick alltid en massa gratis jeans, vilken lyx han hade.

På nått vis känns det som jag aldrig hann lära känna dom för jag var liksom inte tillräckligt gammal. Låter kanske konstigt, men det är sanningen.

Vila i frid Farfar och Farmor, Jag saknar er så oerhört <3

:(

Det går inte alltid som man tänkt sig. Jag vände på vägen till skolan, ögonen var fyllda av tårar. Det blir en sväng till falun/Sunborn idag, till graven och älskade Pila. Orkar bara inte med skolan idag. Saknaden är för stor..

:´(

Godmorgon!

Jag har försovit mig lite, börjar 8. Så lär sätta lite fart!

Idag är det ett år sen Farfar avled. Saknar honnom otroligt mycket även om jag inte skriver om han lika som morfar. Usch vilken hemsk tid det var för ett år sen, det var liksom allt på samma gång och begravningar hit och dit. :´(

Vila i frid Farfar, jag saknar dig! <3

mys

Jag har haft en riktig myskväll under täcket vid tvn, med mandariner och vindruvor, älskar verkligen frukt alltså, och mandarinerna kan man ju ihjäl sig av den här årstiden. Jag var påväg och lägga mig för en halvtimme sen. Men när jag upptäcke att klockan bara var halv 10 satt jag mig här ist, trodde nämligen klocklan var halv 11.
_______________________________________________________________

Måste bara säga hur mycket jag saknar tiderna när jag gick på IV och i 1an av omvårnadsprogrammet. Vad mycket roligare det var att gå i skolan, jag kämpade och tycke det var kul! Jag hade mycket roligare då. På rasterna, man var yngt och allt känndes så stort med gymnasiet, alla 88or gick kvar, inge störnade 93or och fjortisar. Allt var så KUL. Nu blir det bara värre och värre för varje dag som går, jag trodde alltid att sista året skulle bli så bra, jag hade FEL..!


våren -07


TV resten av kvällen!

Så jäkla gott det var med tacos förut då! Tror aldrig tacos har smakat så bra som det gjorde idag! Jag har precis varit till kaninerna och gett dom lite å sätta tänderna i. Dom var som vanligt väligt hungriga. Man kan ju börja undra om det är nått fel? haha ;P

Jag ta en dusch nu, tvätta bort sminket och lägga en ansiksmask. Sen blir det tvn resten av kvällen. Orkar inte göra nått annat. byee!

hungrig!

Kom precis hem från skolan, åkte buss idag vilket jag inte har gjort på 2-3 månader. Eller vädigt länge iaf! Det har varigt en lång dag med samhällskunskap prov som gick bra och redovisning av praktiken. Sen har vi beställt biljetter till studentkryssningen som är i april. Slutligen åkte jag och Sarah hem till Hanna för att vi skulle jobba med vårat projektarbete, så en liten bit kom vi väll. Väldigt mycket jobb på projektarbetet nu innan jul!

Är vrålhungrig och nu är maten klar hör jag pappa ropa, det bir tacos, gött!

TV

Det här blev en riktigt tv kväll för min del, hade tänkt badat men det blev ändrade planer. Har kollat på "halv 8 hos mig", "äntligen hemma" och självklart "andra avenyn". I pauserna har jag hunnit duschat och tittat på provet. Tror jag kan allt nu, det var inte mycket att plugga egentlgen och inte så svåra saker. Typ staff, brott, invandrare, missbruk m.m. Så det kommer nog gå vägen imorgon om inte Leif har något jättesvårt prov.

Nu är dags för mig och lägga mig i sängen som är nybäddad och sova. Är inte alls trött men måste ladda krafterna tills imorgon, Godnatt! <3



samhällskunskap

Pluggar för fulla muggar här, till samhällskunskaps provet som vi har imorgon. Egentlign känner jag mig inte tillräkligt frisk för att ta mig till skolan. Men det är ett måste när jag har både prov och en redovisning. Vill bara bli helt frisk nu. Rösten är bättre, men istället har jag börjat fått ont i halsen och känner mig febrig. Ska fortsätta plugga nu./LS

segt

Dagen har vart skit tråkig! Jag har vart ner i stallet, rensat min garderob och slängt grejer jag inte behöver typ trasiga strumpor. Det finns ju ingen anledning och ha dom kvar. Sen har jag bytt sängkläder och kollat på samhällskunskapen lite och setat här + vid tvn. Jag har inte städat eftersom jag gjorde det här om dagen.

Nu ska jag och Tilda spela kort, vi har väl ungefär lika tråkigt..

Inga onyttigheter för min del!

Jag vet att jag alltid säger, Nu är det bara så lång tid kvar tills.. eller nu har jag inte ätit godis på .. månader. Eller något i den stilen. Men jag måste ändå få säga att det är en månad sen jag bestämde mig för att sluta med ALLA sötsaker! Med det menar jag kakor, bullar, glass, naturgodis (torkad frukt och nötter) Dock tycker jag det är lite svårt det där med torkar frukt och nötter). Eftersom nötter finns i viss mat och russin finns i musli. Fast det är väll just det att jag köpte rätt mycket naturgodis ett tag. Nu är det slut på det. Jag plockar inte precis ut den torkade frukten ur muslin och nöterna ur maten. Men jag tänker ändå forsätta säga att jag inte äter godis eller några onytigeheter/sötsaker.

Jag är stolt över att jag är så stark och klarar av detta. Det känns inte jobbigt eller svårt över huvud taget, och sötsuget är som bortblåst. Vill jag ha nått att tugga på så blire ett tuggummi för min del. Sötsaker gör mig ändå inte lyckligare. Jag trivs mycket bättre med att få äta god mat istället.



vaken

Jag är uppe, och har vart sen halv 9 ungefär, men sen har jag setat och kolla på Bert! Vi får se hur den här dagen blir då. Det är ju skit trist väder, alldels mörkt och massa dimma Men kan ju tro att det är mitt i natten men nej, klockan är snart 11. Det känns som att det aldrig liksom blir dag..


TRÅKIGT

Har lagt undan böckerna för kanske en timme sen, sitter och trökar. Känner mig en aning rastlös. Det finns liksom ingenting och göra. Jag känner att jag skulle vilja komma igång med träningen igen. Det har blivigt alldeles för lite den här hösten av olika anledningar. Sen har det liksom inte blivit att komma igång på riktigt igen. Varken promenader eller eller gym den senaste tiden. Nu mår jag ju inte så bra heller och det gör mig bara ännu mer irreterad. Jag känner liksom mig så seg och sover sämre är jag brukar på nätterna för att jag inte gör någontong. Jag behöver RÖRA på mig, min kropp är i stort behov av det just nu! Jag älskar ju att gå ut och gå. Blir ännu mer irreterad nu för att jag började skriva om det så vi lägger ner.

Har väl inte så mycket mer och skriva är att jag har TRÅKIGT TRÅKIGT TRÅKIGT TRÅKIGT..!!! och nu vill jag ha min röst tillbaka. Är ledig imorgon, vad ska man då hitta på? Har en hel del funderingar MEN nej.. jag är inte tillräckligt frisk..suck

Ska väll göra någontng nu, typ sitta här och ha ännu mer tråkigt? Är inte trött heller.

Nagativa tankar kan stärka självkänslan.

Har du hört att du kan stärka din självkännsla och din lyckonivå genom att se dig själv i spegeln och säga saker som "jag är värd att älska" eller " jag ä framgånsrik" Ska du kanske tänka dig för en extra gång.
Ny forskning från University of waterloo visar att de här uttalandena bara stärker självkänslan om du redan har stark självkänsla. Att repetera positiva uttalanden om sig själv kan hjälpa personer som redan har en hög självkänsla. Men det kan ha en motsatt effekt på de personer som har störst behov att tro på sig själva, sammanfattar forskarna bakom studien.
Deltagare med låg självkänska mådde bara bättre om de skrev både negativa och posetiva påståenden om sig själva på en lapp. Forskarnas slutsats är att det kan ha negativa konsekvenser om man uppmanar folk med låg självkänsla att uteslutande fokusera på (konstgjorda) osetiva tankar om sig själva.

Självkänslan stärks när du:
- Säger ifrån när något känns besvärande och fel.
- Känner efter vad du vill, och vad som känns rätt.
-  Ser til att få en daglig dos av något som känns bra.
- Har överseendemed dig själv, när du gör fel.
- Släpper föreställningen om att du ska vara perfekt.
- Värdesätter dig själv- Både goda och dåliga sidorna.


Ur senaste numret av iform!

paus

Tar en paus från pluggandet, det tog längre tid än jag räknat med, med alternativ medicin uppgiften, och ändå är den inte klar. Jag har nyss käkat lite. Så jag väntar lite med att komma igång med samhällskunskapen som också är väldigt mycket plugg, tur att vi är lediga imorgon så att jag hinner plugga då också.

Usch vad vädret är tråkigt nu alltså, regn, regn och regn. Det blir inte bättre av att klaga,  jag vet! Men tycker det är så trist ändå. Längtar sjukt mycket till Thailand nu, samtidigt som jag börjar få resfeber. 26 dagar kvar, känns som en evighet samtidigt som det känns så nära.

Saknar Turkiet sjukt mycket också <3

plugga

Har varigt ner i stallet och mockat, fixat åt Pila och patat med Ankie. Det är egentligen Linas dag men jag hjälpte henne för att hon kommer hem så sent idag.

Nu väntar plugg resten av dagen skulle jag behöva säga. Men ja i några timmar framöver iaf. Eller vem vet, det kanskeblir hela dagen? Det blir at plugga till samhällskunskap provet, redovisning av apu (är förberedd, men ska lägga till lite mer), till nästa vecka har vi en uppgift i alternativ medicin som ska vara klara att redovisa. Jag ska redovisa om kostterapi, vilket betyder saker som man kan ändra med maten för att m bättre, intressant!


Egentligen är jag sjukt skoltrött och orkar knappt vara i skolan. Men vad hjälper det, det är bara att KÄMPA nu! Jag tänker absolut inte lida på vårterminen och dom sista veckorna innan studenten för att jag inte gör någonting nu. Det är bara dumt. Jag går i skolan för min egen skull och ingen annans. Jag får helt enkelt lov att vara lite postiv nu även om det är jobbigt. Det är bara denna vecka och nästa vecka kvar i skolan sen får vi jullov. Nästa vecka är skön eftersom det är wollybollturnering, ledig en dag, avsluting och bara 2 dagar i skolan.

Dessutom kommer jag ha en mycket skönare resa om jag gör undan allt nu, Så nu: PLUGGA!

Konsum sallad

Sitter vid köksbodet och njuter av en härlig konsumsallad. Har varigt till skolan en sväng på omvårdnadslektionen och lyssnat på redovisningar från praktiken. Jag gjorde inte min eftersom min röst inte tillåter det, sen skulle inte alla hinna heller. Men det var roligt och lyssna på dom andra vart dom har vart och hur dom hade det och så.

Jag åkte hem efter lektionen eftersom vi skulle ha idrott som jag inte kan vara med på och sen skulle vi kolla på en film på alternatv medicin. Så jag pratade med Anna, så jag ska jobba med en uppgift hemma istället som ska vara klar om en vecka.

Ska forstätta smaska på min sallad nu, sen fara ner till stallet!

trött

Nu blev jag trött, började kolla på en film på 3an men jag orkade inte kolla mer, och filmen skulle sluta 23.20. Istället ska jag gå och lägga mig. Vi ses imorgon. /LS

Vänstersidig hemikolektiomi.

Nu har jag varigt duktig och pluggat lite. Jag har förberett mig för redovisningen av praktiken som vi ska ha imorgon. Man ska prata lite kort om vart man varigt, vad som var dom vanligaste felet på patienterna, hur man hade det och så ska man välja ut någonting och beträtta lite mer runt det m.m. Jag Ska prata om coloncncer eftersom det och cancer rekti var det vanligaste vi hade.

Visar en bild så blir det enklare att förklara. Jag var ju med på en operation (väntersidig hemikolektiomi heter den) Det är när personen har en tumör colon (tjocktarmen). Jag har ritat ut vart den sitter, sen har jag även visat ungefär hur mycket av tarmen som tas bort för att vara säker på att den inte sprids. Sen är det individuellt vart i tarmen den sitter och det är det som avgör hur mycket man kan/ska ta bort. Tycker det här är så himla intressant!


Nu blir det ett bad!

bilder

Igår innan vi åkte till Ullis. Tänk att det alltid ska vara så svårt och veta vad man sa ha på sig. Sådana gånger vill man varken vara för uppklädd eler för "sloig". När vi gick på lucky bytte jag dock till en klänning!


2 advent

Jag och Lina har varit till Leksand och solat nyss, sen åkte vi vidare mot tällberg där vi hämtade Tilda hos Gustav. Nu sitter jag bara här och softar, lite störande att jag inte kan sjunga med till musiken bara. Jag är så jäkla hes, har fasen ingen röst kvar!

Idag är det ju andra advent också, tänk att tiden går så fort, snart jul, nyår och Thailnad. Längtar ihjäl mig, till Thailand alltså :D

vart i stallet

Nu har jag varigt neri stallet och mockat åt både Pila och Mambo, tänkte vara lite snäll mot Ankie och göra det. Det blev hon väldigt glad över eftersom hon hade väldigt ont i nacken dag (hon har en whiplashskada). Pila har ju fortfarnade ingen sko så någon ridning blev det inte. Men tog in henne och borstade och gav na en morot. Hon är nog lika glad ändå.

och vet ni, imorse kände jag inget. Men nu börjar jag bli hes och sjuk igen..!  Är det inte typiskt, bara för man håller på och bli frisk så går man ut och festar och är ute i kylan i bara tunna strumpbyxor och får tillbaka förkylningen. Lagomt till skolan imorgon, kunde ju inte bli värre. haha skämt och sido. Det gör mig inte ett skit att behöva vara hemma från skolan. Det är ju altid skönt och vara hemma och chilla ;)

Det vart utgång igår,

Godmorgon, har vart vaken sen halv 9 nu. Tänk att jag aldrig ska få sova ut ordentligt, blir irreterad! Drömde en helt sjuk dröm inatt också. Det var mitt i sommaren men vi skulle tydligen ut och åka släde med Pila i skogen för där fanns det snö, hm drömmer konstiga drömmar varje natt nu för tiden, jag undrar vad det beror på.

Kvällen slutade med Lucky igår, jag hade kul men jag har haft roligare. Jag var väll rätt full vilket jag ofta brukar bli när jag dricker. Fast det är väl meningen också? Babblar om allt och inget gör jag, haha. Har börjat dricka en hel del på slutet nu, Kommer väll bli alkis snart. Jag vet inte om jag ska tycka att det är bra eller dåligt att dricka. Man måste ju vara ung, leva och ha roligt samtidigt som jag är lite av ett hälsofreak och tycker att min kropp inte mår så bra av det. Tur nog blir jag aldrig bakis vilket är skönt. Förut fick jag alltid jättemycket finnar när jag hade varigt ute och festat, det får jag inte längre. Men istället har jag andra problem dagen efter vilket jag inte tänker skriva om, haha! Min hy ser mycket finare ut nu också, tror det var luften på sjukkhuset som gjorde den ful förut, men nu går det år rätt håll!

Nu ska jag ta och hitta på något, men vet inte vad. Vädret suger totalt nu när snön smälter också, Kan den inte bara ligga kvar?

Slarvigt!

Usch vad jag skrivr slarvigt!!! Det ska verkligen bli ändringar på det. Fattar ju knappt själv vad jag har skrivigt ibland. Ibland har jag dock lite svårt med stavningen, men så är det bara.

Nu ska jag fixa iordning mig lite, sminka mig och platta håret för ikväll är vi bjudna på middag hemma hos Ullis. Så det blir trevligt =)


Det vart en kort förkylning, är nästan frisk nu, vilket jag är glad för!

Solat/ Insjön/ Ridit

Nu sätter jag på datorn för första gånen idag. Jag och Lina har varit till leksand och solat på meddo. Det behövdes för jag är likblek och har inte solat på kanske 2 månader. På hemvägen åkte vi förbi insjön där det var julmarknad och så kollade vi in i lite olika affärer sen blev det en lunch på petterssons cafe´, bakad potatis blev det för båda.

Kom precis hem från stallet nu. Jag och Lina har tagit oss en ridtur på Pila och Mambo. Idag blev det konditionsträning och Pila har tappat en sko, vilket inte var så kul. Inge får väll slå på den snart så vi få rida!

Nu väntar jag på att Lina ska komma, och bara för jag skrev det så kom hon precis innanför dörren, hehe vi hörs!


god natta

Tove åkte ur idag vilket jag inte trodde, men huvudsaken är att Erik är kvar och jag hoppas han vinner. Känns konstigt att det bara är 2 stycken kvar nu!

Nu ska jag iaf lägga mig. Mår mycket bättre föresten vilket jag är glad över! natti

känner mig som ny!

Nu har jag badat, och nog blev det med en massa kryddor allt;) Ingefära, nejlikor apelsin, juice och lite olja, Låter äckligt va? Men vafan kan man stoppa det I kroppen så kan man väl ha det utanpå också. Jag tvättade iaf av mig efteråt för hela jag luktade jul. haha

 
doftljus- mango & persika salsa!


Lite och tugga på i badet: apelsin, äpplen, apelsin juice och så fick jag lov att ta en xider ;) hihi

fotskrubb med jordgubb, och ansiktsmask som jag använder dagligen-  från oriflame.

Shampo och balsam (inpackning) från alterna!

 

Såhär vart min dörr!



Snart börjar idol, bara 3 stycken kvar nu ju!


Nu blir det ett bad med kryddor? ;)

Bilderna är klara och många vart det, Svartvita allihopa. Jag och mamma är ensama här hemma så vi har precs ätit en kycklingkrya med nötter, cocosmjölk och massa kryddor med bulgur. Det var faktiskt riktigt gott, ett viktväktar recept också så inte så onyttigt!

Jag skulle elda förut också, det gck ju sådär.. tro jag hållde på i en kvart? men så kan det gå, haha. Men nu snart när det finns lite mer varmvatten i tanken så äre dags för mig och ta ett bad och bara ta hand om kroppen. Läste lite i iform som jag fick hem idag. Där stog det 2 olika oljor man kunde göra till badet. i dom skulle det bla annat vara vissa kryddor och oljor. Men eftersom vi inte har allt som skulle vara i dom där oljornna så ska jag tasta att experimineter och ha i vissa grejer bara som lugnar! Vi får väll se om det funkar?

Fixar med bilder,

Har hållt på med bilder hela förmiddan. Redigerat och gjort svartvita. Nu väntar jag bara på att mamma ska komma hem med bläck så jag kan skriva ut dom. Har bara fått ut 3 st än så länge för sen tok bläcken slut. Sen ska dom upp på dörren, det kommer bli som ett sort collage. Kenske visar er sen hur det blir :)

Vädret är iaf jättebra, det snöar och är ca -2 grader, perfekt enligt mig.

Så ser det ut när jag tittar ut genom fönstret. Stugan är försesen snart klar. Pappa har jobbat på fort med den med tanke på hur mycket jobb det var!

Framsidan

(Y)


Timbaland feat. Nelly Furtado & SoShy - Morning after dark
Keisha - tik tok
Keri hison feat. Akon - Change me
Jay Z feat. alicia keys - Empie state of mind
Lady gaga - Bad romace
leona lewis - happy
Westlife - What about now
Nickelback - If today was your last day
Eorope - New love in town



vaknat,

usch, jag hatar att vakna upp och näsan är full med snor och man får lov at kämpa för att få luft typ. vaknade nyss, men har halvsovit hela morgonen sen 6 kanske, drygt.. jävla förkylning, blir ju galen!

läggdags?

Nej nu äre kanske dags och sova, fast är inte sådär jättetrött när man inte gjort någonting. Jag blir hemma imorgon också eftersom vi ska på en "studieresa" til stockholm till någon mässa. Hade varigt roligt och följt med. Men är man inte frisk så känns det lite jobbigt och åka 6 på morgonen och komma hem vid 6 på kvällen. Så det får bli så helt enkelt. Jag hoppas jag kan sova ut lite imorgon, tänk om jag kunde få sova till 1 någon dag t.ex. Men nej det skulle typ aldrig hända! Jag är väldigt morgonpigg helt enkelt Vilket iof också har sina fördelar.


Godnatt <3

Finns inte så mkt annat att göra,


DAGENS:
klädsel: Mjukisbyxor och fleecetröja
frisyr:  utsläppt och fult
låt: många! Musiken har gått här hela dan.
tv: andra avenyn och sällskapsresan
sjuka: förkyld
tråkigaste: trökit och vara alldeles själv en hel dag.
roligaste: är på bra humör!

SENASTE PERSON SOM:
sov i din säng: jag
såg dig gråta: vet inte?
fick dig att gråta: hm, när jag var upp i skogen och tände ett ljus för morfar, att han inte finns fick mig att gråta..
fick dig att börja skratta: person? just nu är det alla sjuka bilder!
du gick på bio med: Lina och Inhwan
du gick på stan med: Tilda
skickade ett e-mail till dig: facebook
skickade ett sms till dig: Lina

HAR DU NÅGONSIN VARIT I:
Norge: ja
Danmark: Ja
Finland: Nej
Island: Ja
USA: Yes :D BÄST !
Tyskland: Ja
Frankrike: Nej
Spanien: Ja
Italien: Ja
Kroatien: Nej
Grekland: Ja
Polen: Nej
Schweiz: Ja
Thailand: Nej men ska snart.
Kanada: Nej
Brasilien: Nej
Belgien: Nej

EXTRA STUFF:
Vad är du mest rädd för: att inte uppfylla min mål
vad vill du gifta dig: det visar sig i framtiden
Vem hatar du verkligen: ingen
Varit kär: ..
Kör du bil: ja
Har du ett jobb: ja
Är du ett hälsofreak: ja jag tänker otroligt mycket på min hälsa!
Är du ensam nu: ja i mitt rum iaf.
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta: strönde låter som man inte vill ska fastna.
Månad: sommarmånaderna såklart?
Mat: Kött
Dricka: Vatten!!
Godis: det finns inte i min värld.
Tidning: iform
Film: Finns så många bra!
Skådis: vet inte.
Djur: häst

DE SENASTE 24 TIMMARNA, HAR DU:
Gråtit: Nej
Köpt någonting: Nej
Varit sjuk: tyvärr måste jag svara ja:/
Sjungit: nej
Sagt: Mycket!
Velat säga till någon eller några att du älskar dem: inte tänkt på det.
Träffat någon ny: Nej
Saknat någon: ja
Kramat någon: Nej
Ätit: Ja
Pussat någon: Nej


HAHAHA!

Har badat och fixat nu. Jag känner en lycka i hela kroppen just nu, jag känner mig så glad!!! Sitter och kollar på en massa gamla festbilder och ser lyckan i bilderna, alla smile. Alla ser glad ut och kag blev på ett sjukt bra humör och Festsugen so satan! :D

Lägger upp lite bilder ;P hahahah!
 
Var lagomt övetrött på planet från NY, (kan inte sova på plan) Men kul hade jag och Tilda.

18.53

Känner mig nästan sämre nu, det kliar och svider i näsan och det känns hela tiden som jag ska nya men det gör jag inte, och det stör mig! Har inte gjort mycket nytta idag heller, kollat på 2 avsnitt som jag missat av andra avenyn och så har jag kollat på sällskapsresan och bara segat. Morsan klagar såklart på att jag inte har gjort någonting när jag varit hemma en hel dag. Det brukar låta så varje gång jag är hemma och är sjuk. Jag blir så irreterad för den enda som gör nått i den här familjen är jag. Tror inte dom fattar hur ofta jag städar hela huset. Övervåningen behöver dom knappt röra för att jag alltid städar den. Nej jag vill flytta hemifrån snarast alltså, dom kommer märka då hur stökit det är här hemma. får damp på det här!

Nu blir det ett bad som jag har tänkt ta länge nu, Ska bli skönt och jag hoppas jag får vara ifred!!!!

1 !

Om bara 1 månad åker vi till Thailand. Det ska bli så jäkla skönt och satan vad jag längtar nu!



Det är så det är.

Allt består av en enda bergochdalbana. Ibland är den läskig när man är upp och ner i någon lop och ibland är det underbart när man åker fort i någon härlig kurva. Det är helt enkelt väldigt olika. Man har deppiga perioder när man undrar varför allt ska vara som det är. När jag känner mig deprimerad tänker jag väligt mycket på min kropp, hur mycket jag hatar att vara tjock, hur jag är och beter mig. Allt är fel med mig eller så tänker jag väldigt mycket på mina älskade släktingar eller djur som inte längre finns hos mig. Hela världen känns ond och jag känner mig allmänt nertryckt och dålig. Som tur är så kommer man alltid tillbaka till den roliga kurvan i bergochdalbanan. Livet blir bätte även om man aldrig hade trott det tidigare när allt är på botten. Man blir lycklig och man börjar uppskatta det fina och bra med livet. Just nu har praktiken fått mig och må väldigt bra när jag helt plötsligt ser hur bra jag har det, jag är frisk, jag har underbara vänner, en famlij som vill allt väl. Ett tag  i höstas trodde jag aldrig någonsin jag skulle bli glad igen. Fast det blev jag. Men det man måste förstå är att livet går ner till botten för alla någon gång. För vissa är det kanske värre och för andra inte lika mycket, men alla har vi våra tråkiga och dystra perioder i livet, dagar som man känner att man bara vill dra täcket över huvet och aldrig mer titta upp.

Just nu mår jag otroligt bra. Jag har fantastiska vänner/familj jag är frisk och jag uppskattar det jag har.

hemma och sjuk.

Jag är hemma idag, jag är väll inte vrålsjuk. Men jag har ont i halsen och tät i näsan och har kanske lite feber? Känner mig bara allmänt hängig helt enkelt. Så idag blir det att ta det lugnt i sängen/tvn.

"I hate this part"

Hörde låten "I hate this part" med pussicat dolls när vi var på kupolen idag. Har inte hört den på ett bra tag. Men jäklar vad den väckte minnen (från sommaren -08). Älskar den låten så nu går den om och om igen här hemma :)

Nu är jag redo för att sova, sitter här i sofan och myser med tända ljus som luktar så gott. Hösten är verkligen ett tillfälle som man ska mysa på, bara sitta inne och lyssna på musik, tända ljus och en kopp med te. Nu när jag känner mig lite kraslig så känns det bara ännu bättre att sitta inne. Tänkte jag skulle ut och gå idag jag, men det blev ett bad istället eftersom termometern visar -13 grader här nu känndes det inte så lockande och gå ut. Jag brukar gå när det regnar eller blåser. Men i kylan klarar jag bara inte av att göra det får så ont i halsen av all kallluft då.  haha usch vad jag låter fjantig nu känner jag, men det är väll sanningen./LS



hemma,

Nu är jag hemma, det blev en lång dag med skola och sen kupolen med Tilda en sväng. Nu har jag fått 2 julklappar inhandlade (till mamma och pappa) tror dom kommer bli riktigt nöjda ;D

Nu är jag jättetrött efter den här dagen så jag tror jag ska krypa ner i ett varmt bad! Det är ju nästan -10 grader ute, Mysigt med all frost och lite snö =)

Börjar bli sjuk,

Vaknade nyss, och jag känner att jag börjar bli sjuk. Det är inte sant alltså. Känner mig jättetät i näsan och ont i halsen. Har nästan lust att stanna hemma känner jag med tanke på svininfluensan och allt. Men det brukar ju alltid vara värst på morgonen, Jag hoppas det blir bättre under dagen!

Ska fixa iordning mig nu!

badat

La upp bilder här nys som ni ser, innan det så tog jag ett varmt bad och fixade, så himla skönt. Jag känner mig så fräsch , min hud känns babymjuk och mitt hår luktar underbart gott och alla doftljus lika så. Innan det var jag och Lina ner till stallet en sväng och satt upp en grej på hennes box och satt inne hos Ankie och prata med henne:)

Jag ska alldeles strax lägga mig,men jag väntar på att carro ska få bilderna som jag skickar till henne och att håret ska få torka lite mer. Jag fönar nästan aldrig håret nu för tiden, utan jag försöker anpassa så det hinner självtorka innan jag lägger mig/ska iväg. Det sliter så mycket på håret och hålla på och föna, det räcker att platta det tycker jag även om det också sliter. Men nu har jag mitt superduperbra värmeskydd från alterna.

Imorgon blir det en lång dag i skolan, från 8-15, fy satan vad drygt, men bara och bita ihop. Ska kolla vad jag ska ha för kläder på mig föresten!


Bilder från i lördags!



En kall och fin dag :)

Dagen vart verkligen jättefin, vi har komit en liten bit påväg på vårat projektarbete nu också så det känns väll bra. jag kom hem vid ca 2 så då åkte jag direkt ner till stallet. Så det blev en ridtur med Ankie och Carina och Pila var riktigt fin (duktig och snäll alltså).
 
Kom hem för en halvtimme sen så har hunnit städa lite nere och plockat iodning disken och så. Har inte riktigt bestäåmt mig för vad jag ska göra resten av dagen, det visar sig=)

1 december

Jag vaknade upp och såg at det har kommit snö, och det är 1 december, så nu fick jag lite julkänsla! Idag är det ett ett å sen jag fick körkort, jag kom ihåg hur glad jag var, så bara 1 år kvar sen är jag av med prövotiden. (Y)

Jag ska städa av lite här i rummet innan jag åker till leksand, jag Sofie och Hanna ska hålla på med vårat projektarbete. Annars hade jag var ledig idag men vi lär verkligen ta tag i det där.

Vi får se hur lång tid det tar, men jag hoppas jag hinner ta en ridtur idag, för det verkar bli fint väder. Snö, kallt och blå himmel,  Perfekt =)

nej, lär sätta fart med rummet nu/ LS

RSS 2.0