Bilar

Jag sitter på blocket varje dag just nu. Förut ett tag kollade man alltid på hästannonser på den sidan men nu gäller det bil. Jag velar hela tiden fram och tillbaka vad jag vill ha för något. Ibland känns det som jag skulle kunna ha en dålig bil för att det blir billigt och ibland vill man ha en bil som kostar flera hundra tusen för dom har liksom allt med en massa hästkrafter och så.

Men i vilket fall är det en audi eller saab jag har funderat mest på. Men nu börjar jag komma in i nya tankar och funderar starkt på en seat. Tycker dom är jättefina, dom går billigt, skatt/försäkring är billigt så det känns mest klokt att köpa en sån.

Det verkar inte gå att kopiera från blocket och klistra in här så jag kan inte visa er någon bild på en sån bil jag vill ha, men ni får se när den kommer hem helst enkelt. Vi får se vad det blir för någonting! :)


Jag älskar att köra bil och vara fyllechaffis! Här kör jag saaben, Älskar den bilen! Men kan inte ha en sån själv för den blir för dyr att ha och köra. chiptrimmad och turbo och går som ett spjut! åå

Söndag

Söndag kväll och sportlov det känns UNDERBART!

Jag har hållt igång hela dagen idag kan man säga och täckbyxorna har setat på hela dagen. Det har vart så himla skönt väder och bara -1.

På förmiddan åkte jag och Lina hem till Ullis för att hjälpa henne med hennes unghästar och ridning. Vi blev kvar där ett tag och sen var vi hem och käkade och gick ner till Pila. Idag blev det longering i djupsnön. Satan vad hon fick ta i och lyfta på benen så nu får hon nog sig en lite träningsvärk imorgon skulle jag tro, hihi :D När vi var klara med det blev det lite horsemanship träning. Fast man kan ju undra vilken det var träning för. Pila är ju king på det så det är väll hon som lär oss ;P

Jag kom hem för ett tag sen, jag och Lina har vart ute och gått med Kaisa, Siri och Minna. Men har setat nere i köket med alla som är här. Massa folk är här eftersom de har vart på brolle så nu sitter dem här och super, På en söndag liksom.

Lördag

Idag har jag och Lina vart tagit ut hästarna och ridit. Efter det bar det av mot pizzeian för att käka lite eftersom våra magar kurrade!

Vi har precis kollat på Lite resor. Det lutar mot 2 veckor i Tunisien efter studenten. Vi får se hur det blir :D

Jag ska duscha och fixa iordning mig nu för ikväll blir det middag. Jag är chaufför eftersom jag inte kan dricka. Likaså var det igår också. Vilken tur att jag älskar att köra bil iaf! ;D

Bring me to life


Skriver av mig

Känner inte för att skriva någoting egentligen. Jag har sjukskrivit mig från praktiken både igår och idag vilket jag fick lov att göra. Att göra det är inget förstahandsval jag gör egentligen (eftersom jag vill vara där, jag trivs och vill lära mig allt!) 

Jag försöker att bara ta det lugnt och göra det jag känner för. Jag kan ju säga att lovet kom riktigt lämpligt för min del. Nu behöver jag bara vila från allting ett tag.. Känna att jag hinner med allt och får göra roliga saker. Ibland känns det som att tiden inte räcker till, jag räcker inte till och jag gör saker bara för att får det gjort.

Det är skitsvårt att beskriva hur allting känns, skulle kunna skriva hur mycket som helst, det finns så mycket tankar som yr uppe i "knoppen"!

Skulle vilja sjukskriva mig i en månad om det vore så men jag ska försöka hålla ut. Nu känns det som jag bara sitter och skriver hur synd det är om mig. Jag mår inte bra, eller rättare sagt min mage mår åt helvete!

Jag vet att alling kommer bli bättre bara jag får göra någonting roligt. Känner starkt för en utlandsresa nu! :D

Sorry för att jag bara skriva om mina problem. Men det är frivilligt att läsa.

Nu ska jag gå ner till Pila. Ingenting kan få mig på bättre humör. <3

Läsning

Fick en bok från iform idag! Måste ha blivit nått fel eftersom den i vanliga fall kostar pengar. Men tackar såklart inte nej till denna bok "Platt mage nu och alltid". Detta får bli min kvällsläsning innan jag somnar. (Om jag nu gör det..) Kommer nog somna sittandes inatt eftersom jag badade för ett tag sedan och då fick jätteont när jag låg i badkaret.. USCH vad ont det gör!

Fast den här boken gör mig just nu på bra humör. I den kan man läsa om:
- 75 effektiva magövningar
- Mat som gör dig midjesmal
-Själens magiska magknappar
- Sund mage även inuti
- Komplett 12 veckors program



Den verkar ju jättebra! Nu återstår det och se om jag har rätt :)

Gastroenteral reflux sjukdom..

Ni vet att jag har skrivit en hel del om magkatarr, illamående, ont i bröstet typ, m.m? I höstas sökte jag för mgkatarr och bröstsmärtor, dom trodde då att det var hjärtat så dem tog EKG (vilket inte var några fel). Helt värdelöst känndes det, Någonting är ju FEL.

Mamma pratade med en läkare på hennes jobb igår om mina besvär och hon sa att det kunde vara "gastroenteral refluxsjukdom". Om ni inte vet vad det är så kan jag berätta att det är när magsyran i magsäcken läcker upp i matstrupen. Struplocket håller alltså inte tätt!

Det kan vara därför jag får ont högre upp (mitt mellan brösten) för att det läcker.. Det här finns i min släkt (faster Ulla) och det är ärftligt så därför tror jag att jag fått det här.

Man kan också få ont när man ligger ner, och när jag lägger mig på kvällarna får jag ju ont!! Så jag ska försöka höja min huvuddel på sängen med 15 cm. så att det inte kan läcka när jag ligger.

Det finns mediciner för det här och mamma har köpt hem någon som jag provade idag. Jag märkte faktiskt att den hjälpte lite. Men efter ett tag började smärtorna komma tilbaka högre upp igen.

Nej ska inte tjata mer om det här nu. Men det är gaska uppenbart att det är det här. Men ska såklart gå till läkaren och kolla upp det och få rätt mediciner. Jag tycker iaf att det är ganska jobbigt att det är såhär eftersom jag kommer mer eller mindre få leva med det resten av livet..

:(


Onsdag

Idag har Jag som sagt vart på praktik. Fick gå lite tidigare och När jag kom hem gick jag och Sarah ut och gick i det fina vädret. Verkligen perfekt väder! :) Sen gick vi direkt till stallet efter promenaden och mockade. Det vart ingen ridning idag heller. Men ska försöka hinna ut på morgonen imorgon!

Tisdag

Det vart sent igår, inte bra. Jag måste lägga mig i tid på kvällarna! Men jag fick iaf sova till 8 idag så det var ju skönt. Jag har pecis vart nere i stallet och tagit mig en kort promenad.

Nu ska jag ta mig en dusch och göra lite och äta innan jag åker till praktiken. jag är lite småstressad nu känner jag så jag ska skynda mig och inte sitta här.

Sover hos Lena och kommer hem imorgon igen. Vi hörs!


Skillnad

Kanke inte världens roligaste bilder. MEN kolla skillnaden! Alltså det är så sjukt mycket snö ute. Undra hur högt det är nu. Jag vill inte ens veta! Det är nu man vill kunna titta ut och se grönt gräs..





Måndag

På förmiddan gick jag ner till stallet även om det  var kallt. Har man häst så är det bara att gå ut vad det än är för väder! Men det blev ingen ridning som jag hade velat utan jag skyndade mig att mocka och gick hem igen.

Sen har jag och Lina vart och lunchat på pizzerian och efter det tog jag mig ett lååååångt bad. Tror jag legat i vattnet i 1,5 timme. Så skönt! så nu har jag precis klvit upp :)


Hemsk syn

Jag hatar att se sånna här bilder!! Tänk att min älskade häst hamnade på en RIDSKOLA!! :(


Han har fortfarande samma sadel och träns.. Pila har en lika sadel :)

<3


irreplaceable



Hörde den här låten, Vilka minnen den väcker! Alla bussresor till skolan när jag gick på IV!

26 minus!!!

Jag har sovit så bra inatt! men jag vaknade klockan 7 och var pigg och gick upp då. Jag har inte gjort någonting speciellt än så länge, Ätit frukost och läst tidningen typ, haha.

Men nu är det då verkligen kallt! Jag som hade tänkt att både rida och gå ut och gå eller kanske åka lite längdskidor. Nu vill jag ju knappt öppna dörren.

Hm lite surt. Jag får helt enkelt göra någonting annat. Ska nog sdäda mitt rum och greja lite. Hoppas det blir varmare under dagen för annars dör jag!

Grattis

Grattis Sarah på din 19 års dag!!! <3<3


Söndag kväll

Sitter här och tar det lite lugnt. Jag slutade ju halv 10 och jag har lite svårt att varva ner när jag väl kommer hem. Det känns iaf riktigt skönt att ha lämnat helgen bakom sig och imorgon väntar min efterlängtade lediga dag. Fast jag kommer ha lite att göra ändå. Men så är det ju.

Jag ska tvätta bort sminket och borsta tänderna sen sova tror jag, känner mig ändå rätt "ensam" inne på datorn nu, haha. Natti

vart ute i ovädret

Godmorgon, eller god eftermiddag känns det typ som för mig. Jag har vart vaken sedan 7 och hunnit med en promenad och vart nere i stallet. Det är så fruktansvärt dåligt väder nu så jag kan inte förstå hur jag ska kunna ta mig till Falun sen! Vägarna är ju liksom inte plogade här ute i skogen.. och det har ju komit en hel del snö om man säger så!

Nu ska jag ta mig en dusch och göra mig klar innan jag åker, drömma om sommaren!



Snöstorm

Ja nu ska jag berätta vad jag hållt på med under kvällen! Jag har nämligen dragit på mig alla varma kläder jag äger (känns det som) och gått ut och gått!! Det är så typiskt mig och ge mig ut när vädret är kasst. Jag tog iaf Med mig Kaisa ut i stormen och gick. Mina ögonfransar blev till is och jag fick snö i hela ansiktet. Vi gick in till höbby och hälsade på eftersom det var fest där. Alla var rätt dragna och jag var nykter. Ni anar inte hur stolt jag känner mig att jag inte drack en droppe trotts att alla tjatar på en.

Jag ska ju ha praktik imorgon (13-21.30) Så jag tänker gå och lägga mig nu eftersom jag ska upp i tid och hinna med att gå ner i stallet och så :)

Godnatt

Lördag

Finns inte så mycket att säga. Jag sitter här hemma nu igen vilket känns ganska skönt efter slit på praktiken. Det går bättre och bätttre för mig så det känns bra!

Ikväll blir det troligen lugnt för min del. Måste vila + att jag har praktik imorgon igen!

Vårtecken?



Jag har fått en fluga som surrar runt här i rummet. Undra om det är ett vårtcken eller om det helt enkelt är så att den söker sig innåt för att det är så mycket snö ute? Inte vet jag. Snön blir det då inte minde av, bara mer och mer!!

Jag ska iaf åka till praktiken nu vilket inte känns så bra när man har en helg helg framför sig. Förra helgen jobbade jag och nu är det praktik, Skulle vilja ha en ledig helg men icke. Jag får helt enkelt se fram imot måndag som blir min lediga dag på väldigt väldigt länge. Det är bara att ladda krafterna och åka iväg nu. Sover hos Lena och kommer hem imorgon.

Men ha en trevlig helg ni andra! Puss

underbart


stress..

Jag håller på och stressar skiten ur mig känner jag. Jag tänker på allt, vill göra allt perfekt, inte göra några fel, svårt att sova, hinna med allt, och magen den värker. Allt börjar gå över styr, Jag känner press och otillräcklighet till allt jag vill hinna med och göra och så.

nej, nej, nej inte igen! Hatar att jag ska vara såhär känslig..

Har bara lust att ligga i sängen hela helgen nu, men nej så blir det verkligen inte, det blir praktik.


stallet

brr, jag var vart i stallet sen jag skrev sist. Nu är jag som en isbit kan jag lova. Först tog jag ut hästarna, mockade 2 boxar, red Pila en sväng i skogen och även Mambo efter det. Solen tittade fram en sväg men nu verkar den ha gått i moln igen, och jag ser faktist att det har börjat snöa nu, neeej nu räcker det.

I horoskopet för mig idag står det typ: boka en resa eller ett möte.... Ja om jag ändå kunde boka en resa :D Vad skönt det skulle vara! Vem vet jag kanske gör det? :D

Jag ska greja lite här nu och få upp värmen. Klockan 3 börjar jag jobba. / LS

Godmorgon alla!

Jag vaknade 7 vilket verkar vara min tid jag vaknar självmant om inte klockan ringer. Jag har iaf ätit frukost och ska kila ner till stallet nu!

Drömde en hemsk dröm inatt också. Jag drömmer bara hemska drömmar känns det som!! :O

Idag är jag ledig från praktiken, men jag ska jobba i djura ändå. Har lust att säga att jag är sjuk men nej det är bara att köra på. Fullt upp, det här kommer ta kol på mig! :/



Kaffe



Jag drack kaffe idag vilket jag inte gjort på ett halvår pga min känsliga mage och magkatarr. Det var riktigt dumt eftersom jag nu känner av magkatarren! Det gör inte jätteont men jag har svårt och känna mättnad och hungerkänsla.

Nu har jag det väldigt stressigt och mycket att göra, mycket att tänka på med praktiken och så. Så självklart kan det bero på det också. Men jag säger nej till kaffe. Min mage mår inte bra av det!

Jag får avvakta och se om det går över, annars lär jag börja med tabletter (som knappt hjälper). Alltså att det alltid ska vara NÅGONTING!!

Onsdag

Tjenare, Jag sitter här och läser lite blogar och känner mig helt slut i huvet. Det är mycket nya intryck på praktiken och allt känns bara rörigt. Jag har blivit väldigt snabbt "inkastad" i arbetet och går göra mycket själv redan, Jag kan beräta senare vad jag får göra och så. :)

När jag kom hem idag så gick jag och Lina ner i stallet. Lina har börjat rida på Mambo lite smått för att träna upp armen som har vart inaktiv ett tag nu. Så hon red Mambo medans jag tömkörde Pila. Men eftersom det blir väldigt lugn ridning för Lina red jag Mambo lite jag med.


Innan jag åkte till falun igår.

Nu är det dags för mig att duscha och göra en fruktsallad. Sen sova!

Mot praktiken

Jag har vart i stallet släppt ut hästara, mockat och ridit. Pila var hur snäll som helst  idag och gick på långa tyglar nästan hela vägen, Super!

Nu åker jag till Falun. jag börjar 13 och sluter 21.30 ikväll. Jag sover hos Lena eftersom jag börjar 06.45 imorgonbitti, Ses imorgon eftermiddag! =)

Fetisdagen är det idag också, jag ska inte äta någon semla. Bara så ni vet alltså ;) haha


Tröja från vero moda som jag köpte igår, Superskön!

Äntligen!

Jag har inte kommit in på min blogg förns nu, höll nästan på att få panik där ett tag!

Praktiken gick superbra igår, jag var där en halvtimme kanske (och jag hittade dit!). Min handledare visade mig runt och så. Sen fick jag åka hem. Hon verkade hur bra som helst så jag känner på mig att det kommer bli en superbra praktik :)

Jag har vart vaken sedan 7 nu och setat här och försökt komma in på bloggen men det har inte funkat, Nu funkar det igen och det är jag så glad för!

Som ni ser har jag även en ny design som http://carolinabiors.blogg.se/ har gjort åt mig. Vad tycker ni? Jag blev iaf jättenöjd!! Hade verkigen tröttnat på bilderna jag hade innan. Det var liksom ett år sedan jag bytte design, haha.

stallet nästa!

Idag börjar praktiken

Har ridit Pila och galopperat i snön, så roligt. Känner mig som ett litet barn som precis fått en egen häst som vill vara i stallet och rida hela tiden. Nu är det verkligen kul med hästar!! <3

Idag börjar praktiken. Klockan 3 ska jag vara där men jag åker hemifrån halv 2 eftersom jag inte vet om jag hittar dit och så. Är lite nervös men det ska nog går bra. Ni får önska mig lycksa till nu!

 Moving on med Taio Cruz - Fastnade för den här låten första gången jag hörde den!

Pajaz <3

Saknar så in åt helvete!

Jag på Pajaz och Lina på Gutten.


Söndag

Vilken underbar dag det har vart! När jag kom hem från jobbet stack jag ju som sagt ner till stallet. Först mockade jag och sedan blev det en underbar ridtur på Pila i solen. När jag kom tillbaka fick jag sån lust att rida Mambo också. Så jag gjorde iordning han och så begav vi oss ut på en tur. Jag satte han i lite arbete, massa galopp och konditionsträning för tjockisen, Det behöver han! ;D Jag tycker det är så himla kul och rida Mambo för då kan man busrida lite, trava och galoppera här och var. vilket inte går på Pila!

Nu har jag precis tagit mig en lång och riktigt varm dusch, rakat benen, lagt ansiksmask och fixat. Jag känner mig som ny! Har ätit riktigt bra idag också (eller hela veckan skulle jag vilja säga) och nyss blev det fruktsallad.

Man Känner sig så fräsch när man äter nyttig, fetsnål mat och massa frukt. jag frossar verkligen i frukt just nu. Det finns inget godare om ni frågar mig. Förstår verkligen varför jag inte äter godis eller chips, det äcklar mig.

Jag längtar lite tills imorgon samtidigt som jag är lite nervös, då börjar praktiken! :D

: )




"Varför ångra någonting man redan gjort, Det går ju ändå inte att ändra på."

Fint väder

Det är ju så underbart väder ute! Solen lyser så att man får ont i ögonen. Älskar solen! Jag ska gå ner till stallet nu. Det är ju alla <3 dag idag så jag får väll mysa lite extra med min söta Pila eftersom jag är singel, haha!! :D
Blir nog en ridtur också skulle jag tro/ LS

Mot jobbet

Nu sticker jag och jobbar, medans ni andra ligger och sover förmodligen? Slutar halv 2! =)

Linköping snart?

Sitter och pratar med Carro på msn och jag blev så jäkla sugen på att åka ner och hälsa på snart! Minns knappt när jag var där sist. Kanske september om jag inte minns helt fel. Hon har liksom flyttat sen jag var där sist.

några bilder från när jag Sarah och Sofie var där i juni.


Nej vad klockan har blivit mycket,jag har fastnat här och jag måste duscha vilket jag inte känner för då blir ju håret blött och allt. Klockan ringer imorgon också, då blir det jobb igen. Godnatt/LS


Mot jobbet

Jag har setat här i morgonrocken hela dagen känns det som. Men nu snart är det dags och göra någon nytta idag också. Fast jag har iaf städat rummet riktigt ordentligt. Ska iväg och jobba samma tur som igår (17-21). Känns bra och vara tillbaka på jobbet igen. Alltid bra med pengar! :D

Ha en rolig lördagkväll alla som ska ut och festa, lurre för min del. / LS


Gammalt blogginlägg från juni- 2007

Jag hittade det här inlägget (fån lunar) och herregud vilket sätt jag skrev på? Det är liksom ändå inte så länge sedan. Ni måste hålla med om att jag utvecklat mitt skrivspråk en aning ;)

"Helgen..
Nu har det gått ännu en till helg då :P I fredags var vi på Falu kalaset.. Vi missade rix fm festvalen :S tråit menmen så är det hehe :D sen drog vi hem vid 2 ungfär.. åkte bil till borläge, å så åt vi på donken.. sen så åkte vi hem med mopparna.. (typ 3 mil! ) lite olagligt oxå ! :O Men de var riktigt kallt! Lina tog t.o.m fram sovsäcken.. haha sen kom vi äntligen hem.. Vi var helt genomfrusna! Kom väll hem vid 4 ungefär..och då kom solen upp, haha. så sov vi till halv 2...

Sen på kvällen drog vi å hämta lite kina mat å åt...sen tog Tess sitt fösta dopp :P Så sov ja vid Lina i natt.. Å ida har vi bara haft de skönt i solen å åkt en sväng med moppana å handlat sen åkte vi med Anders å hämta lite pizza...

Nu måste jag sova men hade gött!"

Komentarer:

Sarah_91_love: Haha ja badadde idag me klassen ( i kläder) dom kasta i mejXD i siljan
ruffi222: haha jaa en helg man aldrig glömmer!
lizsa_love: haha, jag fatta inte hur du kunnde
Fotbollen_Terran: Haha skönt med första doppet var inet så kallt faktiskt


Sliten

Imorse tog jag ut hästarna och mockade. Jag hade tänkt rida men det var ju liksom ganska kallt så jag hoppade över det. Istället gick jag hem och la mig och sov igen. Jag vaknade nyss och jag känner mig så jäkla sliten, trött, ont i huvet och nästan bakis trots att jag inte drack alls igår. Men det var för att jag var vaken så länge igår och har inte sovit mycket alls inatt. Så man mår som man förtjänar!

Kollade nyss på reprisen av OS invignigningen. Alltså hur mycket lär inte bara det kosta liksom!?



natt bloggning

Är hemma från en kväll i höbby där det var fest. Jag drack ingenting pga en viss anledning.. Men i vilket fall var det lite folk där i början ändå. Men det slutade med att jag, Zandra, Anders, Jonny och Anton satt där själva och det var länge sen jag skrattade så mycket som jag gjorde ikväll, alltså herregud!:D

Nu ligger jag i sängen och har precis fått upp värmen, det är ju 20 minus ute så jag trodde jag skulle frysa ihjäl! Borde sova efter att ha vart vaken sedan 6 imorse. Men är inte trött. tröttheten har slagit över för länge sen. Men jag ska försöka ändå för klockan ringer 08.30.


Owl City - Fireless


Den här låten går om och om igen. Har bara fastat för den. Fast den är nog snart uttjatad precis som alla andra låtar!

en lugn stund på dagen

Vilken fruktansvärd dag i skolan det har vart idag. Tänker inte skriva nått om det för det för jag blir bara arg. Kan bara säga att jag hatar projektarbetre och Annika!

När jag kom hem från skolan gick jag direkt ner till stallet för att mocka och Sarah kom också ner, det är ju alltid kul med sällskap!

Nu sitter jag här och tar det lugnt innan jag börjar jobba. känner mig verkligen inte pepp och det här är inte min dag känner jag. Fast det är ju bara 4 timmar (17-21) så det går fort men ändå..

Från simhallen efter solningen och när jag gick hem från stallet.

Dålig natt

Godmorgon

Idag vill jag jag bara lägga mig i sängen igen och sova skönt! Inatt sov jag som en kratta. Det tog jättelång tid innan jag somnade och sen har jag vaknat flera gånger och knappt sovit någonting. och drömt massa hemska drömmar..

Jag vill helst av allt bara skita i den här dagen, spola vidare tills imorgon eller något. Först ska jag till skolan till halv 9 för ett möte med projektarbetet, sen börjar vi 10 med nästa lektion och slutar sen halv 2. Tänkte försöka få en lucka så jag kan sola någonegång också, vi får väll se. Men inte nog med skolan ska jag hinna mocka åt Pila och börja joba klockan 17. Det är tydligen kris på jobbet, och jag har inte jobbat sen slutet av december!

Nu känns det lite bättre när jag fick skriva av mig. Nu laddar jag upp med några bra låtar så jag blir på bra humör :D Tänk vad mycket bra musik kan göra!


apelsinsallad

Sitter och äter en apelsinsallad, haha ett nytt ord tror jag? Nej men jag har bara skurit upp en apelsin i småbitar som jag sitter och mumsar på, Hur gott som helst!

Det känns som klockan är jättemycket. Blir att sitta här och ta det lite lugnt bara, kolla på andra avenyn. Ligger lite efter så får kolla på datorn. Fast det kan nog vara rätt skönt och få lägga sig tidigt ikväll, för att imorgon blir det en tuff och lång dag!

Föresten, nästan så att det är nytt rekord på läsare idag. Vet iof inte hur mycket rekordet är men idag har mer än dubbelt så många läst min lilla blogg. Inte för att jag på något sätt strävar efter att ha så många läsare som möjligt, Jag har ju min blogg för att det är kul att skriva!


Godnatt

1 år!

Måste gratulera min 2á tatuering på 1 års dagen ;)



Visibly clear 2-in-1

Jag har provat den här tvätten/masken för ansiktet några gånger nu som effektivt tvättar bort orenheter och "förebygger" finnar, jag ser redan resultat! Verkligen jättebra och den verkade passa bra för min hy. Nu hoppas jag det håller i sig :)

finns på apoteket för under 100 lappen :)

Skoljobb

Har setat med skoljobb hela morgonen och fått undan massor men det finns fortfarande grejer att göra såklart.
Men jag är som effektivast på morgonen. Så är det med allt även träning.

Jag är hemma från skolan idag. Vi skulle ändå jobba med samhällskunskap och svenska i skolan. Samhällskunskapen är klar och novellen ska fixas lite till med innan den renskrivas. Eftersom jag jobbar bäst på morgonen och hemma valde jag att göra klart det här.

Känner mig riktigt duktig och effektiv nu. Fast ändå har jag lite dåligt samvete för att jag är hemma, Jag ska inte "skolka" eller vara hemma alls!



Magtröjan

Alltså herregud. Det kommer bli hur rätt som helst med magtröjan i vår/sommar. Det blir absolut ett mode som jag inte kan följa kan jag ju säga. Eller om jag bantar typ 15-20 kilo först och sen börjar träna magen lite mer intensivt kanse? ;) haha nej magtröja blir inte min grej..


Mobil-bilder

Lite bilder från mobilen!

En dag innan skolan
 
Pila igår

Försökte få en bild på hur mycket snö det är, men den vart inte så bra, tycker det är mer i verkligheten. Föresten har vi typ 20 minus här nu, Usch man fryser ju ihjäl!

Eftrer gympasset idag

 
Påväg hem idag, fick se solnedgången mellan alla träd, haha :D Tänk vad länge det är ljust nu, mot förut!

Försökte ta en bild på stället där olyckan hände för mig och Lina. Ingen bra bild, men precis till vänster om balarna ser ni snödrivan som gjorde att det gick som det gick..!


Pluggat klart för idag.

Nu lägger jag undan skolarbetet. Det är en dag imorgon också och jag har fått hur mycket som helst gjort. Har hållt på med växthuseffekten och jag måste ändå vara ärlig och säga att det är lite intressant! Fast ändå fruktansvärt. Jorden känns som en enda soptunna!

Ja som sagt var jag ju hos Johanna och fick håret fint idag.

Imorse, kolla skillnaden på sidorna! Förstår inte varför det blivit så just nu? :s


Så ser det ut nu. Så himla fräsht men kort!

hemma

Nu är jag hemma från skolan och frisören. Lär äta innan jag hungrar ihjäl och sticka ner till stallet och mocka. Har verklgen inte tid med det idag men ingen som kan hjälpa till när man verkligen behöver.

Menmen. lär skynda mig nu, Vi ses senare så får ni se hur mitt hår ser ut! =) / LS

Mot skolan

Nu äre dags och åka till skolan. Idag går vi från 8- typ kvart i 2. Sista lektionen är det idrott och jag ska gymma. Klockan 2 ska jag till frisören (Johanna) och lägga i utväxten och klippa mig. Det var sjukt länge sen nu, september typ. Mitt hår var blivit så jäkla ojämt på slutet det är så olika långt på sidorna!

Ska verkligen bli skönt och få håret fixat! :D



Men vi ses efter skolan / LS

Tisdag

Blogg.se verkar krångla lite, eller iaf för mig. Så det har tagit lite tid innan jag har kunnat publicera det här.

Sitter här vid datorn nu och mår fruktansvärt illa av kvällsmaten vi åt. usch!

Vad har jag och berätta om idag då? Har vart i skolan, 2 lektioner med Annika och hon är så fruktansvärt dålig. Sitter där och putar med sina läppar och kan ingenting. Vi slutade vid 1 så när jag kom hem åkte jag ner till stallet och mockade och red Pila på banan med kandarstången. Hon var jättesnäll, men jag tror nästan hon var snällare igår.

Det blir att ta hand om Pila varenda dag ett tag fram över nu eftersom Lina är lite handikapad. Så jag kommer ha fullt upp. Nästa vecka börjar praktiken också och jag ska vara där 6 av 7 dagar. Känner att jag kommer bli helt slut. Så sjukt mycket nu med skolan också. Men jag biter ihop, det ska nog gå bra :)

Ska klä på mig och gå ut och skotta snö nu. /LS


bad hair day

Verkligen bad harir day idag. Tur att mössan finns och att ett frisörbesök snart väntar :D

Mitt hår för ett år sen, snyggt! Dock vill jag inte ha lugg och snenena nu. Är så van med mittbena ju!

Ska käka lite frulle nu innan jag åker till skolan. Vi åker dit tidigare för att jobba med projekarbetet, duktigt :D

Syster <3

Nu är Tilda hemma! Hon har vart i Stockholm sen i torsdags och innan det har hon vart hos Gustav/ med honnom hela tiden ända sen vi kom hem från Thailand. Men nu är hon iaf hemma och Gustav är hos sig. Hon har precis visat sina kläder som hon köpte i storstan!

Kul att hon är hemma iaf även om man inte riiiiiiiiktigt kan erkänna det annars, Men jag älskar min syster, Vi kan prata om allt! =) <3


Måndag

Hemma från skolan nu. Det gör ont i huvet lite då och då och det är så drygt och jag ska ju inte poppa musik som jag gör, man det är så svårt och låta bli!

åkte hem lite tidigare för kännde inte för att vara med på idrotten för mitt huvud. Jag gjorde lite ärenden i leksand, köpte en ny inpackning till håret eftersom den börjar ta slut, köpte spån och så har jag köpt en ansiktsmask/tvätt för acne/finnar som jag ska testa. har börjat få så mycket problem med det så nu tycker jag att det är dags och prova någonting och se om det blir bättre.

Så nu är jag hemma. Det är ju så fruktansvärt fint väder ute så jag ska åka ner till stallet med spånet och mocka och mysa med min älskling=)


badat

Nu har jag verkligen njutit av ett varmt bad, ansiktsmask, massa hudcreme, lena och nyrakade ben, Självklart får vi inte glömma fruktsalladen. Den var så jäkla god. Hade i blåbär också så den vart perfekt ;D

Imorgon väntar en ny skolvecka och jag har fortfarande ont i huvet även om det är mycket bättre. Jag kommer iaf åka dit och se hur det går. Måste ju skryta lite för Anna att jag har gjort klart uppgiften som vi ska jobba med på lektionen, haha :D

Nu väntar sängen och läsning, och inte vilken läsning som helst. Nej nu är jag redo, jag har väntat på det här länge nu. NU jävlar! :D


 

Lugnt

..är nog ordet som jag kan beskriva med både den här dagen och den här helgen med. har verkligen inte gjort ett skit. Har inte lust med något heller. Har typ levt bort en i en annan värld känns det som. Som i lejonkungen eller avtar. Idag har jag kollat på både lejonkungen 2 och pocahontas. Haha jag man kan ju undra varför? Jag har bara kännt för att titta på sånna filmer. Och jag har kommit fram till att dem är jättebra, tänk barnfilmerna som går nu liksom, helt världelösa!! Alltså Timon och Pumba är fan mina idoler, så jäkla roliga, haha! :D

Fast jag är samtidigt så uttråkad så jag behöver nog vakna upp från den här barnvärlden, (Fast tänk vad skönt och vara baran igen!! :D). Jag har iaf gjort klart ett arbete om operation så det är jag riktigt stolt över!

Det kommer inte hända någonting speciellt nu heller. Vi ska äta fajitas (Muuums!!) och så ska jag göra en fruktsalld som jag blev så sugen på och tappa upp ett varmt bad och drömma mig bort till Thailand :D

/LS


Nedräkning

Studenten, Den närmar sig med stormsteg. Tänker man efter så är det verkligen inte långt kvar! 

Nu är det vecka 6 (imorgon) då vi går i skolan.
vecka 7-8 praktik.
vecka 9 Sportlov.
vecka 10-11 praktik.
vecka 12-13 skola.
vecka 14 Påsklov.
vecka 15 är det skola igen i 9 veckor, låter mycket nu men det kommer gå jättesnabbt när det är en massa lediga dagar men valbog, studentkryssningen, kristi himelsfärds osv.

Nu är det (iaf för mig)
17 veckor och 5 dagar,
11 skolveckor,
124 dagar,
56 skoldagar KVAR :D

Längtar verkligen, fast det kommer gå fort. Det är mycket som ska hinnas med innan studenten. Studentklänningen är iaf fixad, Balklänning ska jag fixa snarast.

Tänk snart står vi där och skriker!!!!

Så bra!




Bio med Maria

Nej den här dagen har vart så jäkla seg. Nu sticker jag och Maria och ser på bio - Avatar, hoppas den är bra :)


Update 22.55:
Är hemma från bion nu, och jag tycker filmen var jättebra, känndes som man var i den världen liksom, haha :D Nu ska jag sova iaf för mitt huvud börjar göra väldigt ont igen och känner mig illamående. Ska sova läääänge imorgon, Godnatt.

:D

Uttråkad med STORA bokstäver!

Jag blir galen av att sitta inne!!! Jag vaknade 10 och har inte gjort ett skit sen dess! Huvudet värker fortfarande och mitt sår på hakan är inte speciellt snyggt heller, typ grönt?! Äh det finns inte mycket att skriva. Ska nog iaf försöka få lite frisk luft idag så jag inte blir tokig!


Olyckan

Nu sitter jag här för första gången idag. Vill egentligen inte sitta här alls för att jag har så fruktansvärt ont i huvet. Men jag håler på och dö av uttråkande så jag tänker bara skriva lite kort om vad som hände igår.

Det var så att jag och Lina var ute och red. Det är som ni vet otroligt mycket snö nu och vi skulle galloppera på åkern. Pila var jättetaggad så fort vi kom ut på åkern och jag släppte henne och hon kutade fortare än någonsin känndes det som. Jag hann inte tänka många tankar innan jag såg den stora snövallen som Pila sprang i full fart mot. Den var säkert en meter hög och hon gick omkull i den. allting gick så fort. Jag såg bara mig själv dyka ner i den djupa snön. Där ramlade jag med huvudet först med pannan tror jag. Jag flög hur långt som helst och spåren mellan Pilas ramling och min är det ett stort mellanrum.

När jag hade landat hade jag snö över hela mig, jag fick ingen luft och fick grävabort all snö, fattade inte ens om det var Pila jag hade över mig eller vad det var. Men jag började asgarva och tyckte mest det var roligt. Jag menar det måste ha sett jävligt roligt ut, haha.

Lina ramlade också på samma ställe fast inte mitt i snödrivan där vi hade ramlat utan Mambo är lite klumpigare så han ramlade ändå. Nej men Lina ramlade på ena sidan, typ armen/ nacken. Vi hoppade upp på hästarna igen och red hemåt. Ingen kännde någonting just då. Jag kände att mitt huvud värkte lite bara men tänkte inte så mycket på det.

Det kom när vi var tillbaka till stallet, Ankie fick ta hand om hästarna och Inge skussade hem oss så vi ringde sjukvårdsupplysningen som sa att vi skulle åka in. Det gjorde vi också, Jag behövde inte vänta så länge då det var relativt lugnt på akuten. Mamma pratade med alla där eftersom hon har jobbat där i stort sett hela hennes yrkesliv (men slutade för ca 1 år sedan). Dem gjorde massa undersökningen för att kolla om jag hade fått en blödning, tog puls, blodtryck och så röntgade dom hela huvudet. Först tänkte dem låta mig sova över för att hålla koll men jag fick åka hem ändå. Lina skadade nacken rätt illa och ska tillbaka tll sjukgymnasten om några veckor.

Har inge gjort någonting idag typ. Bara legat framför tvn, ätit, läst i iForm som kom idag, kollat på både den långa vandringen, pippi långstrump och lejonkungen, Usch jag tycker lejonkungen är lite sorglig alltså. haha skratta inte nu men så är det. Fast Timon och Pumba är ju för härliga :D

Nej har setat här för länge nu känner jag, huvet håller på att sprängas, har ont i precis hela huvet och har fått ett sår på hakan. Hur man nu lyckas med det när det är så mycket snö? 

Nej ha en trevlig helg allihopa, för min del blir det lugnare än vanligt, Så ha så kul alla som ska ut och festa ;) Jag får nöja mig med Astrid Lindgren och disney jag, mohaha!


"Underbara Pila, antingen vart hon snöblind som mig eller så litade för mycket på mig!"

aj :(

Kom precis hem efter en kväll på akuten.. Berättar mer imorgon, Godnatt

Skoljobb

Nu känner jag mig verkligen hur duktig som helst. har fått hur mycket som helst gjort på träningsläran. Vi "leker" personlig tränare. Och man ska även föreslå  kost osv. Tycker det är är hur roligt som helst, och jag skulle lätt vilja jobba såhär. Okej kanske inte personlig tränare, men att lägga upp ett träningsprogram för någon annan är jättekul och kosten ska vi inte tala om. Det vill jag jobba med. Att hjälpa andra människor och äta bra och komma med personliga ideér och sånt. Vad roligt det skulle vara. Jag kanske ska satsa på att utbilda mig till det.

Jag har iaf setat hemma och jobbat med det här så jag sitter fortfarande hemma och ska åka mot skolan snart för att ha 2 lektioner, samhällskunskap och svenska. Vi får väll se om jag tar mig av gården bara. Det har ju liksom vräkt ner snö hela natten och morgonen så det har hur mycker som helst sen jag skottade igår. Jag fick lov att gå ut och kolla hur mycket snö det har kommit och tumstocken visade nästan 60 cm! Och mer ser det ju ut att bli..

Sitter på den gammla datorn och hittade 2 bilder från när vi badade tunna hos Jonny för 3 år sen. haha det är jag i mössan!



Nej nu ska en stolt och "på bra humör" Lisa åka mot skolan./ LS


Trött

Har haft någonting och göra hela dagen. Skolan hela dan och kom hem halv 4- 4 ungefär. Sen gick jag och Lina ner till stallet och jag var så jäkla ridsugen så jag tog en ridtur på Pila trotts snöstormen och hon var å jäkla snäll! Gick på långa tyglar över åkern och det händer inte ofta precis, fast snön gjorde väll sitt också. När jag kom tillbaka hade Lina mockat och sadlat Mambo, så det blev att rida han också. Konditionsträning på åkern, stackarn blev helt slut! :D

Efter det har jag skottat hela gården och tagit en promenad med Lina och Eva. Det är helt sjukt vad det snöar och det har redan kommit ännu mer snö sen jag skottade sist.

Här konditionstränade jag Mambo, I hägnet där dom går på sommarbete. Tyvärr lite mer snö nu än vad det är på bilden!

alltid<3


Klockan är snart 9, men jag ska lägga mig nu. Är så trött, slut och har träningsvärk från all snöskottning. Tänk om man ändå fick klippa gräset ist för att skotta snö.

Godnatt

Borde sova!

Ligger här i sängen och klockan är alldeles för mycket för mig. borde ju sova för länge sen. Men nu har jag ju vart på ridskolan. Jag red Pärlan som var en helt okej häst, men dålig galopp och lite slängig med huvet. Det var ganska kul och rida på ridskolan för en gångs skull, rider ju liksom bara Pila i skogen och sånt annars så.

Nej jag ska väll stänga av datorn och sova snart, men känner mig varken trött eller speciellt frisk. Har så fruktansvärt ont.. Är ganska så less på att ha massa småfel hela tiden. Men ska inte tjata om det nu!


stressad

Är lite stressad just nu. Men har hunnit med en hel del, mockat ridit, rensat alla 3 garderober och skottat snö. Kom precis innanför dörren nu och ska snart fara ner till stallet för vi ska ha ett atallmöte. Efter det åker jag direkt till ridskolan och rider istället för Tilda. Frågan är när jag ska hinna få i mig nån mat?

Känner att jag har 1000 saker att skriva här men hinner inte.

Pila förra veckan =) <3


Ingen skola

Det blir ingen skola för mig idag. Vi hade tydligen ingen lektion imorse ändå så jag försov mig alltså inte. Nästa lektion börjar 12.10 men vi skulle bara ha någon kort genomgång eller nått så jag åker inte dit. Känns som jag var hemma mycket på slutet. Men jag ligger bra till i skolan i de flesta ämnerna så det är ju bra. Jaha vi får se vad jag hittar på  idag då. / LS

Kläderna



Detta + strumpbyxor köpte jag i stockholm. Upptäckte att jag inte ens skrev allt igår.

Alltså jag får inte nog, vill shoppa mer! :D


försov mig!

Jag har försovit mig till första lektionen, så jag åker in till den andra lektionen vi har som börjar runt 12. Instället ska jag försöka få lite gjort här hemma, hörs senare/ LS


En dag i Stockholm

Nu klev jag precis innanför dörren, och är hel slut. Ont i fötterna, benen och mår lite halft illa av den där äckliga ost och skink baguetten som jag köpte på press byrårn till hemresan. Sorry Carro för att jag inte gör någon bra reklam för er ;) haha. Tycker synd om Carro, hennes plan, nej menar tåg var försenat hur mycket som helst på hemvägen pga att någon hade tagit sitt liv. Det vill säga "hoppat framför tåget".

Det har vart en rolig dag iaf. Så kul att få träffa Carro igen för vi ses ju inte så ofta eftersom hon bor i Linköping. Vi har sprungit i affärer hela dagen och lunch blev det på donken + en glass på eftermiddan så känner i hela koppen hur den är fylld utav onyttigheter nu. Bläää! Är ju inte van att äta sötsaker så mår illa!

Men nu ska jag iaf ta mig en apelsin och gå och lägga mig. Föresten kanse ska nämna vad jag köpt idag också, hållde ganska hårt på pengarna så dom räcker fortfarande till lite mer shopping :D Det blev,
-2 baslinnen
- zebbra färgat linne
- svart lång hood tröja, (Modert till våren)
- Vit stor tröja
- ljusbrun väska



Godnatt! =) 

RSS 2.0