Så var mitt år!

Tänkte bara berätta lite kortfattat  om mitt år 2008.
Jag börjar med och säger att det är ett år som ar varigt väldigt väldigt bra! Det har hänt mest roliga saker. men även väldigt tråkiga..

Från början till slut -2008
vintern-Våren var inte ett dugg speciell. jag gorde ingenting som jag har något roligt minne av. Endast en tatuering! Sommaren kom, Den började väll bra med midsommar och P&L. dock vart jag och Carro ovänner i ungefär en månad där... Men det är någonting jag bara vill glömma nu faktist! Sommaren fortsatte riktigt bra, jag hade riktigt roligt nästan hela tiden, jag ägnade mig åt att festa hela sommaren. Den 13 Juli är ett datum jag alltid kommer minnas Det var då jag verkligen tog tag i mitt liv, jag började träna sm en jude, slutade helt med godis, åt väldigt nyttigt och begränsat! Sedan tog den underbara sommaren slut och skolan börjde igen. Hösten har varigt väldigt rolig. Vilket den inte brukar vara annars. Den har varigt full av längtan till en massa saker, Jag åkte bl.a till Turkiet med Sofie, Ing Marie & Kritina den 6 sep,  Knappt en månad senare åkte Hela familjen till NY, Och där såg vi madonna, shoppade och gjorde en massa annat kul. Den 22 November fyllde jag 18, Vilket var riktigt skönt. en vecka senare avlev hastigt min älskade morfar <3 Någon dag senare tog jag körkort ( 1 /12 ) Den 10/12 somnade även min farfar stilla in <3

Sedan tror jag inte att jag har något mer utmärkande och säga om år 2008, Jag kan bara säga att det har varigt ett grymt roligt år, Nu är det tyvärr slut, Men nästa år står på tur och det ska bli minst lika roligt det med!

2009 Nyårslöfte är:
Som jag har skrivigt tidigare här i bloggen så är inte mitt nyårslöft något stort och speciellt, för jag vet reedan att dom brukar vara så svåra att hålla ett helt år, Därför är mitt nyårslöfte för 2009 att inte ha för höga krav på sig, att ta dagarna som dom kommer och bara njuta av livet och göra mitt bästa i alla situationer. Jag har även som mål att öka mitt självförtoende en aning under året!

Nej nu har jag brottom, måste brja fixa mig iordning inför kvällen!  Men Gott nytt år på er alla som läser ! / LS

Bilder från 08


Nyårsafton

Förut så funerade jag ju på att ta bort den här bloggen. Det är någonting som jag alldrig skulle göra nu! Nu har jag skrivigt så pass mycket i den att det finns grejer som har blivigt till minnen i den. Jag älskar att skriva här på bloggen. Däremot försviner nog mig bilddagbok innom en snar framtid!

Idag är det ju nyårsafton också! Vilket betyder att det är sista dagen på året. Därför så kommer jag lägga in lite bilder och nyårslöften och sånt  ;P / LS


Näst sista dagen på 2008.

Idag har jag och Sarah  varigt i leksand hela dagen typ ;P Vi gick iaf upp rätt sent så vi drog direkt till leksand för å äta lunch. Blev salldbuffe på siljan. Efter det drog vi vidare till leksanshallen för å gymma. Vi skaffade även gymkort idag. Känns riktigt bra! Så nu ska vi träna på som satan. Känner mig verkligen hur FET som helst nu! Ska verkligen bli ändringar på det nu kan jag ju säga! Efter att vi hade gymmat la vi oss i solariet, Man lär ju ha lite färg!

Nu ska jag ta mig en dusch å sedan ska jag gå till Sarah :) Imorgon äre nyårsafton också och jag vet inte vad som händer då, Det känns ju såå bra! Vi hörs imorgon! / LS

Lisa Sjöberg lär sig sladda!

Haha jag har för första gången i mitt liv sladdat idag. Då menar jag inte när bilen sladdar utav  sig själv utan när man gör så bilen sladdar ;P Tess är min personliga tränare, Hon är ju riktigt duktik på det där hon, så hon visade först mig hur man skulle göra och sen skulle ja testa. Första gången var hemsk. Men bara efter andra gånger så började det gå bättre!

Först var vi vid Gagnefs kyrkskola å tränade lite för vi var där å åkte skriskor. Men sedan åkte vi till tulavippan parkeringen. Det var verkligen skitkul så vi åkte runt där flera varv. Nu är det ju ganska så mycket spår där så nu vet ni vem som har varigt där å sladdat ;)

Imorgon blir det kupolen! Måste sätta om en nagel, sen så blir det väll lite shopping då. Vi får väll se hur mycket folk det är där då, Så drygt när det är helt knök fullt!

/ LS

År 2008 !


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja det är väll klart :)

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Minns faktiskt inte ens vad jag hade som nyårslöfte :P Det kommade året ska jag ha ett lätt nyårslöfte som jag ska hålla :)

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nope :P

4. Dog någon som stod dig nära?
Ja :( Både Morfar & Farfar.. Vila i frid <3

5. Vilka länder besökte du?
Turkiet & New York ;P

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Nja vet inte vad det skulle vara :)

7. Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?
Många! Men jag säger min födelsedag, Den var riktigt rolig :D

8. Vad var din största framgång 2007?
hm,, Gjorde en tatuering, blev myndig å tog körkort ;P

9. Största misstaget?
Finns FÖR många :P

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Typ bara förkyld feber & magkatarr tror jag :)

11. Bästa köpet?
Helt klart mina UGG´s i NY. Dom är underbara:)

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder & smink

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Vännerna, utlandsresorna, 18 års dagen, sommaren m.m.!

14. Vilken/vilka sång/sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Finns väldigt många, Men lady gaga- Just dance,  Rihanna- Disturbia,  Madonna- Give it 2me,  Colby Odonis ft. Akon - What You Got  m.m.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Helt klart GLADARE :) ( pga att jag har fått bättre självförtrende)

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Ingenting :)

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Setat vid datorn :P

18. Hur kommer du tillbringa julen?
Jag VAR hos mormor :)

19. Blev du kär i år?
nope :P

20. Hur många one night stands?
Vet bara jag ;P

21. Favoritprogram på TV?
Andra avenyn såklart ;)

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
nej. Inte vad jag kommer på nu iaf :P

23. Bästa boken du läste i år?
Jag läser inte böcker!

24. Största musikaliska upptäckten?
Va? Lady gaga om jag förstår frågan rätt :)

25. Något du önskade dig och fick?
Massa grejer!

26. Något du önskade dig men inte fick?
En bi, Men det fatta jag ju att jag inte skulle få ändå! haha :D

27. Årets bästa film?
Vet inte..

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Körde bil, var med med mina underbara polare, Åt på Bosporen, Fick massa presenter, Åt tårta , utgång på Lucky ;D

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Nej, Jag tror faktiskt inte det, Lr jo vinna en miljon på lotto skulle ju inte sitta fel ;)

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Hm.. Jag går klädd i sådant som kanske inte är det mest moderna, Men bara jag passar i det och jag känner mig fin och bekväm är jag nöjd!

31. Vad fick dig att må bra?
Mycket! Vännerna, festerna, Pila, Resorna..

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
vet inte?

33. Vem saknade du?
Morfar & Farfar :(

34. De bästa nya människorna du träffade?
Jag vet faktiskt inte :)

:S

Vad allt blev jobbigt...
Känner mig världelös och otillräcklig..

en månad sen idag också :´(

fy fan :D

Ni vill inte veta vad som hände mig idag!! Jag körde nämligen i diket ! haha :D
Det var inget allvarligt, jag hade kört upp Klas till granberget och på vägen ner är det ju ganska smalt och så möter jag en bil, jag kör jättesakta, men bilen bara drar ner i diket! Så där blev vi fast :D Som tur är, var det så mkt bilar på vägen så det var jättemånga som stannade å skulle hjälpa till :D haha Det var iaf en norsk som var med och hjälpte till så fatta ju nada, nejdå :D Han verkade då ha hjäpt folk upp ur diket förut kan jag  ju säga  :)

Sen blev det en ridtur idag också, Jag på Mambo, Sarah på Rivve å Lina på Pila :) Det var riktigt KALLT! Men kul var det, vi tävlade på åkern, Jäklar vad Mambo tog i !

Ikväll blir det en bilkväll, ut å åka lite ;D Dock inte ner i diket ;) hahaha!!!
/ LS


26 December

Ojoj Jag hade skitroligt igår på juldagen, Dock spårade det ur på slutet! Ska inte säga mer.. :S

Idag blev det kupolen, köpte inte så mycket, Det var ju så jäkla mycket folk!

/LS

Juldagen ! :D

Julafton vart en okej dag. God mat och paket :)
Jag fick inte så mycket grejer, För ville hellre ha mer pengar, Men jag fick :
Mineralfondation - The body shop.
Necisär(stavning?), Mascara, läppglans, ansiktscreme - The body shop
FM Sändare
Massa smågrer!
och så pengar då :)

Idag är det ju JULDAGEN :D Men ja vet inte vart jag ska vara än :P Sofie ska till Lucky å Carro ska på S2 och jag vet inte vilken jag ska hänga på! :S men det visar väll sig :D Men utgång blire iaf ;P

Nu ska jag ta mig en ridtur i kylan! (13 minus !!! ) Menmen det blir bara en kort vända, Kan vara ganska mysigt å rida när de är så här kallt å :) Jag  har ju trotts allt varigt ute och ridit när det har varigt kallare än 20 minus så :D 

/ LS

God Jul & Gott nytt år !


Jul & Nyår = överskattat!!!!!

Jag vill inte att det ska vara julafton imorgon, längtar inte ett skit!!! Kan vi inte bara hoppa över det imorgon!? Ge mig juldagen it, mkt bättre :) Jag kan förstå folk som fortfarnde följer sin traditioner, är med hela tjocka släkten osv!  Men så är det inte här längre, Nej för hela släkten har typ blivigt splittrad... Imorgon blir det lixom våran familj,Mormor och moster som kommer fira.. Allt kommer bara handla om sorg känns det som.. Det som alltid har varigt mormor och morfar :(

Nej julen är faktiskt överskattad enligt mig, en massa stress, folk köper Julklappar för stora summor som dom inte ens har råd med, Hållå, det är väll ändå tanken som räknas? :O Men tydligen inte, Nej folk "tävlar" om att köpa lr få så bra julklapar som möligt! Julmaten har jag heller alldrig förstått mig på riktigt, Bara julskinka! :P

Sen måste jag även säga lika om nyår, Alla förväntar sig så mycket, Men den blir det bara kattskit av allt ändå! :P

Jag kanke låter överdriven, men det är faktist så jag tycker, Jag skulle hellre åka iväg till ett varmt land lr något ! Så blir det troligtvis nästa år=)

/LS

Dom senaste dagarna..

20 Dec
Åkte ju till Carro och sen på kvällen gjick vi ut på S2, Det var då inga problem och ta sig in! :) Jag hade iaf riktigt jäkla kul där :D

21 Dec
Åkte hem vid 1 tiden ungefär och sedan blev jag och Lina oss ut på en slädtur på kvällen! Allting började jättbra. men vi bestämde oss för att pila skulle få ta i lite så vi gjick ut i skogen med na, mörkt var det och stora kvistar var fyllda av snö rätt över vägen och jag skojar inte när jag säger att det var 50-60 cm snö på vissa ställen! haha det utade iaf med att he slöden välte :D haha det låter farligare än vad det var, För den där släden är så lätt att man klarar av att dra den själv. Sen så är Pila så säll att hon inte brys sig ett dugg, och sen stannade hon på en gång. haha men sen ledde jag Pila lite efter det och jag vet inte hur många gånger jag RAMLADE! haha :D
Måste bara säga att Pila skötte sig utmärkt. Precis som en riktig arbetshäst ska göra! Det enda som var felet var väll att vi fick lov att gå med henne så sakta, Men det var bara för att annars skulle vi tappa kontrolle på henne:P en det där är då en slädtur jag alldrig kommer att glömma! :D När vi kom tillbaka hem igen gjick vi hem till mig för å sova ;P

22 Dec
Nu har jag varigt 18 i en månad ;) Shit vad tiden går fort :D
Idag vaknade vi vid 9, sen stack vi ner till stallet för att rida blev en tur på Pila och Rivve, Pila skötte sig jättebra medands Rivve var helt damp :P vi var hem igen vid 12 och efter det tog vi bilen till borlänge för att luncha på coco Thai, så jäkla gött ;P sen åkte vi vidare mot leksand för att hämta Tilda vid Zandra. När vi kom hem fick jag och Lina för oss att gå den vändan vi körde med släden igår. Det var riktigt jobbigt och pulsa i snön kan jag lova!  Sen gjick vi hem för att äta och så, men sen gjick vi ut för att åka lite snowboard i "stenkura" Fort gjick det :D Se kan  jag lova att vi var helt slut efter den dagen! 

23 Dec - Idag
Ja imorgon är det julafton, längtar inte alls som jag brukar däremot längtar jag mer till juldagen ;P
Idag tog jag ut hästarna sedan mockade jag Pila och Mambos boxar och fixade med hö och så. Ska äta snart sen blir det att rida en sväng med Lina och å blir det kanske en promenad också :)

Ska dra nu ! / LS 

Fyllechaffis igår/Utgång idag ;P

Ja igår var det ju begravning. Det var så hemskt och tårarna bara rann.. men,
Vila i frid morfar <3

Sen så var jag chaufför på kvällen =) Skussade jag & Lina Tilda till leksand sen skulle jag hem och skussa hem mamma å pappa från mormor. Sen vidare till Therese för å hämta henne, sen åkte vi mot tällberg för å hämta 2 tjejer, Sen skussade jag upp dom till budo, för där var det fest! :) Blev att jag stannade kvar en stund å, men sen åkte jag å Lina mor rättvik för å hämta Tilda & Zandra :)

Idag blir det utgång med Carro ;P Ska ut i borlänge för första gången då, Vi ska föröka å komma in på S2, men gör vi inte det så blire mongo ;p (Flamingo)

nej nu ska jag hoppa in i duschen å frächa till mig lite ;P åker väll mot borlänge vid 3-4 nångång :)
Ha en trevlig lördags kväll alla ;P / LS

:´(

Jag vill inte, Jag vill inte, Jag vill inte, Jag vill inte att det här ska vara sant... Snälla morfar kom tillbaka ! Jag klarar inte av det här.. Begravning imorgon. Jag kommer inte klara av det.. Snälla säg att det här är en mardröm, Hela mitt liv är en ren mardröm.. Åååj tårarna slutar alldrig rinna...

Jul lov :D

Kollade på wollyboll turnering idag :) Var inte med själv eftersom jag hatar det och är hur bollrädd som helst! :P Var föresten in idag och frågade vad gymkort kostar eftersom jag vart lite osäker :) 3 månader som jag ska ha kostade iaf 550kr ! Hur BILLIGT som helst! å nu jäklar ska jag å Sarah ta tag i träningen efter nyår ;P

Idag har vi äntligen fått jul lov :D 19 underbara dagar och ta det lugnt på :) Ska bli superduper ;P

Onsdag

Var riktigt trött i morse så fick riktigt brottom till bussen! Fört tog jag å Sofie 8 bussen, sen gjick i vidare till siljan för å köpa oss lite frukost, ( varm chocklad och ost & skink smörgås) sen hade vi matte å sen s hade vi yrekeskursen med Hillevi men ist för lektion så gjick hela klassen till siljan å fika. haha stamis lr vad ;p en gymmade ag på idrotten, gymmat 2 dar den här veckan och det känns riktigt bra, efter nyår då jävlar ;)

Sen slutae vi 3 ungefär så tog bussen hem å sen tog jag, Sofie, Tilda, Hanna, Anna bilen till kupolen för jag skulle ta bort mina naglar. MEN jag blev i stort sett "tvingad" å fylla i dom ;P MEN eftersom jag bara hade 200 kr så fick jag det mkt billigare! (kostar nästan 400 å fylla i annars!) Riktigt bra, jag klagarar inte ;D så nu har jag nya frächa naglar då, känns prima nu inför jul/ nyår å allt ;)

Imorn äre wollyboll turnering också, Tar bilen dit en sväng å kollar lite :) Sen äre lov :) GUD SÅ SKÖNT!

Morfar - Snart tre veckor sen :( <3
Farfar - En vecka sen idag :( <3
Saknar mina älskade "gubbar" så det gör ont :(

Nu ska jag sova :) Godnatt! / LS


Trött !

Är sjukt trött ! Sover typ ingenting nu förtien! :S SÅ jag ska faktiskt gå å lägga mig nu. Det ska bli riktigt skönt, sist jag la mig tidigt måste ha varigt för säkert 4 veckor sen? Innan dess sov jag ju hur mycket som helst och la mig 9 vare kväll. Men sen har jag haft så fullt upp att jag inte har någon ro och gå å lägga mig. Snart är det lov iaf. Ska ju bli hur skönt som helst å bara få vara ledig och TÄNKA, Det hinner jag knappt med..

Jag och Lina var ute och red idag också, Red i skogen, red förbi det stället vi var och satte plant på i våras och nu finns han lixom inte... jag kännde hur tårarna bara rann ner för kinderna..  Ååj vad jag saknar dig min älskade morfar, Du var speciell för mig. Snälla kom tillbaka...

:´(

Godnatt / LS


Britney Spears - Out From under

Har verkligen fäst mig för den här låten ! Absolut min favoritlåt just nu :)

Breathe you out, breathe you in
You keep coming back to tell me
You're the one who could have been

And my eyes, see it all so clear
It was long ago and far away, but it never disappears
I try to put it in the past, hold on to myself
And don't look back

I don't wanna dream about, all the things that never were
And maybe I can live without, when I'm out from under
I don't wanna feel the pain, what good would it do me now?
I'll get it all figured out, when I'm out from under
(From under, from under, from under)

So let me go, just let me fly away
Let me feel the space between us, growin' deeper
And much darker everyday

Watch me now, and I'll be someone new
My heart will be unbroken, it will open up
For everyone but you
Even when I cross the line, it's like a lie I've told a thousand times

I don't wanna dream about, all the things that never were
Maybe I can live without, when I'm out from under
I don't wanna feel the pain, what good would it do me now?
I'll get it all figured out, when I'm out from under
(From under, from under, from under, from under)

A part of me still believes when you, say you're gonna stick around
A part of me still believes we can, find a way to work it out
But I know that we tried everything we could try so let's just, say goodbye
Forever...

I don't wanna dream about, all the things that never were
And maybe I can live without, when I'm out from under
And I don't wanna feel the pain, what good would it do me now?
I'll get it all figured out, when I'm out from under

I don't wanna dream about, all the things that never were
And maybe I can live without, when I'm out from under
And I don't wanna feel the pain, what good would it do me now?
I'll get it all figured out, when I'm out from under
(From under, from under, from under, from under)

Ska skaffa gymkort ;D

Försov mig i morse fast än jag hade sov morgon till 10.20, Tog bilen till skolan och körde fort som satan !
Idag ar jag varigt på gymmet  också och tränat stenhårt! trechade väldigt mycket efter det så vi får  väl se om jag får nån träningvärk då :D haha!

Jag har iaf bestämmt mig för å skaffa gymkort efter nyår! Ska börja träna som satan ;P Vet bara inte för hur lång tid men funderar mest på 3 månader, det kostar 900kr och en termin kostar 1650kr. Förra våren hade jag en termin, men då blev det inte av att ut å gå dit så myket den sita tiden, för då är det så fint å vara ute å röra på sig :) Sen har jag även betämmt att jag ska betala gymkostnaden själv, mycket bättre så för då känner man verkligen att man vill utnytja pengarna! :)
Sist betalae ju mamma och pappa det, men nu tänker jg inte fråga dom ens! ;p Näsa år får vi även gratis gymkort av skolan, Det blir ju fett nice ;)

Nu ska jag ducha :) Sen bär det av mot Sarah :P ska söva där inatt ;p Hade bra / LS

Söndag

Livet rullar på men det är jobbigt.. På Fredag är det begravning...

Har inte blivit att skriva så mkt på slutet, Skrev ett skit långt inlägg i torsdags, men sen hoppade internet ur å det blev inte publicetat! Störande menmen :) Igår var vi iaf ute på etage, Jag Sofie Jennifer Rebecca Kimberly. Var typ helt nykter!känndes inte ens att jag druckit så det var lite trök, ( fast igentligen ska jag ju inte dricka nu heller när jag har magatarr..) Men annars hade jag kul, Nästa helg blire utgång med Carro! Det ser jag fram emot! :D Kul å ha någonting å längta till:) Längtar även tills december är över, Vill ha nytt år nu och ta tag i mitt liv.. orkar verkligen INTE det nu! Tror nog jag ska skaffa gymkort då också =)

Företen har varigt in till tatueringsstudion och pratat med Eva, Vill inte göra den just nu, så det blir nog i februari eller något sånt, Blir en tatuering i nacken iaf, är inte helt hundra på vad än bara :)

Nu ska jag plugga sen ska jag nog rida en sväng om jag hinner! Hoppas på det, för det får verkligen magen att slappna av / LS

:(




Är det här ett skämt eller? :O :(
Fick precis reda på att farfar har avlidit idag.
Allt på samma gång! :(
Vila i frid Farfar & Morfar <3<3

Jag saknar dig!

Shit ligger efter som satan i skolan! Mår inte så super idag så har legat på sängen å bara tänkt och grinat.. men sen har jag pluggat hela kvällen och fått 2 uppgifter klara.. Väldigt bra jobbat av mig! Men mamma hjälpte mig bra mycket med en uppsats om stroke. Skönt å slippa göra allt själv, eller ja det är väll hon som har gjort allt :P Imorgon ska jag till rektorn också, pga för hög frånvaro..

På torsdag blir det en jobbig dag, Ska se morfar då... åhj tårarna bara rinner är jag tänker på han. Min älskade morfar, Tänk att han inte finns längre! :( Saknar dig obeskrivligt mycket och tänker bara på mormor som bor själv nu :( Nästa fredag äre begravning :( åå kom tillbaka morfar jag vill inte att det här ska vara sant..Varför skulle det hända just dig? Världens bästa morfar! Tårarna bara rinner hela tiden...


Helgen/ Livet/ Tankar..

Jahapp då har det inte blivit å skriva på nån dag, har haft så mkt annat för mig, sen har inte internet funkat så jättebra heller.

Just nu känns mitt liv väldigt konstigt, Det är svårt att beskriva hur.. Men jag mår iaf inte speciellt bra, och det beror ju på att morfar inte finns längre, as mycket i skolan som jag bara inte orkar tänka på, och det är jättesvårt att koncentrera sig, Idag avled även Linas hund Fanny. Hon var en så speciell hund och det var hemskt att hon fick lov att sluta nu :( Vila i frid Fanny! <3<3

Sen har jag så mycket i huvet hela tiden drömmer konstiga och fruktansvärt hemska drömmar...
Sen har jag blivigt så lat och onyttig, har lixom ingen inspiration för att träna lr nått just nu..saknar sommaren 08, Då var jag så motiverad för att hålla på, Då såg mitt liv lixom ut att springa VARGE dag, jag åt INGET onyttigt alls och DÅ mådde jag toppen! Tänk om allt var så bra nu! Det som senare hindrde mig var det förbaskade knät som kronglade vilket gjorde att jag tappade all motivation för att fortsätta, vilket jag inte heller kunde...

I fredags var jag iaf  fyllechaffis, var ute å åkte hela kvällen och fick väll gå å lägga mig vid 3 ungefär! Igår blev det utgång på lacky, Jag Sofie Josephine Jennifer och Rebecka=) Blev nog lite väl mycket dricka om man säger så!! Har en hel del minnesluckor! :S

Nu ska jag storstäda mitt rum, sen blir det och gå ner till Pila och sen ska jag ta mig ett bad! ha det bra! / LS
Saknar dig morfar, Kom tillbaka :´( <3<3

Fyllechaffis imorgon ;P

Är så jäkla glad att jag har körkort ! åker bil till skolan varje dag, så jäkla skönt, idag hade vi sovmorgon till 11 å imorgon till 10 ;D Idag har jag tagit ut lite skivor till bilen också! Fett nice! Nu fattas bara baslådan ;D ( eller ja vem vill inte ha en egen bil? Men det kommer det med! )

Imorn blire å va fyllechaffis! Ska köra Maj till leksand å sen hämta henne på natten! Sen ska jag även hämta stefan i borlänge, och så lär det säkert bli å skussa Tilda å ;P sen får vi se om det dyker upp nån mer som behöver skuss!

Är fett laddad för å gå ut på lördag! Men vi får see hure blir ;D

nu måste jag sova, Har börjat blivit en hel del slarvande med sömnen! Måste börja lägga mig i tid på vardagarna !Föresten, som ni ser bytte jag design igen, gillade inte den andra så mycket!  :)
Godnatt/ LS

Ute å kör ;D

Är ute å kör hela tiden ;) fett kul :D Igår drog vi till donken å käka, Idag tog jag bilen till skolan, å sen skussade jag Tilda till ridskolan, Men medans Tilda red tog jag å Lina bilen ut å körde lite :D haha Så vi körde in på en liten gata för vi skulle kolla på ett hus som var dekorerat med MASSA ljusslingor å sånt. Så då stannar jag bilen för jag skulle ta ett kort.. haha
tror ni inte det kommer 3 småkillar jävligt odiskret å sätter sig bakom bilen, Seriöst, det är ju livsfarligt, tänk om jag inte skulle sett dom och skulle backa lr nått! :O
 
Aja jag börjar iaf börna lite grann för att dom ska flytta på sig!, Å dom bara kutar iväg ! haha ! Så då körde jag iväg en bit och vände, Sen kom vi tillbaka och så ser vi att dom sitter bakom nåra soptunnor, så Lina vevar ner rutan och säger, hörni grabbar ska ni med på en åktur? ( på skämt) haha dom säger iaf ingenting, Så vi bara gasar iväg å så kommer dom springandes efter å ska kata snöboll, men dom ramlar!!!! haha XD
Det var faktist jävligt roligt !

nu ska jag sova, Godnatt / LS

WIIE !! :D



Nu slipper jag den här fula skylten ;D

FÖR ÄNTLIGEN HAR JAG FÅTT KÖRKORT ! :D

Ni kan ju bara gissa om jag är glad nu :D 

RSS 2.0