Sista April! ;P

Hinner skriva lite eftersom jag vaknade klockan 7 i morse, jag har redan hunnit med och gått en långpromenad med kaisa, mockat, städat och åkt till gagnef och köpt rostbiff till ikväll, Mums! Nu ska jag ta mig en dusch och sen börja fixa iordning mig! Vet inte riktigt när Carro och Johan kommer så det är lika bra att sätta igång! Åkter upp till budo vi 3-4 tiden tror jag!  Källen kommer bli toppen!

Ska dra nu så jag hinner, ha en bra valborg alla! / LS 

Bilder!

Ja jag sa för ett tag sen att jag skulle sova men jag måste lägga upp lite bilder från Valborg -07 och -08 först. Åå valborg är väll det bästa på hela året, nu börjar lixom sommaren ;)

2007




2008





På tal om bilder, Nu måste jag ju ladda kameran! Fast föresten, någon annan få hålla koll på bilder och kameror imorgon! ;) Mohaha!

Valborg imorgon

Nu är det onsdag och jag har haft fullt upp ända sen sista inlägget kan man nästan säga,  Skriver lite kort om vad jag gjort dom senaste dagarna.

Igår gick jag upp klockan 6 och så blev det en promenad och även en ridtur! Halv 11 började jag i skolan så då hade vi projektarbete och en föreläsning av röda korset på eftermiddan, slutade ca 3 tror jag så då åkte jag och Sofie hem, men sen fick vi för oss och gymma, så blev det, solade hann vi även med också. När jag kom hem bytte jag om på en gång och så åkte jag till ridskolan för och hoppräna. Kom hem halv 10 och då var jag helt död med världens huvudvärk! Vilken dag alltså!

Idag tog jag och Sofie bilen till skolan, började 8 med matte, efter det åkte hela klassen till Mora för vi skulle på ett studiebesök. vi var och kollade på dialysen, hur sjukhuset är uppbyggt och på medicinavdelningen. var tillbaka till leksand vid 4 så då satt jag väll i leksand och väntade en timme (drygt!) på att kursen klockan 5 skulle börja. När den var klar åkte jag direkt till borlänge för jag skulle ha någonting inför varlborg imorgon. 

Är hemma nu, så nu sa jag sova och samla krafter inför imorgon! Morsan har köpt en 75a mango sen har jag en smirnoff och en öl. Så det blir full fart för min del! Har ju inte druckit på en månad, känns typ som jag inte kommer ihåg hur det är å va full! Får se om jag hinner skriva någonting imorgon annars hörs vi igen på fredag!  

Ha en bra Valborg nu allihopa! / LS

Bra start på veckan!

Idag är det måndag och en ny vecka är pågång! Det har varit en superbra start dessutom! och en underbart bra vecka väntar! Längtar så jag håller på och dör till valborg ;) haha är grymt laddad! Idag har det varigt skola på förmiddan slutade 12, sen lunch på silan, anställningintervju klockan 2. Det gick super så nu håller jag tummarna ;) kom ju på att det är nästa vecka jag ska till oriflme skrev lite fel igår :) Har vart ute på en riktigt långpromenad idag också! 12 km blev det. Imorgonbitti har vi sovmorgon så då ska jag gå en promenad upp på hissberget, så jag hoppas på fint väder.

Nej har varigt vaken alldeles för länge nu! Godnatt på er!


Veckan som kommer.

usch har en hemsk huvudvärk nu alltså och jag är jättetrött!  Så här ser min vecka ut som kommer..

Måndag: Skola. sen klockan 2 ska jag på en arbetsintervju, håll tummarna för mig! Ska även på en till visning av oreflame klockan 6.
Tisdag: Skola, inget speciellt händer vad jag vet nu.
Onsdag:  stuiebesök på mora lassarett. blir nog intessant sen ska jag på kurs klockan 5. Carro kommer även hem :D
Torsdag: Ledig såklart för det är ju valborg, kommer antagligen supa från jag vaknar tills jag somnar (typ) är sjukt laddad :D jag har ju faktist inte druckit på en månad!
Fredag: förstår ni nog..
Lördag och Söndag: inget planerat ännu !

Sängen väntar, godnatt!

Helgen!

Har ju inte skrivigt något sen i torsdags så här kommer ett långt inlägg om helgen!

Fredag
Jag gick i skolan från klockan 8 sen slutade jag 2. fick skuss av Sarah hem:) När jag kom hem åkte jag själv direkt till borlänge för och shoppa, Så det blev en hel del handlat för mig! Sen på kvällen åkte jag och Lina till budo för där var det fest. Massa folk! var även chaffis då! Gick och la mig vid 1!

Fredagens outfit

jacka/kavaj? - H&M
tröja- H&M
jeans- Replay
converse

Lördag
Halv 6 ringde klockan var så jäkla trött då! Men då skulle jag upp för jag skulle med Sarah på  tävlig.  i vansbro var den. Det var jag Sarah, Sara Ranström. Sen körde Fredrik och så hade han sin tjej Carro med sig. Det gick iaf jättebra för Sarah och Neptun. I 90cm stilbeömningen kom hon 3á (49 i stilpoäng) och i 1 meter kom hon på en 10é plats! Inte illa! Min Sarah är så duktig så :D Tror klockan var runt 3 när jag kom hem, jag var helt slut då, så det blev och sätta sig i solen och bara ta det lugnt. hur skönt som helst. Jag satt lixom i shorts och bh!





Pappa tar sig en jäger i solen!

Efter det körde jag Eva och Ankie till gagnef, sen hem och fixa iordning mig lite grann inför kvällen.



Resten av kvällen ägnade jag åt och vara chaffis, fest uppe i budo och pizzerian i gagnef. Klockan 4 kom jag i säng efter att ha varigt vaken i typ 22 timmar, jag var trött kan jag ju säga!

Söndag
Jag trodde jag skulle vakna tidigt eftersom jag gått upp så tidigt hela veckan. Men icke! jag vaknade klockan 1! :O Fick en chock när jag kollade på klockan, för jag sover aldig så länge, kan inte minnas när jag gjorde det sist! var ju dock väldigt skönt och faktit få sova ut ordentligt för en gångs skull! Klockan 2 åkte jag och Tilda till gymmet. När jag sen kom hem blev det en ridtur.Sen här jag bara setat här!

Måste bara sammanfatta med att den här helgen har varigt väldigt rolig. Blir en tidig kväll för mig, Känner att jag har sömnbrist och finnarna börjar komma, inte bra!


En bra dag!

Dagen har varigt hur bra som helst! Jag och Lina har tagit en promenad med Siri och Pila, vi har setat i solen och bara snackat och så har vi hälsat på Piwi en sväng! Har även fått reda på att jag ska på en anställningsintervju! :D

Ska sova nu godnatt på er rumpnissar ;)

Dagens outfit

Det blir en dagens outfit idag med :)


skorta- vero moda
skärp- gina
lackleggings gina
converse

15.11

Tjena!
Nu är jag hemma från skolan! Imorse vaknade jag av mig själv 05.20 och  kännde mig jättepigg så det var ju skönt, skolan har gått bra hade massge 3 timmar på morgonen sen hade vi engelska nationella muntligt och det gick väll sådär! Sen har vi haft svenska. Slutade klockan 2 så kom väll hem nyss :)

Nu ska ja ut och njuta av vädret det är ju så varmt och skönt ute! Hörs senare ikväll!

Dagen outfit

Hade dock vita tygskor :)


Känner mig så otroligt shoppingsugen alltå! Skulle kunna åka iväg på engång. Funderar på att åka iväg någon dag. kanske på fredag, vi får se. Jag behöver så mycket nu när det börjar bli lite varmare. eller jag behöver väll alltid nytt men just nu skulle jag vilja utöka min garderob med, väska, något nytt till valborg, nya jeans( både tighta och superpösiga), jeansjacka, träningskläder. shorts, bikinisar, klänningar... Listan kan göras lång men det är det jag "behöver" mest :)

Dagen

Nu är jag hemma efter en fullspäckad dag! Känner att det har varigt lite drygt för huvet och bara setat och lyssnat på en massa grejer! Föreläsningen om HIV / AIDS vd iaf väldigt bra, och hon var jätteduktig på och prata! Sen hade vi ju idrott så det blev att springa i 45 minuter, känndes jättebra. Men jag känner av knäna. (sorr för att jag KLAGAR hela tiden!)Imorgon är det torsdag och då har jag vilodag. Känner att jag gled ifrån lite med att ha torsdag som vilodag. Men det är faktiskt jätteskönt och känna att då får jag inte träna! Iaf, sen hade vi ju en till lektion med Hillevi vi fick sluta en timme tidigare var ju ganska skönt men vi fick reda på idag att hon ska sluta så efter sommaren får vi en ny lärare. Tycker det är jätte tråkigt för hon är verkligen bra och rolig! jag kommer sakna henne!

Hanna gjorde illa sig på idrotten idag också ( vissa hade fotboll ) så på nått vis lyckades hon göra illa foten. Såg inte detta, men hon gjorde det innan lektionen men det gick väll ganska bra och  spela men sen efteråt började det göra jätteont så det slutade med att jag skusade ner henne till vårdcetralen och hon fick röntka å så! Så nu hoppar hon på kryckor. Sån hima otur alltså!

Efter det blev det ju som jag skrev en kurs, Tyckte det var jätteroligt och lärorikt!
Nu ska jag nog ta mig en dusch, och sen ska jag lägga mig i sängen och läsa lite i några brochyrer kolla i kataloger och sånt bara :) Mysigt, min säng ser så otroligt skön ut! Ha det bra alla! /LS

Sitter i skolan

Tjenare! sitter i "green room" nu, vi börjar om en kvart. så då ska vi på en föreläsning om HIV/ Aids i 2 timmar. segt! Sen har vi idrott så då blir det konditionsträning kan jag lova. Efter det har vi en till lektion som slutar 4. Klockan 5 ska jag på en kurs. så vad ska jag göra då mellan 4 och 5? Tror det blir att gå och sola kanske! Vet inte än hur länge kursen håller på. Men det blir en lång dag, vi får se när jag kommer hem, men jag skriver mer då. Nu måste jag dra! see ya!

5 Månader sen..

Det har gått 5 månader sedan jag såg dig, det var då vi satt här hemma och fikade, alla var glada och vi åt tårta, det var dagen innan jag fyllde18, det var den sista gången jag såg dig och jag kommer aldrig mer få träffa dig.. aldrig.. åå det är så hemskt. Ja vill att du ska komma tillbaka för jag saknar dig så jag vet inte vart jag ska ta vägen.. Jag gråter så jag inte får nån luft.. Vill att mormor sa komma hem nu också! Kärlek till er, ni är dom bästa som finns<3<3


Tisdag

Tjenare!
Igår blev det som ni märker inget inlägg, hade fullt upp hela dagen. Vi börjde ju  klockan 8 och slutade halv 2, så det var lite skönt med mjukstart. hade idrott sista lektionen, Nu har vi börjat med konditionsträning ute på idrotten så det är ju kul! men igår visste vi ju såklart inte om det så jag hade inte min jacka med mig. Så för mig och Sofie blev det en promend runt solvändan! efter irotten gick vi till gymmet en väng okså för vi ville ju träna! Efter det åkte vi och hämtade Tilda i djurås på praktiken. Sen hem! Jag satt mig i solen och bara njöt. Vid klockan 6 åkte jag tilda och Maria på en visning av oreflame. Går inte in på några detaljer men det var iaf jätte trevligt och mysigt! jag har äen blivigt konulent för oreflame å om nåon är intresserd av att kpa nått så handla av mig jag. Visst det kan kräva ganska mycket tid och hålla på och sälja det. men jag ser det som ett jobb eftersom jag tjänar lite på det och som en första väg in i "make up livet". Nej men jag vill ju bli Makeup artist så detta är väll en bra start?
När vi kom hem 3 timmar senare så blev det även en springtur för mig och Sarah. Det var hur skönt som helst. Perfekt väder och temperatur och så klart trevligt sällsap ;)

Idag då, Började skolan kvart i 10 så då tänkte jag att då går jag och gymmar innan. Men såklart kommer jag ju på att gymmet öppnar klockan 9 på tisdagar. haha klumpigt eftersom klockan då var kvart i 8 när jag kom dit! Men jag gick in och frågade om jag fick gymma och det fick jag, så det var ju bra! När jag kom dit var det helt svart så jag fick tända och så. Det känndes lite kontigt! Skulle egentligen ha slutat 4 idag men fick sluta 20 över 2. Det var ju skönt, synd att vi missade bussen med 5 minuter bara! Jäklar vad konstigt det känndes och åka buss idag alltså! Det var första gången på över 6 veckor! Ikväll blir det att skussa Tilda till ridskolan, så medans hon rider å ska jag springa!

Nu sitter jag här och funderar, här funderat så mycket på sista tiden att jag vill vinna pengar! Det är väll säkert för jag är så fattig. Men helt seriöt tänk å vinna typ 10 miljoner eller något? Vad skulle man göra lixom? Jag skulle kunna sticka utomlands på en gång, köpa en bil, slippa oroa mig för jobb och lågkonjukturen, shoppa en massa kläder och annat, skaffa en skitsnygg lägenhet och flytta! jag mår så dåligt när jag tänker på vad man skulle kunna göra! Det sägs ju att man inte blir lyckligare av pengar, men det måste då vara en myt!

Nu ska jag fixa lite, jag åker om 2 timmar. Imorgon blir det skola, gym och sen ska jag på en kurs klockan 5 som jag kommer gå på varje ondag nu i 5 veckor. Det ska bli jätteroligt! Ha en fortsatt trevlig dag alla vänner och läsre / LS


Bilder!

Det blev ingen paus i pluggandet förut, allt gik så bra så jg ville göra klart det. Var 3 apu uppgifter och nu eller för ett tag sedn är dom inskickade, skönt att man lämnat in i tid för en gångs skull! Efter att jag var klar med det åkte jag och Lina till Maria och hälsade på henne eftersom hon kom hem från Thiland idag, åå allts jag vill också säger jag bara! Sen blev det även en sväng till donken idag med Lina Tilda och Maria :D

Här är lite bilder från helgen m.m.

uppe i budo igår:



Mitt nymublerade rum: ( inte riktigt klart med spegeln och tavlan)


Pila idag<3


Fint på himmlen idag (påväg hem från donken vid halv 9 tiden, dålig bildkvalite!)


Lite andra bilder som jag hittade på!

på praktiken!

Tilda övningskör!

Hälsade på Zelda


Nu ska jag sova, och jag är inte ett dugg laddd inför skolan imorgon! SUCK!

Sommaren är underbar men glöm inte våren!

Jag har så himlans mycket vårkännlor nu alltså, det känns att det snart är Valborg, Det är en speciell stämmning då eller vad man ska säga, Det är skitsvårt att förklara men jag älskar den här tiden på året för jag får en massa tillbakablickar från våren 07 när det hände en massa nya och spännande grejer i mitt liv för exakt 2 år sedan lekte mitt liv helt enkelt! Allt blev så föränrat! Dom senate veckorna har vart så underbara, jag har älskat min praktik inga läxor, prov och krav, jag har bara fått en massa tid till att tänka, jag tycker om att bara få tänka på allt och inget, nu är lovet slut, och efter 6 veckor ifrån skolan ska vi nu tillbaka! Jag har  ingen lust över huvud taget, jag har absolut ingen energi till skolan kvar, förstår inte hur jag ska orka..  Inga nya kläder har jag heller! jag saknar prakiken och allt flum!

Blev inte att skriva nått mer igår heller, men jag var iaf med Lina sen resten av dagen, vi åkte och åt i floda, det blev thaimat, gött. Sen kollade vi läget vid floda parken också, var även upp till budo och kollade hur det såg ut där efter vinterns alla fester. Det var iallafall väldigt fint, städat och renbäddat! Vi tänkte vi skulle sova där men det blev inte så. Det får väll bli lite längre fram, om stungan står kvar efter Valborg vill säga! Lina skulle hämta lite pengar hos Eva på jobbet också (där jag var på praktik) så jag såg några som jag tog hand om :) Föresten så har jag mublerat om i mitt rum också!

Idag har jag inte hunnit med mycket, Lina sov här inatt sen har vi varigt ner i stallet och bara myst med Pila. Hon fick även gå i sommarhagen och beta lite, inte för att det finns så mycket gräs än men hon tyckte då att de var gott eftersom dom bara har lera i hagen. Nu har jag massa praktikuppgifter som ska göras! skit tråkigt, men dom ska vara inne imorgon så det är väll bara och börja. Fast det är ju mycket roligare och blogga ;)

Nu börjar nerräknngen till sommarlovet också, 8 veckor, jag hoppas dom går fort! Alltså det här skulle ha varigt mina sista veckor i skolan och jag skulle inte ens haft något mer lov, MEN istället har jag ett helt jäkla år kvar. Men jag har lite grejer som jag ser fram emot efter studenten iaf, För tänk, efter lekis + 13 TUNGA år i skolan känner jag att jag måste belöna mig själv med något. Jag tänker iallafall göra det jag tycket bäst om, nämligen åka till ett varmt land i minst en månad! Känns lite tungt att gå ett extra år men man kan ju alltid hoppas på att lågkonjukturen blir lite bättre då så att man kan få ett jobb. Just nu ser det väldigt mörkt ut. Känns som att jag kommer bli utan jobb i sommar!

Nu blev det mycket text här ser jag, jag ska plugga lite nu vilket jag ser frem emot( eller inte) men tar en paus och lägger in lite bilder! Vi hörs sen:)

Gymmet nästa

Solen lyser idag också, känns underbart! Igår blev det en sväng till borlänge med massa brudar i 2 bilar, var ute och gled lite, hamnade även på donken och snaka massa skit. Jag och Lina tog även en tripp upp i lekborgen, eller vad säger man? ja men ni förstår nog vad jag menar, det var ju livsfarligt! fick bara massa stötar! haha!

Jag vaknae för en timme sen ungefär så jag har hunnit med en massa! :D Nej jag skoja, har inte gjort någoning! Jag och Tilda sticker till gymmet nu, jag känner mig lite sprallig och flummig just nu, men på gymmet då jääävlar ;) Ska träna lika mycket som jag gjorde igår, Om inte mer!

Börjar få lite panik inför sommaren nu alltså!

Nu sticker vi, ha en bra dag!

SOL !

Vilken underbar dag, fint väder och solen lyser! blåste lite i morse men det gick över rätt fort. Imorse vid halv 9 åkte jag sofie och tilda till gymmet, det blev mycket kondition för min del, Skönt! har även varigt till borlänge för att fixa tildas pass som går ut i sommar, men det gick ju tydligen inte. sen blev det en till tripp till leksand, bara ute och åkte lite. Nu sitter jag här och väntar på att mamma och pappa ska komma hem med maten det blir en tonfiksallad för min del. gott!

Orkar inte skriva mer nu, vi hörs!

Skriver av mig!

Jag har skit DÅLIGT samvete! Jag tänker inte skriva varför men det känns bra och få skriva ner det. Men jag försöker tänka posetivt och det känns redan lite bättre. Det är ju faktist sånt som händer alla, OCH det hade kunnat varigt värre! Jag är bra, jag kan, jag vet det, för det har jag redan bevisat!

Bilder

Här kommer lite egobilder!


Torsdag

Det blev inget inlägg igår som jg trodde, För Lina kom nämligen hit så vi spelade uno sen sov hon här. Idag blev det en promenad för mig och Sofie, kul med lite sällskap för en gångs skull, annars så går jag ju alltid själv, fast Kaisa är med såklart! Sen har jag varigt ner i stallet, blev ingen ridning idag, var några dagar sen nu! Sen har jag och Lina tagigt massa bilder idag också, Dom kommer snart! Hej så länge!

TE

gud vad te är gott! Sitter här med en hur stor kopp som helst med te. Det känns så mysigt och dricka te när vädret är så kasst tycker jag : )

Nu har jag precis varigt ute och bytt däck på bilen, känns skönt att det är över nu, för då låter det ju lite mindre när man kör. Idag har jag som jag skrev förut bara legat i soffan och setat här, det var så skönt!

Företen har jag lite nya musik tips! Vissa är nya och vissa lite äldre!

The black eyed peas - Boom boom pow
Flipsde - When it was good
taylor Swift - Love story
A.R Rahman & The pussycatdolls- Jay ho!
Kelly Carksson - Long shot
Cascada - Perfect day
Flo Rida ft. wynter - Sugar
Enrique Iglesias feat. Ciara - Takin' Back My Love
Flo Rida - Right round

aja har inget mer å skriva nu, men jag har rätt tråkigt så blir säkert ett till inlägg senare! LS


Vilka problem man har ;)

Jag har så mycket funderingar när det gäller mitt hår hela tiden! Jag vet verkligen inte hur jag vill ha det, om jag ska vara mer naturligt blond, eller ännu blondre än jag är, kort lugg, mycket uppklippt, ingen lugg, mörka slingor, brunett?
Det är så svårt! Här kommer lite bilder på hur mitt hår har sett ut.

För mig lutar det antingen mot att göra en helblondering eller låta det vara helt ett tag. Men komentera gjärna hur ni tycker jag ska ha håret! alltid kul och få lite tips från andra:)

OBS  Bilderna är gammla och inte speciellt snygga, men bara för att ni ska få en överblick över hur mitt hår har sett ut.


Vad händer idag?

Jahapp då sitter man här,  har varigt vaken sen 7 eftersom jag skulle till tandläkaren. Det var iaf inga fel på mina tänder, dom var så fina så! efter tanläkarbesöket tog jag mig till gymmet och nu  funderar jag på å lägga mig vid tvn och kolla på en film med en kopp te. Känns som jag skulle kunna ligga där hela dagen. Jag kan inte förtå hur jag kan vara å seg fortfarande! Vi får väll se om jag hittar på något mer, Ska dra, hej så länge!

God natt!

Det blev att springa en vända, det gick bättre än väntat. sen har jag duschat men är hur seg och trött som helst nu igen så jag ska faktiskt sova. Imorgon ska jag till tandläkaren 10 i 8 på morgon. drygt! Men godnatt på er!

Hatar att vara så här seg!

Fan vad jag är seg, det är sjukt alltså! Jag mår verkliigen inte bra över att vara så här skitseg! Har dåligt samvete över att jag inte har gjot någonting idag, alltså tränat! Har bara varigt i stallet och pysslat på förmiddan och sen har jag Lina, Sofie och Tilda varigt på relaxen och bara tagigt det lugnt! Hur skönt som helst, men det är väll därför jag är så seg förstår jag!

Får se vad jag hittar på nu! Kommer ett till inlägg senare! / LS

Sover hos bästis inatt :)

Vilken lugn och skön eftermiddag det har varigt, jag har bara tagigt det lugnt, Men nu ska jag dra hem till Lina. Ska sova där inatt! :) Vi hörs imorgon!


Vilken slöhög man är :S

Inget roligt väder idag inte! bara massa regn. Menmen solen kan ju inte lysa varje dag så. Känner mig fruktansvärt slö idag, nästan pinsamt! Vaknade iaf klockan 9 imorse men låg och drog mig väldigt länge, sen åkte jag och Tilda och gymmade. var väll inte alltför aktiv om man säger så. Men jag känner mig faktikt stolt över att jag åkte dit över huvud taget idag! Så jag är ganska nöjd trotts allt. Undra vad det blir för väder imorgon? Blir det fint väder så ska jag träna stenhårt men blir det dåligt väder så kommer jag ta en vilodag och bara sega! Det var riktigt länge sedan jag var helt ledig från träningen, varje dag utför jag någon typ av aktivtet. Fast föresten jag ska ju til stallet imorgn, så det blir ju faktiskt inge vilodag imorgon!

Har inte hunnit med så mycket mer än gymmet, bara setat och läst lite i en tidnng och tagigt mig en kopp te, det var riktigt gott! Har faktiskt hängt tvätten och eldat också, så lite har jag hjälpt till med här hemma! Fast nu ska jag krypa ner i ett riktigt hett bad, raka benen och bara ta hand om mig själv, Sånt uppskattar alltid kroppen:) Blir även att lägga sig tidigt ikväll ser redan fram emot och få sova.

Blir nog ett till inlägg ikväll skulle ja tro, så vi hörs då:) / LS

Sånt här roar jag mig med just nu!

Namn - Lisa Sjöberg
Födelsedag - 22 November
Hemstad - Hedby
Ögonfärg - Blåa
Hårfärg - Blondt
Längd - 168 cm
Höger/vänsterhänt - höger
Stjärntecken - olika, skorpion eller skytt
Skostorlek - 37
Är dina föräldrar skilda - Nej :)
Mål för året -  fortsätta träna regelbundet, fortsätta att inte äta godis
Första du tänker på när du vaknar -  Vad ska jag börja med att göra?

ANTAL
syskon - 1
piercings - 1
tatueringar - 2

FRAMTIDEN
Namn på barn - Så långt har jag inte tänkt!
Vill du bli när du blir gammal - När är man gammal då? Pensionär är väll det jag tänkter på :P
Drömjobbet -  Makeup artist eller typ hjälpa folk med deras hälsa! Elller varför inte reseledare eller flygvärdina? Men det kommer alldrig hända ändå så :P

FAVORIT
Mat - Kött, fast det finns ju mycket gott!
Sport - Hästsport, men jag ägnar mig mest åt gym och promenader, sen kommer jag nog börja springa lite mer nu i sommar också :P
Djur - hästar och hundar
Glass - glass med chokladås på donken eller youghurt glass!
Nummer - 2
Tuggummi -  strimorol senses eller Extra
Helgdag - Lördag, fest ju ;)
Årstid - Sommar såklart!  värme, sola, grilla, festa !
Tandkrämssmak - Sensodyne är bäst :)
Radiostation - alla är lika dåliga! rix fm, mix megapol eller P3

HAR DU NÅGONSIN
varit kär - mja
Blivit dissad - nej
Rymt hemifrån - nej
Sovit utomhus - Haha, Ja på stutsmattan för lääänge sen! inte sepeciellt roligt med massa myggbett på morgonen minns jag!
Gråtit i skolan - ja, när jag fick reda på att Morfar inte levde längre, sen när man var liten?
Spytt i skolan - nej
Velat bli modell - Nej! Jag har ingen kropp för det :O
Gjort något dumt som du skrattar åt idag - haha men ja, men kommer inte på nått speciellt nu.
Sett en död människa - Ja, många...
Ätit sushi -Nej
Retats - Vem har inte?

THIS OR THAT
Cider/Öl - cider
Pepsi/Cola - cola
Mc Donalds/Burger king - Donken!
Choklad/Vanilj - Vanilj
Jordgubbar/Blåbär - Jordgubbar
Kött/Veg. - kött, inte är jag vegetarian heller!
Tv/Film - lika
Gitarr/Trummor - gitarr
Adidas/Nike - Nike
Kinesiskt/Mexikanskt - Kan inte välja!
Kakor/paj - kakor, jag är ett kakmonster! :s
MTV/VH1 - MTV
Blind/Döv -Döv

KAN DU
Gå ner i splitt - nejnej, men faktist inte så långt ifrån!
Skriva med båda händerna - kan väll men hur snyggt det blir är väll en annan sak!
Blåsa en bubbla - ja
Ha dina ögon i kors - ja
Nudda näsan med tungan - ja

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
Du nuddade - Tilda troligen, men vet inte
Du pratade med - Tilda
Du addade på msn - minns jag inte
Du skällde på - Tilda kanske?

SENAST DU
Skrattade - idag
Grät - ingen koll
Tuggade tuggummi - idag
Drog ett skämt - det händer ju rätt ofta så jag vet inte
Sjöng en sång - vet inte

VAR ÄR DU
Vad ser man utanför ditt fönster - vägen, träd, ridbanan, taket, skorstenen.
Lyssnar du på musik just nu - Ja
Vad är det på din musmatta - har bärbar dator så har ingen

HAR DU NÅGONSIN
blivit kallad hora - Jaa, men bara på skämt.
Ljugit om din ålder -  vet inte, kanse hänt någon gång
Bråkat utan anledning - Nej

Bilder

Tyckte det var dags att ta lite bilder från mitt andra hem, nej skämta bara! haha men det känns fan så ibland :P



20.25

Jag känner mig ganksa trött just nu så jag kommer bara sitta här resten av kvällen och nörda! sen lägga mig väldigt tidigt. Idag blev det gym med Tilda. Vi var nästan själva där. Sen har jag tvättat bilen vilket verkligen behövdes! har också varigt i stallet och mockat, sen har jag setat på baksidan med mamma och pappa i solen och pratat om allt och inget. så jäkla skönt i solen!

Imorgon får vi se vad som händer har inte tänkt ut något än :)

aja har ingen fantasi och skriva mer, men det kommer snart lite bilder från gymmet idag :)


Söndag

God morgon! jag vaknade en timme sen, det var jäkligt skönt att få sova ut ordentligt, Drömmde en massa drömmar också bland annat att jag hade tappat mina lösnaglar igår, att jag hade sett en flock apor på vägen hem igår när jag körde. Det var så himla verkligt också! haha jag blev glad när jag vakade upp och såg att naglarna var kvar!  Nog om detta!

Igår hade jag väl ganska kul, eller vad ska man säga, jo jag hade kul, det var skönt och ta bilen hem sen när det var slut, men vi gick dock ut lite tidigare för det var öppet till 2. Jag var ju som jag kanske skrev (?) nykter igår, Det är både fördelar och nackdelar med det. Är man nykter så har man ju alltid kontroll på sig själv, sina vänner, grejer och vad man gör! men jag är ju ändå en menniska som tycker om att ha lite lagomt med alkohol i kroppen eftersom jag har mycket roligare då. Jag är ingen nykterist och vill inte vara det, Jag tycker däremot att det är kul och vara nykter ibland och se alla andra som är fulla och så uppskattar man mer att vara full om man inte är det så ofta. Nu satsar jag stenhårt på Valborg då kommer jag säkerligen vara riktigt full, men fram tills dess får ni se en nykter Lisa!

Nu ska jag går ifrån datorn och stänga av den, för det är fint väder och jag har mycket och göra! Kanske skriver ikäll! /LS

Påskafton

Skriver lite fort bara för jag och Sofie håller på och fixar oss för kvällen, det blir utgång på lacky, Sarah ska med också. Sen några till så vi ska hem till Jenny innan:)

Idag gick jag upp halv 8, tog en långprmenad sen direkt till gymmet efter det, sen hem en vända och så åkte jag och Tilda till borlänge för jag skulle sätta på naglar.

Nej ska forätta fixa mig nu, men ha en trevlig kväll allihopa :)


Riktigt bra dag :)

Dagen har varigt kalasbra! Fint väder och väldigt varmt! Jag och Sarah åkte först till sågmyra för att gå på lager 157, det var länge sen jag var där och jag står fortfarande fast vid att det bara finns skit där. vi åkte iaf vidare mot Falun och kollade lite där, sen vidare till Kupolen och kolla lite där, jag shoppade ingenting idag, jag förstår inte jag har blivigt överdrivet snål den sista tiden, nog för jag men alltid varigt det men inte så här mycket jag blir nästan arg på mig själv, fast det är ju samtidigt bra att jag kan hålla i pengarna. Frågade även dom som jobbar med att fixa naglarna om det gick att fixa det, dom sa att det gick bra så jag åker in i veckan och fixar dom!

Efter kupolen åkte vi hem så då tog jag en promenad med Kaisa runt djura. Sen vid klockan 9 red jag och Sarah Mambo och Rivve på banan, Pila fick vila idag för hon har gått så mycket den sista tiden.

Har precis duschat och tänkt ut hur dagen kommer se ut imorgon, tänker inte skiva om det nu, men jag skriver ett inlägg imorgon så får ni veta. Jag ska iaf upp tidigt!

Föresten Glad påsk alla, jag fick ett påskägg av mamma och pappa idag så jag fick en slant, Godnatt alla och tack Sarah för en rolig dag :D

Hejsan svejasan ;P

Jag jag är vaken jag, fast det har jag varigt i kanske drygt 2 timmar, Jag sitter och väntar på att Sarah ska höra av sig för vi ska leka idag. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på, Fundrar på att måla naglarna och lägga ansiksmask fila fötterna och småpyssla lite :) Sånt är alltid lite mysigt. Jag har tänkt att jag skulle sätta på lösnaglar när prakriken är slut det har jag planert sen jag tog av dom för 3 månader sen typ, men självklart har en nagel gått av, alltså halva nageln är borta (aj!) så jag lära vänta på att den ska växa ut. jaja. Nej nu är Sarah vaken tydligen, men ska fixa lite ändå=)

Imorgon blir det utgång, fast nykter. Ska kila nu, Ha en toppendag mina fina läsare:)

Glad :)


21.40

Är hemma från praktiken , eller det var ett tag sedan nu, Inatt dog en gubbe också, det var nog skönt för han, men för knappt en vecka sedan var han uppe och gick å åt och allt själv, så det känns lite konstigt att han bara är borta. usch tyckte det var så jäkla hemskt och bara lämna allt. Personalen och pensionärerna. Jag bjöd iaf på kaddkaka vilket uppskattades! Kommer verkligen att sakna att åka dit! :(

Men nu har jag också påsklov, Idag händer det inget mer, jag ska snart sova tänkte jag. Känner att jag har massa saker att skriva men jag får inte ner någonting i ord, Skriver mer imorgon troligen =) Godnatt !

"jag är lycklig"

Är så jäääävla glad! :D :D

Usch det är dåligt väder idag med, nästan värre än igår men skit samma!  jag ska nog träna lite övningar här hemma och då menar jag cyckling, mage, rygg, armar och sånt. Klockan 12 åker jag till praktiken, sen har jag påsklov. Ska bli hur skönt som helst.

är sjukt sugen på och gå ut i helgen! och jag längtar SJUKT MYCKET till valborg!
Måste bara säga att jag är så sjukt GLAD just nu, Kan inte beskriva kännslan :D Därför bjuder jag på några bilder ;P åååhj jag vill bara skrika ut hur jävla GLAD jag är, känns som jag är i en annan värld!




Fick bara lov!

Kanske inte så kul och läsa men det är kul och göra sånt här haha ;P


DAGENS:
klädsel: Mjukisbyxor, träningskläder och arbetskläder
frisyr:  boll !
låt: många :P
tv: Inte kollat på tv idag.
sjuka: Jag är fullt frisk!
tråkigaste: Vädret
roligaste: Träningen

SENASTE PERSON SOM:
sov i din säng: jag?
såg dig gråta: vet inte,
fick dig att gråta: Tankar och saknad..
fick dig att börja skratta: ja jag skrattar ju åt allt så jag vet inte :P
du gick på bio med: Lina Tilda och Therese.
du gick på stan med: När gick jag på stan sist?
skickade ett e-mail till dig: Facebook
skickade ett sms till dig: Tilda

HAR DU NÅGONSIN VARIT I:
Norge: bara mellanlandat
Danmark: Ja
Finland: Nej
Island: bara mellanlandat
USA: ja, flera gånger :)
Tyskland: Ja
Frankrike: Nej
Spanien: Ja
Italien: Ja
Kroatien: Nej
Grekland: Ja
Polen: Nej
Schweiz: Ja
Thailand: Inte än, men på god väg :)
Kanada: Nej
Brasilien: Nej
Belgien: Nej

EXTRA STUFF:
Vad är du mest rädd för: allt och inget
vad vill du gifta dig: Visar sig i framtiden.
Vem hatar du verkligen: Jag hatar ingen, men det finns vissa jag inte tycker om!
Varit kär: vem vet?
Kör du bil: Såklart
Har du ett jobb: Nej, jag går fortfarande i skolan
Är du ett hälsofreak: Skulle jag faktiskt kunna säga, jag är väldigt intesserad av allt som handlar om hälsa så!
Är du ensam nu: jepp
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta: dåliga låtar :O
Månad: som är bäst? isf Juli!
Mat: Kött & grönaker ;P
Dricka: Vatten
Godis: Äter inte godis
Tidning: olika, men prenumenerar på iFORM
Film: Finns många bra =)
Skådis: Kan inte välja någon
Djur: Hund & häst

DE SENASTE 24 TIMMARNA, HAR DU:
Gråtit: Nej
Köpt någonting: tuggummi
Varit sjuk: nejdu
Sjungit: Ja
Sagt: ska man komma ihåg sånt?
Velat säga till någon eller några att du älskar dem: kanske det :)
Träffat någon ny: Nej
Saknat någon: Hela tiden..
Kramat någon: Nej
Ätit: Nej..
Pussat någon: Nej


Tjenare!

Har haft fullt upp hela dagen, gick upp tidigt i morse så jag var helt DÖD hela förmiddan, och jag har ont i rumpan från ridningengen på ridkolan igår, tycker verkligen att dom borde investera lite nya sadlar där! Slutade klockan kvart över 3 så när jag kom hem gjorde jag inte så mycket, det var ju så tråkigt väder hela dagen bara moln och lite regn. men det är ju sånt man få räkna med och dessutom får man ju mycket mer gjort innomhus om det inte är så fint väder.

Idag blev det ingen promenad, hade ingen lust när det regnade så därför satt jag mig på träningscyckeln en timme, så då brände jag bort en hel del kalorier! ;) efter det tränade jag mage, rygg och strechade i en halvtimme. Mycket bra och skönt träningspass! och medans jag cycklade satt Lina och Tilda å spelade monopol, medans jag kämpade, haha!

Sen har jag även storstädat mitt rum, det enda jag ska fixa är att skriva ut 2 bilder och sätta i ramar och sedan sätta upp på väggen! Mitt rum blev riktigt fint nu måste jag säga, älskar att ha ett nystädat rum!

Imorgon börjar jag 12.30, får se vad man kan hitta på på förmiddan, det beror nog på vädret så det visar sig, Sista dagen imorgon också. Måste faktiskt säga, TRÅKIGT! Har kommigt alla där så nära! Nu blir det lov vilket är bra men sen ska jag tillbaka till skolan, usch vad drygt, orkar inte med skolan nå mer, Är så fruktanvärt skoltrött! men efter lovet är det 8 veckor till sommarlov. Jag ska försöka tänka lite posetivt, 8 veckor går fort!

Nu ska sova, godnatt på alla =)

tisdag, kväll

Måste sova nu egentligen men kan inte hålla mig, måste bara skriva ner några rader. Den här dagen har varigt väldigt bra. Började som jag skrev i morse med en långpromend, det var ju hur skönt som helst, sen har jag varigt i stallet i 3 timmar idag och städat, sopat och krattat smort massa grejer och borstat Pila och så, det blev ingen ridtur för mig idag för kännde bara för att vara där nere, Men sen kom Lina och red Pila så hon fick komma ut iaf :) sen bar det av mot leksand för jag skulle fixa en grej sen solade jag, och jag BRÄNDE mig som satan, ble aldeles röd, och jag brukar inte ens vara känslig! Konstigt, men dom kanske hade bytt rör inte vet jag :) aja det försvinner nog ganska snabbt.

Har även varigt på ridskolan och ridit isället för Tilda, det var dressyr och jag hade Kacper. Tyckte verkligen inte om han, han var väll snäll och så men han var ju så tråkig! nej sånna hästar tycker jag inte om. Idag hade vi iaf AKO. var hur jäkla länge sen som helst jag red för henne. säkert minst 5 år sen? Man får lite gammla minnen när man rider för sina ridlärare som man hade när man var liten och när man kämpade på med Pajaz! Tänk vilka minnen jag har med Pajaz alltså=) nej är skit trött och börjar 06.45 imorgon, så nu ska jag sova! Godnatt!

Outfit

Dom här kläderna sitter på dygnet runt känns det som, Känner att jag måste investera lite nytt!
Linne från nike och Byxor från CRAFT :)


Laddar för en långpromenad :)

Vaknade för drygt en timme sedan, Underbart väder även idag. Känner att jag har lite tränigsvärk, Det är skitbra för jag älskar träningsvärk! Då känner man att man har gjort något som inte kroppen är van vid. och ja vad har jag gjort då? inget speciellt, bara att jag har varigt ute och gått väldit raska lång promenader den senaste veckan. Men inte trodde jag att man kunde få träningsvärk av det? Det är väll bara att inse att jag inte gått i stort sett någonting under vintern. Men måste säga att det är sjukt underbart att vara igång med det igen!

Har inte hunnit gjort någonting än så jag ska snart sätta på mig träningskläder och gå en långpromenad i det sköna vädret, jag skulle egentligen gå när jag vaknade hade jag tänkt men det är inte så speciellt varmt än även fast solen lyser så jag lugnade jag mig lite. Vet bara inte hur jag ska klä mig! Idag tar jag nog bara med mig Kaisa. Det är enklast så för hon går både fort och stannar aldrig och då menar jag aldrig, det är så skönt och gå med en hund som inte ska nosa på allt. För det var lite jobbigt och ha Nadia med sig igår, eftersom hon bara är någa månader gammal så är hon så nyfiken och ska stannar hela tiden och rätt var det är så springer hon iväg. Men det är ju så en unghund är så det får man egentligen räkna med :) Kaisa tycker om att gå själv också så det är ju bra för henne :)

Tilda har blivigt sjuk, eller  förkyld iaf så därför ska jag rida istället för henne på ridsolan ikväll, Ska bli roligt!

Nej nu ska jag ge mig av har ju massa annat och göra idag:) Jag kanske skriver mer senare! / LS

Aktiv!

Ja, jag har ju inte skrivigt någonting i helgen. Jag har inget roligt att berätta heller eftersom jag hade praktik. Rätt jobbigt, fast har väll hunnit med att båda gymma och varigt ute och gått ändå. Idag har jag varigt ledig och det är jag imorgon också, så idag har jag först varigt på gymmet, sen har jag varigt ute och gått med Kaisa och Nadia (Göras hundar) efter det gick jag dirket ut på banan för Ankie var där och red med Mambo. Så jag satt mig upp och red en sväng jag med. Sen åkte jag ner i stallet och mockade och red Pila. Har alltså hållt igång hela dagen, Så nu sitter jag här och andas ut. Händer inget mer idag heller, känner att det kryper lite i bena för att jag inte gör någonting just nu! Men jag måste ta det lugnt nu för imorgon kommer dagen bli minst lika aktiv! Det blir även då rask  promenad, gym, sen ska jag nog tömköra Pila. Blir även att fixa en grej i leksand och skussa Tilda på ridskolan. Så medans hon rider så kommer jag nog gå då med. Okej det kanske låter lite överdrivet men på Onsdag kommer jag ta en dag helt fri från träning, eller föresten jag ska inte säga för mycket. Jag kan ju inte annat att älska att röra mig när det är så fint väder. Jag får sån överskottenergi och blir så mycket gladare av att solen lyser.

Ikväll blir det att lägga sig tidigt, känner mig rätt trött nu! Ha det bra alla läsare och hoppas ni njuter lika mycket av vårsolen som jag =)  / LS

<3


Saknar dig

Mina tanter och gubbar är ju bara för söta ibland, det händer roliga och tokiga saker hela tiden, och dom pratar om de ena och de ara! (ops lite djuramål där!)  ett exempel idag, min handedare frågade vill du ha mjölk? ja, det var länge sen jag slutade med brännvin! Det händer även vissa saker som får en att nästan gråta! En gubbe saknar tillexempel sin fru jätte mycket ibland och börjar och gråta, man ser verkligen hur mycket han saknar henne, hon dog för ungeför 4 månader sen (altså ungefär samtidigt som morfar och farfar) Två gubbar sitter i sullstol och är nästan helt blinda och döva så det är nästintill omöjligt och få någon kontakt! Men idag lyckdes jag faktiskt prata med en utav  dom om en rolig grej så man såg verkligen hur glad han blev, han är även min favvo, Han är lixom så jäkla söt! :) Vissa vill man bara att dom ska få somna in, det kan inte vara roligt och vara så gammal och dement att man varken vet vad man heter eller vart man är! Tycker så synd om alla gammla. Alla borde få sluta i sinna bästa dagar. Ännu en gång jag är överlycklig över att få slippa se morfar i det skicket som vissa är i där. Morfar fick sluta där han trivde som bäst (alltså i skogen) han hade smått börjat blivit dement, han hade under det senaste året blivigt mycket gladare, allting gick så fort så han behövde aldrig lida. Men en sak är säker jag saknar han så det gör ont , jag vet att han alldrig kommer tillbaka men jag kan inte sluta hoppas ändå...   :(

Nej man ska ta vara på livet medans man är ung, man ska göra allt man vill göra, och inte skuta upp det,  för en dag sitter man på ett hem och ångrar allt man inte ha gjort i sitt liv. Morfar är min förebild, han är min idol. han gjorde verkligen allt i sitt liv, Han har rest gjorden runt och varigt i stort sett varenda land, han var bonde och byggde upp en helt ny stor ladugård och ett nytt hus, å massa mer. nu rinner tårarna kan inte skriva mer, åååhj  fan vad jag saknar min älskade morfar, i mina drömmar finns du fortfarande...


Grattis Sofie!

Idag tog Sofie körkort, så glad för hennes skull och jag vet själv hur glad jag var! Så nu kom jag precis hem efter att ha varigt ute och åkt, det var jag Sofie Johanna och Tilda som åkte till donken en vända :)

I morse vaknade jag klockan 7, drygt, jag har blivigt så himlans morgonpigg den sista tiden, alltså det är verkligen inte roligt! Jag kan aldrig sova ut längre och det spelar ingen rll hur sent jag lägger mig! Jag tog iaf en promenad på morgonen, sen tränade jag Pila lite på banan och sen har jag Sofie och Tilda gymmat också, så har hållt igång hela dagen. Det är bra det, fettet ska röra på sig, eller rättare sagt det ska bort. Är så trött på alla fettvalkar.

Nu ska jag iaf sova och hoppas på att jag får sova lite längre än idag, Imorgon blir det gym sen praktik 16 - 20.30. Jobbar helg också, lite drygt menmen. Nästa veca jobbar jag bara 2 dagar och sen är praktiken slut, känns lite sorgligt eftersom jag verkligen lärt känna alla där så bra! Nej sängen var det, Godatt på er!


Lite gammla bilder!


Tankar

Vilken underbar dag det har varigt, så otroligt fint väder. jag får värsta vårkännslorna, men om all snö var borta så vore jag ännu nöjdare! Jag är så sjukt sugen på att åka utomlands nu också (som vanligt),  jag är så jääääääkla avensjuk på Maria som åker till Thailand på fredag! Men jag har iaf 2 resor som är bokade och som väntar, Både Turkland med brudarna och Thailand. Synd att det är så långt kvar bara!

Jag har även funderingar på att göra min praktik i 3an i Kalifornien. typ på hösten kanske, (alltså nu på hösten) Tror inte det skulle vara så svårt och fixa! Jag menar jag kan ju bo hos Ove och Nancy. så det enda jag behöver göra är egentligen att prata med dom om jag får bo där, vilket jag är helt säker på! och sedan fixa en pratikplats på något vis, och beställa en flygstol. Nej jag ska faktist ta tag i det här och fixa det. För det vore verkligen jätteroligt och lärorikt. Och vem tackar nej till att vara i kalifornien i 4 veckor? Fast om jag skulle åka dit så skulle nog jag vara där en vecka extra eller ännu mer och ha lite semester, Ove och Nancy bor ju inte alls långt ifrån LA heller så ;)

Idag har var jag på praktiken till klockan 12, för att min handledare skulle på någon utbildning, sen så har jag mockat, varigt till leksand och gymmat, körde inte på så hårt så sedan gick jag och mamma en långpromenad, hur skönt som helst i det fina vädret! tyvärr kännde jag av knät ganska mycket nu efteråt :/ Har även förlängt  mitt gymkort med 3 månader eftersom det gick ut i måndags.

Har lite nya planer om min träning nu också, dom senaste 3 månaderna har jag ju tränat regelbundet på gymmet, svårt att säga men i snitt 5 dagar i veckan kanske, ibland mer och ibland mindre. Men nu när det börjar bli lite varmare och ljusare så har jag tänkt att jag ska börja gå promenader ca 5 dagar i veckan ( helst skulle jag vilja gå varje dag men det hinner jag tyvärr inte) och sedan gymma 3-4 dagar i veckan, Jag tycker det låter jättebra  :D

Imorgon är jag ledig också, har inte planerat dagen något än. Men blir det fint väder ska jag absolut ta en promenad, eller kanske cyckla? och så en ridtur, blir säkert ett besök på gymet också! Känner att jag är inne i en period när jag är lite överaktiv ( för och vara mig) just nu. Men det är bara bra, känner att jag måste röra på fläsket mer! Hallå sommaren -09 är snart här!

Nej gott folk nu ska jag sova, imorgon sover jag tills jag vaknar vilket säkert inte blir så länge, Godnatt på er =)




Jag saknar morfar
, men nu när jag är på praktiken så märker jag att han hade inte fått slutat på ett bättre vis! för jag hade inte klarat av att se han bli värrre och värre och sitta på ett hem. Nej aldrig! Det borde ingen få göra, och jag hoppas verkligen att min älskade mormor klarar sig ifrån det! Hoppas hon får vara pigg i många år till! <3<3

RSS 2.0