VALBORG!

Tjoho, Valborg är här och enligt mig är det den bästa helgen/kvällen på hela året, för mig har det alltid vart nått speciellt med det liksom.

Är hemma och mellanlandar. Igår blev det som sagt fest i budo, som en liten förfest inför idag och kul hade vi allt! mycket folk var det i stugan, men jag fick mig en sovplats ändå ;) Fast sov väll inte sådär jättebra så idag käner man sig lite sliten. Jag och Lina var nyss till Leksand och käkade och nu är det dags att knäppa första ölen!

Ska dra hem till Lina snart för att fixa oss, Ha en bra Valborg alla det kan jag lov att jag ska ha, en riktigt brakfest! SKÅL

Tog några få bilder igår:
Rasmus Otroligt söta valp!

Förfest

Förfesten börjar redan idag! Dags att fixa iordning sig lite och knäppa en öl innan vi far upp te budo;)

Färdigundersökt

Nu är jag hemma från läkarbesöket, eller sitter hos Lina. Hon målar naglarna och jag spelar spel på facebook, haha. Underökningen gick bra men var väldigt obehaglig!! Det verkade vara bra iaf vilket känns skönt men jag är fortfarande fundersam vad detta kan vara..

Vi har inte så mycket att göra resten av dagen, vi längtar bara tills imorgon för då är det ju Valborg. Enligt mig den bästa festdagen/helgen på hela året, nu börjar lixom sommaren!

ska spela lite mer nu, jag vet jag är beroende!

Godmorgon

Jag är hemma idag. Anledningen till det är för att jag ska träffa läkaren och göra en undersökning. Är så jäkla nervös, men det är lika bra att det får kollas upp. Jag ska inte dit förens 2 men det är lite förberedelser jag måste göra här hemma innan jag ska dit så därför kan jag inte åka till skolan. viket iof känns skönt att slippa, haha!

Vet inte vad jag ska hitta på fram tills dess bara? Det blir iaf att gå ner i stallet och kanske ta en ridtur. Vädret ser lite ostadigt ut bara, fast NU lyser solen genom molnen. jaja det visar sig hur jag gör. /LS

Gammla bilder!!

Okej, mycket bilder blir det. Från DÅ till NU.

Nyfödd ;)Tänk vad jag blinkade med ögonen hela tiden, haha!Dop:)
Min första resa utomlands gick till Mallorca bara 8 månader gammal. Här ligger jag och steker på stranden ;) haha :DJag och MammaJag och Pappa. Sommaren -91
Jag och en söt valp =)Jag och Farmor. Saknar henne!! <3Gött ;)hihi
lär mig cyckla!Jag och Tilda :)Jag och Klas
Jag, Farmor och Farfar, Saknar.. <3:DJag och TildaJag och Farfar <3<3
Mormor och Morfar <3<3Jag och Mormor <3Mamma och Pappa <3
Jag och TildaJag saknar er! <3<3Kusinerna: Tony til vänster, i mitten Robert som tyvärr inte fick leva så länge :(, han var lika gammal som mig. Till höger är John.

På dagis, vilka tider alltså :DJag på min dåvarande favorithäst Maccoy! Dagis.
Dagis.Lekis:D
Jag och en av alla katter vi haft :)Klassen i Djura!Jag älskade sanden som liten!<3
Första gången i ft.Lauderdele. Älskar det stället!Disneyland i Orlando. Minns att jag var livrädd där, haha!Midsommar
Förbättrar brännan lite? ;)

Högstadiet, Alltså jag vet jag ser fruktansvärd ut och jag SKÄMS, Vad fan tänkte jag med liksom?

7an7an8an8an. Misslyckad försök av att tona håret. Det här är det mörkaste håret jag haft i hela mitt liv!
9an.. fy fan!9an, USCH jag var så fruktansvärt ful och fet1? Tur man förändras!

NU:


19.39

Var precis ute och kollade efter älg i skogen med Lina och Eva utan något vidare resultat. Men en tjäderhöna såg vi allt!

Vi har vart nere i stallet sen har jag inte gjort så mycket mer än att titta på bilder i gamla album. Det är så himla roligt alltså. Ska försöka lägga in några senare, då får ni bl.a se hur jag såg ut när jag var liten och hur jag såg ut under högskoletiden vilket är någonting helt fruktansvärt. Jag skojar inte!

Men håll utkik, dom kommer upp ;) Men nu ska jag gå ut och kratta gården! / LS

Trött

Imorse var jag riktigt trött och känner att det har hängt med hela dagen. Hatar att känna mig trött, nu sitter jag iaf här efter en dag i skolan och bara tar det lugnt.

Jag har lite grejer som skulle behöva fixas idag men vi får se hur mycket som blir gjort.

Har ni föresten sett att BIK BOK ska öppna på kupolen innom en ganska snat framtid?! Jag älskar den affären och jag har länge velat att den ska komma till kupolen. Nu vill jag bara att Monky och top shop ska komma också ;)


Klänningen

Min studentklänning skräddarsydde jag i Thailand när jag var där i januari. Som jag skrivit förut sitter den inte helt bra längre, eftersom jag gått ner lite i vikt. Problemen jag har just nu är SKOR, vet verkligen inte vad jag ska ha för några. Funderar på dom jag har på bilderna men jag vet inte! Sen håret, platt eller lockit? Rakt hår misslyckas man ju aldrig med men det kan man göra med lockit, fan vad svårt. aja jag har lite tid kvar att bestämma hur jag ska ha :)

Borlänge

Idag blev det som sagt en tripp till Borlänge. Först på stan för att köpa en bra bh till studenten och balen. Blev lite chockad av storleken hon valde ut till mig bara? haha. Sen blev det lunch och lite shopping. Jag köpte en halsduk, en ring och lite hudvårdsprodukter.

På hemvägen åkte vi förbi Gutten som är Linas gamla foderhäst. Så nu funderar hon på att ta hem han till sommaren igen, vore ju jätteroligt och så får vi en varsin häst i sommar. :)

Sen bar det av till stallet när vi kom hem så det blev en ridtur på Pila och Mambo i skogen. En älg såg vi också vilket alltid är lika roligt!

Tog lite bilder på studentklänningen idag också, Kommer upp senar. Men nu ska jag och Lina ut och gå! / LS

Väntar på Lina!

Jag och Lina har vart hos Ankie, Johan (hennes son) fyller 18 idag så vi blev bjudna på tårta :) Nu kommer Lina snart och ska sova över här. Imorgon har vi "solidaritetsdag" och ska egentligen jobba och tjäna pengar som sedan skänks tll fattiga länder. Men jag skiter i det och lämnar istället in en peng själv. Det betyder att vi blir "lediga" imoron. Då får det bli en tripp till Borlänge :)

Lånade en bild från Carros blogg (carolineanny.blogg.se). Bilden är från i fredags innan det var dags för utgång! :) Älskar er tjejer <3

nervös jag blev..

Satan vad nevös jag blev nu. Jag har fått en läkartid på torsdag. Nu ringer läkaren och säger att jag måste göra en undersökning när jag ska dit. Vilket inte verkar vara någon rolig upplevelse precis. Skriver dock inte vad här. åå ska jag behöva gå och oraoa mig för det här nu också.. Missar redovisningen i träningslära gör jag också. Men hälsan går först så är det bara.

Ska plocka iordning på rummet sen gå till Lina igen, Vi hittade riktigt roliga böcker hemma hos henne idag föresten. Ni vet sånna som ens kompisar fick skriva i när man var liten, hihi =)

allergi?

Funderar om jag har blivit pollenallergisk? Det är ju väldigt vanligt och nu rinner det ur ögonen och svider i näsan. Har aldrig haft problem förut men vem vet?

Är iaf hemma från skolan nu. Ska kila ner till stallet, jag och Lina ska nog köra Pila =) <3


Morgonpromenad

Godmorgon!

Jag har redan vart uppe i 2,5 timme. Klockan ringde klockan 6 för att jag skulle ut och gå. Så nu har jag, Kaisa och Minna gått en långpromenad på morgonen. Det var så skönt så nu ska jag försöka hinna gå varje morgon!!

Nu har jag precis ätit frukost och duschat så nu är det dags att fixa iordning sig för skolan. /LS

Härlig kväll

Vilken underbar kväll. Vädret är underbart verkligen och livet känns TOPPEN. Jag och Lina har vart till Pila, och vart ute och tränat. Först gick vi ut på åkrarna och sen såg några stenar så sköna ut att sitta på så där satt vi oss. Men fick för att trän lite, så det blev joggingturer runt på gräsåkern, intervaller, upphopp och lite allt möjligt. riktigt roligt :D

Har setat här en stund nu och dragit ut på tiden alldeles för mycket, nu är det dags att duscha och sova. Skola imorgon igen.. åå jag vill bara ha FREDAG nu!! ;)

Kanonhelg i Linköping

Nu är vi hemma från Linköping.

I fredags blev det som sagt utgång, förfet hemma hos i lägenheten och sedan vidare till en annan förfest som vi knappt hann vara på innan det var dags och dra till krogen. Jag drack mig inte så full som jag brukar göra utan jag hållde mig ganska lugn och mindes t.o.m hur mycket jag drack.

Lördagen tillbringades på IKEA, stan och med riktigt god Thaimat. Vi såg även det äckligaste vi någonsin sett.. en uteliggare stå och äta ur soporna. Han slickade på en pet-plaska som det var glass på. Så nu har jag blivit så fruktansvärt äcklad av glass. Ser bara den där äckliga gubben framför mig och glassen bara rinner ner för skägget, USCH!

Det blev inte så mycket shopping för mig, bara en lång turkos hood tröja. När vi kom hem satt vi oss på balkongen, drack en öl och chillade i solen, grillade och hade det riktigt trevligt.

Vi åkte vid halv 11 tiden från Linköping i morse, stannade på kupolen för att äta en sen lunch på "kompis mat och prat". För mig för fick det bli en kyckling och räksallad. Jag håller på och lär mig äta räkor och jag tycker det smakar bättre och bätte. I början hade jag lite svårt för konsistensen men nu börjar jag vänja mig. Köpte även en klänning till Valborg på kupolen.

Nu ska jag och Lina fara ner till stallet / LS

ÖL

Vill bara berätta att vi är framme och nu sitter vi här och dricker öl :D

Mot Linköping

Nu åker vi snart. Det kommer bli en toppenhelg och ikväll ska vi ut! Hoppas ni andra får en trevlig helg, det ska vi ha :D


10.47

En timme tog det för mig att skriva provet. Jag som hade tagit med mig värsta fruktsallade och allt. Trodde nog att jag skulle sitta lite lägre men det var ju bara bra att det gick fort. Jag skrev en film recention om Titanic. Det är ju en enkel film att skriva om så den fick det bli.

I vilket fall följde fruktsallen med hem igen så den har jag precis smskat i mig ;) Ska packa ihop lite här nu eftersom jag inte blev klar igår. Mitt stora problem just nu är vad jag ska ha på mig ikväll?! Får helt enkelt packa i allt jag har då så jag kan välja sen? Tur vi bara är 2 så att alla min kläder får plats i bilen, höhö.


Nationella prov.

Idag har vi som jag skrev igår nationella prov i svenska! Jag är färdigfixad och nu ska jag bara käka frukost och skära lite frukt som jag ska ha med på provet :)


Godnatt

Lina var här nyss och vi pratade lite om helgen. Vi drar ju till Linköping imorgon och hälsar på Carro! Ska bli riktigt roligt och jag ser verkligen fram emot helgen. Få träffa Carro igen och få se hur dom bor eftersom dom flyttat sen jag var där sist.

Vi har nationella prov imorgon (svenska- skrivdelen) Tror det kommer gå ganska fort för mig då jag har väldigt lätt för att skriva (fast man vet ju aldrig). Direkt efter skolan åker vi neråt. Bilen är tvättad och damsugen så nu ska jag packa lite och sen tänkte jag gå och lägga mig. Tror morgondagen kommer bli ganska jobbig eftersom jag ska upp tidigt, köra 30 mil och sen gå ut på kvällen. Så lite extra sömn skadar nog inte.

hihi godnatt


före/efter



Ni kan nog lista ut vilken som är före respektive efter. ;)

HUNGRIG!

Nu är jag hemma, Provet är skrivet i samhällskunskap och det känndes faktist bra så nu hoppas jag på ett VG. Det borde jag nästan få eftersom jag skrev väldigt mycket på VG-MVG delen. Aja det visar väll sig sen.

Fin och ljus är jag i håret nu också vilket känns jättebra. =D

Nu väntar jag bara på att maten ska bli klar, hemgjorda köttbullar blir det idag, vilket jag älskar! Det var så fruktansvärt äcklig mat i skolan idag och jag fick hårstrån i maten. Så det blev inte mycket till lunch heller. Nej UCSH vad hungrig ja är nu, samtidigt som jag mår illa bara jag tänker på skollunchen.

10.30

Nu åker jag, åå vad nervös jag är för provet nu alltså!!


Torsdag

Tjoho!

Paratade nyss med vårdcentralen eftersom jag fått ytterligare ett besvär. Jag inte tänkter skriva vad här men jag fick fick en tid nästa vecka.

I vilket fall vaknade jag riktigt tidigt imorse. Så  kl 06.45 var jag påklädd och redo för att ta en promenad vilket jag också gjorde. Kallt men med mitt tempo fick jag upp värmen ;) Har börjat göra så att jag tar en värktablett innan jag går, funkar bra tycker jag! När jag kom hem gick jag ner i stallet och mockade och tog ut hästarna.

Nu ska jag göra mig klar för skolan och försöka hinna plugga lite mer tills provet i samhällskunskap som vi har kl.11, vi slutar 2 så då ska jag till frisören och bli fin i håret, alltid lika roligt!!

/LS

Blev inte som jag tänkt..

Nja förra rubriken stämde nog inte! Jag pluggade ett tag men sen gick jag och Lina ut och gick en promenad och sen ner i stallet för hovslagaren skulle sko Pila. Medans han skodde Pila roade vi oss med det ena och det andra. Som att leka med sulkyn t.ex. HAHA. Gamla barndomsminnen väckdes från när vi var små och lekte häst. Vilka tider!

Nu ska jag plugga 45 minuter innan andra avenyn börjar/ LS


plugg resten av dagen

Tänkte bara skriva några rader innan jag börjar plugga.

Igår pluggade jag ingenting så det blir att göra det idag. Vi har halvprov i samhällskunskap imorgon (halva boken) har pluggat förut på det så det är inte helt nytt. Men det krävs ändå mycket plugg nu! Skolan gick bra och jag har fått mitt tal klart vilket känns prima ballerina! Det hade väll kunnat gått bättre men jag är ändå nöjd, har verkligen jättesvårt för sånt med tal och grejer. Temat var relationer och jag pratade om min relation till hästar-Pila. Kändes som en bra grej att prata om eftersom hon är en stor del av min vardag.<3

Efter skolan blev det en kvart i solariet så nu är jag röd i fejan. (syns dock inte på bilden)

Nej har inte tid at skriva nått mer just nu. Ska sätta igång med samhällskunskpen och sen tänkte jag ta mig en promenad om vädret tillåter. Nyss snöade det, men nu lyser solen? Konstigt väder eller vad..



Ses senare / LS


07.00

Jag hann aldrig med att skriva nått mer igår, men nu har jag iaf gått upp för dagen och ska fixa iordning mig för skolan. Jag ser verkligen inte fram emot talet vi ska hålla idag, nationella sbenska B.. ÄÄ jag har inget mer att säga. Önska mig lycka till. Det kan behövas, det känns som att det här kommer gå åt helvete!

Gå med klackar.

Ännu en solig dag att vakna up till. Jag sov 10 timmar inatt vilket känndes välbehövligt. Jag har precis ätit frukost och nu ska jag klä på mig och gå ut på gården och "träningsgå" med mina 15 cm. Haha det är tur man inte bor mitt i stan just nu iaf ;) Jag har kommit på att det finns mycket fördelar med att bo på landet. Visst när man inte hade körkort satt man ju fast här men så är det inte längre. Tänk att jag har haft körkort i 1,5 år nu, det känns som jag nyss fick det och det är fortfarande lika roligt att köra bil.

Dessa skor ska jag ut och vandra i nu. Höga är dom men jag ska lära mig att gå i dom!!

Min ekonomi

Batalade precis räknaingar, och blev av med 800 kr bara sådär. Känns sådär men det är verkligen tur att jag har ett extrajobb för annars hade jag inte klarat mig. Har kännt mig lite fattig nu då jag haft ett litet uppehåll från jobbet när jag har vart sjuk. Så det känns bra att ha böjat jobba igen.

Just nu sparar jag ingenting (eller jo 50 kr i månaden sätts automatiskt över till ett annat konto i månaden) utan jag gör slut på dom pengar jag har. Det är aldrig så att jag har 0 kr på kortet utan jag ser alltid till att jag har pengar tillgängliga. Kan inte minnas när jag var helt pank sist faktsist. Så jag har bra koll på min ekonomi och har alltid haft. Men nu när jag tar studenten har jag faktist tänkt att börja spara lite pengar på riktigt och lite mer än bara 50 kr i månaden. Jag menar det är ju en väldigt fjantig summa, men som jag ändå inte märker försvinner.

Nej så i framtiden blir det att spara tusenlappar och inte 50-lappar. Jag ska bli rik, så är det bara. Bara sätta igång att spara, jag vet att jag kan fixa det!
_________________________________________________

Nej, klockan är bara 9 men jag är uttråkad! Tror jag ska göra en fruktsallad om jag orkar och sen krypa ner. Imorgon ska jag sova ut för vi är lediga! :D


(bild från i fredags)

Förbannad!

Neej! Jag och Tilda har precis vart ute och gått. Det blev den rundan som jag annars alltid går på 8 km. Under hela promenaden känndes allting bra. Men den sista kilometern var inte rolig. Nu har jag jätteont och mår riktigt illa. FANFANFAN allting kändes ju så bra igår..

ligger just nu och vilar på soffan och är förbannad. Nu vill jag inte ha det såhär längre, jag vil bli FRISK. FAN!

En lektion

Japp nu är det Måndag och solen lyser. Var riktigt trött imorse men till slut tog jag mig upp. Men när jag väl kom upp orkade jag inte fixa mig. Så idag har jag inget smink och hood tröjan är på. Ibland orkar man bara inte och eftersom jag bara ska till skolan för en lektion så känns det ännu mer onödigt.

NU: borsta tänderna, bädda sängen och sticka till skolan./ LS


Jag ser skit trött ut och mitt ansikte är uppsvällt!

Cascada

Vilken stjärna, Jag har lyssnat på henne hela kvällen. Tror jag lyssnat på alla låtar och alla remixer osv. Jag har och kommer alltid att älska hennes låtar och jar tror aldrig jag kommer tröttna faktist.

Min musiksamak är verkligen bred! Ena dagen lyssnar jag på hipp hopp och R&B andra dagen lyssnar jag på tecno eller så är det bondmusik som t.ex botjitta eller dansbandsmusik eller "halvrock"..  Jag älskar musik!!

Nu är det dags att sova. och ladda kraftna för veckan som kommer. Jag känner på mig att det här blir en bra vecka. Eller jag ska se till att den blir det :D Godnatt


Aktiv söndag

Jag hållt igång sen sista inlägget.

Först gick jag ner i stallet för att mocka, och så blev det tränig på ridbanan. Pila var lite konstig idag. Helt plötsligt var hon jättesnäll och sen jättepigg och så var hon "rädd" för saker som hon inte brukar. Sen ska hon gå och visa upp sig förbi Jonas hästar eftersom hon brunstar. Men Pila är som hon är, man kan aldrig veta vad man ska få vara med om när man ger sig iväg. Men det är ju lite roligt också. Idag kännde jag verkligen för att arbeta med henne vilket jag fick göra också. Funderar starkt på att boka in en ridlektion i centrerad ridning. Det var flera år sen jag red en lektion för Emma sist och det skulle vara så roligt att göra det.

När jag kom hem bytte jag om och tog stavarna med mig och tog en promenad. Det blev lite längre än jag gått dom senaste gångerna. Men alltig känndes så bra och benen bara flöt på, och jag mådde inte alls illa. Men kan tänka mig att jag får en rolig träningsvärk imorgon eftersom jag inte alls är van att gå med stavarna nu.

Sen när jag kom hem igen tvättade jag bilen och nu ska jag städa rummet, duscha, läsa lite i mina tidningar och lite plugg ska jag nog hinna med också. / LS

jobbat

helluuuu, Har inte så mycket att komma med nu. Jag har jobbat hela förmiddagen. Skriver mer sen för nu ska jag ner i stallet :)


Heldag på Hemtjänsten

Har haft fullt upptagen hela dagen. Halv 11 ringde insjöns hemtjänst och behövde vikarie eftersom en hade blivit sjuk. Var lite tveksam eftersom jag hade druckit dagen innan plus att jag inte har jobbat i insjön sen i höstas. Men det var kris så jag var snäll och sa ja ändå. Slutade vid halv 4 i Insjön och åkte hem och käkade och stack iväg till nästa jobb i Djura.

Har precis slutat och nu ska jag ta mig en dusch och åka mot Borlänge för att hämta några fyllesvin ;) Nejdå, mina och Sarahs föräldrar har bowlat och käkat så jag ska hämta dom. Sen blir det raka spåret till sängen eftersom jag ska upp tidigt och jobba imorgon också.

Ha en rolig lördagkväll alla och sup lite åt mig också. Själv får man vara nykter som ni nog förstår./ LS


Fest

Ikväll blir det att festa! ;P SKÅL!

Update: Sitter just nu hos Therese i Gagnef och dricker grogg! ;)


hagel, eller aska? ;P



Medans haglet vräker ner samtidigt som solen lyser (hm, aska från Island?) Så hittade jag den här låten på youtube. Den påminner mig om när jag Sarah och Sofie åkte till Linköping för snart ett år sen.  Tycker den är asbra och liknar inte alls orginalet!

Nu ska jag dra till stallet :) /LS

Fredag morgon

Är färdig för att åka till skolan nu, solen lyser, himlen är blå OCH det är fredag :D Jag ska sätta mig ute i solen en stund innan jag åker till skolan och plugga på det vi har i läxa tills idag, Inte det roligaste ämnet (religion) men jag biter ihop nu.

SNART TAR VI STUDENTEN!!!!


Fruktsallad

Det blev en promenad när solen kom fram. Behövde verkligen det. Jag fick ju lov att testa mina nya skor också, och dom var riktgt bra. Nu har jag precis duschat och ska smörja in kroppen och lägga mig under täcket och kolla på film på datorn och äta fruktsallad. Gud så mysigt ;) Känns lite konstigt att klockan bara är halv 9 och det är ljust bara. Men vafan skit samma, jag behöver krya på mig lite:) / LS


mycket i tankarna

Ska jag vara helt ärlig har jag inte pluggat ett skit än!! Jag vet det är inte bra. Jag har funderat så mycket på studenten och allt idag så nu har jag blivit sjukt stressad över det. Att jag inte ska hinna med allt och ja.. Ni andra som också tar studenten vet väll vad jag menar? Det är mycket man funderar på helt enkelt. Dessa tankar har gett mig en fruktansvärd magkatarr (IGEN!) Jag måste häma ut mer magtabletter som jag käkat upp och även lugna ner mig med mitt alkoholdrickande!

ÅÅH nu lyser SOLEN för första gången på dagen, gissa om jag blev glad!? :D

Molnigt

Trodde solen skulle komma fram idag men så verkar det inte bli! lite surt.. Jag är hemma från skolan nu och resten av dagen kommer ägnas åt samhällskunskap, religion, träningslära och säkert något annat plugg också. Sen ska jag självklart ner till söta Pila och kanske ta en promenad, Beror på hur jag mår!

Nej dags och slå upp böckerna nu!

trött!

Godmorgon, Jag har legat och snoozat i 45 minuter nu. Har börrjat blivit så trött på morgonen? och solen lyser inte heller :( Fast jag hade väldigt svårt att somna igår. Jag mådde illa och trodde jag skulle behöva spy. Men tillslut somnade jag väldigt sent.

Jag lär sätta lite fart här nu. Börjar kl 9, och jag sitter här trött som en zombie, slutar tidigt idag, skönt. Ha en bra dag alla. / LS

MSN

Nu har jag stoppat fingrarna ur arselet och skaffat en ny MSN. Jag har länge tänkt göra det, men det har liksom inte blivit av! Egentligen tycker jag MSN börjar kännas lite "ute", men jag änvänder den ju ändå väldigt mycket.. Men idag fick ja nog. När hon i kassan frågade vad jag hade för email (jag skulle skaffa klubbkort)skämdes jag så fruktansvärt över att säga den gamla ([email protected]) som jag döpte efter min lunar för typ en miljard år sedan. Min kontaktlista ser än så länge väldigt TOM ut, så adda mig!

Min nya msn är iaf [email protected]

: )

 

New Shoes

Köpte bara ett par nya skor idag på kupolen. Mina gamla var sönder och sulan var helt utsliten. Dom skorna hade jag bara ett år. Men jag har ju gått en hel del med dom också så det har slitits ut. Men nu har jag ett par nya, fräscha skor. Var ju som sagt till läkaren idag och han sa att jag kunde röra mig lite sålänge det inte gör ont. ÅÅ vad jag är pepp på att träna nu! Ser fram emot att få skriva i här i bloggen: "idag har jag vart ute och gått" eller "idag har jag tränat". Låter ju mycket bättre än att skriva vart jag har ont. Har verkligen saknat träning!

Men i vilket fall, såhär ser mina nya skor ut :)

Borlänge

Har vart i skolan hela dagen från 8 på morgonen. Jag har vart riktigt flitig och satt faktist kvar längre efter svenskan och jobbade med tralet, Så stolt jag är! Har även vart till läkaren och bl.a fått mer tabltter utskrivna.

Kom precis hem och nu sticker jag och Lina till Borlänge och shoppar :) / LS



godnatt

TjaTja bloggen ;) Alltså idag har jag setat ute i solen och det var så jäkla varmt!!! Men jag fick ju lov att använada mina nya solglasögon för 5 000 kr såklart! da..! :O Det bara stekte i skinnet liksom! men jag hade ju matolja i ansiktekt också så det är ju inte så konsigt ;) Liksom vad gör man inte för att bli brun? Alltså nu ska jag sätta på mig min rosa pyamas, smörja in läpparna med massa idomin och sova...SKOJA!

Nu tänker jag gå och lägga mig, för imorgon blir det en lång och jobbig dag! Ser fram emot den, men ändå inte.. Men nu är det bara att tänka posetivt.

Godnatt alla, idag är ni många ser jag. Alldeles för många för att jag ska veta vilka alla är iaf./ LS


Tisdag

Underbart väder idag med! Jag har vart hemma idag för vi hade bara en lektion. Var i stallet hela förmddan, sen har jag solat, vart ute och gått. Annars har det inte hänt så mycket tror jag.

Kom precis hem från stallet för andra gången och ska duscha nu tänkte jag. Sen blir det nog lie plugg. Det här fina vädret är inte bra för skolan, för jag får ingen inspiration alls att öppna böckerna och läsa. Men jag måste, inte alls långt kvar, börjar få panik!


krongel!

Internet kronglar jättemycket och jag får damp snart, men nu kom jag in iaf så jag skriver lite.

Vilket underbart väder vi haft idag alltså, det kan ingen säga emot. Jag har setat ute i solen och fått lite färg vart till Leksand en sväng med Mamma och fått tanken fylld i bilen ;) Sen har jag varit ute och gått. Idag var det jag och Minna som var ute. Vi gick jag väll lite effektivare och fortare än igår och det märkte jag av lite. Men inte som förut. Mest illamående och lite smärta menmen någonting ska ju alltid hindra en såklart. Men huvud saken är att det går åt rätt håll :D Nu anar ni inte hur mycket jag vill träna, är så träningssugen så det finns inga ord!

Ska sova nu, godnatt

Skola

Som sagt, slut på lovet. Men har bara en lektion och solen lyser, UNDERBART! Solbrillorna är på och jag har vårkänslor på riktigt, snar valborg också! :D


Söndagens bilder

Bilder från igår!


Nu är sommardäcken på (Y) Pappa bytte i fredags, Nu vill jag bara ha en baslåda!


Helgen

vet knappt vart jag ska börja..

Men igår blev det en rolig kväll. Först var vi (jag, Lina och grabbarna) hemma hos Lina där vi drack lite öl och vin. Sen sprang vi över till Loken och fick någon grogg och bastade. Kvällen slutade med att det kom massa folk dit och det vart värsta festen. Men jag och Lina gick hem och la oss ganska tidigt. Det var tur Lina drog med mig hem för annars hade jag nog blivit kvar hela natten är jag rädd för!

Imorse vaknade vi tidigt och idag har vi hunnit med det ena och det andra. Setat i solen, bortat och myst med kaninerna, ätit thaimat, Tömkört Pila, vart iväg med Kaisa för att hon ska para sig, tvättat min bil (som jag i stort sett gör varenda dag.) Jag Lina och syrran har även vart ute och gått med Hundarna, Riktigt mysigt och underbart väder. Jag har inte gått/tränat på säkert 2 månader nu, känns helt sjukt.

Mitt sista lov någonsin är nu över, och imorgon är det 2 måader kvar till STUDENTEN!! åå vill att lovet ska fortsätta bara.

Nu ska jag bädda rent i sängen och duscha, Kanske kommer upp lite bilder från dagen. Men internet verkar krångla så vi får se om det funkar! / LS


Lördag

Heluuu

har knappt vart inne på datorn någonting dom senaste dagarna, vilket är riktigt bra! Fast mindre bra för bloggen men nu sitter jag iaf här. Har egentligen ingen lust att skriva nu men skriver några rader ändå.

Igår var det den lugnaste fredagen jag vart med om någonsin. Jag och Lina lagade mat (bakad potatis och skagen/tonfisk röra) och gick och la oss klockan 10 i husbilen. Man sover så fruktansvärt skönt där. Imorse var vi till stallet och städade och fixade och sen drog Jag, Lina, Klas, Jonas och Mats ut och åkte med bilen. Vi har vart ute och åkte hela dagen känns det som. Vi har vart till Bjurs för att kolla på skoteruppvisning, rättvik, käkat på en usel pizzeria och så. Nu är vi hemma igen iaf.

Ää ska dra nu, Ikväll blir det att basta och ta sig något att dricka, Prima skinka! vi hörs!

Hos Lina

Studentkryssningen var galen.. och igår mådde jag så dåligt så jag trodde fan att jag skulle avlida, men nu sitter jag vid datorn igen så det är väll ett tecken på att jag lever.

Är hemma hos Lina nu och vi har vart i leksand och lunchat på det nya thaimat stället. Nu har jag fixat Linas hår inför ikväll och jag ska fixa mitt eget. Drar snart till Leksand igen.

Ikväll blir det fest, fast jag ska vara nykter, dels för att jag mått så dåligt av dom senaste fyllorna och för att jag ska till vårdcentralen imorgon och då måste jag fasta, lite surt. Är faktist sugen på att dricka.

Ää örk int skriva nå mer, vi hörs!

Nåra bilder jag hittade på Linas dator:

Glasögon på, hahahaha!

SKÅL

Nu åker vi! Studentkryssning nästa, SKÅL ;)

Tisdag

Godmorgon!

Jag gick upp klocan 7 idag. Ska nämligen hinna med en hel del idag. Ska strax gå ner åka till stallet och ta ut hästarna och mocka. Sen åker jag och Maria (upate: Sarah också) en sväng till borlänge. Jag ska titta efter någonting att ha på mig ikväll. För då är det ju studentkryssning! WOHO, ska bli sjukt kul. Känns bara lite konstigt att dricka igen när jag mådde som jag gjorde i söndags. Men vafan jag går in för att vara dyng ikväll ändå. Hållå det är bara studentkryssning en gång?! ;) Solen lyser och himlen är blå. Kan man bli på något annat än toppenhumör! :D

Lär sätta lite fart nu. Skriver säkert någon mer rad innan jag sticker iväg! / LS


Mot jobbet

Vet ni? Nu ska jag bege mig bot jobbet. En liten extratur på 4 timmar (17-21). Har inte jobbat på jättelänge nu så vi får hoppas det går bra, det är nästan så jag är lite nervös men egentligen förstår jag inte varför. Storhelgs OB är det fortfarande också vilket betyder att jag tjänar ca 800 spänn bara ikväll, Inte illa ;)


Dovhjort

Jag och Tilda har vart ute och åkt! Först åkte vi till leksand för att sola och sen blev det fika på siljan. På hemvägen åkte vi förbi hjultorget och kollade i lite affärer. Men jag hittade ingenting, det enda jag kom hem med var en rollon och bodylotion.

Nu har vi precis käkat lunch här hemma som bestod av dovhjortstek och potatis, Riktigt gött vare! (Y) Ska nörda lite på facebook nu. Jag är beroende av ett spel där som jag t.o.m drömde om inatt, Pinsamt.


Godmorgon!

Känner mig nästan fortfarande bakis..typ. Har vart vaken ett tag nu och käkat lite frulle. Nu sitter jag här med morgonrocken på. Funderar på vad jag ska göra för någonting. Tänkte åka till lekand en sväng för att sola men sen vet jag inte. Är ju inte förkyld längre vilket är skönt men nu har jag ont i bröstet/magen så det blir nog ingen promenad heller som jag hade tänkt.

/ LS

duschat

Har tagit en lång, varm och skön dusch, vilket var mer än välbehövligt. Ska gå och lägga mig nu. FAN alltså jag har missesluckor från igår, vissa tillfällen är helt svart när jag tänker tillbaka.. Har ett sår på armen och hur tusan kom det dit? hm, Så kan det gå! ;) Morsan och Farsan mår inte heller så bra idag. Morsan hade tydligen ramlat in i nån stol och slagit i revbenet? haha det skulle jag vela sett!

Nej godnatt alla :)

Stallet

Tamme fan jag har inte legat i soffan hela dagen iaf. Jag var nämligen precis ner till stallet och gick t.o.m. ner,(Sätter mig inte i en bil idag!) Jag mockade och tog in och borstade henne och hon var så snäll och tacksam. Kutade mot mig när jag ropade och sånt är ju alltid lika kul. Fast hon brukar faktist komma när man ropar annars också :)

Nu känner jag mig helt slut, skulle nog behöva äta lite. Men det är ju liksom inte så lätt när man är fylleklen.. Men magen känns snygg iaf :D tom på mat och har ont i den för jag spytt så mycket.

igår/idag

igår (Y)


Idag! (N)


Jag ligger vart jag ligger idag.. om jag inte spyr. Usch vad dåligt jag mår :P

Bakis

Bakis är verkligen det rätta ordet för vad jag är just nu! Mår inte så bra och har spytt och allt, kan inte ens minnas när jag spydde sist, så hä va väll på tiden då ;) nejdå.

Igår drack jag iaf grogg kan jag lova, och inte i måttliga mängder! Vi var först vid Lina där i började supa, men vi hade ett jäkla bekymer med skuss. Vi trodde ett tag att vi skulle få gå och lägga oss men till slut skussade Brasar oss till sången. När vi väl kom fram åkte Lina och Therese till Borlänge, och det verkade inte gå så bra för dom av vissa anledningar. haha! jag stannade dock kvar och drack grogg och basta gjorde vi också, vilken kväll alltså!

nej kan inte skriva nått mer nu, får fan inget flyt på den här texten och känner mig full fortfarande, hörs senare istället!


Förfest?

Ojojoj här är då förfesten igång kan jag lova, iaf för dom äldre ;) haha. Mamma och Pappa ska på 50 års fest ikväll och här har det samlats lite folk som super, sjunger och skrattar. Ja ni har väll själv hört någon gång hur det brukar låta? dom låter typ aspackade, haha :D Ska skussa in dom till grannbyn djura om ett tag. Själv står jag just nu och fixar mig lite inför ikväll.

Vilken otroligt fin dag det är då, solen lyser och det är ju riktigt skönt ute! =) Jag känner mig aningens bättre efter back och track kragen och värktabletter också, toppen! (Y)

Handikapad kärring!

Vaknade upp med världens baksmälla idag! Nej jag skoja. Vaknade halv 9 och gick upp då. Har fått någong regäl nackspärr/sträckning. Har så fruktansvärt ont i nacken så jag gick hem till Lina och lånade 2 "back on track" kragar. Känner mig som en hadikapad kärring, haha. Kan jag inte bara få bli helt bra så jag slipper skriva om alla möjliga problem och smärtor, det är inte roligt.

Vet inte vad jag ska göra idag, kan inte göra någonting heller! Men vi vilket fall blir det att supa ikväll! ;)

natti

Tidig kväll, nu säger jag godnatt efter en kväll hos Lina och även en sväng förbi Loken!

Glad Påsk

Är lite stressad, Släkten är här och jag har ätit och så nu, ska dra hem till Lina nu för någon typ av tjejkväll ;) Blir trevligt. Ha en fin kväll och Glad påsk på er allihopa alla:)

borstar tänderna samtidigt som jag bloggar. höhö

Stallet

Hej alla bloggläsare!

Det vart inte mycket sömn för mig inatt heller och det var längesen jag var så trött när klockan ringde. Men sen åkte jag ner till stallet för kusarna ville ju ut. Så jag har vart nere i stallet väldigt länge nu och mockat och faktist ridit! :D Dock bara en byvända och några varv på banan. Känndes underbart att sitta på hästryggen igen efter evigheter.

Fick lite ont i bröstet när hon började takta men det gick över när jag var tillbaka i stallet. Men jag lyckades knäcka till/vricka eller vad man ska säga, både nacken och fotleden i stallet. Jag är så fruktansvärt klumpig!!

Jason Derulo



Jason Derulo är så fruktansvärt bra! Älskar den här låten. Och Lina: Jag tänker ungefär så som du gör om din låt om denna! haha ingen annan som fattar men ändå :)

Nu har jag och Lina skussat Tore och Carina, vart till leksand och stekt i 20 minuter och skussat Klas och en kompis till insjön. Ska snart iväg igen och hämta Gustav i insön. haha suck var ju nyss där liksom.

Men det är ju kul när man har Bettan och massa musik, älskar att köra bil och lyssna på musik, finns nästan inget bättre!

Trevlig kväll =)

.


Stallet och Kaninerna

Har vart till stallet och skött om Pila lite, sen städat åt kaninerna. Tänkte rida men nej det regnade ju som sagt så jag gjorde aldrig det. Har tänkt börja gör det nu. Kommer inte ens ihåg när jag red sist men tror det är över en månad sen. När förkylningen är helt borta ska jag även börja ta korta promenader,  OM jag längtar :)

Ska duscha nu, sen ska jag vara chaffis till grannarna Tore och Carina som ska ut på partaj i floda ;)




Effektiv förmiddag

Känner mig riktigt stolt. Jag har setat med massa plugg hela morgonen och skrivit så att pennan ha glött ;) Tycker jag är duktigast i världen att plugga på morgonen för då har jag liksom inte hunnit slå på datorn eller börjat med någonting annat. Tänkte åka ner till stallet nu, men det spöregnar ju. Så jag ska städa av lite och sen åker jag ner till min älskling. Musiken är på fullt!

Nu har i påsklov. Känns väldigt bra, fast jag har ju vart hemma hela den här veckan, men nu slipper jag missa någonting, skönt för nu vill jag verkligen inte bli efter i skolan. Nu kör vi gärnet fram till den 11 juni, Jag ska fixa det här! (10 veckor kvar!!)

Ses sen /LS

RSS 2.0