In my head.


Så mycket tankar finns i mitt huvud, så känns det ofta men ibland behöver man bara skriva av sig allting och lätta på trycket och alla funderingar man har.

Jag funderar ofta på mitt utseende, alldeles föör ofta. Ni tycker säkert att jag skriver om det mycket här men det är ingenting mot hur mycket tankar och energi som går åt till att tänka dessa tankar. Allting som folk säger gör jag om till det negativa. Jag mår hela tiden riktigt dåligt över vad jag äter, hur kläderna sitter, valkar, dubbelhaka, att jag tränat för lite och alla komplex jag har. Just nu är jag i en svacka igen, svackan då ingeting hjälper, det spelar ingen roll hur många fina komentarer jag får, hur många andra feta mäniskor jag jämför mig med, nej just nu är jag i min egna värld och "lyssnar" inte eller vad man ska säga.

Det finns dagar man känner att: men herregud Lisa, jag är ju fin som jag är och tar inte andra personer för den jag är kan dom dra! Men det är efter det som svackan kommer. Ena dagen mår jag bra och andra dagen vill jag bara gräva ner mig i en grop.

nej nu längtar jag till min operation jag är så jävla less på detta..


Borlänge

Har vart ute på en långpromenad på förmiddan, nu har jag precis fixat iordning mig lite och ska åka till Borlänge med Lina där vi ska möta upp Carro som är hemma i dalarna!! :)


Beslutsångest

Allt gick bra på jobbet idag, fast fick dock jobba över litegrann.  Nu är jag sjukt trött eftersom jag vaknade tidigt imorse pågrund av alla myggor, men jag sitter ändå här med världens beslutsångest om jag ska ta mig en promenad eller inte. Känner verkligen att jag inte orkar samtidigt som jag skulle vilja röra på mig. Ibland jagar helt enkelt samvetet ikapp, man tänker för mycket på vad man har ätit under dagen och då får man helt plötsligt en hemsk ångest.

Men denna kväll får jag inte sova nöjd, för jag orkar verkligen inte gå känner jag nu. Vi får ta igen det sen istället..


ca ett år sedan- då var jag riktigt vältränad mot nu!
Nu känner jag mig som en stor fet valross med dubbelhaka. USCH

Riktig Sommar!

Ååå vad jag älskar vädret och livet just nu, istället för att skriva lägger jag upp lite bilder! Jag och Lina sov i budo inatt och idag har vi legat vid bryggan i flosjön och badat och jag har även hunnit med en ridtur :). Nu ska jag fara iväg till jobbet!



sjukt!?

Jag hittade en gammal bok där jag antecknat min vikt och lite sånt. Den boken är jäkligt gammal och jag hade precis fyllt 13 år. Visst jag vet inte vad en normal 13 åring väger men jag blev ändå helt chockad över att min målvikt endast var 48 kilo...? tänk om man hade dom kraven nu, haha!


Grattis!

Grattis på födelsedagen till Pila, tiden rullar på och idag blir hon 20 år! <3


Midsommarhelgen

Hej på er alla vänner,bekanta och övriga läsare!

Jag har haft en superbra midsommarhelg med mycket alkohol skratt och le´enden, jag ska försöka att inte bli långvarig men jag tänkte ändå berätta lite vad jag sysslat med de senaste dagarna:)

I torsdags var jag nykter och körde, vi var i Leksand, på någon förfest i limhagen och sedan vidare till en båt där det var fullt röj och mycket folk! Sedan var det tänkt att vi skulle till skutan men det var så mycket folk och kö så vi bestämmde oss för att åka hemåt istället! Halv 2 kom jag i säng och när klockan ringde klockan 6 var jag riktigt trött! Men det var bara att gå upp för att jobbet väntade!

Midsommarafton tillbringades i Leksand som vanligt, Först hade vi förfest hemma hos Lina och sedan blev det att åka taxi till Leksand! Kvällen vart ganska tidig eller vi åkte ganska tidigt från Leksand eftersom det  börjde spöregna (tydligen? har knappt något minne av att det regnade så mycket, menmen..) Det blev taxi hem då också, helt omöjligt att hitta någon chaufför på midsommar så. Men det var väll bara att betala och se glad ut, dock betalade jag inte en krona för taxin.. Men det blev att följa med Therese, Jimmy och Henkan hem till Therese där vi tydligen skulle ha efterfest, Men jag deckade över köksbordet med ett vinglas i handen och tillslut övertalade jag dom andra att vi skulle gå och lägga oss och då tror jag att klockan var närmare 5.

11.40 väckte jag Therese för hon skulle börja jobba 12 så det blev jäkligt brottom för henne. Jag försökte fixa skuss hem och till slut fick jag tag i mormor, när jag väl kom hem var det bara att skynda sig att äta lite midsommarmat och sedan fara ner till stallet för att fixa med hästana inför midsommarridningen framför stången som vi har varje år! Det gick jättebra och Pila sköte sig så bra att jag rös i hela kroppen, Min älskade häst <3

När jag kom hem sen var det bara att börja fixa sig och dricka vin och sedan började kvällen! Massa alkohol och riktigt glad var jag, vi gick som vantigt runt i gårdarna som vi brukar, på midsommardagen är det alltid fest i nästan varenda hus. Höjdpunkten var helt klart när vi var hemma i huset där Harry och Karin bodde när vi var små. På den tiden gick vi alltid dit och frågade "hej, kan vi få glass?!" vilket vi också alltid fick. Vi berättade det för deras barn ovh barnbarn och tror ni inte vi får en glass då, hihi :) Vilka barndomsminnen alltså!!

Aja det blev en sen kväll och inte förens 3 gick jag upp idag, Nu börjar jag nykta till iaf så jag ska fara till Pila och ikväll blir det att åka till borlänge och sedan ta sig ett dopp på natten!

FAN, på tal om någonting helt annat.. vet ni vad som precis hände, jag sitter nämligen ute ch det blåser jäkligt mycket. Föntret till mitt rum är öppet och självklart så blåser en kruka ut genom förstet, åå så himlans ONÖDIGT! :(

bilder från helgen:


Här är Anders, Lina och Jag och äter glass hos Harry och Karin :D


Nej nu har jag ägnat alldeles för mycket tid till det här inlägget, så nu ska jag gör någon nytta, Vi hörs! :)


Midsommar

Jag vill bara önska er en trevlig midsommar, nu är det dags att sätta fart här, har jobbat till 2 så nu kan man knäppa första..

Är ledig 3 dagar nu vilket känns hur bra som helst! :)

Hos Zandra

Tjenare

Jag sitter just och väntar på är Zandra gör sig klar! Medans jag gör det avnjuter jag en kebebtallrik. Eller försöker iaf, jag har ju så jävla ONT i halsen. Det blir ju värre och värre hela tiden också så det är ju inte så kul när det är midsommar och allt imorgon..

Aja nog om klagomål, vi ska snart dra oss till en förfest innan vi sticker till skutan! Nu vill Zandra att jag ska tuppera hennes hår så vi hörs! puuuuuss

Lång dag på jobbet!

Är verkligen helt slut efter denna arbestsdag och ryggen värker! (sorry att jag klagar så mycket!!) Det har vart fullt upp hela dagen och vikariecentrum ringde även och frågade om jag inte kunde jobba till 16 för dom ordinare hade personalmöte, utildning eller vad det nu var. Så jag ställde upp på det.

Nu vet jag inte riktigt vad som händer resten av dagen, de visar sig helt enkelt! / LS


23.00

Laddar upp lite biler på facebook just nu från studentveckan, det finns verkligen huuur mycket bilder som helst, åå vilken rolig vecka vi hade och jag vill bara uppleva allt igen, det var så roligt !!!

Sen måste jag klaga lite: Jag har börjat fått ont i halsen igen också, i halsmandlarna precis som jag hade i Turkiet men nästan värre + att jag mår illa hela tiden! Hoppas verkligen det inte blir värre nu till midsommar och allt.

Nu är det dags för mig att sova, klockan ringer 6 imorgon och då är det jobb!

Äckliga fluogr!!

Jag har vart ute på ett regält träningspass idag. Det blev en mil med kaisa, först gick jag och sen blev det mestadels att springa. Allting rullade på hur bra som helst tills en svärm med massa äckliga flugor kom och hållde oss sällskap och förföljde oss. Jag hatar flugar, det är det äckligaste jag vet. Jag visste inte vad jag skulle göra, jag viftade med armarna och hundkopplet, sprang ännu fortare vilket till slut resulterade till att jag vart helt färdig. Nej usch jag har verkligen fobi för flugor, jag hatar detas surrande ljud och nej.. fy fan säger jag!

Men jag är iaf jätte nöjd över att ha sprungit så mycket som jag gjorde idag:)

Nu har jag legat i solen en stund och vilat upp mig, det känndes varmt när jag sprang och solen gassade men inte är det något direkt solväder även om solen lyser. Nu ska jag duscha och ladda krafterna för jobb ikväll! :)

Första doppet!

Jajamensan, tro det eller ej. Jag och Lina tog precis årets första dopp! :D
kallt var det men inte så kallt som jag förväntat mig!


thailand -10

Ledig dag!

Min lediga dag har vart underbar, superfint väder trots att det för några dagar sedan visade spöregn! På förmiddan åkte jag och Lina till dalviks kvarn för att köpa ett nytt foder till Pila, vilket blev fibergi. Pajaz gick på det fört och det verkar vara riktigt gott för hästarna.

Sen blev det en tur på Pila och Mambo rätt ut i skogen och efter det gick jag och Lina ut och gick, eller jag gick och Lina cycklade och så var Kaisa med. Det blev en långtur på en mil precis som igår och dom sista 3 kilometerna sprang jag så nu har jag fått röra på mig ordentligt idag! :)

Nu har jag duschat och väntar på att Lina ska höra av sig! :)


Balen -10

Promenad i skogen

Helt slut blev jag efter denna underbara promenad, eller för mig vart det lite springning också, det bara kröp i benen, så jag sprang en bit och sen vände jag och sprang tillbaka där mamma och pappa var. Åå Vad jag älskar att röra mig!! Sen sog vi även 2 älgar i skogen, en ko med sin lilla kalv kom rätt över vägen kanske 70 meter fremför oss så kaisa vart ju galen! Kalven var så fruktansvärt liten SÖT!! :)

NU: duschen!

update: Föresten blev det inget bad med hundarna! Nu blir det att titta på film med Lina och Johan!

Söndag

tjolahopp

Har precis käkat så nu sitter jag och smäter maten! Idag har jag jobbat som sagt och det gick så bra så, när jag kom hem cycklade jag till stallet och sen tog jag med mig Pila på en byvända. har inte ridit på ett tag nu, men tycker det är minst lika kul att bara vara med Pila <3

Nu väntar jag bara på att maten ska smälta så jag får gå ut och gå någon gång, Jag mamma pappa och även Kaisa. Senare blir det badning med hundarna, Vi ses!

jobbat

Tjoho, vilken rolig dag vi har haft på jobbet idag, skrattat och haft oss! :D Nu sitter jag och kollar lite på bröloppet, eller deras middag. Jag ska väll snart gå och lägga mig för imorgon ringer klockan tidigt igen, det blir min 6é jobbdag i rad, men jag trivs jättebra så det är bara att jobba på :)



Jag trivs jättebra i mitt korta hår, och kul att så många tycker det blev bra! :)

Promenad och bad.

Hejhej

Godmorgon eller vad ska man säga? nejnej jag har faktist vart vaken sedan 9, jag kunde inte sova nå längre så då klev jag upp åt frukost och sedan åkte träningskläderna på och så blev det en promenad med Kaisa! Känns hur bra som helst att jag har börjat röra på mig igen, äntligen har jag tid och ro för det. Man hinner tänka och fundera på så mycket under en promenad, underbart. Sen har jag verkligen blivit duktig på att äta nytigt igen!

Nu har ja precis tagit mig ett bad så nu är det dags att fixa iordning någonting att äta eftersom Mamma och Pappa är i ockelbo. Tilda är i stockholm så jag har hela huset för mig själv, fast det spelar ju ingen roll etersom jag ändå bara jobbar. Men nu dnkar jag musik här ;) Jag jobbar kväll idag och imorgon är det dagstur. Men det blir roligt när pengarna kommer in och jag kan börja spara till det jag ska göra om ca ett år :D Åh vad jag längtar!!!

Nu är det dags att äta och fixa sig för jobbet! / LS





jag älskar att höra dom orden. :)

nattblogning

Nu är jag hemma från en trevlig kväll hemma hos Therese. Jag var ju som sagt nykter vilket var lite tråkigt men ändå så förjävla skönt. Mådde riktigt dåligt ett tag efterom mina revben ville inte som jag ville, kände nämligen av min inflamation igen. Bara att försöka ta det lugt så det inte kommer tillbaka. Men i vilket fall gav det med sig igen så det var ju skönt!

Jag har så mycket jag skulle vilja berätta känner jag, men i slutänden är det bäst att ha det osagt här på bloggen !

Nu ska jag sova och ladda krafterna inför imorgon! / LS

Commander


Fixa för fest!

Igår jobbade jag ju och när jag kom hem var jag helt slut och gick och la mig ganska snabbt. Imorse ringde klockan 6 och då var det bara att kliva upp även om jag var trött för då väntade jobb. Nu har jag precis kommit hem efter en arbetsdag och känner mig trött fortfarande. Jag tror faktist inte att jag återhämtat mig sedan studentveckan ens!

Men nu ska jag börja fixa iordning mig för fest ikväll, Therese fyllde ju 20 för en vecka sen så ikväll ska vi fira henne! Jag kommer vara nykter efterom jag jobbar kväll imorgon och inte känner mig ett dugg sugen på akohol. Men jag ska ha kul ändå!! :D

Nej men hörrni, ha en trevlig helg allihopa. / LS

Cycklat

Har vart ute och cycklat på förmiddan, det blev en långtur runt gagnef på kanske 2,5 mil. Inte så långt för att cyckla men jag blev ändå helt slut när solen gassade på. Efter det var jag till Pila och gav na sin mat och sprayade in na. Nu har jag precis käkat, men har inte alls någon matlust när jag har tränat och det är varmt (Vilket är väldigt posetivt!)

Nu ska jag vila en halvtimme innan jag duschar och gör mig klar för jobb kl.3. / LS

<3

Jag tänker på dig varje dag och vill bara ha dig här igen, tänk om du kunde komma tillbaka!!

Jag saknar dig så mycket att det inte går att beskriva. Du är bäst, du är och kommer alltid vara min förebild.

Varför, varför? skulle du försvinna så snabbt, jag tänker på alla glada stunder vi haft tillsammans och vill bara få uppleva det igen.

Jag älskar dig nu och föralltid, vila i frid Morfar, jag saknar dig så mitt hjärta värker <3

Onsdag

Dagen har bestått av jobb. Jag slutade kl 2 så då gick jag och Lina ner till stallet och Siri var med. Vi tog oss en tur "runt djura" som är den vanliga vändan jag brukar gå. Jag gick med Siri och Lina red på Pila. Det vart en effektiv tur eftersom Pila går ganska fort! Siri stackarn vart helt slut eftersom det var väldigt varmt då, haha.

När jag kom hem var det dags för käk. Det hela började med att mamma hade gjort någon pestosås som jag skulle smaka på och såklart var creme freshen gammal som hon hade gjort den på så jag höll på att spy! Sedan skulle jag blanda ihop en egen sås (fisksås) som det bland annat var majonäs i, tror ni inte den var helt gul nä jag tryckte ur den ur tuben, usch jag blev äcklad av allting så istället somnade jag på soffan ute i säkert 2 timmar och nu vaknade jag pecis. Är helt slut efter denna dag så nu ska jag bara ta det lugnt, duscha, bädda rent och sen gå och lägga mig.

/LS

godnatta

Nu har jag slutat jobba (kl 9). Har setat och väntat på att solen ska gå ner för det är ju helt omöjligt att sova när solen lyser rätt in i rummet! Börjar kl 7 imorgon så nu ska jag gå och lägga mig, är sjukt trött!

3 bilder till på mitt hår!


Promenad

Nu har jag vart ute och gått en långpromenad med Kaisa och Minna. Hur skönt som helst att få röra på fläsket! Jag har precis ätit havregrynsgröt och nu ska jag byta om och fara ner till stallet. Får se om det blir en ridur eller inte, men sin mat ska hon få. Nu behöver det inte mockas heller eftersom dom går ute dygnet runt hela sommaren. Skönt att slippa ett tag och få lägga all tid på Pila istället!

Ska fara nu, ikväll blir det jobb!

Nu är håret KORT! ;)

OJOJOJ, ja nu är håret verkligen kort. Vet inte hur kort jag hade förväntat mig att det skulle bli men det är riktigt kort i nackan. Det är så ovant det här, när man sätter på sig jackan behöver man inte ens flytta bort håret liksom!

Känndes jättesvårt att ta bilder nu också, specielt när man ska ta bilder för att visa håret. Men någon lägger jag upp så ni känner igen mig nästa gång ni ser mig, höhö. Jag ser ut som en helt annan människa, men jag måste medge att jag tycker att jag passar i kort hår. 

Det kommer väll fler bilder med tiden! :)
Innan:

Efter (nu):

nervös!

Jag är lite nervös och har vart hela dagen eftersom mitt hår åker av om bara 75 minuter!! Har setat och letat bilder på internet efter olika frisyrer men hittar inte en enda bra bild som jag kan visa för Gittan! Menmen jag får försöka förklara så gott det går. Alltså jag tror antingen det kommer bli skitbra eller så kommer jag komma hem och böla för det är alldeles för kort eller något. Jag hoppas på det förstnämnda! Håll alla tummar ni har för min skull att det blir bra! Jag kommer sakna mitt hår, det är jag helt säker på men ändå ska det bli så jäkla skönt och bara bli av med allting!

Nej nu får jag sluta fjolla mig!


Min studentdag 11/6

Fredagen den 11 juni, dagen vi alla väntat på länge är över. Dagen jag tog studenten.

Klockan 6 ringde min klocka, trött som en... var jag efter bara 4-5 timmars sömn. Men vi hade en rolig och förväntansfull dag framför oss så jag klev upp ur sängen och började fixa iordning mig. Men fast jag klivit upp i god tid blev det stressigt! 07.50 skulle klassen träffas utanför skolan för kl 8 hade vi fotografering.

Efter fotograferingen i gropen knallade hela klassen iväg mot Ami och Berra där champangefrukosten var. Vi var där ett litet tag, drack champange, skrev i varandrs mössor och tog lite kort innan vi vandrade vidare mot kyrkan. 10.30 började studentavslutninen i kyrkan och om jag inte minns fel hållde allt på ica 1,5 timme. Vi fick våra betyg, folk sjöng, prästen pratade, rekton pratade o.s.v. Satan vad nervös jag var innan vi skulle fram och få våra betyg!!

När allt var klart i kyrkan tågade vi mot matsalen/Gästis där alla studenter åt mat, stependier delades ut och lite smått och gott. 14.30 var det dags för utspringning, först var det BF´s tur och sedan var det vi. Då var jag så nervös så att benen skakade och ont i fötterna hade jag!! men allt gick bra, sången måste ha låtit förjävlig och självklart stod jag vid en av microfonerna och min sångröst är något katastrofalt, haha!

När vi hade sprungit ut letade vi på våra skyltar, fick en hel hög med blommor, nallar visselpipor, champange, glas och vad det nu var allting. Kunde aldrig tänka mig at jag skulle få så där mycket grejer!

Sen var det dags för det roligaste, att åka på vagnen och skrika igenom noret, Det kan ha vart något av det roligaste på hela dagen eller i hela livet. Ååå så kul det var!!! Men sen var det bara att åka hemmåt, käka en massa god mat, dricka champange och umgås med släkten ett tag innan det var dags att åka tillbaka till Leksand.

På vägen dit stannade vi även till vid Anton som hade fest för att han hade fyllt 20. När vi väl var framme följde jag med Sofie och Olle in en sväng, där vi shottade och drack lite innan vi gick vidare mot Sibylla. Hur vi nu kunde var hungriga var ju väldigt konstigt??! Men iaf, jag minns inte om vi åt någonting. Jag minns bara att vi satt och drack öl där inne vilket vi inte fick,haha. Så vi mötte upp klassen som kom till sibylla och sen drog vi till Skutan för att förfesta lite. Sen var det då dags att vandra vidare till Lucky där vi festade loss.

Vilken underbart rolig dag med både glädje, skratt och ja, tårar blev det också faktist haha. En minnesvärd dag som jag aldrig kommer glömma. Och TACK OP3 <3 för dom här 3 åren, det känns tomt nu och jag saknar er!

Student 2010 - Bilder

Lägger upp några bilder från studenten. Det är hur många som helst och många är inte ens inne på datorn än, det här är endast mina bilder.

t

Söndag

Hej på er!

Jag kom hem från jobbet för ett tag sen. Det var ganska länge sedan jag jobbade men idag ringde dom in mig för att en hade blivit sjuk. På tisdag börjar jag jobba och kommer jobba jättemycket ända till 12 Augusti. Jag hade egentligen jobb ännu längre men den 14e åker jag och Lina till Tunisien ju.

Annars så har vi haft vårt traditionella betessläpp idag. Iår var det endast 5 hästar som släpptes och det var våra 3 från stallet, Zelda och Meja en till häst från insjön. Tråkigt att det är så få tycker jag, för flera år sedan på tiden när vi hade Pajaz och Laban var det 12 hästar som mest tror jag, riktigt roligt att titta när de gjorde upp rangordningen! :)

Iaf är jag fortfarande sjukt sliten från Studentveckan, igår var jag chaufför och kom hem 1 kanske. När jag la mig dunkade det i hela huvet, jag mådde illa och trodde att jag skulle behöva springa på toan och spy. Men jag slapp det och somnade tillslut ändå, Men usch vad dåligt jag mådde, kände mig nästa full! Kvart i 12 ringde Lina och väckte mig idag, helt död kände jag mig. Så nu tänker jag borsta tänderna gå och lägga mig. Måste försöka återfå ett normalt vardagsliv känner jag!

Imorgon kommer någonting riktigt spännande att hända, mitt hår åker nämligen av, lite nervös är jag men ää det är bara hår, eller mitt hår betyder mycket för mig men nej nu ska det hända någonting nytt! Jag visar bilder på resultatet sen!

Godnatt

Det är över nu!

Ja jag vet inte vad jag ska säga.

Nu är skiten över, äntligen är jag fri och det känns helt underbart verkligen, Men ändå så.. tomt. Men jag har gått i skolan alldeles för länge och det ska bli så skönt att börja jobba och tjäna pengar och göra det man vill, vd länge jag väntat på det här, men NU är det äntligen över. Men jag kommer sakna klassen det kommer jag även omvi inte hade värens bästa samanhållning. OP3!!

Jag hade en helt underar dag igår och jag vill bara uppleva allting en gång till. Idag så sitter jag bara här. Det spöregnar, det är bara allmänt trök allting idag.

Man har haft fullt upp i en vecka nu, en helt uderbar vecka med mycket leenden och alkohol. Nu börjar mitt nya liv, är sjukt sliten och behöver verkligen vila och inte dricka alkohol på länge! Jag ska komma igång med träningen, min nya hälsosamma liv och klippa av mig håret, Jag känner helt enkelt att en förändring behöver ske nu.

nej bilder och sånt kommer någongång, det finns en hel del från veckan, men nu ska jag och Lina sticka till stallet, Känner inte att jag har haft tid med Pila alls den här veckan, Men nuså!! <3<3

STUDENTEN

Bara för jag tar STUDENTEN idag!!!

Therese fyller även 20 så ett stort GRATTIS till henne!

NU ÄR VI REDO

Flaket fixat, jag håller just nu på att göra en skiva till studenten, åå jag vill bara gå och lägga mig nu för klockan ringer 6.00 för mig imorgon. Tungt, känner mig fortfarande bakis.

Imorgon är det den stora dagen, dagen då jag tar studenten!! Så skönt det kommer bli, äntligen går mitt liv börja, typ ;)

Mitt stora froblem är just nu: Hur ska jag ha håret imorgon??


18.10

Mår fortfarande skit. Bakis + att jag faktist känner att jag har ont i bröstbenet och revbenen, som jag haft några dagar. Så jag hoppas på att min inflamation inte ska komma tillbaka nu.

Har inte fått mycket gjort idag jag heller, kl 3 gick jag upp ( gick och la mig igen efter det förra inlägget). ikväll ska vi ju fixa flaket och även festa. Men som det ser ut för min del blir det inte att dricka någoting alls idag, utan jag kör ordetligt imorgon igen. känner just nu inte ens för att åka upp till leksand, men självklart ska jag göra det.

Hittade föresten väldigt roliga bilder från igår som jag inte alls minns att vi har tagit. Jag och Sarah ligger på någon gräsmatta? Shit vilka minnesluckor jag har..

nej nu är det dags att ta sig en dusch!

Sliten..

Man mår som man förtjänar idag alltså, det blev lite för mycket alkohol igår, haha. Inte förens nu har jag klivit upp ur sängen. Jag mår fruktansvärt dåligt och så fort jag rör mig känns det som jag ska spy!

Visar..

.. hur jag såg ut igår på balen, men fler bilder kommer när jag har bättre tid för nu är det hög tid att sätta igång och supa igen!! Skål för fan ;)








usch!!

Alltså jag VANTRIVS och se ut såhär!!

Väldigt ovant och man känner sig som en tant, prinsessa eller vad man nu ska säga, ett veck är det på magen också, det är verkligen dafs att börja banta nästa vecka..

Nej fy fan tur att detta troigtvis bara händer EN gång!!


Balen idag

Tisdag idag vilket betyder bal! Lite nervös är jag men det ska nog gå bra. Ja som ni ser på mitt "fylleinlägg" inatt vart jag ganska så full igår! Vaknade för en timme sen och jag trodde jag hade brutit benet. Jag har verkligen jätteont på insidan av knät så just nu kan jag inte ens gå riktigt?! Hoppas det går över efter en ipren och lite rörelse!

Mamma lärde mig idag att det hjälper inte att ta fler värktabletter bara för att det gör ont, för kroppen kan ändå inte "ta vara" på det på samma gång! Lika med c vitamin också, kroppen tar bara upp det den behöver.

Jaja nu ska jag fixa lite här och sedan duscha innan jag åker till frisören, har tid kl 11 och det skulle minst ta 2 timmar sa hon. Sedan bär det av mot Dalecarlia i tällberg!

knall?

sjung om studentens lyckliga dag
låt dom oss fröjda i ungdommens vår....

alltså taggad som satan är jag!!!

Först klassfest med grillnig hos Hannna eller kungen? ;) och sen skutan, knall är jag men nu skää jag söva kan jag löva er gött fölk! Jag laddar inför balen imorgon

:D:D:D

Studentveckan börjar idag!

Måndag och idag har studentveckan börjat. Åkte buss till skolan idag (vilket jag inte gjort sen kanske oktober?) för att jag skulle kunna dricka. Halv 9 hade vi övning i kyrkan inför fredag och efter det studentfotboll och för vårat lag gick det väll inget vidare. Eller vi hade ju knappt ett lag heller för den delen. Vi är ju bara 10 st i klassen och vi var bara 3 från klassen som var med, sen hade vi några andra med också. Själv är jag världelös på fotboll och riktigt bollrädd. Har aldrig gillat bollsport över huvudtaget. Har en riktigt bra jämförelse: Sätt alla duktiga fotbollsspelare på en varsin häst och ha en galopptävling eller något sånt istället!! För en person som aldrig har ridit skulle vara livrädd, ungefär så är det för mig när jag sk spela fotboll, jag hatar det!!

Just nu sitter jag med myskläder och tar det lugnt. Men snart ska jag knäppa en bira och fixa mig för att åka till Leksand igen. Först blire grillning hos Hanna och efter det troligtvis Skutan!

Denna vecka blir det troligtvis inte så mycket uppdatering, men jag gör vad jag kan!




rubrik

Zandra kom aldrig idag för hon hade sådan hosta. Men jag cycklade ner själv till stallet och öl hade jag med mig allt, så jag hade min egna lilla fest där, höhö. I vilket fall blev det en ridtur i åskvädret, Pila skötte sig utmärkt. kanske för att jag hade alkohol i kroppen och lite extra avslappnad? ;) Men något som gjorde mig lite orolig var att hennes bakdel eller troligtvis högerbak hakade upp sig några gånger. Det märks att hon börjar bli gammal kärringen!

Annars har det inte hänt så mycket, jag var nere i stallet i flera timmar och fixade med allt möjligt, sen har jag städat, lagat mat och grejat lite här hemma. Nu ska jag byta sängkläder och ta en dusch innan jag lägger mig. / LS

tråkigt?

Har man inget bättre fär sig kan man alltid roa sig med sånt här. haha.

UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 160cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[ ] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[x] Jag har en tatuering.
[/] Jag är osäker över mitt utseende.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar.

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar. ( inte länge till !!)
[x] Jag jobbar - sommarjobb
[ ] Jag har somnat i skolan/jobbet
[/] Jag gör nästan alltid mina läxor.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag underkändes i (eller avbröt) mer än en kurs i fjol.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[x] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[ ] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonciller har tagits bort. (Vad är det?!)
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[x] Jag har varit i Sverige.
[ ] Jag har varit vid Haldefjäll.
[ ] Jag har varit i Japan.
[x] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.

EFARENHETER
[ ] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[ ] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[ ] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[x] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har skidat.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[ ] Jag saknar någon just nu.
[ ] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[ ] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en till mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smygit ut utan lov.
[ ] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[X] Jag har druckit alkohol.
[x] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDn.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[ ]Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[ ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[ ] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[ ] Jag sjunger i duschen.
[x] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag har sovit under stjärnorna.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[ ] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[x] Jag tror på spöken.
[ ] Jag är online 24/7 på msn, även som "Borta".
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[x] Jag har blivit kittlad.
[x] Jag har fått kramp.
[x] Jag har fångat en snöflinga på tungan
[ ] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.

Nationaldagen

Godmorgon, har vart vaken en timme nu, oc det var så skönt att få sova ut. Har sånna problem med att jag inte får sova så mycket just nu eftersom det är så ljust! halv 4 la jag mig inatt och då går ju typ solen upp.

Idag är det nationaldagen också, vilket inte säger mig speciellt mycket? Menmen det blir att ta det lugnt idag, jag ska vila upp mig och ladda inför studentveckan som börjar imorgon! Väntar även på att Zandra ska komma för vi ska ta oss en ridtur. :)

dags att fixa sig!



SNART SÅ, En passande låt i dessa studenttider!

Nu har jag sovit i 2 timmar och jag är fortfarande trött, men nu är det bara att fixa iordning sig innför kvällen!!

Funderingar

Jag har studentveckan framför mig och då blir det en hel vecka av supning såklart!!

Men sen är det faktiskt dags att ta tag i mitt liv på allvar, det här börjar gå för långt, jag har fan fått dubbelhaka upptäckte jag igår!!! Jag har alltid haft en smalt och fint ansike iaf men tydligen inte ens det längre!! Detta beror helt klart på att jag dricker så mycket, alkoholen har alltid vart mitt problem för att hålla vikten. När jag var nykter 2 månader ( i februari och mars) gick jag ner flera kilo och då rörde jag inte alls på mig heller eftersom jag inte kunde. Men sen när jag började dricka gick allt åt helvete.

Men efter studenten kommer en stor förändring att ske. För jag får ju damp av den här jävla dubbelhakan och inte på tal om låren. Men aja jag ska faktist göra någonting åt det, någonting som jag komer att berätta.

Saknar att vara tränad och i god kondition, äta sunt, ut och springa varje morgon (som jag en gång gjorde). Saknar dessutom mitt ansikte jag hade när den här bilden togs, smalt, inga finnar alls (och ingen dubbelhaka) Usch, det här stör mig :P Den ska bort.


Måste även tillägga att mitt hår blir kort!!

Lördag

Igår blev det fest. Vi var på alla olika håll! Jag kännde mig lite bättre så jag drack igår. Men ändå inte helt frisk så kännde snabbt av alkoholen, efter bara 2 öl kännde jag att jag blev snurrig?! Men jaja, jag drack inte så mycket. Ikväll är jag iaf nykyter och chaufför.

Det är en solig och fin dag precis som hela den här veckan har varit, men det blir inte att göra någonting ändå eftersom jag känner mig mer förkyld idag. /LS

Kort hår!

Nu ni mina vänner ska jag berätta vad jag har gjort! Jag har nämligen vart till frisören på förmiddan. Färgat utväxten och.. jo det är nämligen så att jag hastigt bestämde mig för att klippa av mitt hår, så nu är jag korthårig. resultatet:

haha hur många gick på det? det är iaf inte sant mitt hår är fortfarande långt även om det känns precis som den första bilden: kort!


Fast jag har faktist funderingar på att klippa av mig mitt hår! Kanske efter studenten? Men vågar jag, jag älskar ju mitt långa hår. Vad tycker ni?


Klassmiddag

Nu bär det av tä byggda för klassmiddag. Egentligen mår jag fortfarnade inte speciellt bra, men jag vill ju inte missa det här!


Torsdag

Godmorgon!
Jag vaknade precis upp från soffan. Egentligen har jag vart vaken sedan 6 för att min bil skulle lämnas in. Just ja, jag har inte skrivit det här. Men iaf i måndags var jag ute och åkte på riksvägen och mötte en lastbil. Sen smäller det till regält, och vad ser jag då på rotan tror ni? Jo ett fett strort jävla stenskott/kross. Som tur var kunde jag köra hem eftersom det var på sidan. Men satan vad arg jag blev!! Så himla onödigt. Men nu är bilen in och ska få det reparerat, eller en helt ny ruta blir det faktist! Stackars lilla Bettan då :/

När jag kom hem från Leksand blev det till att lägga sig i soffan och sova,är så trött och slut. Jag vill bara bli frisk NU, har inte tid med att vara sjuk. Jättefint väder har det vart hela veckan men det kan då inte jag njuta av.

Nej jag ska lägga mig i soffan igen nu/ LS

Lugn dag!

har legat i soffan hela dagen i stot sett, tittat på tv och sovit och som ni ser laddad upp en hel del bilder. Verkligen en skittråkig dag, men såg på ett riktigt bra program på tvn, det handlade om att människor/familjer letade efter hästgårdar och man fick se hur husen såg ut och gårdarna, åå så himla fint det var. jag vill också ha en egen stor hästgård med massa hästar!! Dom visade även en stor häsgård som det fanns över 100 pensionerade hästar på. tro dom hade mark på över 80 hektar som hästarna gick på! De tog alltså hand om hästar som hade farigt illa, avdankade paradhästar, polishästar och massa annat som fick sluta sitt liv där, Vilken DRÖM det vore att få göra det!!

Nu har jag precis vart väldigt onyttig och käkat glass, men det är så skönt för halsen! Ska snart kila till tvn igen för att kolla på ett program som börjar kl 8. Sudentfest är det på baren idag också, men synd nog är jag ju sjuk så jag ska inte dit. Hoppas på att må bätte till imorgonkväll när vi har klass fest/avslutning hos Anna våran lärare imorgon!
/ LS



Bilder 2, Turkiet -10

Resten av bilderna!



Slutligen bjuder jag på den här, Grrrr!! ;)

Bilder, Turkiet -10

Här kommer bilder från min och Sofies resa till Turkiet.

Fler kommer :)


kul..

Känns förjävla bra att man går och blir sjuk såhär en veckan innnan studenten!!!

Förkyld och feber, blir att sova, ta det lugnt och knarka mediciner och göra allt för att bli frisk !

1 Juni

Vad skönt det var att vara i Turkiet, inte behöva tänka på några problem eller liknande alls. Nu är det så mycket att tänka på inför studenten och jag börjar känna mig en aning nervös inför allting. Nästa vecka är det studentveckan liksom!

Men iaf var jag hemma både igår idag och blir imorgon också. OP och BF är borta på kanotpaddlig från igår till imorgon. Känner mig verkligen inte helt bra, känns som jag har lite av varje från allergi, bröstbensinflamationen, förkylning, illamående och huvudvärk ungefär så jag stannade hemma från det. Tycker det är lite synd eftersom jag kan tänka mig att det hade vart väldigt roligt.  Fast det känns faktist väldigt skönt at bara vara hmma och vila också. Idag sov jag till klockan 12 vilket inte har hänt på år och dagar. Lina hade försökt få tag på mig för hon ville luncha. Så då stack vi til gagnefs pizzeria och käkade en sallad i den helt underbara vädret!

Annars har jag, Lina och Sarah vart nere i stallet och fixat och städat. Lussan flyttade ifrån stallet igår också. Känns otroligt skönt att det bara är 3 hästar i stallet, vi har fått så mycket mer plats men samtidigt tycker jag synd om Lussan som få stå själv i en hage nu, stackarn!

Har så mycket jag vill skriva, men jag får inga ord och kan inte skriva det här/ vill inte aslöja för mycket än etersom jag inte vet vilka som läser. Men jag lovar jag kommer berätta senare om vad som händer i mitt huvud! Nu ska jag sova / LS

RSS 2.0