natti

Jag har inte så mycket att säga. Skriver några rader bara så ni vet att jag lever :D. Det har inte hänt något speciellt idag utan bara det gamla vanliga. Har jobbat kväll (17-21) också.

Nu ska vi gå och lägga oss för imorgon blir det en ovanligt tidigt morgon.. Ska iväg med bilen på verkstad nämligen. Låssystemet krånglar lite så jag hoppas dom kan fixa det så jag kan sätta ut bilen på annons. Jag ska ju som sagt ha en ny. =)

Godnatt


:)


Måndag

Inte får man speciellt mycket gjort när man bara går hemma heller. Det enda jag har gjort idag är att diska, hänga tvätt och vart till Leksand för att köpa lite hårprodukter. En lunch på pizzerian blev det med Lina också. Men annars då? Sen jag fick hem Akita verkar jag ha lagt av helt med träningen. Förut var jag ute varenda dag. men inte nu. Skärpning nu, jag har ju all tid i världen?! nästan iaf. Är lite sugen på ett gymkort men ändå vet jag inte. Det känns som jag inte kommer utnytja det. Under det här året har jag inte gymmat mycket alls. Lite grann i januari och en gång i sommar..

ää usch vad tråkig min blogg är, kan det verkligen vara någon som läser om mitt babbel? haha

.


Bakisdag!!

Hej!

Vill börja med och tacka alla för en riktigt trevlig kväll och presenter jag fått, tack!!
Det blev en riktigt lyckad kväll enligt mig själv med mycket skratt och lite väl mycket alkohol! Idag har jag  verkligen mått skit, har vart så jäkla bakfull och spytt hela dagen. Inte förens vid 3 tiden fick jag i mig lite nyponsoppa. Annars har allting bara kommit upp igen, t.o.m. vatten.. usch! Men nu mår jag bättre så jag och Sarah åkte till Borlänge för att träffa Carro så det blev en vända på donken, riktig bakismat!!

Nu är jag riktigt trött så jag ska snart gå och lägga mig. Men först har jag lite att göra, lär lägga i nya sängkläder..

Lägger upp några cambilder från igår. Har ju ingen egen kamera längre eftersom min blev fuktsakdad in sommras så Therese fick stå för bilderna igår. Funderar på att köpa mig en systemkamera. Men pengarna ska räcka till mycket så jag vet inte?



Godnatt!


Två år sen morfar lämnade oss idag, Jag saknar han så det gör ont! <3
 

Helg!

Nu är det fredag kväll och en hel helg väntar. Fast egentligen gör inte det så stor skillnad eftersom jag ändå är hemma hela tiden. Men den här helgen har jag ju fest så därför känns det ju lite extra roligt!! :D

Idag var både jag och Akita trötta så vi gick inte upp förens halv 9 imorse. Sen har jag bara förberett lite inför imorgon. Hämtat in ved till tunnan, fixat tunnan och börjat fylla i vatten. Eller jag skulle väll egentligen säga att pappa har stått för tunnan och eldning. Vi har även vart till Leksand och handlat mat inför imorgon och även inhandlat lite alkohol. ;) Sen fick även Akita förlja med ner till sallet när jag mockade. I stallet trivs hon för då kan hon äta massa hästbajs men hästarna tycker hon är stora och läskiga!

nej nu har jag inget mer vettigt och säga, vi hörs! =)

Torsdag

Godmorgon!

Här är vi vakna tidigt. Jag har precis ätit frukost och Akita äter sin mat hon också. Fast allting annat är ju mycket roligare än mat! Inatt sov hon ända tills 5 (annars vaknar hon vid 3 tiden första gången) och när ja skulle lyfta ut henne så halkar jag med henne i händerna och ramlar på rumpan. Inte speciellt skönt och inte nog med det är det så jävla kallt och BLÅSIGT så jag håller på och dö! Hör ni hur positiv jag är? jag vet.. men jag måste bara få klaga lite.

Idag blir de en vända till stallet och sen kanske vi åker till Leksand och miljötränar lite. Vi får se helt enkelt!

Ha en bra torsdag hörrni och var försiktiga så ni inte halkar! ;)
/LS

Irreterad!!

Nu börjar jag bli rikigt irreterad. Folk har ringt på den där jävla byrån precis hela dagen, skulle inte förvåna mig om 60 pers har ringt och nu är det inte roligt längre!! Har skrivit till blocket och bett dom ta bort annonsen omedelbart så jag hoppas dom gör det!!

Annars har jag och Lina vart till Leksand en sväng och solat. Jag har inte solat solarium på över ett halvår tror jag. Men nu var det väll kanske dags? Hatar att vara blek på vintern. Det är något bland det värsta jag vet. Men som tur är så sitter det lite färg kvar från Tunisien fortfarande! =)

Nu ska jag och Akita snart sova. Ha det bra alla! :)

Vem?

Tjolahopp

En helt vanlig dag med Akita FÖRUTOM att någon har satt in en annons på blocket att jag har en byrå till salu. Det har ringt minst 20 stycken och jag har fått massa sms. Först fatta jag ingenting men nu förstår jag ju att det är någon annan som satt in denna annons. Frågan är bara vem? ;) haha, ja vad säger man!?

Här kan ni se annonsen, det är alltså inte jag som har satt in den.
http://www.blocket.se/dalarna/Byra_30886427.htm?ca=6&w=1


ISkallt!

Brr vilken kyla det är idag, 5 minus och isvindar.  Men nu har jag tänt massa ljus och druckit lite kaffe och ätit tårta så jag är mer än nöjd! Fast det kanske slinker ner lite glögg sen också. :D Har mer julstämning än någonsin i år känns det som, Längtar till julen och allt vad den har att erbjuda. Sen längtar jag såklart sjukt mycket till lördag då det blir 20 års fest och bada tunna !!!! :D

/LS

20 års dagen

Nu är jag ju som sagt 20 år och födelsedagen vart riktigt bra. Den började med att jag åkte till systembolaget i Leksand och shoppade loss inför helgen. En och annan grogg slank även ner under dagen! Annars gjorde jag inget speciellt utan inväntade bara att gästerna skulle komma. Vid halv 6 kom alla och det var ett helt gäng släktingar som kom för att fira mig.

I present har jag fått pengar, blommor, presentkort, Champange och ljus. Tack alla, och tack så mycket för alla gratulationer!! Även om jag fått mycket och såklart är jätteglad över det så är ändå Akita den bästa presenten jag fått även om jag betalat henne själv. Min söta lilla skrutta!! <3 Idag fyller hon 9 veckor!


20

Vad säger nì, ser jag ut och vara 20? ;) usch, idag ska jag gör allt för att se yngre ut.  Mycket smink, läppar dränkta i idomin, upptupperat hår till max och massa rosa kläder. Det blir nog bra! =) Nejdå jag får väll helt enkelt inse att jag är vuxen nu.. haha.

Nu ska jag åka till STYSTEMBOLAGET!! :D




Söndag

Idag har jag mestadels hållt mig inne, har vart till stallet en sväng men inte mycket mer. Mår sådär, ont i huvet och bröstbenet. Hoppas det är bättre imorgon!

Jag och mamma har bakat lussebullar och vanliga bullar. Har ätit alldeles för många så nu mår jag illa av det, haha. Nu ska jag värma lite glögg och mysa. Har tänt en mass ljus! =)

Bara några timmar kvar nu, snart fyller jag år!


Bus i snön!




Söndag 21/11

Tja!

Inatt har jag fått sova lite mer än vad jag fått gjort de senaste nätterna. Hon ville bara ut en gång vid halv 5 så då tog jag ut henne så hon fick kissa och sen vaknade hon vid 7 så då fick hon gå upp men jag gick och la mig en stund till.

Just nu leker hon med en sko och jag håller på och planerar vad jag ska köpa på systemet imorgon och det är en hel del eftersom det blir fest nästa helg! Känns helt sjukt att jag ska gå in där själv imorgon?! Jag vill inte bli stor!!

Vi får se vad som händer resten av dagen, inget speciellt planerat! :) /LS





2 år sen jag såg morfar sista gången idag, Saknar dig!! <3

långt/kort

Pratar med Carro på facebook just nu och vi diskuterar "hår". Mycket funderingar finns det runt mitt hår kan jag lova. Jag saknar mit långa hår jättemycket. Men jag ångrar inte att jag klippte det. För jag ville prova på att ha kort hår, något helt nytt och det var ändå så slitet så det behövdes verkligen klippas av. Just nu känns det som jag vill spara ut det igen men det lär ju ta flera år innan det blir långt igen. När det blir lite längre kanske jag ska satsa på att sätta i löshår? Men det sliter samtidigt sjukt mycket och jag vill ju inte ha ett slitet hår så det är svårt! ;)

Måste även säga att jag var mycket finare förut! Känns som jag bara blir fulare och fulare. Men det är väl så.. Det är nu jag börjar åldras. Snart kommer rynkorna! Tur att jag har tagit många bilder på mig genom åren så jag har något att kolla tillbaka på.. haha nejdå nu överdriver jag. :D

Men när man bara går hemma eller jobbar på hemtjänsten blir det lätt att man inte tänker så mycket på utseende och smink tyvärr. För det är ju ingen annan som gör det! Men nu blev jag riktigt sugen på att dra fram sminkväskan och  sminka mig!

Bilder
Långt:



Kort:


Mys lördag!

Nu sover Akita i mitt knä så jag skriver några rader här.:)

Idag har vi inte gjort nått speciellt. Bara alla vardagla vanor som äta, skita och sova som alla andra dagar!:) Tilda har även lagt i lite blonda slingor i mitt hår. Sist jag färgade mitt hår hemma var för drygt 3 år sedan och då gick det åt helvete och mitt hår vart gult! Nu vart jag så sugen på att testa igen och det gick mycket bättre och det ser ut som jag har vart hos frisören och håret blev inte gult denna gång.

Nu på eftermiddan fick mamma och pappa vara lite hundvakt medans jag kilade ner till stallet. Det blev även en barbacka tur runt byn i snövädret. Men riktigt mysigt var det!

Resten av kvällen blir det bara mys med sallad från pizzerian och glögg. Trevlig lördag allihopa:)

Vi posade lite framför camen idag ;)

Fredag

Hej!
Nu sover Akita så jag passar på att skriva. Hon sover typ hela tiden och förut låg hon och sov 2 timmar i mitt knä och nu har hon fått mat och kissat och sen somnade hon om igen. När hon inte sover är  det full fart här hemma. Hon kan bara springa runtrunt flera varv:) Jag fullkomligt älskar att ta han om henne och roligare blir det väll när man ser att hon utvecklas och lär sig saker. Men det är ju självklart underbart att ha en liten "bäbis" här hemma också! Hon är så jäkla söt och jag vill inte att hon ska växa!

Idag åkte vi till Leksand för att köpa 2 nya skålar till henne och vi tittade även förbi Sofie för att hon skulle få se Akita. Sen har jag bakat lite inför min födelsedag. Shit alltså jag fyller 20 på måndag?! Jag har tänkt så mycket på Akita och har så fullt upp med henne att jag knappt hinner tänka på att jag fyller år. Missade såklart min tid på verkstaden för bilen igår kom jag på idag. KLUMPIGT!! :S

Nej jag vet inte vad jag ska skriva mer nu,  vi hörs!


Min lilla hund! :)


Hundägare!

Igår hämtade jag och Lina Akita!! Vi åkte till Småland i måndags och fortsatte ner till skåne igår. Klockan 1 hämtade jag henne så då gick vi igenom lite papper och om allt möjligt. Sen satte vi in henne i buren med godis och leksaker och åkte mot Dalarna. Hon gnällde ytterst lite i böjan men sen blev det tyst och där sov hon och sov i säkert 3 timmar om intemer. När hon vaknade fick hon lite mat som hon glatt åt upp. Hon är en riktig rund liten valp så nog märks det allt att hon är matglad! :D Vi satt även på kopplet och tog ut henne så hon fick rasta sig lite och hon slog sig ner och bajasade på en gång. Sen fortsatte vi att åka och hon somnade snabbt av igen och sov nästan hela vägen hem. Sen  blev hon allt pigg efter all sömn så hon fick sitta i mitt knä den sista tiden. När hon kom hem var hon full i energi och riktigt busig så det blev en hel del lek och kel med henne innan vi gick och la oss.

Tanken var från början att jag skulle ha henne i buren under natten men tror ni jag kunde stänga in henne där och höra henne pipa? nej.. jag tog upp henne i sängen men eftersom hon fortfarande var rätt busig gick ju inte det heller så bra! när hon var i sängen ville hon bara ner och när hon var på golvet ville hon bara upp. Så det hela slutade med att jag tog madrassen med mig ner på golvet och la mig där med Akita i famnen. Hon har väll inte precis sovit hela natten utan vid 5 tog jag ut henne så hon fick kissa och vid 7 kle vi upp för då var hon både nödig och busig. Hon har busat hela morgonen men nu liggen hon snällt och sover i buren.

Hon är så jäkla söt och en riktigt tuffing för sin ålder! :)

Bilder kommer! :D nu vaknade hon så nu ska vi leka lite :D

Världens bästa Pappa

Du är verkligen bäst Pappa, jag älskar dig. <3
Grattis på fars dag!




Tre år med Pila <3

Hej. Det här är verkligen inte min dag idag. Känner mig bara deppig och otillräcklig. Det känns som det inte spelar någon roll vad jag gör så är det inte bra. Jag gör alltid så gott jag kan men det känns helt meningslöst när ingen uppskattar det...  nej, jävla skit!!

Jag vaknade iaf vid 7 idag och kunde inte somna om. kl 9 var jag på vårdcentralen och tog prover. Sen åkte täckbyxorna på och så gick jag ner till stallet och tog en ridtur. Jag och Pila firar 3 år idag och med det menas att det var 3 år sen jag började ta hand om henne. Jäklar vad tiden har gått fort! Efter stallet blev det en promenad och snöskottning.

Nu vill jag bara krypa ner i sängen och dra täcket över huvet men istället ska jag ta mig ett bad och senare blir det jobb. Jag jobbar bara 3 dagar till nu och sen ska jag vara hemma ett tag med valpen. Det ska blir riktigt skönt för om och om igen känns det som jag håller på att gå in i väggen av job och stress. Så nu är jag verkligen värld att få vara hemma, Jag behöver det.

Ha en fortsatt trevlig dag och helg alla!


Ledig dag!

tja, nu skriver jag sådär sent igen.. jag som borde ju sova nu.

Istället ligger jag med datorn i knät och har massa tända ljus. Det har ju vart så fint väder idag, jag har vart ute hela dagen för jag har vart ledig. Jag började med en lång promenad och sen stallet för att mocka och rida. Sen har jag även skottat snö. Så rejäl motion har jag då fått och stegräknaren visar 20 000 steg! (Y)

Sen har jag lagat mat här hemma och jag och Lina har även vart till gagnef en sväng för att kolla hur Bullen mår! Han har nämligen flyttat igen. Han har ju bott hos Lina i ett år nu. Men nu fick han flytta hem till Linas kusin som även har en till kanin. Han såg ut att trivas förvånansvärt bra faktist så det känns skönt!

Kvällen har bestått av att fixa lite med mig själv. Duschat, rakat benen, skrubbat hela kroppen, lagt ansiktsmask som jag egentligen inte ska, och dränkt kroppen med body lotion. Föresten börjar min hy äntligen se skaplig ut! Min aknegel har verkligen gett resultat och alla prickar jag haft runt ögonen är snart borta efter ca 3 månader. Jag hoppas bara på att kunna sminka mig som vanligt och använda ansiktscreme utan problem. har inte fått något svar från allergiproverna jag tog förut, vi får hoppas att det inte är nått sånt. jaja nog om detta, Nu ska jag släcka ljusen och sova. Godnatt 

Skogstur/ Partylite

Hej!

Nu blir det lite sen updatering här, på gränen till nattbloggning?

Dagen började med jobb och när jag kom hem gick jag ner till stallet för att ta mig en ridtur. Har ju blivit lite skraj för att rida i skogen på sistonde eftersom vi har haft en hel del björnspår i närheten. Men nu när snön har kommit så tänkte jag att dom kanske har gått och lagt sig för vintern. Inte vet jag? Jag tog iaf mod och red upp i skogen alldeles själv. Och det enda jag kunde se var några rådjursspår. Annars verkade det rätt dött i skogen så björnarna kanske trotts allt har gått i ide nu då. :) Eller så blev dom helt enkelt skrämda av min hemska stämma genom skogarna. Jag satt nämligen och sjöng på den ena och den andra låten för att skrämma bort djuren. haha;) 

När jag kom hem ifrån stallet blev det att fixa Tildas hår och sen bege mig hem till min jobbarkompis Emma på Partylite! Mycket trevligt att träffa lite folk och beställa lite ljus! :D

Nej vad ska jag mer säga? inget, så nu ska jag sova! Natti


Jag och Pila för ett tag sen.

Tandläkaren

Hej!

Dagen har verkligen rullat på idag. Klockan 8 var jag hos tandläkaren imorse vilket inte gick så bra som jag hade hoppats på. Jag hade ett litet hål mellan tänderna nämligen. jag som alltid har haft så fina tänder förut! Dom skulle höra av sig om det behövdes lagas och isf kommer det att kosta mig över 1000 spänn.. Kul att lägga ut så mycket pengar på ett onödigt hål. Nåja vi får helt enkelt se om det kommer behöva lagas. Var där hur länge som helst och fick en massa information om hur jag ska sköta tänderna med tandtråd, munskölj och eltandborste. Hon tog även bort lite tandsten som gjorde att mina tänder blev mycket vitare! :D Något posetivt iaf.

Sen blev det en skogspromenad med mamma och mocka åt Pila innan jag begav mig till jobbet 12.30-21. Nu ska jag sova för klockan ringer imorgon.

Idag är det en vecka tills jag får hämta valpen, Fagayas Akita von Mersa.

Måndag

Hej!

Sitter här med morgonrocken efter en varm dusch och känner egentligen inte för att göra någonting mer idag men det ska jag. Ska iväg och jobba. Har redan jobbat på fömiddan och vart ute och gått så nu skulle jag bara vilja ta det lugnt resten av dagen. Men snart ska jag äta lite och byta om.

Har bara några dagar kvar att jobba nu innan jag ska vara hemma och vara ledig! så även om det är drygt att jobba så här mycket så går det bra eftersom jag vet att jag snart får min valp och får vara hemma ett tag. :D


Lördag och jobb

Har inget roligt att blogga om tråkigt nog, dagen har bara bestått av jobb. Jag slutade halv 4 och efter det blev det en promenix med pappa! Sen har jag bara duchat och ätit och nu ska jag lägga mig eftersom klockan ringer halv 6 imorgon.

Nu vill jag bara att dagarna ska gå FORT!! Böjar bli trött på att längta och vänta nu. Drygt en vecka kvar tills min lilla valp kommer hem! :D

Godnatt!

Fredag

Hallå i höstmörkret!

Efter jobbet skyndade jag mig iväg för att hinna röra på mig innan det blev kolsvart ute. Men lyckades inte sådär jättebra, efter halva vändan var det svart ute! tråkigt. När jag kom hem var jag vrålhungrig och irreterad eftersom jag inte hade ätit på flra timmar men nu har jag fått pappas hemgjorda köttbullar så nu kan jag inte säga annat än att jag är nöjd för hemgjorda köttbullar är en av mina favoriträtter (däremot hatar jag färdiga köttbullar.) Nu ska jag duscha och bara mysa, sen blir det fruktsallad och lägga sig tidigt.

Trevlig helg! =)

mot jobbet!

God morgon! Nu bär det av mot jobbet för min del, är sjukt trött oh förstår inte hur jag ska klara av den här jobbhelgen?! Jodå det ska nog gå bra. Men jag har blivit en sån sömntuta på sista tiden så nu är det inte lika lätt att ta sig upp längre. Det beror väll troligen på mörkret!

Nej vi hörs ikväll, slutar halv 4. / LS

.

Jag behöver bli bättre på:
¤ Att stressa mindre
¤ Inte oroa mig så mycket
¤ Njuta av livet och allt jag har
¤ Inte ta åt mig för mycket jobb


minnen



Den här låten ger mig massa minnen och den gör mig framförallt glad! :)

Solig Torsdag

Idag har solen lyst nästan hela dagen men nu har solen redan gått ner! Sjukt vad korta dagarna är. Jag är ledig idag och nu ska jag bara mysa för mig själv resten av dagen eftersom jag är ensam hemma. På förmiddan blev det först en promenad med mamma och sen tog jag och Pila oss en ridtur! :) /LS

Heldag i stallet

Nej nu är det då verkligen dags att lägga sig!

Har hållt igång sen kl 9 imorse då jag och Lina började dagen med frukost hemma hos mig och sedan åkte gummistövlarna på och vi begav oss ner till stallet! Det har vart en heldag i stallet med en lunchuppehåll på Siljan med bakad potatis. Vi har pysslat med det ena och det andra i stallet. Det är bara så underbart att få tillbringa flera immar i stallet utan att behöva tänka på vad klockan är eller ha någonting annat för sig, speciellt när regnet bara öser ner. Hästarna fick gå in redan vi 1 tiden och då verkade dom rätt nöjda att få stå inne istället för att vara ute i skitvädret.

Vid 5 tiden var jag hemma igen och då åkte träningskläderna på och så begav jag mig ut i mörkret för en promenad. Resten av kvällen har jag ägnat mig åt att läsa i en hundbok som jag lånat av Lisbeth och hjäpt till och strukit tvätt! Så nu väntar som sagt sängen på mig. Vi hörs imorgon igen, Godnatt


Tisdag

Tja!!

Ja vad har jag gjort idag då? jo jag har väll hunnit med lite, och det är precis samma saker som jag gör varje dag..  Gick upp halv 10 efter att ha sovit 11 timmar (skönt!) sen kom Lina hit och vi var och tittade på björnspåren. Sen blev det den vanliga promenaden på förmiddan. Jag är ute och går varje dag nu så jag känner mig duktig som har kommit igång och rör på mig varje dag. Problemet är väll bara att jag mår så himla dåligt om jag inte gör det. Stegräknaren har jag på mig varje dag också och den gör mig ännu mer motiverad att röra på mig. Stegräknaren brukar oftast stå på 15-17 000 varje dag. :) Annars har jag vart iväg och jobbat 3 timmar på eftermiddan och sen har jag tillbringat lite tid hos älsklings Pila och tagit en ridtur i mörker och regnväder. Dagen avslutades med lite välbehövlig fotvård som mamma gjorde på mig!

/LS


Fint väder :)

Det blev ju riktigt fint väder idag, Solen gör mig så himla glad! Jag har vart ute och gått en mil runt österfors och gagnef. Kul att se något annat än brändåkrana! ;) Nu är klockan bara 1 men det känns som den är typ 3! Har fortfarande några timmar på mig att göra något innan jag börjar jobba vid 5. Men vet inte vad? vi får se!

Ha en fortsatt trevlig måndag! :) /LS

November

Godmorgon!
Nu är det äntligen November vilket för mig är min månad eftersom jag fyller år då. Äntligen har man också fått vänt på almenackan så att jag kan se hur många dagar det är kvar tills valpen kommer hem!! Imorgon är det 2 veckor kvar! och idag är det 3 veckor tills jag fyller 20!


Inatt drömde jag att Ior levde igen, han hade typ inte dött riktigt förut och var helt jordig efter att ha legat i graven och mager... fy fan!! Tänk att jag ALLTID ska drömma att dom döda finns igen :( <3

RSS 2.0