22.17

Nu är jag hemma, blev att jag och Sarah red på banan lite. Pila skötte sig jättebra! Sen har jag skussat Tilda till ridskolan också. Men medans Tilda red så tog jag och Lina en promenad, Det var ju så skönt väder och ljust länge nu också.

Nu var det länge sedan jag gymmade, var i torsdags sist! Men har varigt ute och gått lite iallafall. Ligger lite lågt med träningen denna vecka pga en grej nämligen.

Jag hr en ny favvo låt också. Flipsyde- When It was good. Lyssnar på den hela tiden, det är så jääääkla bra! jaja nu vänar min sköna säng på mig kan jag lova, Ska bli skönt och sova, godnatt alla!  =)

Tisdag

I natt sov jag 10 timmar vilket var underbart, jag bäddade ner mig med pyamas fleece tröja och raggsockor, Skönt! Idag fryser jag inte lika mycket så det är skönt! Har varigt å praktiken så kom hem för en halvtimme sedan ungefär, nu ska jag ner och rida med sarah! Hej så läge! :)

Kallt!

Alltså satan vad det är kallt har frusit hela dagen! har varigt på praktiken till kvart över 3 sen åkte jag till Zelda och hälsade på henne,  sen tog jag mig ett riktit varmt bad, det var jätteskönt! Fryser dock fortfarande och har ont i huvet, så därför ska jag sova nu, observera att klockan bara är 20.13 ( skulle ha varigt 19.13) Godnatt!


Godnatt!

Det blev en kort promenad med stavar för mig, sen har jag badat och fixat lite, det blir väll att sitta här en stund och sen ska jag lägga mig ganska snart. Tänke jag skulle lägga upp bilder från igår men har inte fått hem kameran än. jaja. Imorgon börjar jag 06.45 och slutar 15.15, sedan åker jag direkt till Insjön. Vi hörs imorgon läsare, godnatt!

Thailand

Så här ser det ut där vi ska bo. En vecka i Ao nang och den andra i Koh lanta.

Ao nang- Peace Laguna






Koh lanta- twin lotus



Båda verkar sjukt bra måste jag säga ! :D


Glad!

Nu har jag verkligen varigt dålig på att skriva, men har haft så mycket att gör a så inte hunnit med det.

Igår blev det utgång på lucky för att fira Lina då, jag hade väll ganska roligt :) Idag vaknade jag vid 9 ungefär, tänk 8 egentligen, så jobbigt och ställa om tiden tycker jag för imorgon måste man gå upp en timme tidigare. Sen gick jag upp och så gick jag ner i stallet och red. Idag red jag Pila på ett HELT VANLIGT TRÄNSBETT! :O det gick över förväntan, hon var faktist riktigt snäll och lugn. Så det var roligt, sen har jag varigt ner i stallet ganska länge för att mocka ut boxen ordentligt sen har jag smort hennes grejer och fixat lite. Pila var så kelig och go idag också vilket hon inte allt för ofta är. Jag blir så glad när allt gå bra med henne, och hon blir bara finare och finare för varje dag som går.

Sen har jag inte gjort någonting sitter här och degar, funderar på att städa rummet lite och sedan ta en dusch eller kanske ett bad? vore inte helt fel för jag känner mig gansa frusen.

Föresten träffade även på Ulla idag (hon som äger Zelda) Fick reda på massa grejer som hon hade sagt när hästprataren var där. åhj jag tycker det är så roligt att höra, Imorgon efter praktiken ska jag åka och hälsa på henne. Känner verkligen att jag saknar henne nu altså! såg henne senast i augusti, alldeles för länge sedan!

Idag har mamma och pappa varigt till borlänge och beställt en resa också, Det blir inte förens den 3/1 alltså om 9 månader. Men då åker hela familjen till Thailand, Det blir som en 50 års resa för mamma eftersom hon fyller 50 den 1/1.  Herregud vad gammal hon blir!  haha.

åå vilket rörigt inlägg det blev menmen jag hade lite att berätta så, Ni får ha det så bra kanske skriver lite senare / LS

Men gumman då

Fick veta att Zelda pratat med en hästpratare idag! Fick veta i stora drag att hon sagt så här,

-Först var jag i en lugn och trygg miljö, Livet var underbart och det kunnde inte bli bättre ( = uppfödaren)
- Sedan fick ja lov att flytta till ett hemskt ställe där jag vantrivdes, allt var rörigt, mycket folk osv.. ( = uppsala ponnyklubb)
- Sedan kom en ljus tjej och tog mig därifrån och allt blv bra igen ( = jag)

Vet inte vad hon mer sagt måste ringa till Ulla och fråga henne lite! :)

åhj Zelda gumman, jag saknar dig <3


Ny mobil

Nu har jag en ny mobil igen, Jag har bytt till tele 2 så då fick jag de här med på köpet. Inget att skryta över men jag har en bra kamera redan och jag har min iPod så detta är bara en sms mobil om man får säga så, den ligger och laddas nu så jag vet inte alls hur den är än, men har kännt på knapparana lite och så. Den verkar då bra men vi får se!


Kort!

Idag blev det praktik till 1, gym, stallet, sedan shoppingkväll på kupolen! (köpte inget, jag är ortfarande PANK. så jäkla tråkigt!) Imorgon är jag ledig vilket betyder att jag har helg nu, hur skönt som helst, så vi får se vad jag kan hitta på och göra imorgon då :D Nu ska jag iaf sova massa timmar, Godnatt!

Grattis bästis!

Har varken lust eller ork att skriva något igentligen, men måste ju självklart gratta Lina för hon fyller 18 år idag :D

Idag har jag bara varigt på praktiken, slutade klockan 1 så sen åkte jag Sofie & Tilda till gymmet. Sen har jag och syster ridit. Har även varigt hemma hos Lina nu på kvällen för hon har bjudit på lite fika och så :)

Nu ska jag sova,börjar 8 imorgon och slutar 1. Godnatt!

Grattis min älskade bästis, Jag älskar dig <3 (hihi flumbild)


saknar mitt hår!

Ibland saknar jag verkligen mitt hår som det var för 2 år sedan! helt oslitet och jag gillar även färgen jag hade då. Måste tillägga att på den tiden ägde jag inte ens en platttång! ( Fråga mig inte varför, men mitt hår tackade inte nej så!) Funderar på att försöka få tillbka den färgen jag hade då. Kan man inte få bra hårkvalite med på köpet? ;)

Ursäkt bilden, men hade inte så många att välja bland!

Före/efter träning.

Tips före träning:
-Träna i sköna och framförallt snygga kläder
-ha en vattenflaska till hands
-stäng av mobilen
-Musik är för många viktigt under träningen, variera musiken och lyssna på musik du tycker om!
-bra skor är enligt mig en SUPERBRA investering eftersom jag haft/har problem med knäna, har man inte några problem så kan man få det!

Träna inte om:
- du har ätit/druckit för lite,  då får man inte ut maximalt av tränigen! ( Det är någonting jag har väligt stor ERFARENHET av! )

Efter träning:
En viktig faktor om du ska kunna prestera maximalt är att du vilar mellan passen. Kroppen behöver återhämta sig mellan träningspassen så att den kan anpassa sig efter de krav som ställs under träningen. När kroppen återhämtar sig, reparerar den inte bara eventuella småskador och muskelömhet. Den förbereder sig också inför en ny utmaning som är ännu tuffare än den du just utsats för. Kroppen bygger helt enkelt upp sig själv till en ny nivå som ligger ett snäpp högre än den nivå du hade innan du tränade. Det är alltså inte under själva träningen, utan  under återhämtningen som formförbättrningar sker. Som vanlig motionär är det därför viktigt att du tar en dags paus mellan dina träningspass. Du bör också se till att sova ordentligt eftersom det i synnerhet är under natten som kroppen återhämtar sig.


Tisdag

Denna dag är väldigt lik dag igår, gymmade på förmiddan, löpbandet var trasigt så det var lite störande menmen. sen har jag inte gjort nogonting, Barar duschat lagat mat och vilat en stund. Har även läst lite i en träningsguide som jag fick i det senaste nummret av iFORM!

Det kommer strax ett inlägg om vad det står i den!


Ny vecka igen

Ny vecka igen, det ät sjukt vad tiden går fort, nu är det verkligen inte långt till Lina fyller 18 heller! Så i helgen blir det självklart utgång och fira henne. usch vad tråkigt väder vi har fått igen nu då, snön bara vräker ner. Jag som trodde våren var påväg, men tydligen inte. Nu sitter jag här och vilar känns jättskönt efter ca 1,5 timme på gymmet och kvällsjobb väntar på gagnefsgården klockan 4, Trivs faktiskt riktigt bra där!

Igår hann jag inte skriva något heller, men det blev iaf ridskolan en sväng, gymma, umgås med syster, Sedan klockan 9  gick jag, Tilda, Lina & Therese på bio. Vi såg "män som hatar kvinnor" Jag tyckte faktiskt att den var riktigt bra. Kom hem vid 12-halv 1 ungefär.

Denna vecka ser ut så här i stora drag;
idag: Har gymmat och praktik 16-21
Tisdag: Praktik 16-21
Onsdag: Praktik 08-13 Linas 18 års dag
Torsdag:Praktik 08-13
Fredag: Ledig, får se ad man hittar på.
Lördag: Utgågng och fira Lina kan jag lova!
Söndag: får se vad om händer.
_______________________________________________________________

Måste bara skriva att jag saknar år 2007, allting var så jäkla kul då, fester alla tjejer var ALLTID tillammans, ja allt var kul då. Det var lixom jättekonstigt om någon inte var med. Nu är alla så splittrade och det tycker jag är jättetrist.. Jag saknar att umgås alla tejer tillsammans och festa så gott som varje helg. Det var tider det. ÄLSKAR ALLA MINA TJEJER! <3


Tjenare!

Idag har det inte hänt något speciellt, jag och Lina åkte till borlänge för vi skulle kolla när Therese ställde Loka, Tyvärr gick det inte så bra. sedan har jag och Lina varigt i stallet och fixat lite, Pila tappar så jäkla mycket hår nu, Så snat har hon bara sommarpäls kvar, Känns ju jätteskönt och dessutom ser hon mycket finare och välvårdad ut!

Nu har jag precis tvättat bilen lite, det behöves då verkligen, den var hur skitig som helst, sen har jag fixat lite ute vid kaninerna. Ikväll blir det sallad och tv/ film med Lina och Maria! Det blir superduper! Nu ska jag sticka hem till Lina så har inte tid å sitta här mer, men ha en trevlig lördagkväll / LS

Fredag

Haft väldigt nätt med tid att skriva idag men hinner skriva lite nu innan jag och Lina ska sova!

Började praktiken 06.45 idag också, men slutade lite tidigare, 15.15 så då drog jag hem direkt och bytte om sedan åkte jag vidare mot Leksand för att gymma, sen hem igen och äta sedan har jag varigt ute och åkt bil med Therese. Det var jag Therese, Sofie, Lina och en kompis till Tess! Orkar inte beskriva men jag och Sofie hade riktigt roligt där ett tag, Säger bara: Vi är två djur i en bur! Mohahaha! Är hemma nu, Men sängen väntar på mig, Så God natt alla! / LS

En sista men ing bara, Grattis Sofie till teorin! :D


Beroende av skor!

Hemma nu, dagen har varigt toppen på praktiken! Min handledare är så jäkla skön! haha Idag var det en skoförsäljare på praktiken också som sålde arbetsskor och andra skor, Jag kunnde självklart inte hålla mig. fick lov att köpa ett par gladiatorsandaler! ops! Man fick ta skorna på en gång och sedan skickar dom en fraktura hem, men jag sa att jag ville ha min i april så det fixade han! hur bra som helst ju!

Charlotte classic line 495kr.
Så här se dom ut! ( ursäkta mina ovårdade fötter! )


God Natt!

Blev gym med Sofie, gick hyfsat bra! :) Nu ska jag sova, jag börjar 06.45 imogon, Kommer fan inte ta mig upp! Slutar klockan 4 vi hörs då!

Hur svårt kan det vara?

Jag är som jag skrivigt i något tidigare inlägg väldigt PANK just nu! Jag har lixom 10 kr på kortet! Därför slog det mig nu hur mycket pengar som olika folk är skyldig mig! jag blir så irreterad när inte folk kan lämna tillbaka pengar, och nu snackar vi inte en 10 krona i kafeterian. Sånt spelar ingen roll. Men nej nu snackar vi kanske om en 1000 lapp samlanlagt!  Tro det eller ej men det är så SANT. Folk tror säkert att jag har glömt bort alla deras lån, men icke! Det är nu när jag sitter här helt pank som jag känner att nu vill jag ha mina pengar! Folk säger bara: Du får påminna mig! MEN NEJ JAG GÖR INTE DET! Jag känner mig jättedum och fråga efter pengar!

Så om någon som läser min blogg nu och är skyldig mig pengar så vill jag ha tillbaka dom NU!

Nej fan vad irreterad jag blev nu!

Onsdag

Idag blev det en promenad till djura, först gick jag till mormor och hälsade på henne lite var väll där i en timme, sedan fick hon besök av en annan tant så jag kilade in till Sofie (dom är grannar) blev kvar där i en och en halv timme kanske, sedan fortsatte jag vidare hem. Det har varigt riktigt skönt väder idag måste jag säga. Solen lyser, dock är det lite blåsigt tyvärr.

Jag funderar på att vila lite nu är så sjukt trött, senare idag blir det gym med Sofie. Kanske skriver mer ikväll, men det visar sig! /LS

Update

Nu är jag hemma från ridskolan! Blev att jag sprang när Tilda red, det blev väll 3 km kanske? Känndes ganska lagomt långt eftersom jag inte sprungit mycket alls på slutet, bara typ 10 minuter på gymmet ungefär. Måste ju också tänka på mina knän, eftersom jag får så ont när jag överanstränger dom, jag känner av dom lite grann nu, men inte mycket. Jag hoppas att det inte blir mer än så! Nu ska jag duscha, sen blir det att kolla på film sen sova!

Imorgon är jag ledig som sagt, blir sovmorgon då också, om vädret är fint ska jag ut och gå, eller det ska jag ändå, sen blir det gym på kvällen eller något, annr får vi se vad jag mer kan hitta på!

God natt på er!


Varför klagar jag? Det har ju trots allt gått åt rätt håll!

Idag har jag som sagt gymmat på förmiddagen med Tilda, det gick ganska bra måste jag säga sedan hem och äta lite och sen har jag ridit för ett lite tag sedan, Det gick både bra och dåligt, ena sekunden gick hon hur bra som helst på långa tyglar och andra sekunden taktade hon. Så kan det va ibland man vet aldrig med Pila ur hon beter sig.

Ikväll blir det att skussa Tilda till ridskolan, men medans hon rider så ska jag ut och gå, eller kanske springa? får se om jag får Lina med mig. Känner att jag vill börja komma igång och röra mig ute lite mer, som lite omväxling för gymmet någon gång lixom!
_______________________________________________________________

Idag slog en väldigt konstig tanke in, och det är: Varför klagar jag så jäkla mycket på hur jag mår, ser ut, beter mig osv just nu? Jag tror att jag ska börja jämföra med hur jag levde för ca. 3-5 år tillbaka! Tänk vilken stor skillnd det är. Alltså då var jag verkligen FUL och FET! jag var lixom världens TÖNT! Vad glad jag borde vara ändå att det har gått åt rätt håll, tänk om jag fortfarande skulle se ut så lixom! Synd att jag inte har någon bild på mig hur jag såg ut då på min dator, annrs hade jag visat er!


Full fart.

Börjar med att säga Grattis till körkortet Therese!

Dagen böjade med att jag gick uppklockan 10, då åt jag frukost och sedan åkte jag och gymmade, sen åkte jag hem och duschade, tädade, hängde tvätten och lagade lite mat. klockan 3 bar det av till praktiken. började klockan 4 men jag skulle vara där tidigare eftersom det var min första dag. Slutade 9 så jag kom väll hem för ett litet tag sedan.  har fått ett riktigt skönt schema måste jag säga är nämigen ledig 2 dagar nu, sen jobbar jag torsdag fredag! 

Nu ska jag lägga mig, imorgon blir det SOVMORGON, gym med syster och rida! Vilken drömdag, hur skönt som helst ju!


Test!

Fick bara lust att göra det här, haha!
 
Vad har du för färg på dina ridbyxor? har många olika, vinröd, blå, gröna, rutiga, beige m.m
Har du ridstövlar eller ridskor? Både och.
Vad är din favorithäst för ras? Nordsvensk
Vad har du för storklek på din hjälm?  ja  vad har jag? 58 kanske?
Anväder du chaps? ja det händer väll ibland
Hur högt har du hoppat?  1.15 tror jag
Hur bra tycker du ditt stall är från1-10?  vet inte vad som räknas som "mitt stall" men om det är på gården så 10, jag saknar att ha häst här hemma!
Är hästar ditt liv? nej inte längre, men hästarna gör mig glad när jag mår dåligt!
Inne på ditt rum, syns det att du gillar hästar? nej!
Har du ridit en häst som är över 160 cm i mankhöjd? ja
Har du ridit en hel svart häst/ponny?  ja
Har du ridit en fjordning? Ja
Har du ridit en shettis?  ja
Har du ridit en travare? ja
Du har hoppat högre än 50cm?  ja
Du rider dressyr i bland?  ja
Du andväder alltid hjälm när du rider? Självklart!
Du kan stallreglerna? ja
Du är istallet mer än 7 gånger i veckan? oftast inte men det händer.
Har du en speciell favorit häst/ponny?  Klart jag har!
Du rider mer än 4 gånger i veckan? väldigt olika!
Du bor nära ett eller flera stall?  ja jag har ett på gården, och Pila står i ett annat stall i byn så =)
Du går på ridskola?  nej
Har du ridit ute i skogen på en häst?  ja
Du har ridit ute i skogen på en ponny? ja
Du brukar rida i ridhus eller paddock? ja
Har du haft sommarhäst? nej har bara ägt häst, och nu har jag foderhäst.
Har du ridit mer än 1 år på ridskola? ja
Tycker du om att hoppa?  Ja, men inte alla hästar
Tycker du om att rida dressyr? ja, fast inte som för 2 år sedan!
Har du ridit in en häst/ponny? nej
Vad är det högsta du har hoppat med ponny? tror det var 80, ää minns inte det var så länge sedan
Vad är det högsta du har hoppat med häst? 115 kanske
Vilken färg tycker du mest om på hästar?  Speler verkligen ingen roll! Men INTE albino!
Hur många hästar har du haft? har ägt 3, och 3 "foderhästar"
Rider du för någon privattränare? inte längre, nu är det bara skogen som gäller för min del!
Hur länge har du ridit?  12 år
Vad fick dig att börja rida?  mamma frågade om jag ville
Har du tävlat? ja
Isf, hur höga klasser? lb dressyr och i hoppning bara klubbtävlingar!
Vilken gren gillar du mest? vette fan, rider mest i skogen så
Vilket ridläger är bäst? oj vad svårt! alla ridlägren som vi har haft här hemma har ju varigt skitroliga och ett minne för livet! vet dock inte vilka årtal det var just nu, ridlägren på ridskolan har ju också varigt roliga när man var liten..
Har du egen häst? inte längre! bara foderhäst!
Isf, vad har du för sadlar?  jag använder en allround globus loke eller westernsadeln!
Vad har du för träns?  så vanligt det kan bli fast med ett pessobett, med en ring
Hur många täcken har du? tänker inte precis gå ut ock räkna :O
Hur många benskydd har du?  vet inte!
Hur många vojlokar/schabrak har du? ingen aning !
Hur många grimmor har du? många!
Hur många grimskaft har du? många


Är fest sugen!

känns som att inte den förra rubriken stämmer så bra ändå, Jag kanske överdrev lite. Skulle visst kunna ha en till fest till. Måste bara skriva igen att fan vad kul jjag hade igår! Egentligen blev ju kvällen hur lyckad som helst, inget bråk och faktiskt inte så lortigt i bystugan!

Just nu sitter jag här å lyssnar på "inget kan stoppa oss nu", känner mig typ jättesugen på å festa ! Får värsta tillbakablicken av i sommras när jag och Sarah drack 5 av 7 dagar. Det var under CCW. åå vad kul vi hade,  Jag saknar sommaren när man kan dricka fleara dagar i sträck och bara njuta av all god dricka och värmen osv! CCW är lätt det bästa på hela året alltså! nej seriöst jag är nog helt enkelt lite övertrött nu!

Det var den sista festen jag hade!

Jag säger bara, aldrig mer en fest! Hur kul är det egenligen när man ordnar en fest, lägger ut pengar på hyra  och sen blir en massa grejer förstört? Köksbordet gick sänder, 3 tavlor och sen har någon idiot slagit sönder busskuren! Vad har man då för liv egentligen. okej jag kanske överdriver lite nu, det hade faktiskt kunnat varigt värre och sånt här får man ju räkna med, men jag har helt enkelt inte råd att stå för alla kostnader alltså! Så jäkla onödigt av dom som sabbar!

Men bortsett från det så hade jag faktist riktigt roligt igår, jag var dyng och så ska det vara, Dansade hela kvällen på borden och lite överallt, lite pinsamt så här i efterhand men det är ju sånt som händer lixom! ;) Någonting som är skönt är att jag inte är ett dugg bakis!

Har städart klart bystugan nu iallafall, skönt att ha det avklarat, ska  väll snart ner till Pila och mocka. Skulle behöva rida också känner jag men orkar inte göra det idag. Vet inte när jag red sist, tror det är typ 1,5 vecka sedan typ! Har jäkligt dåligt samvete över det, Men just nu är jag helt enkelt inte på något ridhumör! Blir nog bättre senare när det blir vår, det är det alltid lite roligare och rida när det blir varmare!  Idag är ju vädret underbart också, strålande sol och 6 grader varmt (13 i solen!) Känner att jag får lite vårkännslor alltså! Längrar sjukt mycket till våren nu!

Imorgon börjar praktiken också, är inte så nervös än, men jag kommer och bli, tro mig. Fast egentligen, varför ska man oroa sig för, det blir ju inte precis bättre av det. Jag börjar min praktik med att jobba kväll, så jag börjar halv 4. Skönt. Men jag ska åka och gymma på förmiddan, sen städa lite och så.

Nej jag måste dra mig ifrån datorn nu alltså! / LS

09.54

Igår kom vi hem vid 2 ungefär, jag somnade typ 3. Vaknade jag nyss för jag kunnde innte sova längre, jag är helst slut och jag har världens huvudvärk känner jag. Förstår inte hur jag ska orka med kvällen. Nu blir det frulle, Sedan ner i stallet, har inte träffat min sötnos på en vecka jue! Efter det ska jag och Sarah hämta nyckeln till bystugan.  Sen blir det att fixa med musik  tills ikväll.

Är sjukt taggad inför ikväll, men jag vill bara bli av med min huvudvärk först känner jag! Får se om jag skriver nått mer idag, annars måste jag säga att alla är if bjudna ( lr nästan) till min och Sarahs fest ikväll !


Liten update från idag!

Idag var jag ledig från skolan, Men jag, Sarah & Tilda åkte ocg gymmade klockan 8 på morgonen ändå, sedan bar det av mot Falun, eller rättare sagt Sundborn. För vi hade urnsättning av Farfar idag. Usch. Efter det åkte hela släkten hem till Lena ( min faster) för att äta lite, blev kvar där ett bra tag men nu är jag äntligen hemma! Ska fixa iordning mig nu för jag och Sarah ska dra på fest!

Igår blev det att följa med Sarah till ridskolan, fan alltså jag har verkligen haft någonting att göra hela tiden, har knappt frått hem och andas efter idre resan känns det som, vette fan hur jag ska orka med kvällen! Måste även säga att igår var det 1 år sedan min första tatuering gjordes, Grattis till den! hehe Det var även 8 månader sedan jag åt godis! De ni! Dock måste jag beätta för er att jag har varigt sjukt onyttig den här veckan! Bli lätt så när man åker iväg tyvärr! Men jag tänker fortsätta vara onyttig resten av veckan kan jag lova, för imorgon ska jag och Sarah ha fest i bystugan, kommer bli grymt kul, jag hoppas bara på att det inte spårar ur och det bli slagsmål osv!

Nej nu har jag inte tid att sitta här mer men ha det bra alla fina läsare =) / LS

IDRE -09

Berättar lite kortfattat hur Idre resan har varigt!

Söndag

Jag klev på bussen ca. 14 vid ica i djurås, Sedan fortsatte resan mot gagnef, leksand vi var framme i Idre vid ungefär 18. där på kvällen hände det väll inget speciellt alla åt mat och sedan var jag och Hanna ute i snön! Nedan ser ni lite bilder från den kvällen!



Måndag

Denna dag åkte alla längdskidor, Alla åkte en mil, det tog inte så lång tid, så på eftermiddagen blev det att basta! Klockan 6 bowlade vi. =) Dock dog kameran efter ett kort på längdturen!




Tisdag

Denna dag skulle ALLA åka slalom, även dom som åker bräda i vanliga fall! Det känndes att det var länge sedan jag åkte sist, men med tiden gick det mycket bättre!



Onsdag

Denna dag var friare och man fick åka vad man ville, Hanna försökte även lära mig åka lite bättre eftersom jag oft plogar när jag åker, och jag lovar det blev en klar förbättring, och nu vill jag bara fortsätta och åka för det är så jäkla kul!



Torsdag

Gick upp klockan 7 på morgonen för att börja städa! Sedan åt vi lunch vid 12, och runt 1 åkte vi hemmåt igen! kom tillbaka runt halv 5 ungefär!


Hemma från Idre.

Nu är jag hemma igen och det känns jätteskönt, har haft väldigt roliga dagar uppe i Idre, och tiden har gott hur fort som helst! Ska berätta mer för er senare hur jag har haft det och vad vi har gjort! Ska böra fixa med det nu, väntar bara på att bilderna ska överföras.

En sak till jag måste ju bara säga GRATTIS till körkortet Sarah! :D


PANIK!!

Jag har PANIK!  det är så mycket som ska göras, jag har packat hela förmiddagen, det är hur mycket packning som helst och jag vet inte om allt är med, jag åker om mindre än 2 timmar och jag har massa grejer kvar å göra! åhj jag klarar inte av det här, känner mig hur stressad som helst!

Såhär MYCKET packning har jag + en stor ryggsäck och längdskidor! (slalomskidor hyr jag) alltså det ser typ ut som jag ska vara borta i fler veckor! :O



Hinner inte skriva mer nu, och kommer inte skriva under tiden jag är borta, Men på tordag kommer jag garanterat bomba bloggen med inlägg!  Ha en trevlig vecka allihopa så hörs vi då! / LS

Hur ska jag hinna?

Har panik ! vaknade för en halvtimme sedan, Har MASSOR att göra! Hur ska jag hinna? nej nu är det dags att sätta fart, Ska försöka hinna skriva en gång till innan jag sticker !  / LS

Kvällens outfit




Hemma från borren!

Hade riktigt trevligt och jag var på världens flumhumör och skrattade åt allt! Så kan det bli ibland! det slog mig att jag inte har packat någonting än! vi åker lixom imorgon kockan 2 ungefär, Hur ska jag hinna allt imorgon?  Jag ska mocka, åka å handla grejer till Idre, och packa en MASSA grejer och jag vet knappt vad jag ska ha med mig. Tror jag ska sova nu för imorgon lär jag upp tidigt så jag hinner med allt! usch! Sofie ska inte med heller, tråkigt!! / LS

Lördag

Tänkte bara skriva ett litet inlägg! Vaknade vid 9 idag, Skönt att få sova ut. Det är väll många som inte tycker 9 är någon sovmorgon, Men jag är en morgonmännisa så för mig är det sovmorgon! jaja.

Har hunit vart ute och kört lite idag, jag Sarah och Tilda, Vi åkte till insjön för vi skullle kolla på lager 70 lite. Alltid kul när det är så billgit. men jag köpte bara massa strumpor. Sånt behövs ju faktiskt också ibland! Sedan åkte vi vidare till leksand, vi tänkte vi skulle sola men lyssna nu! När vi kom till leksand så är det ingen som orkar så vi åkte hem igen!

Nu är jag hemma och har nyss ätit, har även hunnit tvättat lite kläder inför Idre resan, nu är jag på g och ska städa av lite här, sedan ska jag fixa iordning mig inför kvällen, För vi ska på borren och fira Jenny som fyllde 18 igår, Grattis! Efter det ska väll vissa ut, men jag har verkligen hur dåligt med pengar som helst, så jag har inte råd, och imorgon åker vi ju till idre så lär väll vila upp mig lite.

Nej städning NÄSTA! Ni får ha det så bra, vi får se om jag hinner med ett till inlägg innnan vi ska åka vid 6 / LS

Bra låt!

Alltså ja den låten är ite precis ny! MEN den påminner mig om den gammla goda tiden! Jag bli bara så glad av att höra den!


Gwen Stefani Ft. Akon The Sweet Escape HQ

http://www.youtube.com/watch?v=KxiZN4K4its

Fredag, 6 veckor tills nästa skoldag!

Änligen fredag! Inte vilken fredag som helst utan det här var min sista dag i skolan på 6 veckor! Bara för att OP och BF åker till Idre på söndag, vi kommer hem på torsdag, jag är ledig på fredag. Veckan därpå börjar praktiken på gagnefsgården som håller på i 4 veckor och sedan har vi påsklov. (efter det är det inte alls långt till sommarlov!) Just nu känns det bara hur skönt som helst att få komma ifrån skolan ett tag, Det behöver jag för  jag är så hemskt skoltrött!

 Dagen börjde med matlagnig och plankstek, Så jäkla gott! Resten av dagen har väll varigt ganska seg, bara matte engelska och svenska! Slutade klockan 2 så jag gymmade efter det. Idag blev det bara kondition och mage. Sedan tog jag bilen hem. När vi kom hem gick jag och Lina ner i stallet, mockade och snackade lite med Ankie!

Har kollat på Let´s Dance nu, men nu är det ju nyheter och massa reklam så jag satt mig här en stund, Undra vem som åkter ut idag!

Nej nu ska jag gå tillbaka till TV´n tänkte jag, Ha det bra alla fina läsare :) / LS

Torsdag

Jag lovar, ska försöka att inte skriva så mycket om hur jag mår! men som sagt man bara måste göra det iblad för att det ska kännas lite bättre! När kuratorn är på skolan ska jag gå och prata med henne! känns som att det behövs just nu!

Idag har det varigt skola som vanligt, slutade klockan 2 så då drog jag och Sofie till gymmet. Idag kan man väll säga att det gick varken bra eller dåligt. Det har väll gått bätte om man säger så men jag var så jäkla trött och slut så orkade inte så mycket. Men ja får väll helt enkelt stå ut med att det inte alltid går bra! Imorgon blir det gym igen. Har tränat varje dag den här veckan då, så det känns bra! Det är mindre än en månad tills mitt gymkort går ut nu också, Den 30é mars, Blir att köpa ett nytt då. känns som att man inte kan lägga av när det går så bra! och dessutom så finns det ingen anlednig att sluta när jag tycket det är så kul och träna! Jag kom även på att  jag har tränat regelbundet i över 2 månader, och det ska jag hålla i kan jag lova!

Nu har jag precis kommigt hem, är så jäkla trött känner jag, Maten är snart klar så ska äta, Sen ska jag hoppa in i duschen! / LS

Deprimerad

Jag känner mig verkligen deppig nu, jag vet att det inte är speciellt roligt och läsa min blogg när jag bara skriver om hur dåligt jag mår, Men jag bara måste få ut det i ord känner jag. Just nu känner jag mig helt enkelt bara som en misslyckad människa!

Men en sak måste jag bara tillägga och det är att jag känner mig som en sån himla dålig kompis just nu, Det känns som jag bara tänker på mig själv, jag är på dåligt humör och går i mia egna tankar, Det är väldigt svårt att beskriva.. Men jag har tänkt på det länge nu och vet att jag kan inte fortsätta så här. För ingen vill väll ha en dålig kompis!

Idag har det varigt nästan en vanlig skoldag, Började med matteprov som jag inte har pluggat någt alls till, men det känndes dock ganska bra, sedan har vi gått igenom allt inför praktiken som börjar snart, idrotten var iställd för att läraren var sjuk så vi slutade tidigare man jag gick till gymmet så för min de blev det träning ändå. Men jag är inte alls nöjs med dagens gympass! Det blev alldeles för kort. Men sånt händer ju ibland, Men jag gymmar imorgon också på min vilodag som staff!

Nu har hela familjen setat och kollat på resor, men vi vet fortfarande inte vart vi ska åka, Jag tror det lutar mest mot Mexico, Karibien, vätindien, vietnamn, utaför afrika, Thailand eller något annat! Det visar väll sig vart vi hamnar! Men vi har iallafall bestämmt att vi ska åka någon dag efter nyår, Så ja det är ju det tag kvar, Men jag längtar iallafall sjukt mycket ändå! Nu ska jag sova, Hoppas att jag inte är så deprimerad imorgon! / LS

Jag saknar er mina älskade "gubbar", Dom allra bästa, Morfar & Farfar! <3 Vill att ni ska komma tillbaka! :(



Självförtoendet är på noll.

Ibland känner jag mig verkligen som en världelös menniska! Alla onda tankar kommer upp i huvet! Alla dåliga egenskaper som jag har, som man inte ska ha, och hur man ska se ut. Samhället har alldeles för höga krav tycker jag!Jag är ful, jag är TJOCK jag har feta lår, jag är vit, jag är för tyst, jag har dålig humor, jag har för lite muskler, jag har för dålig kondition,jag har hemska fettvalkar, jag ar fult och slitet hår och allt det där ni vet..

Så känner jag VARJE DAG. Iblad står jag bara inte ut med tanken på det. Jag hatar mig själv för den jag är och har väldigt svårt och se någonting som är posetivt.. Finns det verligen något som är posetivt med mig? Mitt självförtroende är så fruktansvärt dåligt alltså.

Ibland känner jag mig som världens snyggaste men oftast som väldens FULASTE, Det här vill jag inte leva med längre. jag behöver få hjälp med mitt självförtroende. Men frågan är hur? Jag försöker hela tiden tänka postivt, men det är verkligen inte lätt, För hur många goda tankar jag än kommer på om mig själv så finns det alltid minst dubbelt så många negativa.

Nej jag förstår verkligen inte vad som är bra med mig..

Hemma, är så jäkla trött och slut!

Hemma igen och såklart raka vägen till datorn. Jag är helt trött och slut nu, Gymmade ju i morse och det gick superduper. Jag sprang en kvart, så jäkla lääänge sedan men det var ju hur skönt som helst. hade verkligen kunnat sprungit längre men mina knän är ju inte alltid som dom ska så tog det lite lugnt! Längtar till sommaren så man kan gå upp tidigt på morgonen och spriga, det är ju het underbart. Sen körde jag även massa styrka på det, Mina armmuskler bara växer! ;) haha

efter gymmet hade vi en lektion sedan tog jag Sofie och Hanna bilen till borlänge i förväg, vi åt på Coco thai medans alla andra åt på donken, Hur gott som helst men ja blev verkligen proppmätt och det är jag fortfarande, usch jag hatar att bli så där mätt så det känns som man rullar fram! Sedan hade vi ett studiebesök i borlänge då, det slutade vid 3 så då åkte jag förbi och betalade handpenningen till resan. Efter det bar det av hem och nu sitter jag här!

Idag händer det inget speciellt kommer säkert bli att jag sitter här hela eftermiddan/ kvällen för jag är så jäkla trött nu, Har inget mer och sriva nu. Ha det bra alla! / LS

07.58

Har preccis mockat, så nu sticker jag till gymmet och sen solar jag, Skolan börjar halv 11 så har lite brottom. Kommer hem sent idag, får se om jag skriver något mer då, Nu lär jag åka! / LS

Bilder!

Här kommer bilderna från i lördags när vi firade Sarah! ;P


Helt slut!

Alltså jag är helt slut nu! Har precis skottat hela gården med en sådan där liten snöskyffel, vi vet? kom precis in nu. Sen har jag damsugigt bilen också, Jag kan lova att det behövdes, fast önskade att jag kunde tvätta den på utsidan också men det går ju inte, Jäkla snö alltså, Det snöar för fullt här nu och jag skojar nog inte om jag säger att det är 40-50 cm snö här i hedby. Tycker våren borde börja komma snart, När jag stod ute där och skottade snö fick jag en tillbakablick på sommaren, När jag låg på gräsmattan i solstolen i min nya bikini från viktorias secret! Det var så jäkla härligt!

Första skoldagen idag gick väldigt bra, det var inte alls så jobbigt och ta sig upp som jag trodde, dagen började med individuellt val, sedan gick vi mest igenom gammla prov och gick igenom om praktiken och sådant, sen idrott! Nu är ju valperioden slut så nu har vi "vanlig" idrott igen. Idag hade vi typ kondition/ styrka eller vad man nu ska kalla det för. Gick väldigt bra tycker jag, idrotten slutar halv 2 så jag och Sofie gick till gymmet en snabb sväng innan bussen går kvart över , men båda var väldigt oseriösa! Eller jag var då det, så vi gick snabbt därifrån! Bara deprimerande när inte träningen går nå bra ju!

Imorgon har vi sovmorgon till halv 11, Men jag går ner i stallet på morgonen och mockar och gör klart, sedan tar jag bilen och gymmar, vi har bara en lektion för sedan åker vi på studiebesök i borlänge, Hela klassen har bestämmt att vi ska äta lunch på donken, Men tror att jag skiter i det, Har ätit där så mycket på lovet så har fruktansvärt dåligt samvete för det! Den här veckan ska jag även byta ut några måltider mot allevo/ nutrilett/ camebridge så!

Oj det blev ett långt inlägg nu! Nu ska jag ta mig en varm dusch och sedan kommer bilderna! Hörs snart!


Slut på lovet

Hinnner inte lägga upp några bider idag tyvärr, För det blev ett besök till donken, så vi fick träffa Carro igen innan hon åker imorgon. Nu ska jag och Lina gå och lägga oss för det är ju skola imorgon, Förstår inte hur jag ska orka upp!

Aja det har varigt skönt med lov, men bara en vecka i skolan nu sen åker klassen till idre på vinterutbildning, och det är ju bara en vecka tills vi åker nu, ska faktist bli riktigt roligt!

Kollar över min kalender lite snabbt nu, Veckan som kommer blir inge speciell vad jag vet, studiebesök i borlänge på tisdag och matteprov på onsdag, Utgång på lördag!
 
Nej orkar inte skriva mer nu! Vi hörs imorgon / LS

Kvällen blev riktigt lyckad!

Kvällen vart riktigt lyckad igår, Jag hade jättekul och det hoppas jag alla andra hade med!  Först var vi hemma här och fixade oss och förfestade lite, sedan dog vi vidare till lina en kort sväng, sedan drog vi alla till Sarah. Hon fick sina presenter och så klädde vi ut henne!  Hon fick en rosa krona och en rosa "halsduk med fjädrar" eller vad man ska säga och ett rosa trollspö!  Vid halv 8 tiden bar det vidare mot bosporen, där vi käkade god mat och dricka. För mig blev det en plankstek och en stor stark. När klockn var runt halv 11- 11  någonting så gick vi som är 18 vidre mot Lucky.

Jag hade faktist riktigt roligt igår, mycket lyckad kväll som måste göras om, Vilket kommer ske innom kort! Vi har ju en till 18 åring om en månad!

Bilder från igår kommer senare! / LS

RSS 2.0