hate it

den ständiga ångesten
ångesten över min kropp
den är just nu fruktansvärd

jag ser en bild på mig och vill bara skrika: fan vad ful, fet och äcklig jag är

jag gör vad som helst för att det här ska gå vägen nu
vilket det också kommer att göra
för det här ska inte behöva få mig att må som jag gör

jävla helvete


Sverige!

Nu är vi hemma igen, vid halv 10 kom vi hem igårkväll. Det blev att åka till Zandra på engång för att hon fyllde ju 18 i fredags ( GRATTIS TJEJEN!! <3). Sen skulle alla ut och jag blev medtjatad ut på lucky. Fattar inte varför jag följde med in, jag mådde skitdåligt, var sliten, hade inget smink alls eller något fixat hår. Såg förjävlig ut skulle man kunna säga. Första gången sedan juldagen jag var på lucky också, och som ni vet så är inte det något för mig. Bara massa minderåriga som kommer in vilket stör mig något fruktansvärt! Klockan 3 kom jag hem vilket för mig just nu är 4. sjukt trött var jag!

Men till resan då,
Vi har haft det huuur skönt som helst. Riktigt avslappnande har det vart. Första dagen gick vi på turkiskt bad för att få en fin bränna. vilket jag  kanske inte fick dårå men. Sen har vi mest solat, tagit det lugt, tagit någon drink och en kall öl. Utgång blev det endast 2 kvällar. Den ena kvällen träffade vi ett helt gäng studenter från Småland som vi höll ihop med, mycket trevliga människor som älskade våran dialekt, haha. Ja vad har i mer gjort? bara njutit.

Tyvärr blev dom sista dagarna inte så roliga. Speciellt inte för Sofie som fick halsfluss. Jag har inte heller mått  speciellt bra, och eftersom vi druckit ur samma vattenflaska så känner jag också av min hals. Har mått illa, kanske lite feber, kännt mig allmänt dålig bara. Känner mig fortfarande inte bra och jag hoppas verkligen att det inte bryter ut någon halsfluss för mig också.

Igår när vi åkte hem ville man bara hem för i inte mådde nå bra ochså, nu längtar jag tillbaka!

Nej jag örk int skriva nå mer nu, jag ska fara till min älskade Pila nu som jag har saknat så! Det kommer väll upp bilder senare någong gång när jag orkar :) / LS

Mot andra delar av världen - Turkiet!

Idag åker vi!

Jag gick upp halv 7 och vid 7 kom Zandra och Therese så jag gjorde en inbakad flöta i deras lugg. Sen bar det av ner till stallet och mocka och så fick Pila beta lite gräs innan jag åkte hemåt igen.

Nu har jag duschat och packat klart i stort sett. Har några smågrejer som ska ner. Klockan 11 åker vi!! :D

Det blir inget bloggande alls under resan kan jag säga, så vi ses när vi kommer hem om en vecka. / LS


Imorgon

Imorgon åker vi och väskan är nästan färdigpackad. Jag kom precis hem från lite chill och öldrickning på olika håll här i byarna;) Är helt klar med skolan nu vilket känns förjävla skönt!!

Imorgon ringer klockan riktigt tidigt så det är väll bara att lägga sig nu så man orkar med en lång dag imorgon. Innan vi åker klockan 11 hemifrån ska jag hinna med att fixa Threse och Zandras hår (eftersom dom ska på bröllop), ta ut hästarna och mocka åt Pila och Lussan. Packa i det sista och åka, det låter inte som att det är så mycket men det kommer nog bli stressigt om jag känner mig själv. Men jag lovar att jag skriver några rader innan jag åker iaf :)

Nej, sängen var det jag. Godnatt

Sista "riktiga" skoldagen.

Det är vad det är idag. Vi börjar 10 och slutar halv 2. Så snart är denna hemska vecka över. Direkt efter skolan blir det att åka till affären och handla allt til resan. :) Känns inte riktigt som att vi ska åka imorgon. Men det ska vi! ;)

Kommer ha fullt upp resten av dagen, packa klart allt och så. / LS

uselt humör!

Har jobbat klart nu och nu tänker jag lägga mig och sova. Sista riktiga dagen i skolan imorgon, känns helt sjukt?! Jag har vart på uselt dåligt humör idag. Eller egentligen bara så stressad och förvirad att min hjärna inte ens har fungerat. trodde jag skulle börja böla idag för det är så mycket med allting, fast det gjorde jag inte. Så mycket i tankarna nu så det går inte att beskriva!

Nej som sagt, nu ska jag sova och hoppas på att vakna upp på ett strålande humör imorgon!/ Godnatt <3

 

Skoldag + jobb

Fy satan vilken jobbig dag jag har framför mig!

-Jag börjar 8 med en 2 timmars träningslära.
-Direkt efter det har vi samhällskunskap provet på hela boken.
-Sen på Svenskan ska vi se på film så det blir ju ganska skönt :)
-Jag slutar 2 så då blir det hem att plugga dom sista uppgifterna.
-17-21 jobbar jag.

Förstår inte nu i efterhand hur jag kunde ta åt mig jobb idag, men gjort är gjort!


Vad skönt det skulle vara å vara liten igen! :)

Babbel!

LESS LESS LESS, Jag är så jävla LESS på skolan så det är äckligt. Har ju bara 2 vanliga skoldagar kvar på gymnasiet men ändå. urk, jag årkar inte. Ska jag vara helt ärlig nu, jag har inte pluggat någonting idag.. Lika bra att säga som det är. Och vet ni vad jag har gjort istället? eller föresten hur ska ni kunna veta det.. Nej men iaf så har jag börjat packa till resan (Y), setat här och tryckt på datorn och faktist bakat negerbollar. Fattar faktist inte varför egentligen för jag åt en och sen ville jag bara spy för det var ju fan inte ens gott?! Mår ofta illa när jag äter nu förtiden, ofta vill jag bara gå på toan och spy direkt efter för att jag blir så äcklad, men jag har ännu inte gjort det iaf, tack och lov.

Jag har kommit ur form någonting fruktansvärt på slutet också äter inte alls nyttigt och jag som tänkte jag skulle börja träna men det verkar inte gå bra med någonting för mig nu. Orkar liksom inte göra något som ställer lite krav, knappt städa rummet fast jag mår dåligt över att se hur det ser ut..!

Men jag har bestämt mig för att jag skiter allt, i både träning och vad jag äter fram tills stuenten, det är liksom så mycket att tänka på så jag orkar inte tänka på det. Men tänk efter studenten, då kommer jag skaffa mig ett nytt liv, ni ska bara veta vad mycket planer jag har inför hösten. ÅÅ jag längtar till studenten måste jag bara få säga!

Fan vad jag babblar om ingenting nu, helt ointressant att läsa kan jag tänka mig!

Nu tänker jag vara lite duktig och lägga mig i sängen och läsa lite i boken, sen sova!


snartsnartsnart

Borlänge idag igen.

Tjenare!

Efter skolan åkte jag och Lina till borlänge för att testa min balklänning igen. Vilket krongel det är med den, den verkar aldrig bli klar! menmen. Nu är jag iaf hemma och borde verkligen plugga och det ska jag göra också.

Har 1000 saker i huvet som jag kan skriva nu men jag får liksom inga ord ur mig... /LS

min hy

Imorse vaknade jag av att nästan alla finnar och plitor lagt sig lite. Jag haft ett jäkla bekymmer med min hy det senaste halvåret, och kan tänka mig att det beror på sress, men jag vet inte.  Ska inte säga att det är bra nu men det ser lite bättre ut! Orkade inte sminka mig idag heller så det får se ut som det gör. Jag har blivit så lat med att sminka och fixa mig i skolan den sista tiden?!! MEN VI TAR JU STUDENTEN SNART!


Jaja nu ska jag åka till skolan, det blir en låång dag!
Ha det bra! / LS

P&L?

Alltså nu sitter Carro och tjatar på att jag ska hänga med på P&L. Kollade upp om jag var ledig och jag jobbar torsdag och slutar 12 på fredag. Nu blev jag så jäkla sugen på att hänga på, typ 2 dagar på fredag och lördag eller något! Vill jättegärna gå men tycker det är lite mycket pengar som ska ut och jag är inte så väldigt intresserad av alla banden som spelar (jo vissa). Men bara stämmningen och allt gå ju inte att beskriva!

Frågan är ska man gå eller inte?


Bilder

Här kommer lite bilder från dagen!

Det blev en underbar kväll, först pluggade jag ute i solen och sen gick jag och Lina ner i stallet och dampade loss, haha, vi fick några roliga filmklipp men dom behåller jag för mig själv tror jag ;) haha


Resfeber?

Konstigt nog har jag inte fått någon resfeber förens nu. Det är nog för att det blev en sista minten resa och man har knappt hunnit smälta att man ens ska få åka iväg. Sen är det ju en hel del andra saker som snurrar runt i huvet också så tankarna har väll helt enkelt inte hunnit så långt som att oroa sig för resan.

Men igår när jag skulle somna fick jag plötsligt 1000 tankar i huvudet. Dessa tanskar hade med resan och göra och jag log och funderade på det ena och det andra. Som t.ex vart vi hamnar (vi reser ju ospecifiserat till Alanya), kommer vi hamna på ett sunkigt lortigt hotell eller har vi sådan tur att vi hamnar på ett jättefint? Jag har aldrig rest ospecificrat någonsin så lite spännande är det allt. Fast egentligen spelar det ingen roll vart vi hamnar, bara vi får komma till solen och slappna av och ha roligt! Sen tänker jag alltid att "tänk så störtar planet?" Jag är inte ett dugg flygrädd men tanken finns där. Tänk så dör jag nu och får inte ens ta studenten? Då har jag ju pluggat helt i onödan! Massa tankar på packning har jag också och hur mycket pengar man ska ha med sig och så. Det är faktist lite att tänka på. :)

Jag hämtade precis in resväskan och det känns mycket roligare att börja packa och fixa än att öppna samhällskunskap boken kan jag säga er. Väskan står här ensam på golvet och boken den ligger här bredvid datorn. Vad ska man välja? Jag vet ju innerst inne att resväskan borde få stå och vänta ett tag till..

Jag har försökt komma igång länge nu men det går inte så bra, Men nu tänker jag köra ett ryck. Samhällskunskap nästa.


Thailand -10

Tisdag

Jag har vart nere i stallet större delen av morgonen och ridit och så. Pila skötte sig hur bra som helst!! :) Sen har jag också hoppat på stutsmattan i en halvtimme. Har precis "stessfixat" iordning mig för skolan och nu ska jag ta mig något att äta innan jag hungrar ihjäl!

Efter skolan åker jag til borlänge för att testa min balklänning igen!

Nej nu äre brottom, hörs ikväll!

22.40

nej, jag har börjat lägga mig så sent på kvällarna vilket inte är bra! Nu ska jag bara tvätta bort den här ansiktsmasken och lägga mig. Måndag är över och vi är en dag närmare helgen ;) Godnatt på er!

Hopptränat

Nu har jag och Lina hopptränat hästarna. Jag kan ju säga såhär: Pila är riktigt duktig, skötte sig riktigt bra och Mambo... ja han hade nog kunnat stanna hemma, haha!

Några bilder fick vi, dock inte så många från själva hoppningen!


pluggat

Har setat med samhällsboken ett bra tag nu!

Men nu tänker jag fara till bästa stället på jorden <3 Nämligen stallet, Idag ska jag och Lina hoppträna Pila och Mambo, haha hur ska det gå? ;) Mambo är nämlgen inte speciellt smidig..

Ses senare!

STRESS!

Jag är stressad och funderar på hur fan allt ska gå till?

Jag klarar inte det här...!


laddar

Det är måndag och den här veckan blir som jag skrivit väldigt jobbig. Sista veckan nu innann betygen sätts och då lägger dom precis allt den här veckan! Nästa vecka är det liksom ingenting i skolan och det är ju bra eftersom vi inte är i skolan då.

Nu har jag laddat upp med en god frukost och nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska gå lite fortare så jag kan åka till skolan.

Nej men hörrni ha en bra dag, solen lyser idag dock lite moln! / LS


L.S


plugg/stallet.

Nu sitter jag och väntar på att det ska bli någonkvällsmat här, men ingen är hemma. Såg att det låg räkor i köket så det är nog det vi ska äta. Är verkligen vrålhungrig nu känner jag!

Idag har jag iaf vart riktig flitig och pluggat en hel del faktist. Men när krafterna tog slut drog jag på mig stallkläderna och åkte ner i stallet. Där har jag vart i flera timmar nu och hunnit med att rida både Pila och Mambo. Pila var riktigt duktig idag så det var kul. När jag hade ridit klart gick jag en promenad med Pila så att hon fick beta. Tror det inte finns någonting annat än gräs i käringens huvud just nu ;)

Nej vart är alla, nu vill jag ha MAT, haha.
UPDATE: Räkmacka blev det ;)


Pajaz

Inatt drömde om min älskade häst Pajaz. Jag sålde han för drygt 4 år sedan ocn nu står han på en ridskola i Sundsvall. Jag drömde att han stod där i en skitliten box, personalen var otrevlig mot mig och allt var bara hemskt..

Jag vill bara ta hem han nu. Jag saknar han hela tiden och jag kan aldrig i mitt liv förstå hur det kunde vara så viktigt att sälja han då. Anlednigen till att jag sålde han var att jag ville gå vidare med dressyren och stor häst och Pajaz var en liten (men viktbärande) maxad C ponny. Jag hade väll inte utvecklats så mycket med han som jag gjorde med Zelda men vad gör det idag? Zelda och jag klickade liksom aldrig tillsammans och jag hade bara henne i drygt 1 år. Men Pajaz, han äskade jag över hela mitt hjärta. Jag har ångtrat det så himla många gånger att jag gjorde som jag gjorde då. Svek min älskade häst <3

Men jag vet att någon gång kommer vi hitta varandra igen, jag hoppas verkligen det!


Jag älskar dig <3

söndag

hejhej

Det blev en rätt så tidig kväll för mig igår. kl 11 låg jag i sängen och somnade väldigt fort! Imorse vaknade jag 10 så har verkligen fått sova ut. Vädret är ju verkligen inte lika fint idag som de var igår, det är mulet och regn. Men det är egentligen posetivt eftersom jag måste plugga och slipper dåligt samvete över att jag inte är ute.

Världens tråkigaste  dag är det idag också- Söndag.. Har en fruktansvärd skolvecka framför mig som jag inte förstår hur jag ska klara av. Sjukt mycket skoluppfifter har vi!! Men på lördag bär det av mot värmen så det är bara att kämpa.. örk int!



Sommar?

Tror inte jag är ensam om att säga "vilken underbar dag!" För det har det verkligen varit. Jag och Lina tog oss till hopptävlingarna ändå, (mitt öga har blivit bättre men det gör fortfarande lite ont). Efter det åkte vi ner till stallet för att mocka och ta ut Pila så hon fick äta lite gräs.

Sen har jag har setat ute och solat och så har vi grillat, gött! Det blev ju så varmt också, 23 grader bara så där? Så idag har det verkligen kännts som sommar. Våran stutsmatta är även framtagen så den har jag också hoppat på. Vi har inte haft den framtagen på några år efterom vi inte har vart speciellt intresserade av att hoppa, men satan vad kul det är! (och bra träning) Men vi måste byta ut fjädrarna eftersom dom är säkert över 12 år gammla, shit vad länge vi har haft den alltså, tänk när man var liten och hela byn var hemma hos oss och ville hoppa eftersom vi var dom enda som hade en studsmatta. vilka tider!:)

Nu på kvällen har jag och morsan vart ute och sprungit en riktig långtur och det var så skönt. Länge sedan det känndes så bra att träna! ;)

Ni får ha det så bra allihopa/ LS

P.S en vecka kvar till Turkiet idag!


otur!

Men alltså änt härdet ena så är det det ara!

Jag gick upp halv 7 imorse för att jag skulle ju med Sarah på tävlingen. Jag gick in på badrummet för att tvätta rent ansiktet, självklart får jag en stor klick ansiktrengöring i ena ögat.. Jag försökte tvätta bort det och tvinga ut tårarna men det var omöjligt. Har så fruktansvärt ont i ögat nu. Ser suddigt och är helt svälld. Det verkar inte bli någon tävling för mig idag, vilken jävla otur! åå


onykter

är inte precis nykter i detta tillfälle!

jag kom precis hem från en rolig kväll i höbby där vi festat och druckit öl!  NU äre dags att sova för att orka upp när klockan ringer tidigt imorgon, det blir en heldag på hopptävlingarna i Insjön.


neej nu lär jä söva juee godnatta

Vådcentalen

Idag har jag vart på vårdcentralen i Gagnef från 8-14. Dock inte för att jag var sjuk denna gång (tack och lov) utan för att ha lite extra praktik eftersom jag missade jäkligt mycket när jag var sjuk. Jag har tagit prover eftersom jag inte hunnit gjort det speciellt mycket förut.

Nu sitter jag hemma hos Lina och jag har precis tvättat fönat och plattat hennes hår :)

Hörs senare. / LS


Folkrace!

Dagen har tillbringats på amsbergs motorbana i fullt ösregn. Jag och Lina har vart och kollat när Johan och Linus tävlade folkraace. Johan har ju kört mycket men för Linus var det första tävlingen. Är inte så insatt i det där precis men det var faktiskt roligt att titta. och det gick mycket fortare än jag hade förväntat mig. Dock inga snygga bilar att titta på, dom var ju bara skrot? Fast det visste jag ju iof innan. :)

Så nu har jag iaf bestämt mig för att lägge ner ridningen helt och börja med folkrace ;) haha

Imorgon blir det ingen ledighet för mig inte, klockan ringer tidigt och jag ska snart gå och lägga mig, så godnatt.

Sovmorgon

Idag tog jag mig sovmorgon, eller försökte åtminstånde. Kl 10 ringde Lina och väckte mig och då kunde inte jag somna om heller.

Nu har jag precis ätit frukost. Mamma och mormor åkte myss till borlänge och pappa till Småland för stt hälsa på min fasten Ulla. Hade velat följa med egetligen men jag har så mycket för mig här hemma så det gick inte. Så nu sitter jag här med hela huset för mig själv och dunkar musik!

Regnar gör det då verkligen idag, det bara vräker ner men det är lite mysigt :) Jag och Lina ska åka och kolla på folkracetävlig idag. Linus (Ankies son) ska vara med för första gången. Jag har aldrig vart på en sådan tävling så det kan bli spännande. Det kanske är någonting för mig? ;) höhö

natti

Hemma efter en kväll på baren. Jag var ju som sagt nykter vilket var lite tråkigt, men ändå så fruktansvärt SKÖNT. Det var sjukt mycket folk där iaf och folk stod utanför och väntade på att folk skulle gå ut så att de kunde komma in. haha på baren liksom :P

Jag hade kul, men det finns inget som slår hemmafester! Godnatt

Baren Ikväll

Inget sitter bra och jag skulle ha vart på förfesten för en 20 minuter sen!! Ser ut som ett riktigt SKATBO ikväll! usch allt är fel!!!

Men nu ska jag ha roligt ikväll på klassfesten och studentfesten! Ha en trevlig lill lördag alla! :)


Sommarkänslor :D

Inte bara vårtecken och vårkänslor UTAN  sommarkänslor! :D

-Insekterna börjar komma! Pila rullar sig hela tiden för att skydda sig, vilket är ett tecken på att dom biter henne!
- Knopparna/bladen, eller vad man säger? börjar slå ut såg jag idag!
- Gräset börjar verkligen bli grönt
- Det är mindre än 1 månad kvar till Studenten.
- Turkiet om 10 dagar!
- Det är knappt mörkt när man lägger sig 12 på natten.


Jag längtar verkligen till sommaren!! Känner på mig att det kommer bli en bra sommar, dock väldigt mycket jobb.

.


Onsdag

Imorse var jag sjukt trött när klockan ringde men jag masade mig upp och kl. 8 var jag i skolan. Har vart i skolan sen 8 och åkte hem klockan 11 för då hade vi bara svenska kvar som vi bara skulle läsa på men jag läser bättre hemma så jag åkte hem.

Har inte gjort ett skit sen jag kom hem. Skulle väll ha pluggat egentligen men kan inte koncentrera mig på det just nu. Alltså fan det är så jävla mycket nu, jag vet att jag skriver det typ varje dag?, men det är verkligen det enda som finns i huvudet.. hur man ska hinna allt och lyckas? Känner mig verkligen jättedeppig nu och jag känner mig minst sagt otillräcklig och sressad! FAN.

Ikväll blir det studentfest iaf och klassfest som förfest. Är NOLL pepp på det eftersom jag fortfarande har ångest över dom senaste fyllorna. Så jag blir nykter så jag kan köra hem själv sen. 

Djursjukhuset

Nu kan jag berätta vad som hände igår!

Det var nämlgen såhär att jag och Lina kom hem med bilen in på deras gård. Minna var ute och vart jätteglad och sprang mot bilen när vi kom som vanligt. Vi satt kvar i bilen en stund och jag hör att det bara dunkar runt bilen och ser en stor svart hund. Hunden är dum i huvet, den atackerade och bet Minna medans hon låg på rygg. Vanligtvis ger en hund sig om den andra hunden lägger sig ner?! Men inte den här jävla CP hunden!!!! Minna fick ett stort bett i käken så hela käken och den sidan svällde upp regält och blodet bara forsdade!! Jag lovar det var blod överallt och hela bilen är full i blod! Stackars lilla Minna som är så snäll.

Vi åkte iaf in med henne till Falu Djursjukhus, jag, Lina och Eva. Så nu ska hon äta masa mediciner och ha ett bandage på sig.

Det värsta är är att det här är inte fösta gången den där jävla hunden attackerar en annan. För 2 år sedan blev Siri också biten av den. Den är dum i huvet liksom ägararna och den borde dö!

Usch man blir så upprörd när någonting sånt här ska behöva hända!


oväntad kväll i falun

kvällen vart verkligen inte som vi tänkt oss. Är trött och behöver sova nu och ska även upp tidigt imorgon- DRYGT! Så jag förklarar imorgon!

OJojoj vad många läsare ni var idag såg jag!?

11 maj idag (eller igår blev det precis) men det betyder att det bara är EN månad kvar till studenten!


Hemma

Hemma från skolan. har vart hemma i 20 minuter och har bara setat här vid datorn och läst bloggar och så!

Vi har ju bara haft en lektion idag, och tror ni inte vi  fick en till uppgift!! ååå alltså det är sjukt mycket nästa vecka och jag förstår inte hur i hela friden jag ska orka. Har massor med plugg som jag skulle kunna göra nu, blir så jäkla STRESSAD!!! Men jag tänkter faktist kila ner till min älskling först <3

I skolan

Nu har jag setat och pluggat i biblioteket sedan halv 9. Är inte riktigt färdig än, bara renskrivningen kvar. Känner mig riktigt stolt som alltid när jag pluggat och dessutom när jag åkt till skolan tidigare bara för att göra det. Väntar på att Lina, Tilda och klassen ska sluta så jag kan äta med dom innnan lektionen börjar vid 12.10. Måste även hinna skriva klart det här nu! Fullt upp ;) / LS

Promenad

Neej nu får det räcka för idag, har vart så duktig nu! Psykologin är klar men abetsmiljö och säkerhets uppgiften som ska vara klar imorgon (tydligen!!?) har jag bara börjat med. Men jag hittar inte min bok här hemma så jag får åka in tidigare till skolan och jobba med det då. Vi har bara en lektion som börjar kl. 12 så då hinner jag göra det på förmiddan om jag är lite effektiv ;)

Solen lyser nu, fast tror det är ganska kallt? Men jag behöver luft så jag ska ta mig en promenad. / LS

Plugg

Plugga är vad jag har för mig idag. Har setat med böckerna sedan jag kom hem för ca 2 timmar sedan. Nu ska jag bara renskriva psykologin och sedan är jag klar med det vilket känns underbart. Sen är det bara att ta tag i nästa arbete som blir miljö och säkerhet. Hur stor uppgift som helst ju! Men NU kämpar jag och jag kan lov att jag känner mig duktig och stolt! :)


Försov mig!

Försov mig i morse eftersom batteriet hade dött på mobilen ringde inte klockan. Men jag vaknade av mig själv halv 8. Idagb skulle jag ta ut hästarna så det blev lite stressigt. men nu på 25 minuter har jag hunnit med hästarna, ätit frukost  och fixat mig, okej mitt hår är inte det bästa men skit samma. Jag åker halv och nu har jag t.o.m tid att sitta här, bra jobbat av mig ;)

Idag ska jag vara i skolan kl 9. Jag och Sofie ska få extra hjälp med psykologin eftersom det är så jäkla SVÅRT! sen tror jag vi skulle ta prover på omvårdnadslektionen, Kul :)

Igår kunde jag knappt sova för jag låg och tänkte på allt möjlit och blev bara stressad, nu känns det liiiite bättre, men det finns såklart en stor stressklump i magen..

Ha en bra dag alla! / LS


tankar

Just nu är det sjukt mycket att göra och tänka på. Har så fruktansvärt mycket i mitt huvud så snart blir jag knäpp! Det är alla arbeten i skolan som det verkligen är SISTA rycket på, mycket att fundera på till själva studenten, jobb i sommar, vad som händer efter sommaren. Otroligt mycket tankar på allt och inget...

Nu längtar jag verkligen till den 11 juni, men det är inte långt kvar!

Kobojsarna



Jag har blivit så kär i kobojsarnas låtar igen. Lyssnade jättemycket på dom förut. och just nu är det typ det enda jag lyssnar på! Tycker sån här musik är jättebra och man blir på riktigt partyhumör!!

Jag har iaf inte gjort något speciellt idag, var ner till Pila och tog ut henne så hon fick äta lite gräs. Sen var det en mus i stallet också, fy fan jag trodde jag skulle DÖ när den sprang mitt framför ögonen på mig!! Annars har jag inte gjort något annat typ:)

_____________________________________________


Det finns så MYCKET jag vill skriva här just nu. Men det går inte, känns alldeles för privat.


13.48

Alltså denna ständiga bakfylleångest alltså. Det känns som det börjar bli en vana. Mår illa och känner nästan att jag skulle behöva spy. Har druckit så fruktansvärt mycket på slutet, måste börja ta det lite lugnt så jag orkar med studentveckan..! Och om 2 veckor bär det ju av utomlands så jag funderar på att försöka vara nykter tills dess, känns inte som jag kommer lyckas så bra med det.. eftersom det är studentfest på baren på onsdag och i helgen blir man säkert också lite sugen på någonting att dricka. Inte lätt alltså!

Nu ska jag dra ner till stallet, höj!


fuller igår

Usch vad jag vart FULL igår! 12 åkte vi hem och då hade jag spytt och allt. Drack liksom bara en kvarting och jag brukar kunna dricka mycket mer!! Så får inte det där att gå ihop riktigt? Vaknade nyss iaf och mår relativt bra med tanke på hur gårkvällen var. Man ska fan spy efter varje fest, så man mår bra när man vaknar ;) haha

Nu bär det av upp till budo och städa! :)

Skål! jappjapp


Bilder

Just nu:


Budo ikväll!

Har vart i stallet större delen av dagen och myst och tömört Pila som var hur duktig som helst :)

Sitter här vid datorn och chillar just nu. Ska väll hoppa in i duschen om en stund och sedan fixa mig för fest i budo. Men först ska jag åka och köpa groggvirke och fixa sprit :D

Lördag morgon

Godmorgon, Igår vart den iaf nyktet, chaffis till pöjkarna och  sent vart det! Men en väldigt underhållande kväll och roligt att umgås med kusin lite :) Önskar verkligen att jag hade mer kontakt med mina andra kusiner också. Men så är det inte.

Soligt och fint är det idag också. Jag har inte planerat dagen så väl men jag ska ner i stallet någon gång och ikväll blire fest!

Ändrade planer

... jag sticker hem till Kusin nu, efterom han fyller år så är det fest där ;) Det visar sig hur kvällen slutar? Om det blir en lugnt eller en vild natt? med alkohol eller ej? haha, Trevlig helg!

Grattis Klas!

Idag är det min kusin Klas 18 årsdag!! Stort GRATTIS!! :D
haha ;)

Skagen

Idag har jag kännt mig väldigt duktig i skolan, jag har vart på den enda lektionen vi hade eftersom den anda var inställd, så under tiden vi väntade på att lektionen skulle börja satte vi oss och beställde resan, Känns så jäkla bra men jag kan inte riktigt fatta att vi åker om bara 2 veckor!! :D

Efter skolan blev det iaf en tripp till borlänge för att testa min balklänning igen, har inte fått hem den än eftersom den ska sys om lite. Har äve letat efter skor till både studenten och balen, men hittar inga! Det är ju skitsvårt och jag får panik snart!

Har precis ätit bakad potatis med skagenröra och nu ska jag jag sätta mig i solen. LUGN fredakväll blir det för min del :)


TURKIET

Jag och Sofie har bokat en sista minuten till Turkiet- Alanya och åker den 22/5.

FY fan vad skönt det ska bli!! :D

Dum blåsa

Godmorgon, klockan är bara 8 och jag hade egentligen kunnat sova ett tag till. Men jag hade tänkt att jag skulle ut och gå i morse men det går inte. Jag har nämligen fått sånna hemska blåsor på fötterna som jag asont och liksom sticker.. AJ! så det blev inget, irreterande jävla blåsa!

men aja jag ska iaf fixa klart mig för skolan, vi börjar 10 så jag har gott om tid.

NU är det fredag också, den dagen man längtat till hela veckan, inte för jag tror att det händer någonting speciellt ikväll men det är ju HELG!

Jag slutar halv 2 idag och sen åker jag och mamma till borlänge, Hörs sen:)

natti

Nej hörrni, jag orkar inte skriva någonting egntligen! har precis gjort klart religionen och det känns riktigt bra att ha det över. Mycket med skolan som ska göras klart nu, känns jobbigt (tror inte jag är ensam?!) men jag måste kämpa, inte långt kvar alls. Nu tänker jag gå och lägga mig. Men vi hörs imöroo/ Godnatt

<3

Hur underbart är det inte att ha en helt fantastiskt häst som vän? Ta med henne på en bypromenad och låta henne äta massa gräs. Ligga i gräset och titta på när hon tuggar helt hysterisk av att inte ha fått äta gräs på flera månader. Bara ligga där och titta, inte tänka på någonting över huvud taget. Det är precis vad jag har jag gjort. Jag älskar det, det är bland det bästa jag vet. Jag älskar dig Pila <3


Grattis Pappa!

Godmorgon!

Vilken underbar morgon, solen lyser och jag har varit ute och gått/sprungit nu på morgonen. Jag har precis ätit frkost ute i solen och nu funderar jag vad som händer idag. Pappa fyller iaf år, så GRATTIS! Ska iaf inte till skolan för idag skulle vi hålla på med hjärt/lung räddning. Men hallå vi går OP och har gjort det där ett antal gånger? Så jag skiter i det.

Nej tänker inte sitta här mer just nu, ska sätta mig i solen och steeeka :D

GRATTIS <3

Jag vill ha körv!

..haha så jävla sjuk låt alltså!! ojojoj

Jag och Lina har vart ute och betat med Pila, gräset börjar ju växa fram nu och det tycker Pila om :D Efter det tog vi en promenad och nu är jag hemma, ska göra mig klar för kvällen snart och sen kolla på andra avenyn innan jag lägger mig. Sista avsnitten idag och jag gråter krokodil tårar för det! Nej det gör jag inte men det är så jävla synd att den enda serie som är bra och som jag följer på TV ska LÄGGAS NER. Nu blir det aldrig mer att titta å TV för mig känns det som, TVn har och kommer aldrig vara någon för mig. :)/ LS

Onsdag

Dagen började med att klockan ringde 05.00 och då vare bara att gå upp för att jag skulle ta en promenad. Så det blev en långpromenad på morgonkvisen innan skolan började kl 8. Jag var i skolan på förmiddan och sen lunchade jag och Lina innan vi åkte till vårdcentralen med hennes hosta som hon haft i flera veckor! Vi gjorde även lite andra småsaker. 

Kom hem nyss och ska bara byta om och sen blire stallet! :)

Kvällspromenad

Nu kom jag precis in från en långpromenad med Kaisa, och är helt svettig. Jag har alltså gått 2 gånger idag och det känns riktigt bra! Så man kanske brännde bort några kalorier? Får hoppas på det. Har ångest till tusen för det jag stoppat i mig idag verkligen...

Nu ska jag duscha sen sova, upp tidigt imorgon. Godnatt

Vårt hotell i Tunisien



Haha tänk vad kul vi ska ha i alla rutschkanor :D

Tunisien!!

Jag och Lina har vart till Borlänge idag och bokat en resa till Tunisien!! :D Så den 14 augusti åker vi iväg. Gud så skönt det ska bli!!

Förutom det har jag inte gjort så mycket. Tagit mig en powerwalk på en halvtimme, mockat och setat vid tv´n och herregud vilen rolig film jag såg. Man kunde inte annat än att skratta! Synd att jag inte kommer ihåg vad den heter bara.

snö?

Ja riktigt älskar att vakna upp och se att det snöar ute den 4 maj.. Inatt sov jag iaf 10,5 timme och vi är lediga idag, skönt! :)


godnatt

Nej hörrni, Nu ska jag lägga mig tidigt, jag är trött sååå.. Gooooodnatt


plugg - nästa..

Nu är Bettan nyduschad, vilket var välbehövligt. Hatar när hon är skitig!!

Maten smakade riktigt bra iaf och hela familjen vart mätta och belåtna. Nu är det dags att stoppa fingrarna ur arselet och plugga lite. Det är rätt lugnt med plugg den här veckan men nästa blir värre så jag antar att det är lika bra att sätta igång. / LS

Husmor är i farten!

Här försöker jag vara någon typ av husmor. Jag har lagt in en tvätt, diskat och nu lagar jag mat för en gångs skull! Händer inte specielt ofta kan jag säga. Fast egentligen tycker jag det är rätt roligt att laga mat. Men det blir inte av för att jag har bättre saker för mig ;) Det blir iaf kyckling i sötsur sås och ris!

Nej nu lär jag fortsätta så det blir ätbart, haha



Injektioner

Måndag igen! suck..

Jag har vart i skolan på en lektion och nu är jag hemma igen. Idag hade vi inte vilken lektion som helst utan vi höll på med injektioner och fick ge en apelsin sprutor ;) hihi lite annorluna mot vad vi annars gör.

Vet verkligen inte vad ja ska hitta på idag, och lika imorgon också för då är vi lediga. Borde väll plugga lite kanske men vart finns orken? försöker hitta den men det är svårt. För det enda man tänker på är studenten just nu.


Gammla bilder

Lite klent med bilder här idag tycker jag. Lägger upp några gammla bilder. Haha vilka underbara tider! Fast kan egentligen inte klaga på tiderna som är just nu heller men ändå. Ni vet den första tiden med alkohol och fester var någonting specielt.. Inga förhoppningar på någonting, Inget gick fel liksom ;)

Update: haha Kopierade bilderna från facebook och nu ser jag att man kommer till fb om man trycker på bilderna.





Festsugen!!

Alltså det är söndag!! Fan vad världelöst och jag är typ sjuk, eller hes iaf.

Jag är festsugen och vill bara att det ska bli fredag och helg, då blire fest igen!! Ingen kan nog förstå hur fest sugen jag är nu!! Jag ska ta mig en öl så får jag väll ha mitt egna party här med massa bra musik. ;) hihi



kill me

Just nu vill jag bara dö. Eller nej det vill jag inte. Bara nästan. Men framförallt vill jag bli av med denna fruktansvärda magsmärta som jag får en gång i månaden. Fy fan säger jag bara. Ligger på sängen och vet snart inte vart jag ska ta vägen!

Solen lyser men det här är den tråkigaste dagen jag vart med om på länge!

Björnar!

Alltså nu är björnarna vakna! Dom finns överallt tror jag. Bara på några dagar har folk sett björn på 3 olika ställen här i skogarna. Även 2 vargar har setts väldigt nära vår by. Tycker det är lite läskigt även om jag gjäna skulle vilja se en björn, fast i sånna fall sittandes i en bil såklart. Men problemet är just nu: Vart ska man rida?? Det får bli antingen banan eller åkrarna säger jag. Nu vill jag verkligen inte ut i skogen!!

Jag har iaf vart nere i stallet och mockat och borstat av Pila nu. sen har jag damsugit bilen. Nu ska jag städa sen ta mig en dusch. /LS

Söndag

Vad händer en söndag som denna? Solen lyser men jag känner mig väldigt krasslig så det finns inte så mycket att göra! Kan varken rida eller ta en promenad. Vi får se vad man kan hitta på..

Allmänt babbel

Har precis tagit mig en välbehövlig dusch efter gårkvällen. Har tänkt göra det hela dagen men inte orkat! Det blev att skrubba hela kroppen med en underbart doftande skrubb och smörja in kroppen med en lika god bodybutter så nu kan man känna sig fräsch igen! Jag menar inte känns det speciellt frächt att bada i samma tunna som typ 30-40 andra pers. Självklart badade inte alla samtidigt, men ni vet vad mycket bakterier!! Tänkte först inte bada då jag varken hade badklädereller eller handduk och inte precis älskar att visa min kropp. Men med alkohol i kroppen tror jag ibland att jag kan göra vad fan som helst. Så jag hoppade slutligen ner i tunnan med string och bh!

jaja, jag funderar på att lägga mig snart. Men innan jag somnar tänker jag läsa i min nya iform tidnig. Känner så fruktansvärt dåligt samvete med det där med träning, kost och hälsa kan jag tala om.

Mår fruktansvärt dåligt över att ha ätit en pizza och och druckit en cola idag t.ex. I mina ögon tillåter jag knappt mig själv göra det för jag vet att jag mår både psykiskt och fysisk dåligt av det. Egentligen tycker jag inte att det är gott ens? Men bara för att många äter pizza och cola dagen efter en fest så ville jag ockå testa... Fast jag erkänner, Vatten och en kycklingsallad hade vart så himla mycket bättre! Men vatten har jag druckit idag, känns typ som jag druckit en hel hink eller något. Nej det där med fet mat dagen efter är verkligen inte min grej!

Borde verkligen ta tag i träningen så länge det går bra och jag inte får ont i bröstet iaf. Sen borde jag verkligen sluta drick så mycket som jag gör. Fast just nu är jag inne i ett stadie då jag kan dricka hur mycket som helst tror jag. igår drack jag så fruktansvärt mycket!! Känner nästan att det blir alkisvarning snart. Hade nästan lust att festa idag också men så blev det inte! kaske var tur?

Minns för ett år sedan eller något.. Då drack jag nästan ingenting alls, tränade och var allmänt less på att festa. Då trodde jag att jag hade gått och blivit en torr kärring för alltid som bara tänkte på träningen. Men så var inte fallet. Nu menar jag jag inte att det är något fel med att inte dricka för sånna perioder har jag också. Men nu är jag mer partysugen än någnsin och snart är det studenten och sommar. Så det lär ju inte göra mig på mindre festhumör? Känner på mig att den här sommaren kommer bli riktigt riktigt bra!

På tal om sommar. ÅÅ vad ja saknar resor, t.ex thailand. Vill resa iväg NU. Det kanske blir en resa i maj. Men jag ska inte säga för mycket. Vi får se helt enkelt, men i augusti blir det iaf tunisien!

åå tänk er: ligga på stranden, ta en kall öl eller drink, massa god färsk frukt att äta sig mätt på under en dag på stranden, favoritmusiken i öronen, en bra bok eller tidning att läsa, höra vågorna och ta ett skönt dopp i havet, bara njuta av värmen och att huden blir brunare och brunare. Love it!

Nej gud vilket långt inlägg.. tror krppt någon orkar med mitt onödiga babbel, men då får det väll vara så då ;) Nu ska ska jag som jag skrivit lägga mig och läsa i min nya tidning, MYS :) Godnatt




Närmare och närmare

Tiden går så fort, nu när det blev maj känns Studenten ännu närmare!

Nästa vecka (18) : Väldigt lugn, inte så mycket plugg. Ledig på tisdag. Pappa och Klas fyller år. ( 4 skoldagar)

vecka 19:  psykologin ska vara inlämad och vi är lediga torsdag och fredag. (3 skoldagar)

Vecka 20: Svenska bok utläst, och slutprov i samhällskunskap på hela boken! (5 skoldagar).

Vecka 21: Betygen sätts på fredag, Zandra fyller 18!:) ( 5 skoldagar)

Vecka 22: måndag - onsdag= kanotpaddling! ( 2 skoldagar)

Vecka 23: STDENTVECKAN!! ingen skoldag!!


19 skoldagar kvar alltså. INGET mera skolk nu, alltså nu är det nära!! :D

Efter studenten är jag ledig 2 veckor innan jag börjar jobba vilket känns otroligt skönt! men när jag väl börjar sen kommer det bli mycket jobb!! Har fått mitt schema för sommaren :)

fan..

Jag vaknade nu! Skulle lägga mig för att vila lite, typ en helvtimme. Vad gör jag? Jo sover 4 timmar och jag är fortfarande astrött. Men tror det är för jag inte är helt frisk. jaja rösten fick ju vila iaf :) Hoppas jag kan somna ikväll nu bara..

trööök

hejhopp

Usch vilket tråkig lördag, helt fruktansvärt. Känner att jag mår bättre nu än vad jag gjorde på förmiddagen iaf. dock har jag fortfarande inte hittat rösten, den är som bortblåst. sen har jag bakfylleångest, gjorde verkligen bort mig inför mina grannar och lite annat.. men jag försöker tänka som jag brukar: "Varför ångra en massa saker? det har ändå redan hänt!"

Sitter iaf här på mitt rum och lyssnar på the baseballs album, riktigt bra musik!

Nu vill jag att päronen kommer hem snart, dom ska köpa med sig en pizza till mig. jag är egentligen inte så mycket för pizza, men idag kännde jag mig lite sugen på det faktist, jag är hungrig!


Bilder

Det blev inte så många bilder. Blir man full glömmer man ofta bort att ta bilder tyvärr!


Första Maj

Första Maj idag. April är över, sista april är över, Valborg är över. Jag inviger första Maj med att tappa rösten någonstans, men vette fan vart?! Ut och leta snart kanske..

Igår hade jag iaf riktigt roligt som jag alltid har på Valborg. Det verkar som många var ut igår? Själv tycker jag att man ska vara på någon hemmafest på Valborg. Men det är ju jag det ;) Vi var iaf hemma hos Lina hela eftermiddagen, och fixade oss och drack öl och käkade Bakad potatis med skagen och tonfisk röra. Sen bar det av vidare mot budo. vi vart inte kvar där så länge utan drog sedan vidare till Djura där det var jäkligt mycket folk och tunnabadning. Kvällen avslutades med en skön ovh rask promenad hem över brändåkrarna!

Idag känner jag mig väldigt sliten kan jag ju säga.. Tog några få bilder igår, dom kommer! :)

RSS 2.0