Ny dator :)

Idag har jag äntilgen fått en ny dator. Jag fick nämligen ut en ny på försäkringen men jag la till lite pengar så jag fick en bättre . Känns så jäkla skönt och ha en egen igen! Blev en mycket bättre dator än den förra också med mycket mer minne och och massa, så den är ganska snabb. Hon som sålde kallade den för en "värsting" så den lär nog bli bra! :)

Nu ska jag nog gå och lägga mig, jobbar 7-14 imorgon, rätt bra tid, då hinner jag steka lite när jag kommer hem eftersom jag inte solat någonting alls idag, sen jag tog sovmorgon och hämtade datorn sen har jag även jobbat!

Föresten,  i det förra inlägget om ätstörningar, jag vill inte att ni ska tro att jag inte äter eller något sånt, för det gör jag!

Ätstörning?

Jag förstår vad ni tänker när ni hör ordet "ätstörning". För det jag tänker på är antingen anorexi, bullemi eller fettma, och jag gissar att ni tänker lika? Men en ätstörning kan vara så mycket mer även om det inte alls är lika alvarligt. Jag funderar ibland faktiskt på om jag har en lätt ätstörning. Det kanske låter jättekonsigt men jag upplever mer och mer att mina tankar går åt till att tänka negativa tankar om mat. Jag mår alltid skitdåligt om jag äter någonting onyttigt eller för mycket, jag tror aldrig det har hänt att jag har ätit t.ex. en glass eller godisbit utan att ångra mig och må dåligt. Även om jag säger "man måste få unna sig någonting ibland". Visst jag unnar mig inte bara ibland utan jag äter ganska mycket onyttigt även om jag inte äter godis och hör till dom som äter onyttigt jämt. Jag försöker hela tiden och hålla igen bara för att jag får ett hemskt dåligt samvete annars.

Ni kanske tycker det låter konstigt att jag skulle ha en "ätrstörning". Men mitt matbeteénde är något jag faktist börjar lida av. Att aldrig kunna äta utan och må dåligt och känna att magen sväller upp vilket den altid gör på mig (och andra säkert) när jag äter och dricker, det är ingenting jag vill leva med utan jag vill kunna äta och må bra. Inte må dåligt över mat, fettvalkar och allt vad det heter. För gladast är jag nu för tiden när jag inte äter någonting... SÅ ska det INTE vara!

Detta måste jag kämpa med innan det går för långt!

...

Fan vad livet suger.. Jag blir så jävla less!..

Bad :)

Även idag har det varigt sjukt fint väder så jag Sarah och Tilda red och badade med hästarna, finns det något bättre?


Inatt dog Michael Jackson också som alla vet, tycker det är så jäkla sorgligt på något vis! Sitter och lyssnar på massa låtar av han, R.I.P. :(

Nu blir det duschen, sen lägga sig, jobbar förmiddag imorgon och slutar 11, skönt!


Några ord!

Det blir inte många inlägg här i bloggen nu heller, jag sitter knappt vid datorn eftersom jag inte har någon fortfarande! Sen är det ju så sjut fint väder och värmen har verkligen kommigt så idag drog vi tjejer till leksand strand (orsanbaden) och solade, Hur skönt som helst och igår var vi i Rättvik.

Ikväll blir det borlänge! Nu ska jag dra ner och ge Pila lite mat, Vi hörs ;P

Minnen!

Det var tider det!


Jag vet att jag var FUL!




oj, det vart fler bilder än jag tänkt mig, Ska sova nu!


Helgen

Midsommarhelgen är snart slut och jag är ganska nöjd men helgen, Midsommarafton blev väll inte så bra, jag drack cider och vart lixom aldrig full utan fick bara ont i magen av all söt dricka + magkatarr, kvällen vart även väldigt kort, 2 var jag hemma och spiknykter! Det var väll inte bara för att jag inte vart full som kvällen vart dålig utan jag var helt enkelt inte på så bra humör. Men igår så drog jag och Sarah till lucky, och där var det mycket folk, jag var full och glad och hade riktigt roligt, men när jag sen satt mig i bilen påväg hem så fick jag så grymt ont i magen + att jag var full så då mådde jag inte alls bra, när jag kom duschade jag och tvättade bort sminket så halv 4 kom jag i säng!

Idag har jag som jag skrev i inlägget innan varigt ute och ridit, och det var så underbart, jag glömde skriva att jag gick ner och badade med na också :) Annars har jag inte gjort så mkt, mest tagit det lugnt, solat. Sen har jag faktist putsat fönstrena i mitt rum, bytt sängläder och städat ordentligt.

Nu ska jag dra, jag vet inte om jag ska ta en promenad eller om jag ska sätta mig i solen, det visar sig, men det blir iaf ett bad innan jag lägger mig. / LS


Utskällning!

Jag kom precis hem från en ritigt mysig långtur med Pila. Bortsett från: Såklart så tar jag chansen och går på åkerkanten för att det var fruktansvärt blött i skogen bredvid, och jag tänkte vad fan skulle det spela för roll om jag rider där för EN gångs skull? (vi brukkar aldrig rida på bondens åkrar annars) Men jag styrde ut mot åkrarna och vem tror ni inte jag ser kommer i bilen då? Jo bonden såklart, och han gav mig världens utskällning. Jag sa inte emot speciellt mycket eftersom jag faktist hade gjort fel och orkade inte tjaffsa, Men satan vilken lust jag har och åka och fråga han vad fan det spelar för roll!? För grejen är att han är en sån dålig bonde som inte tar hö till sina kor förens i slutet av augusti när gräset börjar bli brunt PLUS att just den åkern är en hage som kossorna ska gå i OCH jag red i en "kostig". Jag förstår verkligen inte hur en bonde kan vara så jäkla grining. Har han inget bättre för sig än att klaga på folk som rider på hanns åkrar eller. Han kan ju börja med och ta hand om sina kossor lite bättre, för dom har knappt någon mat..

Men det värsta är inte att jag blev utskälld, utan det är att vi har fått ridit på dom åkrarna i alla år när mormor och morfar ägde åkrarna, och Maj och Peo. och det känns fortfarande som åkrarna tillhör våran familj/släkt. Men nu (nått år sedan) så kommer det en grinig bonde och ändrar på det! Jag minns så väl för ganska länge sedan när vi hade ridläger i byn och alla släppte på hästarna på åkern, vilka tider det var och vad kul det var. Jag saknar verligen att rida på just dom åkrarna för man får så myckt gammla minnen!

Usch vad irreterad jag är, Men nu ska jag gå ut och sätta mig i solen och sluta tänka på det här! Vi hörs om ett tag! / LS

Midsommar

Ha en trevlig Midsommar allihopa! ;D

Åker till jobbet snart!

Usch vad jag är seeg och det är så jäkla tråkigt väder, bara massa moln,kallt och regn! Men egentligen varför deppa över det? Vädret blir ju knappast bättre av det. Men igår var det fint väder så jag la mig i solen på förmiddan innan jag skulle jobba och jag fick iaf lite färg! Imorgon är det midsommar också, så jag hoppas på lite bättre väder, eller värme åt minstånde.

Nu ska jag ta och fixa iordning mig inför jobbet, eller ja,.. jag ska iaf tvätta av ansitet och borsta tänderna. Smink blir det inte. Det är så skönt och ha ett jobb som man slipper sminka sig på. Elller man får väll egentligen inte det. Nej lär sätta fart nu, ska hinna äta lite innnna jag åker också, slutar 9 ikväll!

/LS


Victoria´s Secret

Jobbat till 3 idag, och idag gick jag till jobbet (3km dit och 3km hem)s det blev att gå upp tidigt! Sen när jag kom hem skulle jag rida tänkte jag men så blev det inte eftersom Pila hade tappat en sko, suck!

Nu ligger jag i sängen med Tildas dator och kollar på bikinis på "victorias Secret" och det finns ju så sjukt mycket fint,så jag har tänkt beställa därifrån även om det kan bli en tullavgift så är det värt det.  

Visar några jag tycker är fina (Fast som kanske inte passar mig eftersom jag behöver en som sitter bra med axelband och sånt! ) Tänk om man kunde på en snygg kropp på köpet också, Jag skulle inte tacka nej! ;P
 



Har ingen aning om vilken jag vill ha och vet inte ens om det blir nån an dessa! ;P

Ska sova nu, Natti!

Första dagen på jobbet!

Det blev inget mer inlägg igår, jag bled så trött så jag gick och la mig redan halv 10, men det behövdes eftersom jag skulle upp klockan 6 för att jag skulle jobba min första dag idag! Den här veckan går jag bredvid och lär upp mig inför sommaren. Det gick iallafall bra och dagen rullade på jättefort, jag slutade klockan 3 så då åkte jag hem för att laga mat åt hela familjen för en gångs skull, det blev kycklingfilé och rotfrukter i ugn, det är en utav mina favoriträtter! Har setat här en stund för att smälta maten  och laddat inför en promenad upp på hissberget så nu ska jag byta om och gå ut och hoppas på att inte regnet kommer när jag kommer ut. Det brukar ju altid vara så att det kommer bara för att man ska gå ut, men det har varigt uppehåll hela dagen (nästan) tror det regnade 5 minuter här på eftermiddan!

nej nu ska ska jag ge mig av och hoppas på att magkatarren som jag har just nu lugnar sig lite om jag kommer ut i skogen! Ha det bra! / LS


Vad har vi för jäkla väder ? :O

Jag skriver som alla andra, fy fasiken vilket tråkigt väder vi har idag, det har regnat konstant precis hela dagen och det är bara 8 grader, Så jäkla trist! jag tog iallafall lite sovmorgon och gick upp halv 11. Klockan ett var det betessläpp här i byn, 8 hästar var det i år, Lite kul eftersom jag trodde att det bara skulle vara 6. Tog några bilder så kanske lägger in dom senare ikväll om inte datorn är allt för seg.

Nu ska jag ta mig en promenad även fast det regnar, vädet ska inte hindra mig! :) Hörs säkert senare ikväll!

Godnatt!

Nu har jag städat ihop lite snabbt på mitt rum och bytt sängkläder och sånt, Nu ska jag bara ta mig en dusch sen ska jag sova, fast är inte så jättetrött eftersom jag har sovigt och vilat typ hela dagen!

Imorgon väntar en promenad, ridtur och så släpps hästarna på betet klockan 1 imorgon och då känns det verkligen som att det är sommar.

Det är så kul och kolla på gammla bilder när man sitter vid den här datorn!  HAHA vilken jävla fjortis!


Baksmälla!

Jag tror aldrig jag har varigt så här full i hela mitt liv som jag var igår, Vi åkte först till Zandra där vi förfestade och där blev det väll lite för starka drinkar kanske.. sen åkte vi in till baren!

Idag har jag haft den värsta baksmällan i hela mitt liv och jag har en hel del minnesluckor från igår också! Jag har spytt 8 gånger och när jag skulle försöka äta så fick jag springa direkt in till toan och spy, Jag fick i mig några äppelbitar vid 5 tiden kanske och dom har jag fått behålla. Jag åt nyss lite köttfärsgratäng så det var gott och få äta lite!
________________________________________

Igår ringde dom föresten från stället jag lämnade in daton på och sa att modekortet (stavning) hade gått sönder och den inte går att laga så det blir att köpa en ny, Men jag vet inte vad jag ska ha! Kan inte bestämma mig om jag ska ha en stationär eller  om jag ska ha en ny laptop. Sen finns det ju så grymt mycket och välja på! Har setat och kollat lite nu.

Nu ska jag kila från datorn! /LS

Sommarlov!


Idag är det bara en månad kvar tills jag varit utan godis i ett år ;) de ni!

Ikväll blir det fest och utgång kan jag lova! ;)  Vi hörs!

Studenten

Idag har vi varigt till Leksand och kollat på studenten. Jag blir så glad för deras skull, samtidigt som jag blir så ledsen och besviken på mig själv att bara för att jag inte fixade engelskan i 9án så fick jag gå ett helt år extra, Tänk om jag hade kämpat lite mer, då hade jag tagigt studenten idag! det är så jäkla surt.. 

Idag fyller Therese år också, Stort Grattis! :D <3

Eftersom jag sitter på den gammla datorn finns det bara gammla bilder, denna bild är från midsommar -07 när hon fyllde 17 och vi klädde ut na lite ;)
__________________________________________________________

Hittade även den här bilden, kolla vad LÅNGT hår jag har! och där var det knappt slitet heller! (2 år sen)



Två riktigt fina låtar!
Måns zelmerlöw - Hold On
Yohanna -  Is It True


Onsdag

(detta inlägg skulle varigt publicerat igår egentligen)

Idag har jag hunit med mycket, jag gick upp halv 9 för att jag och mamma skulle till banken klockan 10 för att föra över och omplacera mina sparpengar och sånt. Ganska intressant faktiskt! efter det åkte vi och lämnade in min dator, så jag hoppas verkligen att den kommer funka igen. Till lunch blev det salladsbuffé på Siljan med mamma, Lika gött som vanligt. Tycker det är lite mysigt eller vad man ska säga och umgås med mamma lite mer än vanligt i vardagen eftersom vi inte gör det så ofta. och jag förvånas alltid lika mycet över hur social hon är och va mycket folk hon pratde med och kännde igen, Jag önskade att jag kunnde ha fått lite av det från henne. Klocan 1 var det studentgalan, det är alltid lika roligt och titta på. Fast jag måsst ju tillägga att vissa nomineringar är ritigt taskiga! Fast det är väll nått offer som inte har något liv som skriver dom som vet att dom själv inte kommer bli nominerade..

Efter det bar det av till Hillevi med klassen för att äta middag eftersom hon ska sluta, åhj tycker det är så sorgligt för hon är den bässta lärare som finns och jag kommer sakna henne, buhuu! Tycker det är så sorgligt med stdenten och allt det just nu också, inte för jag tar den själv men att alla som man gått i samma klass "försvinner" och slipper skolan nå mer och man själv som är lika gammal har ett helt år kvar med 93orna! Tänk imorgon hade jag kunnat sprungit ut, stått på vagnen och skrikigt och allt det där. Men det gör jag inte och det känns jättetrist. Men för att vara lite posetiv så har jag någonting roligt och se fram emot om ett ett år!

Tisdag, hemma från vandringen!

Tjenare!
Det har väll hänt lite sen jag skrev sist  i lördags, Vi åkte iallafall från linöping vid 12 i söndags och om hem vid 5. Då var det bara och åka å handla och börja packa inför fjällvandringen. Så igår åkte op och bf till Grövelsjön för att vandra och tälta vilket jag aldrig mer vill igöra om, inga problem med vandringen men att sova i tält när det är iskallt är inget jag kan rekomendera, Undrar hur kallt det var där på natten egentligen? 3 grader ? Ni ska bara veta hur mycket jag längtade hem, hem till en varm dusch och varm säng och allt!

Men nu är jag hemma igen, eller vi kom hem vid 4 men sen drog jag Sofie och Hanna till tällberg för att kolla på balen. Alla är så fina. åhj det är ju mitt år i år, jag skulle också vara på bal nu...

Nu ska jag sova, Godnatt på er!
Saknar er...<3

Linköping, lördag

Nu är vi i Linköping, vi åkte som sakt i torsdags kväll så vi var framme här 4 på natten. Igår blev det att gå på stan lite och sen på kvällen studentfest! Idag har vi inte gjort nånting, får se vad som händer senare då! Nej jag orkar inte skriva nå mer jag måste ju vara lite social!

Från igår!


Sitter i skolan!

Tjenare alla som läser!
Ja det blir lite klent skrivet nu när jag inte har någon dator eller tid till att skriva, inga bilder heller vilket är lite tråkigt eftersom jag tog massa bilder i helgen och kommer säkert göra i helgen som kommer också. Visst jag har den stationära men jag orkar inte lägga in bilderna och sitta vid den eftersom den är så jäkla seg! Nu sitter jag iaf i biblioteket i skolan vid en dator, alla lektioner för det här året är slut och det känns så jäkla skönt! Nästa gång vi har en lektion är i höst när vi går i trean! ;D

Igår blev det baren, var nykter och körde, vi kom väll hem ungefär vid 3 tiden så sovmorgon till 11 idag var inte helt fel! Nu sitter jag och väntar på att tjejerna ska sluta så att dom kan åka med mig hem, när jag kommer hem blir det att mocka och pyssla lite med Pila, duscha, efter det åker vi till Bosporen och äter med massage gruppen halv 7.

Senare ikväll bär det av mot Linköping till Carro, vi kommer väll säkert fram typ mitt i natten. Imorgon blir det att gå på en stor studentfest, det kommer bli grymt! Kommer hem på söndag igen.

Nästa vecka slutar vi skolan också, blir en skön vecka, på måndag och torsdag åker klassen till grövelsjön och fjällvandra och kommer hem på tisdag så då åker vi och kollar på balen på kvällen. På onsdag ska jag till banken, studentgalan sen ska vi i klassen hem till Hillevi och äta. På torsdag är det studenten och på fredag slutar vi, Tiden går så jäkla fortt alltså kan inte fatta att vi får sommarlov om en vecka!

Nej nu har tiden runnit iväg medans jag har skrivigt så nu är det dags och åka hemåt!  / LS

usch..

Tävlingen gick prima, sparrang hela vägen fast benen känndes som spagetti! när är jag helt SLUT, men nu väntar stallet (eftersom ingen unnde hjälpa mig med Pila!), duschen och plugga matte. Lagomt matt man blir, FY FAN säger jag bara..


Fullt upp!

Ja nu är det fullt upp kan jag lova, kom hem från skolan för en stund sen och nu ska jag skussa Tilda till sommarland för hon ska på nått möte, sen direkt hem och byta om för att åka till borlänge och vara med på en tävling, 5 eller 10 km och man får gå eller springa, det har med mammas jobb och göra och dom behövdes en till som skulle vara med i laget så jag ställer upp! kommer hem senare ikväll.

Har riktigt ont i huvet nu och är jätte trött så skulle bara vilja lägga mig och sova, menmen så blir det ju inte! blir att lägga sig så fort jag kommer hem! Nu måste jag åka, vi hörs!

Måndag

Skön dag idag! jag gick upp klockan 6 för att ta en promenad med Kaisa innan skolan, idag hade vi inte  några lektioner utan vi gick bara igenom inför fjällvandringen nästa vecka (som jag blir med på ändå). Efter det blev det korv och mos på mitti, sen hade vi idrott och det var dans. det är väll inte min grej riktigt menmen, någon trampade (eller så slog jag i den) på min stortå så jag har fått en stor spricka i nageln, och det gör ont!

Slutade halv 2 så då åkte jag hem. Har legat i solen och tror faktist att jag somnade av en stund, skönt var det. Nu är det lite halvmolningt ute så det är inge kul, imorgon ska det bli dåligt väder också.

Åhj jag får damp på den här datorn för den är så jäkla seg, jag vill bara att min ska funka igen! Nu lär jag plugga lite matte! Vi hörs/ LS


RSS 2.0