godnatt

hem och försöka slappna av så man kan somna, börjar 7 imorgon. Godnatt:)

Bilder

här kommer lite bilder på Pilas sadel, utrustning och täcke!


veckan

Tja!!

Nu tyckte jag det var das att skriva lite igen, men jag har helt enkelt inte haft tid. Jag kommer knappt håg vad jag gjort dom senaste dagarna men jag jobbar väll näsan alla adagar men i tisdagas var jag iaf ledig. Så då blev det bland annat att åka till granngården och köpa ett nytt regntäcke till Pila, sadeln vi tog hem i måndags ska vi iaf ha, så nu har vi precis allt vi behöver till Pila.

I onsdags vart det lite festande, Jag och Lina drog hem till Therese, och sen cycklade vi till pizzerian för att käka lite. och där vi vart vi kvar ett bra tag och drack öl ;) Sen tillbaka hem till Therese igen.

Igår blev det en ridtur, jag och Lina red Pila på banan och hon sköte sig kanon. och ännu roligare blir det ju när vi har våran egna sadel :D

Inatt har jag verkligen fått sovit ut, jag var så trött när jag jobbade igårkväll så jag visste inte var jag skulle ta väden men nu har jag sovit 10 timmar så nu är jag redo igen!

Vi får se vad dagen har att erbjuda, jag ska äta lite frukost fört och främst, kl 3 börjar jag jobba./ LS


LÖN

Den 27 idag och idag får jag lön!!

Viste ni att min "utgångslön" är högre än vad den är på clas olsson? Bara för att jag är utbildad undersköterska! ;) hehe

Bra, men ändå dåligt.

Allt känns så invecklat. Är superglad och nöjd med allt, hitils har det vart en fantastisk sommar och riktigt fint väder har vi haft! Är superglad för att jag och Lina har blivit hästägare och idag lånade vi även hem en sadel som vi kommer köpa till henne. :D

Men trotts detta är ändå inte allt bra, (som vanligt?) Jag ska inte klaga på mina fettvalkar nu för det vet ni ju redan hur hemskt jag mår över..

Utan nu börjar jag känna mig dålig igen, och med det menar jag inflamationen i bröstbenet/revbenen som börjar rivas upp och ett blodvärde som håller på att bli sämre igen, jag känner mig allmänt trött och sliten och känner att jag har svårt att återhämta mig, nu vore det skönt med några dagars ledighet men icke då, jag är ledig en dag imorgon vilket ska bli otroligt skönt, men sen fortsätter det på precis som det gjort de senaste veckorna.

Nu längtar jag till TUNISIEN, det ska bli så skönt!!!!

ska snart sova, vi höres imorgon=)


bilder

från gymmet i torsdags;





utgång

hej på er!

Känner mig ganska sliten ska jag tala om. Igår blev det nämligen utgång på lacky, jag var nykter och körde eftersom jag jobbar idag. Anledningen att jag gick ut var väll mest för att jag ville göra någor roligt, så jag sket i om det blev lite sömn. men det får man sota för nu.. känner mig nästan bakis, har ont i huvet, mår illa och käner mig almäst dålig ch är i stort behov av sömn. Jag kom hem 2 och 6 ringde klockan imorse, usch! skulle ha slutat 12 men jag kunde gå lite tidigare eftersom det var ganska lugnt.

Jag ska snart fara ner till Pila och efter det blir det att vila upp sig inför kvällens jobb 15-21.

Några bilder från igår:

Katy Perry Feat Snoop Dogg - California Girls


myser

Just nu sitter jag bara här vid datorn, lysnar på musik med morgonrocken på. Njuter av att vara ledig en halv dag iaf.

Vi får se vad resten av dagen har att erbjuda, har inte bestämt något alls så det visar sig vad som händer. :)

jobbar och sliter

Just nu vill jag inte skriva om nått annat än om klagomål, usch för denna dag! Jag är verkligen helt slut efter en heldag på jobbet och jag har träningsvärk precis överallt..!! och ont i hela kroppen verkligen.

Just nu ligger jag i sängen och skriver och det känns verkligen underbart, men imorgon ringen klockan igen för då blir det jobb. Men ni ska veta att jag kämpar och sliter för något som jag längtar till otroligt mycket och det är det som gör att jag klarar av att jobba så mycket. Räknade ut hur mycket jag kommer få för juli månad och det blir bra mycket ska ni veta :D

nu slår jag igen datorn och sover, godnatt


Du är bäst MIN älskade häst, jag är så otroligt glad och stolt över att få äga dig <3<3

fredag

Är hem en vända och snart åker jag igen.

Jag jobbar nämligen 7-14 och 15-21 idag, en heldag på jobbet med andra ord! Så nu vet ni iaf vad jag har för mig;)


Hästägare!!

Idag slutade jag jobba klockan 3, och efter att jag hade cycklat hem och gjort mi klar åkte jag vidare mot leksand för att lämna några prover på vårdcentralen och sen kan man säga kors i taket för jag har nämligen vart på gymmet idag! Är nästan lite chockad själv men jag kämpade på bra och svetten rann överallt tror jag haha. Men det känndes otroligt bra efteråt. Vi fpr se om jag får någon träningsvärk nu då? Det hoppas jag för då kan jag känna mig stolt, törs ju knappt nämna när jag var där sist.. i JANUARI!

När jag kom hem igen cycklade jag till stallet och hämtade Pila i hagen och pysslade om na lite, jag hade tänkt rida men det blev inte så. Isället följde jag och Lina med in till Annkie och så skrev vi ett köpesavtal. Ja det är sant, nu är jag och Lina ägare på Pila. Känns lite konstigt, men jag tror inte jag fattat det än. Men det känns ju bara helt underbart och säga att jag är hästägare till Pila! :) <3


Onsdag tolv.femtiofem

Tja!

imorse vaknade jag kl 9, skönt att få sova ut! Så jag käkade lite frulle på en gång och sen tog jag med  Kaisa och Minna så gick vi en mil. Idag var det riktigt skönt för benen bara flöt på och det känndes så enkelt och inte gjorde det ont i knäna heller! sen var det ju riktigt skönt väder också, riktigt kvavt och varmt och inga flugor och bromsar knappt, perfekt! Det bästa som finns är att röra sig när det är varmt och man får svettas lite ;)

Nu sitter jag bara här och slappar och ska snart städa av rummet lite, på sommaren blir det inte så mycket städning eftersom jag knappt är på mitt rum då. Man har ju så mycket annat för sig!

kl 15-21 blir det jobb!

Ledig!

Idag har jag var ledig vilket var väldigt skönt och välbehövligt! :)

Dagen började kl 9 då jag och Lina vaknade upp efter att ha sovit i husbilen. Senare åkte vi och lunchade i leksand och efter det mötte vi upp Carro på gagnefs pizzeria eftersom jag och Lina skulle spela lite spel där, och jag vann hela 30 kr! Sen bar det av mot hedby och då fick det bli en ridtur. Jag red barbacka på Pila eftersom hon har fått ett hemskt sår i "armvecket" eller vad man ska säga så sadelgjorden skaver.. Carro red på Mambo och jag tycker hon är riktigt duktig för att inte ha ridit på så pass länge! 

När vi hade vart i stallet fortsatte vi mot gyllingen för att fara ut med båten. Lina var den enda som hade ett fiskespö så hon fiskade medans jag och Carro slogs med alla envia bromsar! Två fiskar fick hon upp och hon hade en kniv med sig som hon skärde av huvet på dom och sen kasta hon tillbaka dom i vattnet igen så då blev fiskmåsarna glada. Sen bar det av upp till gruvberget för att fisa Carro hur fint det är där uppe. Det är nämligen en gruva och sen kan man säga att det är som en stor damm med helt blått vatten, som har blivit av alla mineraler som det innehåller.

Sen när det var dags för Carro att åka hem glömde jag såklart min telefon i hennes bil, jag försökte ringa men Carro poppade så jävligt så hon hade inte hört det. Men jaja det gjorde inte mig och Lina något efterom vi fick åka till borlänge och hämta den och så hann vi självklart med lite käk på donken. Vi är då allt ett par matglada människor vi! :D ( tyvärr..) haha.

Nej nu ska jag sova, märker mer och mer att det blir mörkare på kvälarna vilket är superskönt för då kan jag sova bättre!  Godnatt





Måndag

hej på er!

Idag jobbade jag til halv 3, eller jag skulle göra det men gick hem lite tidigare eftersom det var lugnt  (för en gångs skull!) Annars har jag inte gjort så mycket idag mest tagit det lugnt och tittat lite på TV. Men nu kom jag precis hem från en promenad, har inte gått på en vecka nu eftersom jag jobbat så mycket, 7 dagar i rad och det känns! men imorgon är jag äntligen ledig en dag. Egentligen har jag väll tid och gå även om jag jobbar men problemet är bara att man blir så trött av att jobba så många dagar i sträck. Känner även att jag börjar få ont i mina knän igen, inte bra..kanske ska ta det lite lugnt? och så en sak till, jag fick veta svaren från mina prover som ja tog förra veckan och det visade sig att mitt blodvärlde har sänkts IGEN, framförallt har jag gärnbrist. Blir man inte lite irreterad över att det ska vara något hela tiden?! Det kunde väl bara få ha blitt bra nu så jag slipper äta gärntabletterna och få biverkningar,  jag har ändå ätit duroferon i snart ett halvår nu... tur nog lider jag inte av blodvärldet nu iaf, jag ska träffa läkaren snart så vi får se vad han säger.

Jaja, skant babbla nå mer om det där, nu ska jag duscha och invänta att Lina ska höra av sig, Båda är lediga imorgonså vi ska sova i husbilen inatt ;) haha

Föresten, jag fick svar idag så nu börjar det här kännas på ALLVAR :D:D hihi, jag lovar att jag ska berätta vad det är snart! :)

Jag är fri

Det har gått mer än en månad sen vi tog studenten nu. Fast det känns konstigt nog som att det är ännu längre sen, jag har verkligen lagt skolan bakom mig och ser verkligen fram emot att få slippa börja skolan igen den 23 augusti. Nu har jag inget sommarlov som börjar och slutar och bara är 10 veckor utan nu är jag fri, jag behöver aldrig mer gå tillbaka till skolan igen. Jag kan göra precis vad jag vill och det känns mer än underbart.

Den stora frågan som man ofta säller sig inför är ju vad man ska göra med livet? vad ska man bli?! Ska jag vara ärlig så vet jag inte alls, men jag tar dagarna som dom kommer och njuter av livet, jag tror ingen förstår hur jäkla skönt det här är, jag har alltid längtat till den här tidpunkten i livet och nu är jag här, att slippa skolan som jag aldrig gillat..

Jag har alltid haft så svårt i skolan så den har bara gett mig ett dåligt självförtoende när jag aldrig lyckats, mina betyg var inte superfina men jag är nöjd och som prästen sa på studenten: "bara för att man har sämre betyg behöver det inte betyda att man inte lyckas, utan snarare tvärt om" - Det kommer jag alltid bära med mig. Enligt mig själv jobbar jag mycket bättre och jag får en chans att utvecklas och känna mig duktig, Jag har fått otroligt mycket beröm på jobbet redan vilket känns så himla roligt!

Jag är fri och jag fullkomligt älskar det :)


Sommar bilder

På sistånde har det tagits mycket bilder. Speciellt idag, Lappi har tagit över 500 bilder på mig och Lina idag, tänker inte lägga upp alla här (som ni nog förstår!) men några. Jag orkar inte skriva så här kommer det bilder!

Körtur med Pila :)


Björnberget i lördags:


Några från idag:


sådär, nu ska jag sova! jobb imöro igen, Godnatt


23?

Fick höra av en arbetskamrat jag inte jobbat så mycke med, att hon trodde att jag var typ 23!? haha hur ska man tolka detta då? börjar jag helt enkelt se gammal ut eller kan det vara för att jag klippt av mig håret? Inte vet jag, Ibland vill man se äldre ut och ibland vill man se yngre ut. Frågan är i min ålder vad som är bäst? Men jag tror faktist att jag uppskattar mer att få höra 23 än 15 iaf!

Idag blåser det ute, riktigt mycket! Solen lyser och den är väldigt varm men eftersom det blåser så jäkla mycket så går det inte att lägga sig i solen för då fryser man ju ihjäl! tråkigt.. Jag har iaf jobbat till 12 idag och nu sitter jag och väntar  på att maten ska bli klar, mamma och pappa kom hem i fredags, vilket känns jätteskönt och roligt :) Och dessutom får jag maten serverad på bordet igen, underbart! hehe ;)

Nu ska jag bara skicka igäg ett mail som jag hoppas på svar ifrån sen kila iväg ifrån datorn, vi får se vad dagen har att erbjuda, hoppas det kan skuta blåsa! Jag trodde jag skulle få öroninflamation när jag cycklade hem idag eftersom det blåste så mycket.

vi hörs, pussss

Lördag

Tja!

Jag vet att jag inte skrivit på några dagar nu och de är helt enkelt för att jag int har haft tid och lust att sitta vid datorn. Det är ju sommar och då borde jag inte sitta här över huvud taget egentligen! Men nu sitter jag här, det har precis åskat och regnat så nu kan jag sitta här en stund.

Annars har det inte hännt något speciellt sen det sista inlägget jag skrev tror jag? Bara jobbjobbjobb och åter jobb känns det som, jag jobbar i stort sett varje dag. Men det ska jag inte skriva nått ner om nu. För jag hinner med mycket annat också. Som Pila, promenader, igår var vi även upp till björnberget för att hälsa på Annkie och Inge i deras stuga och på hemvägen såg vi både ett rådjur och en älg på skogen! :)

Idag har jag jobbat och sen blev det en barbackatur på Pila, hade funderingar på att ta ut Mambo på en körtur men det var då åskan och regnet kom, så jag blev PISSBLÖT när jag cyckade hem från stallet!

ää jag har ingen fantasi att skriva längre och jag blev plötsligt jäkligt trött och skulle vilja lägga mig för natten nu, men jag väntar till 8 iaf, jag längtar redan tills dess, haha!

Ja det visar sig när jag skriver nått nästa gång, imorn blire jobb igen. höj!


Provtagning

Nu har jag precis gått upp och ska åka till Leksnad. Ja ska dit för att ta lite prover eftersom jag var sjuk under en lång tid i våras och nu ska det väll kollas upp om det är bra och så. Är sjukt töstig för jag får inte dricka någonting utan jag skulle fasta. jag som är van att hälla i mig hur mycket vatten som hest på morgonen.

Jaja, Tilda ska följa med också, så det blir väll att handla lite och så ska jag kolla på en ny blomma till mitt rum. /LS

Sommar i svart och vitt


Tisdag

heej

Sitter här vid datorn och har allmänt trök bara, är trött och vill bara sova egentligen men tycker fortfarande att det är lite tidigt.

Idag har jag jobbat till 12, och efter det har jag och Tilda legat ute i solen, vi har haft otroligt varmt idag vilket jag tackar för! :D När det var som varmast var det nog ca 30 grader och i solen var det 40 så jag höll på att smälta bort i solstolen, men samtidigt var det så fruktansvärt skönt att slippa frysa när solen gick i moln. På eftermiddan/kvällen blev det riktigt trist väder. Massa regn och åska. Så jag och tilda tog oss i kragen och städade ur stallet sen vi hade kaninerna där för över ett år sedan eftersom Ior tyvärr dog i höstas och Bullen bor hos Linas kaniner. Men nu är det äntligen fixat iaf!

Pila har fått stått inne i boxen i säkert 5 timmar idag, jag tog precis ut henne ur boxen, men jag tror inte hon hade tackat nej till att få sova inne inatt. Det tar hårt på den gammla tanta att vara ute dygnet runt. Varmt och mycket insekter för henne.

 OJ, nu lyser solen igen!

Kanske kommer upp lite bilder senare. / LS

Frukost

Godmorgon här sitter jag och äter frukost som består av havregrynsgröt, kaffe och ett glas C vitamin! Gud vad det har regnat inatt och åskat! Jag hade fönstret på vid gavel så det var nog första gången någonsin jag vaknade när det åskade på natten!

Ska fortsätta och käka och sen blir det att cyckla till jobbet! slutar 12 idag eftersom det bara är en extratur, skulle egentligen vara ledig men jag tog åt mig extra både idag och lördag söndag, så som jag skrev igår, nu har jag 7 dagar framför mig, men det gör inte så mycket när jag vet vad som väntar !

Vi ses!

LEDIG DAG

Idag har jag vart ledig, och dagen har vart helt underbar, perfekt väder verkligen! Jag började som sagt dagen med en långpromenad, sen solning, sen tog jag och Lina båten ut och rodde på gyllingen. Sen körde vi Pila och dagen avslutades med et varmt dopp i flosjön!

Nu är det slut på min "semester", för imorgon blir det tydligen jobb igen, nej måste sova NU, börjar 7.. och nu har jag hela 7 dagar framör mig!
godnatt

runt österfors

Sitter här och dricker kaffe vid datorn och chillar lite ;) Jag har precis vart ute och gått en promenad runt österfors som är ca 1,5 mil. Riktigt skönt väder är det, varmt, solen lyser och så blåser det så jag behövde inte bråka med dom äckliga flugorna idag! :D

Nej ska njuta av vädret och min semester, eller ja.. 2 dagar iaf!

12 Juli

Idag är det den 12 juli. Datumet som jag alltid kommer förknippa med någonting posetivt och hur duktig jag är! Den här dagen för två år sedan minns jag fortfarande. Jag minns att vi hade vart på parken i floda på komidsommar dagen innnan. Jag och Lina tog mopparna till preem som vi gjorde nästan varje dag och köpte godis. Jag åt en marabou schweizernöt kaka och en mentos. det var senste gången jag åt godis och idag är det två år sedan. Jag tycker själv att det är helt ofattbart att jag fortfarande inte känner ett dugg sug efter godis/chips. Speciellt chips äcklar mig något fruktansvärt.

När jag säger till folk att jag inte äter godis förtår dom flesta inte hur jag klarar mig. Men jag ska tala om att jag klarar mig mer än bra utan alla dessa E-nummer och färgämnen m.m. som godis inehåller ;)

Detta är jag så otroligt stolt över och som det känns nu vill jag aldrig mer äta godis eller chips i hela mitt liv.

:)


6é dagen

Nu jobbar jag min 6é dag i rad, men imorgon är jag ledig iaf! Jag har gjort mig iordning och nu väntar jag bara på att klockan ska ticka på lite så att jag får cyckla iväg någon gång! Känner mig riktigt duktig som cycklar till jobbet i den här värmen. Idag kommer det bli VARMT så jag får cyckla fort så det fläktar lite! Just nu visar termometern 27 grader, hade det inte blåst  litegrann hade det vart bastu! Men jag klagar absolut inte, snarare tvärt om, för jag älskar värme, det ska vara varmt! :)

så nu har jag fördrivigt några minuter, vi ses! / LS


Komidsommar

Godmorgon!

Vilken kväll vi hade igår, helt underbar och varmt som tusan. Det var ju nästan varmt när man hade jacka på sig på natten!! Direkt när jag kom hem från jobbet igår fick jag lov att gå ut och plocka av jordgubbarna på landet och lyckades få ihop 2 stora bunkar med jorgubbar, dom växer som ogräs dom små rackarna!  Efter att vara halft ihjälbiten av alla dessa knott och på gränsen till ryggskott var det bara att skynda sig byta om och köra rally mot floa! Alla var där redan så när jag kom vare dags att knalla till parken, detta var 4é året irad som jag var där, det är liksom en tradition att vara där varje år. Tyvärr var jag ju nykter (eftersom jag jobbar idag) och körde och vi gick dessutom inte in på parken. Istället bar det av mot Rälta där det var fest! Men vi blev inte kvar där länge då det var så hemskt mycket KNOTT. 

Nu har jag precis ätit lite frulle och funderar på vad jag ska göra med dessa timmar innan jag börjar jobba kl 3? olen lyser och himlen är helt blå, tror jag ska lägga mig i solen och bättra på brännan litegrann iaf! :D

/ LS

Lördag och jobb

Nu sitter jag här vid datorn och har precis käkat lite! Idag gick jag upp halv 9 och gud så skönt det var att sova tills man vaknade. det första jag gjorde var att åka till affären för det behövdes verkligen handlas! När jag kom hem tog jag tag i tvätt, disk och eldade. Efter det blev det en promenad, känndes lite drygt innan eftersom jag är lite stel sen igår. Men nu känns det superbra att jag tog mig ut ändå så nu kan jag sova med gott samvete när jag lägger mig ikväll. :)

Jag börjar jobba om en timme så jag ska snart göra mig klar och cyckla mot jobbet! / LS


Helt slut

Jag är verkligen HELT SLUT nu!!

Jag har hållt igång hela dagen, dagen började klockan 6 och halv 7 satt jag på cyckeln påväg till jobbet. Jag slutade halv 4 så då cycklade jag hem igen. När jag kom hem bytte jag om till ridkläder och så gjorde jag och Lina någonting vi inte testat förut. Vi körde Mambo och på släp hade vi Pila, så nu har båda två får rört på sig ordentligt! Mambo var helt skumig och vit på bogen för han var så svettig! :D

När jag kom hem från stallet var det bara att byta om igen och denna gång var det träningskläderna som åkte på. Jag tog med mig Kaisa och tänkte att vi skulle ta vändan runt lera, det gjorde vi också men det blev inte bara en promenad utan jag skulle kalla det löptur! Jag sprang större delen av rundan men gick också lite mellanåt. Tyvärr förstörde flugorna som vanligt.. jag har världens fobi för flugor, tycker dom är hur snuskiga som helst!

Sen kan man undra när jag har hunnit fått i mig något och äta? och kan säga att det inte har blivit mycket, har fortfarande inte ätit någon middag som jag är van att göra. När jag håller igång såhär mycket blir jag inte hungrig alls utan bara äcklad av allting. Det sägs ju att något hormon bildas / får mer av det när man rör på sig så att man inte blir lika hungrig. Detta stämmer verkligen på mig. Föresten har jag börjat dricka LITE kaffe igen, ungefär en halvkopp per dag bara, magen reagera inte alls som förut vilket är tur, och även kaffe ger en bra mättnadskänsla så man inte äter lika mycket ;)

ää vad jag babblar, nu MÅSTE jag duscha. / LS

Solo



Denna låt spelas i mina öron innan jag somnar, ligger i sängen nu och snart ringer klockan igen..

Nu väntar jag bara på svar.. :)

misslyckad middag!

Försöke mig precis på att lag lite mat här hemma, och vetni, det gick åt helvete! Skulle göra hemgjorda köttbullar för första gången och sen spagetti till det. Spagettin blev överkokt och kötbullarna ja.. dom håller knappt ihop och liknar inte ens köttbullar fast smakade ganska okej ändå. Jaja jag får koka potatis till matdosan istället och göra en brunsås. Det posetiva med detta var ju iaf att jag inte åt speciellt mycket ;)

Annars har jag jobbat till 2 idag, jag tog cyckeln dit idag med, ska fan ha som mål att alltid cyckla till jobbet. När jag kom hem åkte jag ner till stallet för att rida på Pila. Hon had fått så himla mycket insektsbett på magen precis där sadelgjoden ska sitta så jag sket i sadeln och så red vi barbacka istället. Det blev en mysig ridtur i skogen och Pila var supersnäll.

Nej nu ska jag diska lite här och sen blir det en långpromenad/ LS

Försöker bli trött

Ligger här med datorn i knät och föröker bli trött, men det känns som jag fortfarande går på högvarv och då är det svårt att sova. Det gick bra att jobba iaf även om jag var väldigt negativ till det i morse, chefen var där vå vi pratade lite om mera jobb höst, sen har jag även fått mycket beröm idag vilket är superroligt att höra! :)

Jag tog cyckeln till jobbet och när jag slutade klockan 9 blev det en extatur med cyckeln runt österfors så samanlagt cycklade jag väll ca 1,5- 2 mil så jag fick röra på mig lite iaf vilet var skönt. När jag kom hem var det bara att ta tag i vattningen av alla land, blommor och plocka av en massa jordgubbarsom är underbart goda. Eftersom Mamma och Pappa är borta nu och har vart sen i fredags och Tilda är i Stockholm så får jag sköta gården och huset helt själv. Det är roligt men nu saknar jag faktist mina älskade föräldrar och även Tilda som jag inte sett på år och dagar känns det som. Det är tråkigt att sitta och äta si ärtsoppa helt ensam, och skittråkigt att bara laga mat till sig själv!

Nej ska försöka sova så jag rkar up när klockan ringer klockan 6 imorgon..

Surt

Är på halvdåligt humör..
 
Det är strålande solsken, jag och Lina åker till borlänge och betalar in resan nu och sen börjar jag jobba ETT till nio. Jag som bara vill ligga i solen hela dan idag, vad arg jag blir..

3 år sedan


Den här bilden är mer än 3 år gammal! Alltså det måste ha vart en av dom bästa tiderna i mitt liv. Nu är inte det här världens bästa bild men åå så fin jag var.. och smal, eller smal var väl att ta i men mycket smalare än nu om man säger så, Den kroppen vill jag ha nu.

Altså jag måste ta tag i det här på ALLVAR snart, jag äter för mycker och jag dricker för mycket.. jag lär ner minst 10 kilo.. Jag är så less på detta så ni förstår inte.



Förutom dom problem jag har och ångesten över min kropp som just nu är hemsk så måste jag ändå passa på att säga att jag älskar livet, sommaren, värmen och allt just nu :)

Nu blire jobb!

Trots att klockan är halv 3 och jag börjar jobba om en halvtimme har jag haft en superbra dag och hunnit med en hel del. Halv 8 vaknade jag av mig själv så då bestämmde jag mig för att ta mig en promenad så jag satte på mig träningskläderna och tog med mig Kaisa och Minna på en promenad runt lera, Superskönt! Efter det tog jag en ridtur på Pila, och nog var hon lite stel från gårdagens körtur allt. 

Efter att hållt igång så länge åkte jag och Lina och badade, så nu är jag riktigt avsvalkad och redo för jobb! Ha det fint :) / LS 


P&L

LUNAR STORM

Lunarstorm
LS8




Nu stänger vi Lunarstorm


"Efter drygt 10 år är det så dags att låta minnena ta vid och ta förväl av en epok i svensk internethistoria. Vi som arbetat med sajten under åren vill tacka alla nuvarande medlemmar och även skicka en hälsning till ni miljontals som en gång i tiden hade detta som sitt andra hem.

Det har varit en otrolig resa!"



Jag är väldigt SÄLLAN inne på lunar, men nu upptäckte jag precis att sidan stänger, Måste säga att det känns lite tråkigt! Det var liksom den sidan man växte upp med i barndommen/ tonåren, ALLA hade lunar och då tyckte man att det var skitkul! På datalektionerna i Insjön när vi gick i 5an- 6an (Djura skola hade sina datalektioner där) smög alla in på den sidan fast vi inte fick, haha shit alltså, det är någonting jag aldrig kommer glömma, Sidan stänger om 33 dagar, Hejdå "Lunar"!

(Nu får jag inte glömma att kopiera hit några gamla blogginlägg, som jag bara MÅSTE ha kvar!)

PS. Jag vet att det ser konstigt ut högst upp men det går inte att få bort!


Ledig måndag

Idag har jag vart ledig, min 3é lediga dag i rad. Så inatt sov Lina över och halv 8 imorse ringde klockan för då skulle vi åka till Leksand eftersom vi hade bestämt oss för att äta frukostbuffe på moskogen, och gött vare minsan!

Sen har dagen rullat på. Jag har lämnat in golfen på sevice, klippt hela gräsmattan, vattnat alla blommor och plockat av jordgubbarna, mm så goda de är nu! Jag och Lina har även vart ute och kört Pila runt lera som är en mil, och större delar av vägen fick hon springa så hon blev nog rätt trött stackarn, men samtidigt tror jag hon tyckte det var väldigt roligt, och det tyckte även jag och Lina! När vi kom hem hade hennes svett torkat och all skit hade kommit fram så hon fick sig en kall dusch som jag tror hon upskattade. :) 

Nu har jag, Lina, Eva och Stefan precis vart och badat, börjar bli ganska trött nu så jag ska bortsta tänderna och invänta att solen går ner så man kan sova. Imorgon är det dags för jobb igen (kväll), det känns som att jag har vart ledig i en evighet fast det bara är 3 dagar men nu väntar 6 dagar i sträck, men jag tänkter posetivt, för nu ska det börja sparas, åå vad jag längtar till..!

Nej pöss och godnatt på er!

Några bilder

...Blev tagna under P&L. Dock väldigt få med min mobil och min kamera glömde jag såklart hemma. Lägger upp dessa medans jag väntar på att jag ska få fler bilder från Carro! :)


Peace and Love

Tjolahej tjolahopp!

oj, mycket har hänt sen jag skrev sist. Iaf, jag kom precis hem och såg att det var en STOR skalbagge i diskhon! Det var fan det vidrigaste jag har sett på länge men jag lyckades få ut den och kasta den i soptunnan till slut även om jag bara ville spy, usch!

Jaja i vilket fall har jag hållt till i borlänge denna helg. Jag gjorde ett impulsköp i torsdags, ett 2 dagars festivalpass till P&L! Jag kan bara säga att Jay-Z gjorde hela min P&L iaf!! Har var fan grym!! och det gjorde ju inte saken värre när Alicia keys kom upp på scenen och dom sjöng "empire state of mind", nej det var galet bra!

Det är ju sjukt varmt idag och har väll vart i flera dagen, tyvär lyser inte solen! :( så jag får hitta på någonting annat än att sola då, ska strax fara ner till Pila! :) / LS


RSS 2.0