Bilder

Det var här det hände, det som bara inte fick hända!
Märkerna på träden är från olyckan och fyrhjulingen, till vänster om träden hittade vi Morfar.

Jag var ner till Stallet en kort sväng, så tog lite kort på Hobbe, Ankies nya valp. Inte lätt och få en bra bild, hehe

Eddie och Hobbe

Benson

Halloween

Ja idag är det ju halloween men det märks inte tycker jag? Förutom att 3 småtjejer kom och sa "bus eller godis" hihi ja tänk när man var liten och klädde ut sig till saker, jag var nästan jämt spöke, och hade ett stort lakan över mig, synd att det inte finns någon bild på det för det måste ha sett väldigt roligt ut! haha

I vilket fall har jag varigt upp i skogen till stället där "allting hände", alltså där Morfar tog sina sista andetag. Jag har tänt ett ljus för honnom där istället för på kyrkogården. Det är liksom hanns ställe <3

Jag, mormor och Mamma har även varigt och lunchat, och så har jag och Lina varigt till affären för att köpa lite mat tills ikväll. Vi ska äta hembakad pizza. Alla tjejer ska träffas och förfesta hemma hos Lina och så blir det utgång. Jag vet bara inte vad jag ska ha på mig, Det finns ingen fanstasi alls och alla kläderna är så träkiga, alltså det är precis som vanligt! Men jag hittar nog på någonting till slut ska vi se.


..

Som ni säkert vet, så vet ni att jag hatar min kropp. Jag är så trött på att vara så här tjock. Varför ska världen vara så oträttvis för? Fast det är väll så, ingen är väll nöjd med sig själv. Alltid hittar man något fel. Men alltid när jag försöker tänka lite posetivt, på vad jag har som ingen annan så kommer bara dom dåliga tankarna tillbaka. Jag vet att jag fokuserar alldeles för mycket på det jag är missnöjd med mig själv, t.ex att jag ät tjock. Ibland när jag jämför mig med dom som är större än mig så känner jag: Jag kanske inte är så tjock ändå? Men det slutar tamme fan alltid med att att jag är tillbaka till ruta 1, att jag tycker att jag är fet. 

Min vikt har fått mig att må så himla dåligt många gånger, jag har bara legat i sängen och grinat och skrikit hur mycket jag hatar den! Den har fått mig och känna mig så himla ful. Ibland känner jag att jag skulle kunna se ut hur fan som helst bara jag var smal. Det är det enda jag vill! Varför ska det vara så jävla svårt och bli av med några kilon och sedan forsätta vara så?

Jag har egentligen inga svårigheter med och banta, det har jag gjort flera gånger och lyckats, för att jag är så otroligt envis. Men när jag väl står där och är skapligt nöjd så faller jag alltid tillbaka. Det är det jag inte vill vara med om en enda gång till jag vill leva ett sunt liv med en vikt som jag trivs med, för det gör jag inte nu. Men det är inte lätt!!

Det jag måste göra är att inse att alla inte kan se lika ut, jag måste vara nöjd med mig själv som jag är och inte bara hitta alla fel. Jag måste börja fokusera och tänka på mina posetiva sidor. Min självkänsla är alldeles för dålig! Det låter lätt, men det kan vara det svåraste som finns, för jag vill inte inse sanningen.

Min smalaste och kanske lycligaste period i livet sommaren -08 (förutom när jag var ett litet barn)

jag får liksom ingen ordning- lars winnerbäck



Borlänge

hallå!

Nu kom jag och Lina precis hem från Borlänge, vi började med att åka till Carro för att hälsa på henne eftersom hon är hemma nu :D Efter det drog jag och Lina in mot stan för at äta på coco thai, Så himla gött och min mage höll på och spricka, men ändå tycker jag inte jag åt så mycket? ibland vill man att magsäcken ska vara stor som en ballong så man kan änta hur mycket som helst, Fast tur är det väll att magen sägen stopp. Trodde jag skulle spy för jag var så mätt där ett tag.

Iaf när vi hade ätit klart var klockan bara halv 8 så då ringde vi till Maya och undrade vad hon gjorde, så hon kom ner till oss på stan så var vi lite med henne, Det var ju år och dar sen man träffade henne nu verkligen så det var kul att se henne! Tänk vad vi har haft mycket roligt ihop, fast det var rikigt länge sen nu. Men tiderna förändras, vilket jag tycker är så jävla tråkigt!! Ibland vill jag bara spola tillbaka tiden igen..




:(

Fryser!

Brr vad kallt det är! Har varigt ute hela dagen förutom när jag skrev sist, Nu har jag precis duschat i kokhett vatten men jag fryser fortfarnade, känner mig helt nerkyld och nästan lite sjuk, det hugger i böstet. Men har satt på mig varma kläder och en filt så jag hoppas på att värmen ska komma tillbaka i kroppen snart:)

Nu är Carro hemma i borlänge också :D

Skogen

tjoho!

Jag kom precis hem från ett 2 timmars pass i skogen! haha jag har nämligen varigt ute och gått mitt ute i skogen med Siri och Minna (Kaisa är borta med Andrsoch jagar) trodde fan jag hade tappat bort  mig där ett tag med det löste sig när jag upptäckte att jag var ca 50 meter från en stig, men vafan inte så lätt när man är mitt ute i skogen och man bara ser TRÄD, haha :D

Har precis tränat magen litegrann och nu ska jag byta om till ridkläder och ta mig en ridtur i det fina vädret!
/LS
































































































Gymmat med Maria

Kom hem för ett tag sen, Jag och Maria har varigt på gymmet och pumpat ;)hihi, och vet ni? jag har världens träningsvärk i armarna!! Men det var skönt och få röra lite på dom.

Sitter och läser lite bloggar och läste precis stinalee.se blogg. Börjar nästan gråta när jag läser inlägget som hon skrivigt om sin pappa..

Nu ska jag lägga mig i sängen, kolla på Andra avenyn som jag missade i tisdags och sen sova, skönt.

Imorgon kommer CARRO hem :D

Varigt duktig idag!

Vädret blev inte alls som jag hade trott, en halvtimme efter jag skrev mitt förra inlägg var himlen täckt av moln, det blev alltså en molning torsdag och nu är det helt kolsvart ute.

Jag har iaf varigt rikigt duktig idag. För jag har städat hela övervåningen + köket, putsat mina fönster, dekorerat ute med rönnbär, mossa och enkvistar,mockat och lagat mat till familjen, chicken ticka machala, det är min favoritmat just nu så himla god kryddning!

Så Mamma och Pappa vart lite överaskade när dom kom hem och maten väntade på bordet.

Fick även hem ett fodral från "iponebutiken" idag som ja beställde igår, sjukt snabb leverans! Nu ska jag dra/LS


Godmorgon!


Vädret fortsätter och vara fint och solen lyser:) Ringde precis till min praktikplats (kirurgen i falun) som jag ska till på måndag, Har fått hem schema och så men tänkte vara duktig och ringa och presentera mig iaf. Hon var trevlig som jag pratade med så det känndes ju bra.

Ska faktist bli väldigt roligt och spännande med den här praktiken, mycket roligare än dom vi varigt på tidigare. Det ska bli så otroligt skönt och slippa skolan och leksand nu i 4 veckor. Fast nu äre lov, och jag njuter.

Nu ska jag städa ihop lite här och sen blire en smothie till frukost!

?

 men, va?

Sovit dåligt, promenad nästa!

ÅÅ vilket fint väder, precis som igår. tror att det är lite kallare men himlen är helt blå. Jag vaknade nyss och jag har inte sovit bra, drömt så mycket hemskt inatt. Så nu vill jag nästan bli vegetarian. Nej jag älskar kött men inte var drömmen rolig.. känner även att jag har lite träningsvärk i armarna, bra det!

Ska snart gå ner och äta lite frulle, men det ilar så hemskt i tänderna(?) så jag är inte så sugen på någonting.

I eftermiddag blir det att följa med Lina, Eva och kanske Siri till borlänge för hon ska ha en peak jacka. Men nu först blir det att ta en promenad i det fina vädret =)

Ikväll äre fest! ;D


Thaimat

Sitter här nu, helt proppmätt efter att ha ätit thaimat. Det börjar bli mycket thaimat nu för tiden och det är ju så gött!

Det gick prima och gymma idag iaf, fast min rygg är så otränad, eller jag får så ont i den jämt. Men det ska det bli ändringar på, för jag är bara otränad. Sen har jag tagit mig en ridtur på Pila idag blev det att trava/jogga henne lite eftersom hon fick kuta igår.

Nu kom Lina så vi hörs =)


Gymmet nästa!

Godmorgon,

Här sitter jag och dricker en smothie med vaniljyoughurt,banan och havregryn. Det var jättelänge sen jag drack den men den är så god :)

Vattnet luktar som sånt där rengöringsmedel till munnen, listerine eller vad det heter. Dom håller å att rengöra våra vattenledningar i byn eftersom vattnet innehåller bakterier. Lite drygt men man får stå ut. Jag dricker loka nu istället eftrsom vattnet från tanken inte smakar så gott, vist dricker jag det men loka är bättre;)

Nu ska jag byta om och sedan sticker jag och Maria till leksand och gymmar!

I gonna be strong!

Film

Det blev Film hos Maria ikväll, vi såg en jättebra film! =) Nu ska jag sova och ladda krafterna tills imorgon, vi ses då / LS

Mys

Efter en ridtur och massa vattenbärningar, säkeret 10-15 hinkar? ( vi har problem med vattnet här i byn) så har jag duschat och nu sitter jag här och höstmyser, mitt hår känns så fräsht! (fast behöver blonderas) och klockan är bara 19.20?

Älskar min fula men sköna blåa freece tröja!
  
Doftljusen är såklart tända :) haha tog bilden med camen!

Kolla min utväxt? USCH!!!! Det blir snart att färga den, får ju min lön imorgon så :D Fick lönebeskedet idag!

Nu ska jag kila till Lina, hon väntar, haha :D



luncha med Lina :)

Jag har inte så mycket att säga idag känner jag,

Igår åkte jag, Lina,Johan, Linus och Erika till borlänge på kvällen, sen sov lina öcer här och vi gick typ och la oss vid 9 för då var vi trötta, klockan ringde kvart över 8 imorse för då skulle vi ta ut hästarna, känndes inte så roligt eftersom det bara regnar!

Sen har vi setat hemma hos Lina och siskuterat lite, vi har nämligen planer på att köpa Pila. Absolut ingenting som är bestämt eller så, men vi får se med tiden hur det blir.

Nu ska vi åka och luncha! =) Hörs!

Vintertid nu!

Inatt ställde vi ju om klockan, så nu är klockan en timme senare, känns deprimerande eftersom det blir så mörkt fort på kvällarna. Eller egentligen änns det som att det aldrig blir ljust på dagarna när det är sånt här mörkt möstväder. I vilket fall tror ni inte jag lyckas försova mig till jobbet imorse, för min telefon hade ställt om sig själv och det hade inte jag räknat med heller, så då ringer Monica från jobbet. så då är det bara att kasta på sig kläderna och gasa till djura, jag kom faktist bara 10 minuter försent så det var ju bra.

Släkten har åkt hem iaf och jag är ensam hemma och lysnar på riktigt hög musik (Y). Nu har jag iaf pratat med faster Lena så att jag kan sova över hos dom under praktiken när jag jobbar kväll och sen börjar 7 morgonen därpå. Så det är perfekt och slippa pendla så mycket.

Jag och Lina har löshoppat Pila idag, sen har vi även vinterstädat till kaninerna och fyllt på halm åt dom, så nu får dom det mysigt :)



<3


real love

Ätit, chaufför nästa!

Nu har vi käkat, haha fy fan vad våran släkt kan SKRATTA! Så jävla komiskt, allting är som ett sort skämt, hahahahaha XD

Nu ska jag ut och vara chaufför!
___________________________________________

Jag blir så besviken på dig,
vi som har vart vänner sen dagis?!..

ridhuset

Nu har jag och Lina varigt i ridhuset och ridit, idag blev det att rida med "snodd" vilket vi kanske gör max 2 gånger per år så det var lite annorlunda men Pila var riktigt duktig som vanligt och på slutet fick hon kuta av sig :D

haha kolla vad inpackad hon är! XD

I ridhuset i våras:)


Nu sitter jag och väntar på att vi ska äta, men det dröjer ca 45 minuter till, drygt! När vi har ätit så blir det iaf att skussa Tilda till Gustaf och vara med Lina :)


Lite hundinfo: Ankie har köpte en ny leonbergervalv som är sjukt söt, OCH Kaisa ska bli mamma :D:D

jobbat,

Jobbade imorse (7-10) tycker det är alldeles lagomt och jobba den turen eftersom att man får en hel dag ändå. tjänar faktist 450 kr på det så :) Sen har jag och Lina klippt klorna och tvättat örona på kaninerna, jag saknar min lilla skuttis :( <3

Nu har jag dammat av lite på rummet, fast släkten (pappas syskon) kom nu så ska vara lite social. Klockan 2 har jag och Lina tid i ridhuset så då ska vi rida :) vi hörs!

;)

woho spetsad nyponsoppa är en riktig höjdare, Ni borde prova ;) :D

fest!

Det blev en ridtur i mörkret för mig och Lina och nu har jag duschat, Fest ikväll! ;D Hörs imorgon!


Lov!

Nu är jag hemma från skolan, bara en lektion sen fick vi LOV och jag ska inte till skolan på hela 5 veckor. Den 30 november är vi tillbaka. sen går vi 3 veckor i skolan, (tänk att det bara är 3 veckor kvar av höstterminen i skolan!!!) sen jullov 2 veckor i Sverige och 2 veckor i Thailand.

När jag sen kommer hem från paradiset går jag i skolan 3,5 vecka. Efter det praktik 2 veckor, lov en vecka, praktik 2 veckor till, skola 2 veckor sen lov igen. sen fortsätter vårterminen som kommer gå grymt fort med lediga dagar osv.

Vad rörigt allt vart nu men den 11 Juni tar vi stundenten! Jag börjar bli lite "rädd", det är ju faktist inte långt kvar, och det är så mycket som ska hinnas med innan dess! Samtidigt känns det som det är jättelångt kvar tills vi tar studenten, väldigt blandade kännslor.

Nu ska jag lägga mig och kolla på andra avenyn avsnitt eftersom jag missat 3 stycken och inte hunnit/ kommit mig för att kolla på dom, men då har jag ju någonting för mig nu innan Lina kommer hem och vi ska rida och hjälpa Ankie med hästarna :)

Ikväll vet jag inte riktgt vad som händer, Det visar sig!

:)

Jag blir så glad när jag tänker tillbaka på vad du/ni sa! :)

Kupolen

NUUU har scorett öppnat på kupolen, gissa om jag är glad, jag älskar verkligen den affären, fast köpte dock inget där idag, men det hinner jag! annars köpte jag en tröja och ett hårspray. Köpte det som "bobby" har gjort så vi får väll se om det är nå bra, vi får hoppas:) kollade även på en ny bh. Jag blir alltid lika förbannad när jag letar efter det eftesom min storlek är omöjlig och hitta, blir så arg! Sen åt vi på coco thai, (buffe som kocken steker på åt en),  200 kr! Det kallas vardagslyx. Kul att umgås med syster lite och prata om saker som jag bara pratar med henne om<3

Har precis betalat räkningar nu (hihi visst låter det vuxet?) men jag är ju vuxen så;) nejdå  bara 18 och jag vill inte bli äldre, men det är faktist exakt en månad tills jag fyller 19 idag, kan inte riktigt fatta vart mitt år som 18 åring har tagigt vägen?

Idag fick Pila vila iaf, men jag var ner i stallt och bärde massa vatten och mockade och myte med henne och pysslade om na lite :)
_________________________________________________________

Musik,

Rihanna - Russian Roulette
Darin - Viva la vida
jordin sparks - The cure
Britney Spears- 3


just nu lyssnar jag på Akon, finns det egentligen någon bätre än han, han gör så sjukt mycket bra låtar! dom här gillar jag mest!
Sorry, Blame it on me
be with you
beautiful
freedom
sweetest girl
sunny day
och massa mer!

 Ska sova nu, sovmorgon imorgon, 2 lektioner sen LOV!!!!!!! :D




Torsdag

Kom hem från skola för ett tag sen, tror jag tog rekord på att köra hem, det gick så fort, tror jag lyssnade på 3 låtar kanske.. har setat här en stund nu så ska käka lite lunch för har inte ätit någon idag, men matlusten finns liksom inte. Blir nog en macka bara innan jag sticker ner till den bästa i världen<3 Sen blir det borlänge med syster!

Grattis till Hannapanna som fick körkort idag! :D



the cure

ridhuset

Nu har jag precis gjort mig klar för natten, tvättat bort sminket och borstat tänderna. Ska snart lägga mig i sängen för att läsa min nya iform tidning som kom i brevlådan idag :D men innan jag gör det ska jag bara berätta lite om idag.

Dagen började iaf med att jag var så jäkla trött så jag visste inte vart jag skulle ta vägen, men jag kravlade mig till skolan iaf, Men när jag och Sofie väl kom till skolan så var vi försenade til första lektionen så vad gör vi då iställlet tor ni, jo vi går och tar plats i sofforna i green room och nästan somnar,haha! Dagen rullade på, men jag var trött hela dan i skolan. vi slutade vid 3 så då la jag mig i solariet och väntade på att Lina skulle sluta vid 4 så att hon kunde åka med hem. På vägen hem åkte vi in till hästberg för att boka en ridhustid, Så klockan 7-8 red vi.
Jag han bara hem i 45 minuter, och under den tiden så ringde Maya! Det var ett bra tag sen jag ens pratade med henne, hela 2 år sen! Det är sjukt vad tiden går, och det är synd att vi har så lite kontakt. Vi har ju trotts allt varigt väldigt bra kompisar när hon bodde här i 6an. Men sen flyttade hon tillbaka till borläne och kontaken har försvunnit mer och mer..trist! Jag tyckte iaf att det var otroligt kul att hon ringde!

Pila var snäll i ridhuset iaf som vanligt, men stark eftersom hon hade sitt vanliga bett. Annars brukar vi rida henne på kandar när vi är i ridhuset/banan. Men det är bra träning ändå, hon ska kunna ridas på sitt vanliga bett även där.

ska sova nu, godnatt.


orkar inte!

usch vad jag är trött! Känner mig som en levande zombie. Har tänt massa ljus och satt på musiken, men jag vill bara gå och lägga mig igen, När jag vaknade trodde jag att jag var sjuk, vilkat jag tyvärr inte var. Hade gjärna legat hemma i soffan och bara glott på tv idag. Jag hatar onsdagar, den värsta dagen på veckan.

Orkar verklgen inte ta tag och börja fixa mig, smink, hår och kläder. Orkar inte med detta just nu, Nej jag vill sova, men vänta nu jag tror jag fick feber.. godnatt

natti

Jag tror jag har skivit mitt längsta blogg inlägg någonsin, tror knappast att någon kommer orka läsa det men so what, jag skrev det för att jag vill sammanfatta mitt "hästliv". Det känns otroligt bra och ha fått skiva det måste jag säga. och det var kul, jag älskar och skriva, troligen därför jag har den här bloggen också.

Nu blev jag sjukt trött, det var jag innan jag började skriva också men sen blev jag så ivrig med inlägget så fingrarna bara glöd hör på tangentbordet!

Men ska sova, det är en dag imorgon också, och då tar vi nya tag!


Underbara varelse

Som ni säkert förstår så älskar jag hästar och har gjort i många år, Jag är inte den tjejen som tränar och tävlar och har en dyr hopphäst, och utrusting för tusentals kronor. nej jag gillar att rida rätt ut i skogen, galloppera genom snön på vintern och över åkrar på sommaren. Jag är inte alls den som tycker om att hoppa om jag ser ett hinder, snarare tvärs om, Är jag inte i skogen och rider så är jag på banan/ridhuset och tränar dressyr. Men det viktigaste av allt är att hästarna ger en så mycket tillbaka. Det finns en sån otrolig kärlek som inte går att beskriva.

Jag tänkte att jag skulle berätta lite om mitt liv tillsammans med hästarna för er.

Vi börjar från början. Jag var 7 år när jag började rida. Det var mamma som frågade mig om jag ville börja på ridskolan, och det ville jag. Jag var liten och rädd och ville gjärna rida på dom snällaste hästarna Macoy eller Mr-Ed. Jag red i några år och började bli rädd nör jag inte fick rida någon snäll häst. Jag fick en klump i magen varje gång vi åkte mot ridskolan. Ibland kunde jag vara så nervös att jag satt och skakade. Men fick jag väl rida en snäll häst så kunnde jaga vara lugn. Men dom gångerna jag fick rida en stor och "svår" häst och klarade av det vart jag riktigt stolt. När jag fortfarande var väldigt liten så började jag tjata om en egen höst. Det var det enda jag önskade eftersom jag ville känna mig trygg och slippa rida på dom stora och fariga hästarna. Min dröm vart snabbt förverkligad, och jag behövde egentligen inte tjata länge innan jag fick en häst.

Det var sommaren -00 (eller -01, minns inte just nu) och vi började leta efter en häst åt mig och Tilda, Vi var ute efter en C eller D ponny åt oss. Vi provred inte många hästar alls, utan den andra hästen vi provred bestämmde vi oss för att köpa. Det var en C ponny, Det var Pajaz, (tänk vad mångaår sen det var!)
men vi behövde såklart en sällskapshäst, först funderade vi på att köpa någon liten shettlandsponny eller någonting, men så kom erbjudandet från ridskolan om vi inte ville köpa Laban. Han var redan då dålig i benen och utdömd, bara 16 år gammal. Vi älskade Laban och ville "rädda" han ifrån risdkolan. Så vi tog beslutet att köpa han.

Då hade vi fått hem våra 2 hästar och stallet var fördigbygt, Det kunnde inte bli bättre och jag var så tacksam för att mamma och Pappa hade köpt dom. Jag älskade dom över allt annat och jag var så lycklig. Det fösta året var underbart, och man tyckte alla dagar var lika roliga, och man mockade och fixade med ett stort le´ende på läpparna.

Tills dagen då Pajaz började testa oss, det var ca ett år efter att vi hade köpt dom. Vid den tidpunkten så ville jag bara bli av med Pajaz och jag rent utsakt hatade han. Han bockade så vi flög av gång på gång, jag kan inte ens räkna hur många gånger jag låg där på marken och grinadre för att jag hade landat på huvet och nästan brytit ryggen, nej inte riktigt så illa men jag slog mig riktigt illa många gånger och tur nog hade jag säkerhetsväst på den tiden vilket jag inte har nu.

Pajaz fortsatte med sina bocksprång, och vi lärde oss att hantera hans busande, Jag kan bara säga att jag har lärt mig så otroligt mycket av han. Många säger att man ska köpa en trygg och snäll läromästare som alltid sköter sig utmärkt. Där tycker jag personligen många har fel. Visst många gånger var der tufft att ha Pajaz, men han har lärt mig så otroligt mycket som ingen annan skulle kunna lära mig, han fick mig att vara med om saker som jag fick lära mig att hantera redan från början, jag vet t.ex precis hur man ska gör med en svårlastad häst, många gånger kunnde vi bli stående och inte få in hästen, jag har även varigt med om att han har tryckt upp mig mot väggen i boxen, jag kan inte komma på alla saker han  har lär mig nu men det har varigt så otroligt nyttigt.

Laban var mer mammas häst och han avlivade vi 3,5 år senare, för vi tyckte att han hade gjort sitt. Det har hänt många gånger att jag ångrat att vi tog bort han så tidigt, men samtidigt så vet jag att vi gjorde rätt, han hade ont i sina ben, men han ville inte visa det. När Laban försvann tog vi hem en nordsvensk (Toddy) på foder, Vi hade han bara ett halvår, han vår en mycket svår och jobbig häst som vi inte orkade med just då så vi beslutade oss för att ha Pajaz själv.

Pajaz stog själv i nån månad tills Gutten flyttade in. Han var en nordsvensk som Lina hade på foder. 1 år efter att vi tog bort Laban sålde vi Pajaz eftersom vi växte ur han, jag ångar det mer än någonting annat nu, eftersom han faktiskt var väldigt viktbärande, jag var inte så lång för honnom egentligen, och jag hade faktiskt kunnat banta, för jag var riktgt fet då, sen gick han ju även och köra. Men i viket fall gjorde vi det, och medans vi letade efter en ny häst så kom minishettisen Nellie hit och bodde här i ungefär 3 veckor. Även denna gång provred vi inte alls många, 4 stycken innan vi besämmde oss för Zelda. Vi hittade henne i uppsala på en ridskola. Jag trivdes väldigt bra med henne, men Pajaz fanns fortfarande i bakhuvetet, jag saknade han och jag hade svukit honnom, så tänker jag fortfarande idag. 

Gutten stog inte här så länge efter att vi hade köpt Zelda, bara någon månad och eftersom han blev dålig i benen lämnade Lina tillbaka han. Hon tog istället hem Varmblodet Ann-Sophie. Lina hade inte henne länge heller innan hon lämnade tillbaka henne pga hon tröttnade lite och ville ist ta hand om Pila.

Då tog vi hem shettisen Tusse som fick vara Zeldas sällskap. Jag tränade väldigt mycket dressyr med Zelda och red endast 2 tävlingar på henne. Mitt intresse försvann mer och mer, det blev för mycket träningar, för mycket häst och stall, för lite tid till kompisar, skola och fester. Det känndes som jag bodde i stallet ett tag. Tildas intesse för Zelda hade försvunit för länge sen och där stog jag med 2 hästar och kännde bara vad jobbigt allting var just då. Ulla hade tagigt bort sin häst Ella och ville gjärna hjälpa till och rida henne, så hon red henne några dagar i veckan, men jag orkade inte ändå. Det var ändå jobbigt att gå upp varje helg för att släppa ut dom.  Visst hjälpte väll mamma och pappa mig också men tillslut gav jag upp allting, och sa nej mamma nu orkar jag inte mer jag vill ha ett liv utanför stallet och ridbanan.

Vi satte ut Zelda på annons. Då hade vi bara haft henne i drygt ett år. Det kom några hit och provred, men sen kom Ulla och sa att hon ville köpa henne, vi blev såklart jätteglada över det, Så hon fick flytta till insjön. Hon lever ett bra liv nu det känns skönt. Den tunga stennen som hade funnits innom mig hade lättat, allting var så skönt, och jag kännde mig så fri. den var i början av sommaren 2007 som jag sålde henne, vid den tidpunkten i mitt liv, festade vi väldigt ofta och jag hade absolut inga planer på att någonsin börja rida igen. Den tanken fanns verkligen inte. Under ett helt halvår red jag endast några enstaka gånger. Men det var ingenting som jag uppsakttade då.

En vecka åkte Lina till mallorca, så då hjälpe jag Lina att mocka åt Pila och så var jag ute och gick med henne. Jag kunnde inte rida henne då eftersom jag inte visste hur man skulle rida henne, det var bara Lina som kunnde rida henne då. Men nu blir Pila bara snällare och snällare och allt fler klarar av att rida henne. Anledningen att vem som helst inte kan rida henne är att hon är så hemsk känslig på ryttaren och hur man rider henne, fast det har hon blivigt mycket bättre på. Bara man är lugn så brukar det gå bra nu.

2 månade senare efter att Lina var i mallorca frågade Lina mig om jag ville lära mig rida henne. jag Började rida henne några gånger, Hästtjejen Lisa hade kommigt tillbaka, då kännde jag att jag inte ville vara utan hästar. Häsarna är en del av mitt liv, jag har vuxit upp med hästar och det är det bästa som finns. Jag lärde mig rida på Pila och började ta hand om henne, nu har jag snart tagit hand om henne i 2 år. Jag ångrar ingenting, Pila är en sån speciell häst, Jag tror att jag tycker om hästar som är det. Både Pajaz och Pila är otroligt speciella och personliga. Det är dom 2 hästarna som jag alltid kommer att älska mest.


När jag tänker tillbaka på mitt "hästliv" så säger jag såhär, Pajaz var den bästa häst jag någonsin haft, han var min första häst och det är något speciellt som inte går att förklara. Zelda var den häst som fick mig att inse att träning/ tävlig inte är min grej. Tiden utan häst var otroligt bra för mig, det var då jag förstog att jag inte klarar mig utan hästar. Pila är också något specillt, nästan som Pajaz. Dom har fått mig att förstå att det finns hästar som har det där lilla extra. Men när Pila dör, vad händer då. Kommer jag någonsin hitta en till speciell häst?



Det är obeskrivligt hur mycket dom betyder, det finns inga ord<3

Kallt och dimma!

Brr vad jag fryser, kom nyss in och känner mig helt nerkyld just nu. Det var inga problem när jag gick men nu vart det kallt.

Idag har vi ju som jag sa igår varigt i Falun på SOS centalen i falun, Det verkar faktiskt vara ett riktigt spännande jobb tycker jag, fast jag vet ändå inte om jag skulle vilja sitta och prata i telefon hela dagarna, nej jag är nog helt enkelt lite mer praktisk av mig och röra på mig när jag jobbar.

Vi kom hem tidigt iaf, halv 2 var vi hemma så drog jag direkt ner till stallet och mockade och tog mig en tur på Pila. När jag var hemma från det bytte jag om och gick ut på en promenad med Kaisa i dimman. Det har varigt dimma hela dagen. Det känns verkligen som höst då, lite grått och trist samtididgt som jag tycker dimman är rätt mysig.

Vad det känns som jag skriver samma sak här varje dag, typ såhär: "ja idag har jag varigt i skolan det gick bra, sen stack jag ner till stallet och red och Pila, hon var jätte snäll, nu ska jag gå ut och gå.."

Men det är väll helt enkelt så mitt liv ser ut så, Men det känns lite tråkigt och ha ett sånt ensidigt liv ibland, Jag känner mig så sugen på och prova på något nytt, göra någonting annorlunda och roligt, så man får en liten kick! Vet inte vad det skulle vara bara.

Nu ska jag försöka få upp värmen lite!

gått/ badat.

Här sittter jag och seeeegar, gör typ ingenting, läser lite bloggar och har precis tagit mig ett bad efter promenaden. Kaisa är så jäkla lugn/seg nu efter älgjaktsveckan och hon har rasat en hel del i vikt också så att man kännner tydligt revbenen på henne, Men hon får mycket mat nu så hon får nog snart tillbaka lite hull.

Ska lägga mig snart, och då ska jag läsa lite i en tidnig hade jag tänkt.

Imorgon blir det iaf studiebesök i falun på SOS centralen, så vi får väll se vad det är då? :)

Måndag!

Nu har jag precis käkat lite så sitter jag här och poppar cascada! blev att åka till insjön direkt efter skolan med Lina, så nu har jag fått köpt mina korgar, blev även en ny fondation. Den kostade fan 420 spänn så nu känner Lisa sig fating :( Tur att det inte är så långt kvar tills lönen, hatar att vara fattig!

Så ser korgarna ut!
 
Imorse innnan skolan

Nu,haha jag sitter och laddar för en promenad, måste smälta maten lite bara. Men vill inte iväg för sent eftersom det blir mörkt så fort!

/LS


skola, suck!

Nu har jag gått upp, håller på och fixa mig för skolan, drygt!! Jag saknar älgjaktveckan, den var så himla bra! Skulle kunna säga det 1000 gånger! Så underbart och den veckan fick mig att må så himla bra. min hälsa är bättre än vad den varigt på länge nu. Jag känner mig så FRISK. Ingen värk någonstans och jag känner mig lätt och smidig när jag rör mig och jag äter väldigt lite och sällan mot vad jag brukar göra, har ingen matlust helt enkelt vilket är jättebra. Tänk om man kunde gå ner några kilo också! ;D Ska ta tag i det där!! väger alldeles fööööör MYCKET...

lär fortsätta här nu, vet inte vad jag ska ha på mig eller någonting, Hörs senare!

rummet

hoho
Nu har jag precis tagigt mig en varm dusch efter att ha varigt i stallet och mockat, tvättat bilen och gått en promenad med pappa. Ska väll snart gå och lägga mig. Men först ska jag visa vad jag köpte idag.

Kvistar, Ska dock köpa en ny kruka/vas eller vad man ska säga.
Två sånna lampor köpe jag, men Ska troligtvis byta skärm på dom.

Har satt upp 2 tavlor, Jag ska även köpa 2 korgar som alla grejerna ska ligga i och alla smycken ska bort från "trädet", tycker det ser så rörigt ut som det ser ut nu! Några nya doftljus ska även införskaffas!






Det jag ska ha nu är nya gardiner, korgar, ljus, något att ha kvistarna i, 2 nya krukor, en till orkide och ett fårskinn,  iaf vad jag kan komma på nu.


insjön

Har inte gjort särskilt mycket idag det blev en storstädning och bäddat rent. Så har jag varigt till insjön med mamma och pappa och shoppat, tänkte visa sen vad :) Ska fara ner till stallet till min älskade häst nu<3

Söndag

Tjenare, ja som ni ser så blev klockan 4 innan jag kom hem, kvällen vart jättebra och jag drack igår vilket jag inte har gjort på över 1 1/2 månad, det är jäkligt länge sen faktist. Men det känndes bra och dricka utan någon urspårning, får fortfarande ont i magen när jag tänker tilbaka på den där kvällen.. FY!

Iaf så var det skönt och sova ut idag, men vad ska man hitta på idag tro? Jag är inte bakis iaf så det är ju skönt. Tror jag ska börja med och städa av mitt rum lite nu, jag är så stolt över mig själv att jag städar så ofta som jag gör,  förut för några år sen städade jag alldrig i princip och jag skojar inte när jag säger att det fanns stora damrottor under sängen.. vidrigt!

Har lite funderingar runt att jag inte äter godis, har fundera på att börja äta det igen, men jag törs fasen inte, tänk om jag skulle bli världens godisrotta igen! Det vill jag verkligen inte och jag lider inte av att inte äta det heller. Fast i vissa situatioer känner man sig ju liksom "osocial" när man inte äter även om jag känner en väldgt stolthet av att inte äta, det här kan jag fundera på länge, vi fårse hur det blir helt enkelt !

Ska dra!

hemma från festandet!

Nu är jag hemma från kvällens firande av Hanna, borren + utgång och en trevlig bilresa hem och efterfest i gagnef! nej satan klockan tickade på rätt fort nu , är rätt trött och sliten, så ska sova. Men vi hörs imorgon :)

dead by april- promise me, sjukt bra låt!!!!!!!

ÅÅÅÅ vad jag saknar älgjakten, veckan har varigt så sjukt BRA!!!!! <3

bilder från förra helgen

Skogsmys med Lina förra helgen, vi plockade svamp i skogen, en superduper dag<3

Siri var också med:)

Korvkgrillning
 
Varm oboy såklart!

Vi hittade massa svamp, det här här bara början!

Så jäkla söt!

Fin dag=)

Viken fin dag det blir solen lyser men det blåser!
Vet inte riktigt vad man ska hitta på idag, har skussat hem Therese för ett tag sen för hon sov över här inatt. Nej usch känner mig uttråkad samtidigt som jag inte orkar göra nått, eller har helt enkelt ingen lust med någonting! :P allt känns så DÖTT?

Fast jag vet några saker jag borde göra, Hörs senare!

HAHAHA!

Lisa och Sarah på ICA

Humor är vad man gör den till, mohaha :D XD

Vem fan köper sånna här? atingen gör man egna eller köper färdiga?
 
hu? Vitaminer och mineraler, i delicatobollar?! Dom är som gjorda för oss ;)


Fast roligast var ju helt klart när Sarah skulle sätta på grejen som man har cyckeln på på bilen,ni fattar..
dunk dunk, AJ!

En skoltrött Lisa!!

sitter här och känner min lite halvt less.. Tycker det är så trååååååkigt att älgjakten är slut så ni kan inte förstå, pappa är sur. Nu äre helg vilket känns bra?, och sen är det skola igen på måndag, känner ju mig så pepp!!!! :O eller inte, jag är så FRUKTANSVÄRT trött på skolan, nog för jag alltid varigt skoltrött men nu är det väl slut. Ser INGENTING posetivt med skolan över huvud taget, och bara en massa 93or överallt!!! står inte ut, Tänk när jag gick på IV och 88orna fortfarande gick kvari 3an, då var det så kul! Nu känns det som man går på.. Dagis?! :O Jag vill bara gå vidare och göra roliga saker. Jag har räknat ut att det är ca 8 månader kvar tills vi slipper det här jävla helvetet, Lungtar så otroligt mycket tills dess, Jag vill känna mig fri NU! just nu känner jag knappt för att kämpa med skolan alls, det känns så tråkigt allting, fruktansvärt TRÅKIGT!

Fredag

Tjoho!
Igår vart det att sitta med loken på passet, dagen vart jättebra med massa skämt och skratt. fick lite ont i magen bara men sånt som man får ta. Vi såg enälg iaf, en ko som vick och strosade runt på myren 150 meter ifrån oss, hon verkade rätt lugn och cool eftersom hon la sig ? hihi.

Dagen slutade med en ridtur och sedan fest vid Anders, Hur kul som helst :D man kan inte annat än skratta, speciellt när någon frågade Lina - hur många hjul har en 4hjuling? Hon svarar 4 eller 6? alla börjar asgarva men Lina förstår inte varför, sen har även loken lurat på henne att älgarna bygger bon med pinnar, det trodde hon också på, det var några andra saker som var rätt roliga också. hahahaha!

Idag blev det ingen jakt, för när vi åkte dit så vart det uppskutet till 10 eftersom det är så tråkigt väder, massa regn ju! :S jag orkade inte vänta så jag tog med mig minna (kaisa skulle ju jaga) på en promenad, och efter det har jag ridit en tur på Pila, Nu sitter jag och väntar på att Sarah ska komma hit så ska vi åka till borlänge och shoppa, nu kommer hon, ska dra!

natttttttttti

Dagen har vart super, precis som dom andra den här veckan! Är dödstrött nu så ska söva, åtekommer imorgon!

Idag fyller Hanna 18, Ett stort GRATTIS till henne :D

Tetris

Nu har jag setat på "hamsterpaj" och spelat tetris ett bra tag, vilken nörd jag är, men jag brukar faktist inte göra det annars, förut var jag beroende av det och spelade hela tiden, ska verkligen inte bli beroende igen, men det var kul eftersom det var ett tag sen, hihi

Nu väntar sängen, är jätte trött, och imorgon blir det att sitta och frysa på passet igen, tänk att jag utsätter mig själv för och frysa sådär, jag som hatar kyla annars! men vad gör man inte, jag känner mig som en "michelingubbe" (stavning?) där på passet, tror inte det spelar någon roll hur mycket man sätter på sig heller , för det är lika kallt ändå när vindarna tar tag. Föresten sa jag att jag nästan somnade på passet en gång idag på eftermiddan, men när jag röck till fick jag faktist skärpa mig, haha jag kan ju inte sitta å sova ute i skogen, haha vilken syn jag fick framför mig!



-"vitare och vitare, and I like it! ;) "

Saknar dig

Har inte så så mycket mer att säga än att det har varigt en superdag i skogen, har ju setat på pass idag vilket inte är lika kul som att gå som hundförare! Så synd att jag har så ont i höften (eller vad man ska säga) Det är dock lite bättre så jag satsar på att gå igen på fredag!

Man får så mycket tid att tänka när man sitter på pass..
jag tänker så otroligt mycket på morfar,
det blir lätt så när alla pratar om han,
det var ett år sen som han levde sin sista tid.
allt var så bra då!
Jag saknar han så otroligt mycket,
Det finns så mycket jag skulle vilja berätta för han,
det finns så mycket som jag vill att han ska få veta.
Han var alltid så stolt över mig (och andra också)
och jag är så stolt över honom.
Jag vill inte att han ska vara borta,
jag vill ha han tillbaka!
jag tänker på tiden när vi var små och han alltid kittlade oss.
Jag kommer alltid sakna den tiden,
det finns inga ord som kan beskriva saknaden efter dig,
jag vill så gjärna ha dig tillbaka,
det finns ingen som jag saknar lika mycket. 
Du var speciell,
du var unik.
Jag älskar dig Morfar! <3


Någon som också alltid kommer vara saknad är Pajaz<3
Hittade en riktigt gammal bild på oss, eller egentligen inte så gammal men det hinner hända mycket på några år! (2005)

Godnatt

nu äre dags att sova, för imorgon blir det en heldag i skogen igen. Fast imorgon blir det att sitta på pass! Känner mig faktist sliten och väldigt otränad, känns som jag inte tränat på ett år typ?! :O visst dom 2-3 senaste veckorna har jag inte tränat så mycket heller men ändå, jag har ju ändå en grundkondition, fast skogen tar kol på en som inget annat kan göra, inte i den hastigheten vi går i iaf, sprang nästan i skogen, gemom myrar och i uppförsbackar i inte en alltför snäll terräng, och helt plötsligt går spåret neråt och sen uppåt igen och tillbaka och så håller det på:P

Det kommer bli svinigt kallt och sitta på passet imorgon men det är bara och bylsa på sig en massa kläder och ta med något varmt och dricka. Tänkte egentligen gå till skolan imorgon, men det här år så otroligt roligt så kan inte låta bli, jag kan ju faktist ta igen det jag missat underpraktiken som börjar vecka 45, OCH det är bara älgjakt en gång per år, men varför har jag aldrig upptäckt at det är så kul förut?  Jag tror jag har varigt lite emot att skuta djur helt enkelt, men vadå det lär ju göras ändå!

Ridturen gick prima i mörkret iaf, känndes så skönt och sitta på Pila när hon går igenom skogen och slippa gå själv för hon är som en traktor i skogen, vi red förbi slakteriet också, det gillar hon inte. Hon tvärvägrade först när hon såg älgarna hängandes där inne, fast sen gick hon tvksamt förbi ändå.

oj vad långt det vart, Nu ska jag som sagt sova, Längtar till imorgon! :)

Lyckad dag i skogen=)

Nu är jag hemkommen från skogen, är verkligen helt jävla slut. Man kanske skulle börja gå ut i skogen istället för och träna på gym, ska jag vara ärlig så tror jag att jag skulle bli grymt vältränad! Jag kan inte säga annat än att dagen har varigt lyckad. Kaisa skötte sig SUPER och 2 älgar vart skutna för henne, så det var kul och se hur allt går till :D

Nu blire snart och äta, man blir skapligt hungrig av att röra sig en dag. Efter det blir det stallet och en ridtur, frågan är bara om jag kommer upp? Är så jäkla stel, mohaha!

Skogsmulle? ;P

Det känns som jag bor i skogen bland älgar och svamp just nu, det gillar jag. Jag blir så lugn i skälen av att få vara ute i skogen. Slippa alla vardagsproblem och måsten, bara få vara. Det är nog det bäta jag vet har jag kommigt fram till, Föresten, jag har inte haft on i magen eller brösten sen i torsdag-fredags!! Är så glad över det, så ni kan inte tro!:D:D Har inte skrivigt sen lördag morgon så ni får en liten update nu vad jag haft för mig.

Lördag:
Hela dagen tillbringades i skogen tillsamans med bästis och Siri. Vi var ute en heldag i skogen och plockade svamp. Vi vandrade en bra bit i skog och mark och fick med oss massa svamp hem, Det finns hur mycket som helst ute i skogarna. Sen mot eftermiddan/kvällen blev det en ridtur för oss och Maria. Sen blev det TV mys och film vid För mig och Lina och så sov jag över där=)

Söndag:
Jag och Lina vaknade runt 10, och vid 11 var vi uppe vid slakeriet för att då var det tipromenad för alla som jagar, och lite genomgång och så. Dom nämnde även morfar då, eftersom han inte längre finns eller är med i jaktlaget. Han var en speciell person för många, Så det har kommit fram några gubbar och frågat vem jag är så säger jag att jag är morfars barnbarn och dom tycker det är så roligt att jag är med. hehe, En gubbe kom och berättade vad roligt han och morfar brukade ha på jakten och att han saknade han. Älskade morfar, jag saknar dig så obeskrivligt mycket<3

Vid 3 började jag jobba för jag jobbade kväll, jag hade även Lina med mig som praktikant ;P Direkt efter vi slutat så bar det av mot leksand för att köpa lite mat till idag.

Måndag, Idag:
Idag så har det varigt en heldag i skog och myrar, klockan 7 var det samling uppe i forsbodarna och sen har vi gått precis hela dagen förutom en liten stund på dagen när vi åt lite. Det har varigt en jättebra dag och jag tycker det är hur kul som helst och Kaisa är så duktig!

Dagen slutade iaf med att jag plumsande ner i en myren med ena foten och det läkte in uppifrån i hela stöveln, jag hade hållt mig torr hela dagen så det var ju tur att det hände innan vi slutade. Dagen har gått så himla fort och imorgon är det dags igen, Så kul det här :D 

Har blivigt kall varenda gång vi stannat lite så har i stort sett frusit hela dan, imorgon ska jag ta på/med mig mer kläder eftersom jag är så frusen av mig. även fast jag rör på mig behöver jag mycket kläder eftersom jag har svårt och få upp värmen och blir svettig på en gång.

aja nu ska jag snart äta lite, väntar bara på att maten ska bli klar, och efter det blir det ett VARMT bad! Sen ikväll åker vi upp till forsbodarna!

Lördag, morgon

hej hopp i galopp!
hehe, jag har vart vaken sedan halv 8 och städat, ätit frulle och grejat, Det är en kall morgon nu, -5 tror jag det stog. Deta kommer bli en riktig mysdag i skogen men min bästis :)

Floatingen var föresten underbar igår och jag somnade i vattnet. Resten av dagen tog jag det bara lugnt, jag och Lina lagade chicken ticka machala (vet inte hur det stavas) Gött som fan blev det! Sen blev det idol kväll hos Maria.

Nu ska jag och Lina åka till affären och köpa korv och bröd och lite grejer, seeeeeeyaaaaa!

<3

hoho

har precis klivigt upp ur sängen. Idag blir det ingen skola för mig..

Får se vad jag hittar på ist, jag ska nog ner till stallet nu, sen åker jag mot leksand någon gång mitt på dagen. klockan 2 är det iaf floating. För er som inte vet vad det är: Man ligger i en sån som är på bilden nedan, vattnet är 30 cm och salt så man flyter där i 50 minuter, Luckan stänger man eller har den lite uppen om man vill det. Detta är avslappnande, lindrar värk och stess osv. Det ska bli så jäkla skönt!


Vad kan det vara?

Nu ni! Nu har jag beställt en grej från internet, Fast det är hemligt, men ni kommer förhoppningsvis märka vad det är med tiden ;) Hoppas det är snabb leverans, det stog 1-5 arbetsdagar så det kommer väll i början av nästa vecka, längtar!

____________________________________________________________

Imorgon är det fredag och helg, vad veckan gått fort! Ska på floating imorgon också ska bli otoligt skönt, sen ska jag även boka en massage tid någonstans,men vet inte vart, Hos Eva kanske, och så vill jag färga ögonfransarna. Jag blir så stel i axlar, nacke och rygg nu när det blivigt så kallt (för att jag spänner mig) så jag kan behöva lite uppmjukning. För övrigt så blir det bara en myshelg!

Nästa vecka äre ÄLGJAKT, och jag ska vara med Stefan, Linas pappa och gå som hundförare (eller vad det heter) och Kaisa är med och spårar såklart, Hon är king på det där ska ni veta ;) så det kommer bli spännande och jobbigt! Jag tänker iaf vara med på måndag och tisdag tror jag, vi får se, kanske slutar med en hel vecka? Det återstår att se, Ska lägga mig nu, har så ont i ryggen, jag säger då det, Är det inte det ena så äre det ara. Godnatt!

less

Jag är så förbannat jävla less! På allt som heter skola, prov, plugg, magvärk, mörkret, kyla,fula hösten och mitt usla och tråkiga liv! Jag är så less så jag vet inte vart jag ska ta vägen, när ska jag någonsin hitta ljuset? Finns det ens nått sådant? Är det meningen att det ska vara så här bedrövligt..

Jag vill bara att någon ska ta mig tillbaka till dom goda stunderna i livet, när jag verkigen var lycklig. Sitter och kollar lite på min håddnisk på alla foton samtidigt som jag försöker få in någonting av pluggandet i huvet. Jag lyckas inte speciellt bra! Hittar massa underbara bilder som får mig att vilja uppleva den tiden igen. Fast vissa tider var ännu sämre en gång än vad det är idag, då mådde jag åt helvete, är jag påväg dit igen, botten. Jag hoppas inte det, fast det känns så..!!!

Klarar verkligen inte av plugget just nu, Det går ut lika fort dom det går in.. och vi har massa grejer tills imorgon!!! :(

Jag, Lina och Siri var ute i skogen och plockade svamp idag, Lycka=) <3<3

Varigt hos läkaren.

Jag känner att jag inte har sån skrivlust nu, eller har liksom inget speciellt och säga, vilket jag kanske aldrig har, inte vet jag.

Jag har iallafall varigt till läkaren idag för magen/bröstet. Det slutade väll som det brukar göra. Visst jag förstår att det inte är lätt att hitta ett fel eftersom jag har ont i bröstet och hjärtat såg bra ut, Magen är ju magkatarr, men bröstsmärtorna som kommer när jag anstänger mig, Han trodde att det var någon infalammation eller liknande vid bröstbenet, Jag skulle äta lite ipren sa han. Eftersom det är antiinflamatoriskt, Så skulle jag avvakta lite och höra av mig igen. Magen upplever jag faktiskt inte så stora bekymmer med nu, förut hade jag liksom ont hela tiden men nu kommer det bara ibland, visst har jag fortfarande ont men det känns som att det börjar bli en vana :S

Men det som gör mig mest förbannad är att jag inte kan träna hårt alls, jag menar vad fan är en 4 km promenad i normalt tempo? Ingenting! Jag vill TRÄNA ORDENTLGT, för det lär man göra om man ser ut som mig.. blir tokig snart verkligen!

Annars då, det har inte hänt något specielt idag, skola, läkaren och så har jag tvättat bilen som liknade en lortbil istället för en äkta guldbil efter att jag har åkt över skogen med den igår till risdkolan och det regnade. Så kan det gå när inte haspen är på;) hehe, nu glänser den så fint i garaget iaf :D

Ska ta mig ett bad nu för jag fryser så fruktansvärt, och föresten jag fick ju ner några rader ändå!


Tisdag

Vilken händelserik dag det har varigt. Det började med att jag gick upp halv 8 för att gå ut och gå med Kaisa och Siri (samma vända som igår) sen fick jag lite brottom till skolan så jag hann inte ens sminka mig, men skit samma, vi skulle ändå bara till säter på studiebesök. Så när vi kom till skolan bar det av ditår direkt dit. Bilfärden kan man ju bara skratta åt, haha :D Sen på hemvägen blev det att gå in på kupolen och kika en sväng. Hittade ett par skitsnygga stövlar men dom kostade 2000 så jag vet inte om det är värt det?

När jag kom hem blev det att fara direkt ner till stallet, för en ridtur på Pila och Mambo med Lina:) Nu känner jag mig lite halvt stressad eftersom jag precis kom hem och har kastat i mig lite käk och ska fara vidare mot nästa stall. Jag ska nämligen rida ist för Tilda på ridskolan eftersom att hon skulle på relaxen och lyxa med nåra kompisar.

Ska fara nu!

Känner mig duktig!

Nu känner jag mig riktgt riktigt duktik!

Jag har nämligen prrecis gjort klar en omvårdnadsuppgift som tog mycket längre tid än jag förväntat mig, innan det var jag och mamma ut på en kort promenad (4km) med Kaisa och Minna. Så har jag även lagat maten som blev hemgjorda köttbullar och makaroner.

Nu är klockan mycket eller ja snart 10 faktist ;) men jag är inte så trött? Kanske för att jag vilade ut mig totalt inatt, somnade väll vid 10 och gick upp 9 på morgonen. Nu ska jag bara borsta tänderna och säta på mig raggsockor och allt och lägga mig även om jag inte är så trött, Imorgon ska vi vara i skolan halv 10 så det blir sovmorgon imorn med, Studiebesök imorgon, ska bli kul! =)

(Förseten upptäckte jag att jag kan stoppa in sladden till högtalarna i min iphone, så det är ju superbra :D)

Ny vecka!

Nu är det ny vecka och nya möjlgheter! Denna vecka ska jag verkligen försöka satsa på skolan, vi har rätt mycket så det är bara och ta tag i det, Förutom plugget så ska vi till säter på studiebesök imorgon och på fredag ska jag på floating! Vi var nämligen där på studiebesök idag med "alternativ medicn" gruppen och det lät ju så jäkla underbart så jag kunnde inte hålla mig ifrån och boka en tid. Det kostar 370 spänn så vi får se om det är värt pengarna. Men det känns som det, och det känns som att det är rätt tillfälle för att göra det också med tanke på min mage och så.

Fast nu känner jag faktist att min mage börjar lugna sig, förutom om jag hoppar över måltider, äter oregelbundet, för lite eller för mycket, då får jag ont, men äter jag lite men ofta så går allt bra, och tro det eller ej, Cola får min mage att må bra! Jag hoppas att det ska gå bra framöver för jag hatar och ha magkatarr. Jag har även tänkt börja köra igång med träningen lite försiktigt den här veckan, kanske någon promenad, simma eller gymma lite lugnt, Ska testa och se helt enkelt!

Nu ska jag gå ner och laga mat till familjen, Snällt va? :)


Jag skulle gjärna följa med!

Det är så kallt, känns som det inte spelar nån roll vad man har på sig, om man är inne eller ute. Är så jääääääkla avensjuk på Ove och Nancy som åker hem till LA imorgon bitti, Dom kom hit för ett tag sen och sa "hejdå, då syns vi om ett år då!" Dom bor nämligen i LA men dom har ett hus här i byn och bor här hela sommrarna. Det var bl.a dom vi var hos när vi var där för 3 år sen. Kan ju säga att jag hade mer än gjärna förljt med dom dit!

Pappa, Ove, oli och Nancy



Jag, Ove, Tilda och Oli, Han är så söt och jag älskar när han pratar engelska!

Nu är det dags att lägga sig, min säng är nybäddad och ser otroligt skön ut. Det är väll bland det bästa på dagen och lägga sig på kvällen!


överskottsenergi!

Jag tror fan jag har fått nått fel på riktigt alltså, känner mig som ett barn på nytt! Så jävla flum och gör saker som man inte brukar göra i min ålder? :O allmänt dryg bara, ska inte gå in på vad dock! Men jag tror nog bara att jag är lite övertrött, mohaha! ;)

Nu ska jag ta tag och försöka vara liiiiite seriös och bädda rent och städa av rummet lite, rummet är inte så skitigt, men jag ska städa av det lite ändå medans jag lyssnar på Madonna med "Celebration".

Red föresten Pila på banan idag också, det märks att det är höst och hon brunstar för hon är inte alls lika lugn som hon brukar vara på sommaren. Inte nog med det hade jag jätteont i armarna, eller dom är sega, det känndes som jag hade tränat med tunga vikter innan jag red typ.  Men hon var fin emellanåt iaf:)


Jobbat,

Nu är ja precis hemkommen från att ha jobbat 3 timmar, eller försesten precis hemkommen?? jag kom hem för 45 minuter kanske, men har setat här. Kvällen vart lyckad igår iaf. Vi kom hem vid halv 2 vilket var skönt.

I bilen påväg dit:


Damp? Ja man lär ju ha lite kul när man är chaffis ;D haha!



Utgång

Nu fixar jag för fullt här, För ikväll blir det utgång i rättvik på bowlingen, det kommer nog bli as mycket folk där bara för marknaden! Känner mig lite trött och seg just nu, men jag kommer nog igång ska vi se =)

Rättviks marknad.

Nu är vi hemma fråd en sväng till rättviksmarknad, samma gammla skit som vanligt. Brukar aldrig köpa nått på marknad, när jag var mindre köpte jag väll massa godis, men som ni förstån inte nu längre. Fast även om jag inte köper nått så tycker jag ändå att det är lite mysigt och gå där och kolla. Fast det var ju så jäkla kallt även om vinterjackan var på. En lunch blev det iaf på en kinarestaurang. Blev verkligen proppmätt!

nu sitter jag här i soffan och försöker få upp nån så kallad värme, fryser ihjl snart ju! Ikväll vet jag inte riktigt hur det blir. visar sig, kanske rättvik?

powernap nästa, är jättetrött efter en dålig sömn inatt med fullmåne och vaknat flera gånger också.

Bilder

fy rutti vad kallt det är! -4 var det när jag gick upp halv 7 imorse! och det ska tydligren bli regn/snö idag, hoppas verkligen att et INTE stämer!



Kom på att jag aldrig visade skorna från nelly, svårt och ta en bild själv men så här ser dom ut iaf! (dom är dock svarta, och inte gråa som det ser ut som att dom är på bilden! :P)

:)

Gud vad kvällen slutade bra, och få skratta och le måste vara något av det bästa och viktigaste här i livet enligt mig, känndes som att det var evigheter sen jag kännde den här kännslan. Dock blev det en tidig kväll men jag är så jäkla trött så det kan jag behöva! Nu är det dags för mig och sova, ska upp halv 7 imorgon, då väntar jobb i 3 timmar, ska bli kul och träffa mina gamlingar :D

tack för en rolig kväll grabbar;P

Fredag!!

Äntligen helg, fast satan vad veckan gått fort!

Dagen började med att jag vart så jäkla trött efter att ha gått och lagt sig halv 12 inatt, så jag försov mig lite och det blev ingen matte. Kvart över 9 hade jag tid hos studievägledaren som jag hann i tid till tack och lov. Så nu har jag faktist hoppat av matte B kursen. Tyckte det var lika bra, visst kursen är bra och ha, men jag känner bara, nej jag orkar inte just nu. och mina poäng ligger ändå på mer än vad dom ska göra så det gör inte så mycket. Jag fattar ändå ingenting av den där matten, så nu har jag sovmorgon tll 10 på måndagar och fedagar vilket känns otroligt skönt. Det släppte lite i magen av att veta att det blir lite underlättning.

Sen har vi bara haft en lektion idag också, och det var psykoligi, fattar inte ett skit av det där, perception, vad är det för jäkla ord lixom? aja det är bara att bita ihop, jag kan inte ta bort den kursen så. Halv 12 slutade vi så då lunchade jag, Sofie, Lina och syrran på kina =)

När vi kom hem sen så blev det att gå ner till Pila, så jag och Lina körde henne, <3

Sitter här och segar nu, och lyssnar på mammas och pappas "bråk" nere i köket, hatar att höra dom bråka, jag får en klump i magen varje gång även om det inte är så allvarligt.


Jagat hästar!

Shit vad jag har stressat alltså, men jag har både mockat vägt upp hö, ridit OCH jagat rivve och lussan som smet när jag skulle ta in dom, Så jävla irreterande bara för att man har brottom, och jag kuta efter dom över åkern så att magen började värka! men jag hopas det går över snart, Ska fixa iordning mig nu, bye!

1 oktober

Nu kom jag precis hem, har varigt i skolan och sen blev at att sola för mig och Sofe. Ingen simmning med andra ord! Provet gick galant föresten! :D Nu ska jag fara vidare till stallet och det blir nog eventuellt en ridtur också, sen hem och fixa iordning sig igen för att åka mot borlänge, Det är ju shoppingkväll och öppet till 10 så då ska jag såklart dit ;D

Lär kila nu så jag hinner med allt =)


Morning!

Jag har gått up ur sängen, men jag orkar inte fixa mig altså haha, så jag har satt mig här vid datorn, vad annars? Men jag säter altid på datorn på morgonen för att lyssna på musik när jag fixar iordning mikg, men ibland blir man fast.

Ibland blr det skola, och efter den ska jag faktiskt ta mig till Leksandshalen och kanske simma, och så ska jag sola, det var jätteläge sen, och eftersom in hy ser fruktansvärd ut just nu,så kanske solariet kan göra sitt, brukar faktist bli lite bätre, jag hatar när hyn ser ut som den gör just nu, det är ju nästan så man inte vill gå till skolan :O och sen måste man använda en massa conceler och fondation :S Men ska fixa mig nu, hörs senare!


Miley cirus - Party in the USA

RSS 2.0