Badat

Nu sitter jag här och har precis tagit mig ett varmt bad. Jag ska bara smörja in min flagnande hud (som för övrigt har blivit lika vit som den var innan resan), borsta tänderna och lägga mig. Jag måste ju ladda inför morgondagen i Stockholm. Har funderat lite på vad jag ska titta efter men har inte kommit fram till något riktigt bra. Fast jag har lite koll på modet nu iaf. Det är ju ett plus så man vet vad man ska hålla ögonen uppna för. Jag känner på mig att jag kommer shoppa slut på min lön imorgon eller så kommer jag vara snål och endast komma hem med några påsar. Det visar sig imorgon helt enkelt.

Men det jag tänkt titta efter är:
-Sportkläder, framföratllt byxor.
-Massa olika toppar och kläningar i olika färger, mönster och nitar. (djurmönster!!)
-Leggings som sticker ut lite, gjärna i lite ljusare färger som blir fint och modernt till våren.
-Skor!
Kan inte komma på något mer, visar väl sen vad jag köpte.

Godnatt!



Jag har ångest
men är glad att det inte är som då.

fast det är dags att börja ta tag nu, verkligen!

Jag vill ha VÄRME

Jag sitter och väntar på att mamma ska komma hem så vi kan äta. Så nu har jag kollat igenom alla resbilder jag har på datorn vilket är GANSKA så många.

Har vart ute en kort sväng idag också och satan vad det är KALLT, jag blir nästan irreterad, för jag vill ha VÄRME. haha. Just nu känner jag verkligen att jag vill tillbaka till Thailand, det var så himla underbart. Men Thailand är redan äver nu, vi har redan vart där och det har blivit till ett minne. Det är bara att inse att man bor i ett iskallt land. Fast det dröjer inte så lång tid tills jag och Lina åker utomlands iaf. Men vi har väl inte bestämt när, vilket land vi ska åka till och hur länge vi ska vara borta. Men det kommer bli kanon :D

Nej jag ska försöka plocka lite här på rummet nu!/ LS

Thailands bilder del.6

Det värsta jag sett! Den skulle jag vilja ta med hem!!Den fruktansvärda trappan till templet!Favorit restaurangen :)Jag och Daw :)

Drömkvällen

Detta är inte bara en bakis dag utan en ONT i magen dag. Kvällen vart lyckad igår bortsett från att Zandra blev utkastad för att hon inte hade fått någon stämpel!  Hade converse skorna igår vilket jag inte ångrar, eller jo skulle kanske haft uggs för det känndes ju fan som 40 minus, brr. Sen hade jag platt hår och löshår som ni ser. Vart iaf skapligt på G ett tag, Fast inte som vissa andra? haha ;) Men jag tappade mitt armbad som jag köpte i new york, fan också!

Jag kom hem för ett tag sen för Jag sov hos Zandra. Pappa har inte sovit en blund inatt för att jag inte hörde av mig att jag inte kom hem inatt. Ja, nog tänker dem allt på en och vill att man ska komma hem ordentligt och så. Så har det alltid vart, mina snälla föräldrar =) <3
 
Några bilder från igrår


Såhär ser jag ut nu, mössan är på för mitt hår ser åt ..  ut! :D


Nej dags och få någonting gjort idag. Det är ju så fint väder och solen lyser, men kallt ska det då självklart vara. Först lär jag käka någongting för magisen är väligt tom nu. /LS

:D

Hos Zandra

Sitter hemma hos Zandra, dricker grogg och laddar för källen på ejendals. Har inte bestämt mig för hur jag ska ha håret än, men det blir lockigt ellet platt iaf. Har iaf på mig lack leggings och en svartart lång tröja med nitar på axlarna.

Ska fortsätta supa nu, ;D


Lördag

usch vad kalt det är idag, -23 stot termometerna på när vi gick upp. Nu har jag och Lina pracis vart ner till stallet och städat åt kaninerna. vi ska åka och käka på pizzerian nu, men annars händer det inget speciellt under dagen. Ikväll blir det partaj iaf ;D

Vilken tur :D

haha nej min mobil är inte alls trasig. Verkligen inte, det var bara att hålla in båda knapparna för att den hade tydligen "hängt sig". Så jag blev så himla glad :D

Jag och Lina åkte ju till borlänge så jag tänkte lämna in min mobil, men det behövdes ju inte. Sen blev det en hel del shopping också, vet inte hur många gånger jag har dragit mitt kort idag, Men det behövdes lite nytt, och mer ska det bli på måndag :D

Nu kom jag precis hem för jag och Lina har vart hos Zandra och hälsat på. Ska testa lite kläder nu som jag inte gjorde i butikerna. Snart kommer Lina hit och sover över!/ LS

bajskorv.

FAN i helvetes jävla pungrotta också ni ska bara veta hur jävla less jag är just nu. JAG HAR INGEN MOBIL, och jag har ALLTID haft mobiler som gått sönder :( buhu..
åhj..

Jag ska åka till skolan och prata med studievägledaren nu. hej!

klockan är mycket!

Klockan är mycket nu. Annars brukar jag sova vid den här tiden för länge sen, men jag sitter här och tycker synd om mig själv. Mamma var in nyss och vi hade ett långt samtal om den här konstiga smärtan. Nästa gång det händer åker jag till akuten för att ringa till vårcentalen är ju helt värlelöst. Sist jag var in kollade dom typ ekg för att se hur hjärtat slår. Men vad hjälper det när jag får ont efter träning.

I vilket fall har jag pratat lite med Carro och det blir en stockholmsresa för oss på måndag. Ska bli kul att komma till storstan igen, och framförallt träffa Carro <3 Så det gjorde mig på bra humör nu :)

Ska sova nu och hoppas på att inte vakna upp med någon hemsk smärta, natti!

idag


nej..

Sitter här och tårarna nästan rinner, bara nästan medans jag lyssnar på Whitney Houston.

Jag hatar att skriva jag har ont där och där och sånt, men iaf.

Jag har så fruktasvärt ont i bröstet, känns som hjärtat slår ojämt och jag vill bara kräkas. Bara stoppa fingrarna i halsen och sen är den onda smärtan över, eller man mår lite bättre. Precis som på fyllan när man fått i sig lite för mycket av det goda. Fast nu vet jag att det kommer inte blir bättre av att stoppa fingrarna i halsen.

Men jag vet inte vad det är för fel. Jag hade jättemycket problem i höstas med det här, när jag trände. Jag har precis vart ute och gått med Lina. Vi gick ca 5 km och jag gick ut och pulsade i snön för att det skulle ta lite bättre. Det resulterade ju bara till den här hemska smärtan.

att det alltid ska vara något, "Änt hä he ena så äre he ara"!

Sköhetstips

På tax free påväg till Thailand köpte jag lite olika penslar från make up store. Måste säga att det var bland det bästa jag gjort. De är så himla bra, enkla att använda, och det blir snyggt! Ofta är det penslarna det är fel på när man sminkar sig faktist.

Så det blir att åka och införskaffa ännu mer penslar :)

Jag har Fondation bruch 366 - 255 kr
Powder bruch Pink (357) - 225 kr (den på bilden)
Sen nån mer som jag inte vet namnen på.

Det gör ju saken ännu bättre att de är snygga också ;)


Skolan

Jag och Sofie har satt oss vid en varsin dator i green room så här sitter vi och skriver i våra bloggar. Vi har hål till 11 ungefär så vad gör man inte?

Jag har så jäkla ont i magen så jag håller på och bli tokig. Skulle vilja åka hem och lägga mig i soffan men jag måste ju skriva samhällsprovet som jag känner på mig att det inte kommer gå så bra. Sen har vi en svenskalektion som jag redan är klar med det arbetet vi ska göra då. Så kanske kanske kommer hem lite tidigare. Vi slutar i vilket fall vid 2 så dagen blir inte så långn ändå.

När jag kommer hem blir det att ner till Pila, hade tänkt och rida eller tömköra henne. Är ju så sjukt shoppingsugen också så jag skulle vilja dra till borlänge. Fast har ju psykologin som ska vara innne imorgon så nej. 

Ses i eftermiddag /LS

Thailands bilder del.5

liten ödlastor ödlahotellethotellethotelletsöta!JA, jag har ätit glass och jag har brutit det där med att inte äta onyttigt alls. Fast godis har jag inte ätit än :)Här står dom och säljer mat på stranden :) Gött!strandmat!Spring rolls <3Våran bar ;)fruktansvärt..Lämnat såhär från tsunamin, som ett minne.

Onsdag

Jag har pluggat men samtidigt hunnit med att kolla i lite modebloggar och på kläder. Jag fick faktist lite gjort även om det känns väldigt tungt och plugga till ett prov kvällen innan. Hur kunde jag ta så fel, trode fan provet var om en vecka :S Jag har skrivit klart ett rampotage iaf som jag ska lämna in imorgon så det känns bra.

Jag är så sjukt shoppingsugen just nu. Men det blir snart en stockholmsresa för att investera lite kläder. Fast problemet är ju att jag inte är ett dugg sugen på att köpa några vinterkläder, Nej jag vill köpa massa fina vårkläder nu! Så tittar man ut och ser typ en meter snö. Ge mig sommar!

Jag har iaf precis vart ute och skottat snö, i säkert 1 timme, hela gården är skottad nu, jag blev helt dyngsur i svett så jag har precis tagit mig en dusch och ska lägga mig nu. Men först ska jag visa er lite fler bilder från Thailand. Godnatt!


Plugg

Har fullt upp med att pluga till samhällskunskap provet som är imorgon. Jag fick för mig att det var nästa vecka men det var det ju tydligen inte. Så nu är det bara att försöka nöta in allting i huvet.

Inget speciellt med skolan idag, vanliga lektioner bara. Slutade vid 2 med idrott som var sista lektionen. Så jag har vart och kämpat på gymmet så svetten bara rann! och träningsvärk har jag också så det skriker om det, överallt!

Nej tillbaka till samhällskunskapboken och internationella förhållanden./LS

God natt

Det har inte blivit mycket gjort sen jag kom hem från skolan. Bara pluggat litegran, vart ut på en till promenad med Lina och setat här och laddat upp bilder och skrivit som ni ser. Det börjar bli lite dygt och lägga upp bilder. Men jag vill ju att ni ska få se och det är även roligt att ha det sparat här i bloggen så det är bara att fortsätta. Jag har fortfarande några att visa er.

Nu ska jag lägga mig, längtar efter sängen. Godnatt på er!



glad :)

Motivation!

Jag har några tips till när motivationen är i botten. Visst, de hjälper inte alltid men såhär kan du tänka.

Trötthet
Det kan vara en stor utmaning för motivationen. Försök fokusera på någonting annat när man blir trött. Det kan vara precis vad som helst. Någonting som gör dig riktigt glad. Resor t.ex. Det tvingar alltid bort tankarna från de trötta benen. Såhär tänker jag: "jag kanske inte tränar på så hårt idag. Men jag har iallfall tagit mig ut/hit och det är jag stolt över!" :)

Musik
Det finns inget som ger en mer fart och kraft som musik. Om man får lyssna på sin favorit musik så kan man genast bli på bra humör och antingen trampa lite fortare, springa lite snabbare eller ta ännu tyngre vikter, Allting går enklare med musik helt enkelt! (detta känner ni säkert igen.)

Ursäkter godtas inte
Vädret, trötthet, Ja när man väl börjat ge efter ursäketrna blir det lätt att hoppa över träningen. Det finns alltid någonting och skylla på! Som t.ex. "jag tränar hårdare imorgon istället" eller "nej idag har jag ont i huvet".

Man ångrar sig aldrig
Tänk på att du aldrig kommer ångra dig efter du tränat istället kan man känna sig stolt! Tränar du inte så ångrar du dig garanterat.

Varienring
Vardagsmotion, styrketräning, spinning, friskis & svettis, promenader, löpning. Variation är jätteviktigt iaf för mig. Annars tröttnar man lätt om man gör samma sak jämt. Jág ska börja variera min träning mer än någonsin nu, försöka iaf! Men tänk på att små förändringar kan göra skillnad det med. T.ex gå promenader på olika vägar/åt olika håll, olika maskiner, vikter och intervaller. Små saker kan göra mycket :)

Lika för alla
Om du en dag vaknar upp, bestämt att du ska träna på morgonen innan skolan och känner att du hellre vill ligga kvar i sängen. Tänk då på att det inte bara är du som känner så. Men om du då faktist trotts allt kliver upp och  tränar så kommer du känna dig så stolt och träningen är redan fördig tidigt på morgonen. (jag älskar att träna på morgonen, eller över huvudtaget få saker färdiga på morgonen.)

Lika om man står på gymmet och trampar eller springer och känner att det är skitdrygt, man vill bara kliva av för att det är så drygt. Tänk då att du inte är ensam om den känslan. Vissa har det nog ännu värre ;)


Sen en sista sak som är viktigt iaf för mig. Det är att investera nya träningskläder då och då, det blir lite roligare och träna om man har fina kläder och kan variera lite. Att ha någon och träna med gör också träningen mycket roligare!

Thailands bilder del.4

Daw gör pedykyr på mig. Saknar henne, snällare människa får man LETA efter!Jag vill ha bruna ben året om!Tidigt! vi var nästan ensamma på standen :)Jag tycker så synd om alla hundar. Den här skulle jag vilja ta med hem, Så söt!hotelletMitt och Tildas rumMorgonsol genom palmerna!Strandmat!Det var först när jag såg de här skyltarna sittandes vid varenda strand/ö som jag fattade att det faktist hänt. Fruktansvärt..!Superskön morgonrock och skrota omkring i :)Älskar frukt utomlands och på stranden, så gott :)djungelndjungelndjungelni djungelndjungelnHär växer bla orkide. Hade ingen aning om att dom växte såhär!Så gött! Undra egentligen hur mycket ananas man åt där nere!? MYCKETSåhär såg det ut där vi var och fick massage hela tiden, saknar! <3Singha!där inne ligger

Lönebesked

Att så lite kan göra så mycket. Jag öppnade mitt lönebesked nyss och jag blev på så fruktansvärt bra humör:D Jobbade ju en hel del i julas och det är nu man ska vara tacksam för det. Lönen låg på 6000kr. Så vad ska jag nu göra för dom pengarna? Finns mycket kan jag lova. Men jag tror en del ska sparas til resa iaf :) Shit vad rik jag känner mig nu, var liksom inte pank innan heller så.

Det blev en kort skoldag. Vi fick reda på våra praktikplatser och jag ska vara på gyn! Haha vi får väll se hur det slutar. Anna (våran lärare) sa att om man har tur kan man få vara med på BB och kanske förlossning. ÅÅ HJÄLP..!

Effektiv förmiddag

Har precis käkat en brunch (stavas det så?) efter att har hunnit med både en långpromenad med Kaisa, mockat och duschat. Just nu skulle jag bara vilja ta en powenap för jag blev så jäkla trött. Men ska föna håret och slänga på mig lite kläder för att åka till skolan snart. Vi börjar 11.45 så jag kanske ska skynda mig lite. Men det är ju så skönt ch bara sitta här och dunka musik när man är ensam hemma. Träningsvärk har jag också, vid revbenen, på sidorna under armarna liksom? haha.

Nej hej på er!


Måndag

Det blev en riktigt kort skoldag för mig. Vi började ju som sagt 12.15 med idrott. Just nu har vi valfritt så jag gymmar. Idag var musklerna på min sida tror jag för jag kunde ta hur mycket som helst känndes det som utan att jag blev trött.

Så kul när man orkar lite, så därför ska jag fortsätta med att styrketräna nu, jag behöver det eftersom jag får så ont i ryggen annars. Men det rinner ju alltid ut i sanden till slut. (fast förra våen hållde jag banne mig i hela terminern!!) Är det inte konstigt? Nej så nu har jag satt upp ett rimligt mål som jag ska följa. 
-Styrketräning 2-3 dagar i veckan
-Variarad träning förutom det.( t.ex promenader?) Beroende på tid och lust. Nu ska jag träna för att det är kul. Inte för att få det gjort. Jag borde nog också börja satsa lite på vardagsmotion. Typ börja GÅ ner till stallet, det har bara blivit till en dum vana att ta bilen ner dit. Fy Lisa!

Nu blir det bara att ta det lugt en stund innan jag lägger mig tidigt ikväll!/ LS

Thailands bilder del.3


Godmorgon morgonfrilla

Är vaken nu och har precis ätit frukost. Vi har sovmorgon till 12.15 idag så jag tänkte försöka var lite effektiv fram tills dess. Alltså städa av mitt rum som jag inte gjort sen jag åkte till thailand! Jag ska också kolla lite på skoljobb. Vi få se hur mycket jag hinner med helt enkelt :) kanske att det kommer lite med bilder från resan.

just nu

Lady Gaga (Y)

Jag är helt besatt att dessa låtar av Lady Gaga!

Alejandro
Monster
Speechless
Dance in the dark
Telephone ft. beyonce
So happy I could die
Teeth



..De kommer alltid att påminna mig om Thailand!


Thailands bilder del.2

2 mongo!

Söndag

Sitter här och lägger upp bilder på facebook och här på bloggen. Det är så mycket bilder så jag blir helt snurrig och vet inte vilka jag lagt upp redan osv. Det kommer snart in några här iaf.

Igår blev det lite mycket dricka så ska väl erkänna att jag känner mig lite trött och sliten idag ;) Först var vi iaf hemma hos Anders i höbby och sedan vidare mot yxbodarna!

Idag vaknade jag rätt tidigt och har inte sovit så jättebra på morgonen. Men sen åkte vi ner till höbby för att hjälpa till och städa. Annars har jag och Lina vart hemma hos Therese, käkat thaimat och vart ner och tömkört våran bästa Pila <3 Mer än så händer det inte här i hedby. haha!

Ja nu är det söndag och helgen är redan slut, buhu. Nejdå, det är bara att ladda inför en ny vecka nu :)


fixar

Jag och Lina är hemma hos mig nu. Vi ska snart käka lite tacos med Tilda och Gustav, sen börja dricka. Men först ska vi fixa iordning oss. Dags och sätta fart :)


Tyra Sjöstedt

Upptäckte precis en grej!

Har setat och läst igenom Tyra Sjöstedts blogg eftersom jag vet att hon och Kenza var på samma ställe som oss under thailansresan, så tyckte det var roligt och se lite bilder från thailand. Brukar annars inte läsa Tyras blogg. Men nu kom jag på att jag har ju tamme fan sett henne där! Hon och hennes pojkvän bodde på samma hotell som oss och på en restaurang satt dom vid bordet precis bredvid oss. Har sett dom flera gånger ju! Det var ingenting jag tänkte då utan jag kom på det nu. haha!


Thailands bilder del.1

på arlanda - Väntar på planet.Första dagenTildapoda islandpoda islandpoda islandutanför hotelletRida elefant =)Rida elefant =)

Fredag och helg

Sitter här och har precis varit och hjälpt pappa dra igång jobbarbilen som inte startade. Det blev en kort skoldag med religion och psykologi. Har lite att plugga på nu. I både i psykologi och samhällskunskap. Fast det är inget akut än så länge, vi får se om jag fixar lite med det nu eller om det blir senare. Men vid 5 -halv 6 ska jag vara chaffis till grannarna Tore och Carina som ska på hocky och ville ta någon öl. Kan bli rätt så roligt när Tore får lite alkohol i kroppen då han blir väldigt rolig , haha :D

Nu är det helg också, känns inget speciellt med det eftersom skolveckan har vart väldigt kort för mig och att jag har haft helg 2 veckor i sträck med massa drinkar. Vet inte riktigt vad som händer men det visar sig :)

Just nu


Samma dag som jag kom hem, det är sjukt vad fort man bleknar.. (iaf ansiktet!)


Trevlig helg allihopa =)


Thailand 2010

Jag tänkte berätta för er om resan i Thailand. Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst. Men någon gräns måste det väll finnas så jag ska försöka göra det lite kortfattat.

För det första måste jag säga att det har vart så fruktansvät skönt och åka iväg. Nu när det tydligen vart så himla kallt här hemma också. Jag har haft det så bra. Släppt allt som har med hemma att göra. Det känndes som att jag glömde bort hur det var hemma. Jag var i paradiset och allt här hemma känndes så långt bort.

3/1
Planet gick 12 på natten, det vart nästan en timme försenat men det är ju inte så ovanligt att det blir så. Vi var där i god tid så jag hann kolla lite i tax free butikerna och köpte mig 3 pensalar från make up store.

4/1
Tidsskillnaden är 6 timmar frammåt. Så man kan säga att vi lyfte kl 6 på morgonen i thailändsk tid och resan tog bara ca 10,5 timmar (var beräknat till 11). Vi landade alltså halv 5 där nere. Flygplataten i Krabi var otroligt liten. Men det är skönt och slippa de stora flygplatserna tycker jag. Men den här var nog den mista jag har sett. ICA maxi i borlänge är mycket srörre haha.

Bussresan var på 46 minuter till Ao Nang. Luften var så härlig. Det hade precis kommit en skur och luften var så varm och fuktig. Minns så väl vad SKÖNT det var.

Vi var trötta och slitna från flygresan, så vi packde upp och gick ut och kollade lite och åt på förta bästa restaurng. Hotellet och rumet var jättefint och jag och Tilda hade ett eget. Vi bodde på "tipa resort"- Kan jag verkligen rekomendera för det var riktigt bra.

5/1
Vi vaknade tidigt, det vart lite konstigt med tidsomställningen (precis som det är nu.) Vi gick till frukostbuffen och blev glatt överraskade. Det fanns hur mycket som helst, Massa god färk frukt :D

Dagen var lite molning, men solen tittade fram då och då. På föriddan låg vi vid poolen och senare blev det att kolla sig runt om och äta lunch. Sen blev det ännu mer bad och dusch innan vi gick ut och åt.

6/1
Det var en helt underbar dag i solen. Vi tog en båt ut till fina "poda island", jäklar vad solen stekte på. Vi alla brände oss, speciellt Pappa.

7/1
Idag var det mulet. Det gjorde inte speciellt mycket eftersom vi ändå inte vile sola när vi bränt oss. Vi åkte till 2 köpcentrum. Måste säga att de var rätt världelösa! Köpte ingenting. Men på kvällen gick vi ut och åt och jag köpte 2 väskor och ett linne. Det fanns skräddare överallt så idag beställde jag en studentklänning. Jag är fortfararande bränd och blir det sol imorgon, då??

8/1
Solen lyste minsann, men vi bestämde oss för att åka iväg och rida elefant! Först åkte vi och kollade på lite olika fiskar och krokodiler i djungeln och efter det fortsatte vi mot elefanterna. Åå vilket härligt djur alltså. Blev ju helt kär! Jag hade aldrig ridit elefant innan men jag tyckte det var jättemysigt. Det gick inte fort men de tog oss stadigt, sakta men säkert fram. På eftermiddan tog vi det bara lugnt, läste lite och tog några drinkar. Sen kom det värlens skur. Den varade inte länge, min vi gick ner till standen för att få fotmassage, fotskrubb, pedykyr och ansiktsmassage (för min del). Så jäkla billigt med sånt ju! Man får liksom en helkroppsmassage för 50 lapen. När det var klart satt vi oss och tittade på solnedgången och tog en drink. En "tuk tuk" har värsta baslådan, haha. Ikväll spelade han sexy bitch. Det påminde så jäkla mycket om turkiet när man var nere i värmen och allt.

9/1
Denna dag har vart helt underbar! Vid "ao nang stranden". Längst bort på stranden finns det massa apor så jag och Tilda gick dit och knäppte lite kort och det slutade med att jag hade 3 apor på mig. Trodde ett tag att min bikini skulle ryka men istället blev vattenflaskan offret ;) Mot eftermiddan blev det att ta en helkroppsmassage på samma ställe som sist. Vi blev värta polarna med dom som jobbar där. Så himla snälla är dom!!

10/1
Utflykt idag! Vi har åkt speedboat runt till olika öar med kanske 20 pers till. Vi har stannat på "lilla" och "stora" phi phi island,  mitt i havet för snorkling (coolt!) , bamboo island m.m.

11/1
Vi tog en båt iväg till en annan strand, kanske 1-2 km från ao nang stranden. På eftermiddan blev det att ta en helkroppsmassage. Vi hämtade även min färdiga skräddarsydda klänning idag.

12/1
Jag hade jätteont i magen. Har haft otroligt ont under hela resan. Det har väll vart mitt största problem om man säger så. Idag åkte vi iaf ut till samma strand som igår fast vi gick över till andra sidan för där fanns tydligen en utav världens vackraste ständer- trang beach. och fin var den allt, jag och tilda klättrade i grottorna:D

13/1
Idag har vi vart på utflykt med speed boat igen. Fast idag "hong island" och vi gjorde 4 stopp på olika ställen. På kvällen blev det som vanligt att gå ut och äta och sen gick jag och Tilda till 2 olika barer och tog oss en drink. Sjukt biligt. Man får liksom en cocktaildrink för 20-25 svenska kronor. Sist blev det lite tjuvbad i barnpoolen innan vi gick och la oss.

14/1
Chicken island var vi på idag. En liten ö här i närheten. Det var fruktansvärt mycket vågor den dagen och det var lite läskigt att åka i long tail båten. fast vågorna var iaf väldigt roliga att bada i :D Men mycket tankar blev det till tsunamin. Såg bara den där vågen komma hela tiden, svepa med allt. Ännu värre blev det ju när man vet att den ön blev hårt drabbad och det sitter skyltar överallt på alla stränder/öar att man ska springa mot land/upp mot bergen om det kommer en flodvåg.. usch så fruktansvärt hemskt det där och har faktist drömt en hel del mardrömar om det.. Kvällen avslutades i baren!

15/1
Idag låg vi här vid ao nang stranden. Jag tog en thaimassage och det var hur skönt som helst. På eftermiddan åkte vi och tittade på en apa/orm show. Lite kul sånt där och jag hade en orm runt halsen;D

16/1
Vi gick upp tidigt för att åka på utflykt. Vi var först vid några varma källor, (40 gradet i vattnet), sen vid en pool líknande, fast vanligt rinnande vatten. Skitsvårt att förklara, kommer bilder. Efter det åkte vi till ett tempel. det var 1237 trappsteg. Det var inga vanliga trappsteg utan det känndes mer som en stege. Jag kan säga att jag hade mjölksyra och illamående efter 200 trappsteg. Träningsvärken känndes av långt efter!! Jag gick ner igen och gick istället efter mamma och Tilda som hade gått 200 trappsteg till ett stort träd. Känndes ju helt världelöst men jag hörde fler som vände för att det var för jobbigt. Konditionen ska tränas upp nu i vilket fall så. Efter det fick vi sätta oss på elefantryggen för andra gången. Den här gången var det roligare efterom elefanten var lite piggare och vi fick sitta på elefanens huvud och rida :D Vi fick också se en bebis elefant på 2,5 år som gjorde massa konster. Bl.a massage på människor, sätta en hatt på våra huven, rockade rockring, spelade munspel och så. hihi så fruktansvärt söt!

17/1
Idag åkte vi till fina trang beach igen. Solade, badade. Sen blev det en ryggmassage och pedykyr vid stranden innan vi gick till hotellet. Det blev ett sista besök på våran favorit restaurang, vilket känndes jättesorgligt :( Dom frågade om vi skulle komma imorgon, och då sa vi nej vi åker hem då. Usch jag hatar sista kvällen när man är utomlands!

18/1
Dags att resa hem.. vi gick upp jättetidigt och gick ner till stranden för sista gången och så fick vi en present av hon vi kommigt närmast med vid massagen och hon fick dricks av oss. Ååh jag tror aldrig jag träffat en snällare människa. Hon är den bästa "inkastaren" någonsin. Så snäll rätt igenom. saknar henne, känndes jättehemst att säga hejdå..

Vid 3 åkte vi mot flygplatsen, 5 gick planet och vi var framme vid arlanda vid 12 (svensk tid) Sen var det bara att sätta sig i bilen påväg hem mott ruttna hedby. JAG VLL TILLBAKA NUNUNUNU.

aj..

Gick och la mig halv 9 igår, det har jag gjort ändå sen jag kom hem, hur skönt som helst. Fast har vart vaken sen 5 nu. Det blir inte att sova något längre än så förutom igår natt när jag tog ett sömnpiller. Är snart klar, har duschat och ätit frukost så jag ska bara föna håret och smörja in mig innan jag åker om en timme.

Min navelpircing är infektarad, har glömt bort hur smärtsamt det är :s

<3


Torsdag

Här händer det inte så mycket. Går i skolan typ. Igår var jag till gymmet så jag har lite träningsvärk idag kan jag säga, men ändå tog jag mig dit idag igen. Så känner mig lite duktig iaf :) Sen har jag vart nere vid Pila en hel del  också.

Känner mig lite halvdeppig, eller nej det är fel ord men jag saknar Thailand och värmen något så fruktansvärt. Ingen kan nog förstå hur mycket jag ÄLSKAR att resa, mitt absolut största intresse. Jag ska resa jorden runt någon gång i mitt liv, så är det bara! Jag vill bara åka tillbaka NU..

Men jag föröker tänka att jag ska vara glad för att jag fick åka dit över huvud taget men det hjälper inte riktigt. Solbrännan känns redan vitare även om jag vet att det fortfarande finns färg kvar. Bara tanken på att bli vit igen får mig att må illa. Mitt självförtoende stärks så otroligt när jag får lite färg, jag känner mig så mycket snyggare. Tänk att det kan göra så mycket, om andra är blekare än mig bryr jag mig liksom inte om för jag tycker dom är fina ändå! Men jag, JAG känner mig skitful. Konstigt det där, och misstolka mig inte nu, för jag menar inget illa!

Men herregud det finns folk som inte en kan sola av olika anledningar. Vissa är så vita att dom bränner sig bara dom ser solen. Jag ska egentligen vara GLAD att jag kan sola över huvud taget. men jag får bara inte in det i mitt huvud. Lika med träning och bantning. Tänk på barn och människor som svälter istället som inte ens får mat och istället dör. Här sitter jag och har ångest för att jag ätit för mycket eller onyttigt en dag. Tänk folk som inte kan träna, t.ex. handikapade som sitter i rullstol som skulle göra precis vad som helst för att kunna gå.

Fy fan vad man är självisk, svenskarna är så jäkla bortskämmda så det är pinsamt! Jag ska sluta och klaga på mina problem, det finns folk som har det så mycket värre. Blir så arg när jag tänker sånna här tankar. Så själviskt!

Tänkte bara skriva ett kort inlägg, men det blev det ju inte. I vilket fall så kommer det ett inlägg från resan. Mycket att skriva så vi får se när det dyker upp :) Har tagit kanske 1400 bilder så alla kommer inte upp vilket ni nog förstår.

<3


Nu..

.. är jag hemma i kyla och snö. blää! jag känner redan hur färgen försvunit och huden är alleles torr, naglarna går av och allt är så TORRT!? Men myggbetten dom kliar då tamme fan ;) Täninsvärken från den hemska trappan till ett tempel känner jag fortfarande av, eller är det kanske från när jag satt på elefantens huvud och red?

Känner mig så fruktansvärt sliten och nu undrar ni säkert varför jag sätter mig här istället för att sova i min SÄNG. Men jag har faktist lyckats sovit på planet och i bilen. Klockan är snart 11 på förmiddan i Thailand. NU brukar jag ligga och steka i solen ju! ååj

skriver mer sen!

Från kylan till VÄRMEN!

Nu snart åker vi :D. Jag har packat helt klart (tror jag?) och städat av rummet lite så det är fint tills jag komer hem. Jag ligger just nu i min älskade säng och vilar ryggen samtidigt som jag bloggar. Lär passa på eftersom jag får sitta och "sova" inatt, Är rätt trött nu faktist.

Vårat plan går 23.10 ikväll och vi kommer flyga direkt i 11 timmar utan mellanlandning. Så skönt att slippa gå av någonstans. Vi kommer ju som sagt flyga på natten och jag hoppas jag kommer kunna sova lite på planet. Jag har rosa sömnpiller med mig så vi får hoppas på att det går bra.Har aldrig testat sömnpiller!

Det skiljer 6 timmar när vi kommer fram så klockan är väll ca 4-5 på eftermiddan när vi landar i värmen.

Jag är så laddad och det ska bli så roligt och framförallt skön det här! :D WIIIE

Det blir absolut ingen uppdatering här på bloggen under resan. Jag kommer inte befinna mig vid en dator över huvud taget, det skulle bara förstöra resan! När jag är borta och har det skönt så vill jag liksom inte alls veta vad som händer hemma. Bara slippa bekymmer och minusgrader och istället tänka på sig själv, värmen och njuuuuuta ;)

Nej slutar här. Ni får ha det så bra här hemma, jag kommer tänka på er och tycka synd om er när ni är här hemma i kylan och går i skolan nästa vecka medans jag ligger på standen med en drink eller kall öl i handen. Kommer sakna mina vänner <3

Hejdå/ LS =)


packar och donar

Packar gör jag, funderar på vad jag ska ha med mig, glömmer jag någonting? Kameran (ska jag int glömma den här gången!!), iPoden och min gammla mobil är fulladdade. Har mitt gammla nr 076 1415122. Tar inte med mig min iPhone eftersom det är så lätt och komma in på internet och det bli DYRT. så den kommer få ligga här hemma själv under 2 veckor ;P


Läsning kommer behövas både på planet och på stranden! Har laddat upp lite men det blir nog att köpa sig någotmer på arlanda :)


snart snart snart!!!!!

Har vart ner i stallet och mockat och tagit ut hästarna nu. Hade tänkt och rida men det blev inte så. Mina nerver är på helspänn! har ätit lite frulle och ska packa klart, duscha och så innan vi åker.

Tänk er jag ska resa till ett helt nytt land som jag aldrig har varit i förut. Det här kommer bli toppen. Det kommer ett till inlägg innan jag beger mig mot värmen ;D

sovdags

Det blev lite vin hemma hos mig på mitt rum med lady gaga, sen vidare till Anders och supa. klockan är inte mycket men nu ska jag lägga mig i min säng och sova sista natten i den innan någon säng i thailannd väntar på mig =) Ska njuuuuuuta ända tills klockan ringer!

Badat

Tagit mig ett bad precis och nu sitter jag med en ansiksmasken på ;P Dags att fxia sig nu innan Sarah kommer. Vi ska dricka lite vin och käka här innan vi sticker vi till Anders där det blir fest ikväll.

Usch kolla vad vinterblek jag är, men det ska snart bli ändringar på det =)

(Y)

Humöret är på topp när man har en resa som väntar. Sol och väme i ett annat land gör mig så glad. Jag älskar att åka utomlands. Bara för att jag är så glad tänkte jag bjuda på två mongobilder ;)



Lördag

hej hopp i gallopp!

Har hunnit med en god frukost som bestod av fil, musli, banan och kanel och ett hårdkokt ägg till det. Sen stack jag och morsan ut på en promenad me Kaisa och Siri. Trotts att det " bara" är 12 grader så höll jag på och frysa ihjäl och det riktigt bet i kinderna på mg. Men jag får väll stå ut med kylan lite nu i ca 1 dygn till för sen blire ju varmt.

Har precis kommit hem från en ridtur med Pila. Det blev och pulsa med na i snön. Så när vi kom hem var vi fulla i snö och genomfrusna. Så jag kastade på na  2 täcken, gav dom lunch och skundade mig hem. Så ni itter jag här och försöker bli lite varm.

söta pil =) hihi



Ska käka lite nu. Fläskfile och ptatisgratäng. vi fick massor över från festen. Men det är ju så gött, igår åt jag det 3 gånger haha ;D

Dagen

Vad har jag annars gjort idag då. Jo jag har vart ner i stallet, mockat och tagit mig en underbar ridtur i skogen. gallopperat igenom snön. Finns inget roligare och bättre.

Sen har jag setat här imellanåt och Lina har vart här och vaxat mina ben. Hårstråna var länge än dom någonin varit så det var skönt och bli av med det. Ont gjorde det, fruktansvärt!!

Har som sagt packat lite och så har jag slängt ut alla julsaker från mitt rum så nu syns det inte längre att det vart jul här. Tycker bara det är fult och jobbigt med alla grejer.

Sitter här nu och segar, lyssnar på Linda Sundbblads låt- let´s dance som jag fastnat för. Jag ska rensa min camera, ta bort massa bilder och greja lite. Sen borsta tänderna och lägga mig i min sköna säng. Imorgon ska jag sova ut om jag kan.

haha alltså jag får ingen ordning på den är bilden!!! Det ser ut som den är tagen bakifrån, men det är den inte.?
Nyvaxade ben, ja jag vet att min hatt är skitsnygg XD haha


Nej nu ska jag sluta fjanta mig, har tagit en hel del komiska bilder, God natt på er!


packar

Nu har jag börjat packa. Det är verklien skitsvårt och nu när vi ska vara kvar i 2 veckor också. Det blir helt enkelt att ta med sig tvättmedel så man kan tvätta om man behöver. Jag har redan fått ner en hel del i väska men långt ifrån allt jahg vill ha med. Problemet är bara att resväskan börjat bli full? Jag har dock inte vikt ihop kläderna så noga än utan mest kollat vad jag ska ha med och lagt det där. Sen vill man ju inte ta med sig för mycket heller ifall man hittar någonting där eller tvärs om tar med sig för lite kläder och hittar ingenting där. Svårt det här, jag får nästan panik.

Väskan är typ full redan :S Ni ser även min hylla som jag målade för ett tag sen som ska upp på väggen!

Liten packlista:
- Bikini. (har lagt i 5 stycken, ja det är ju dom plaggen jag kommer ha på mig i 2 veckors tid mestadels så).
- trosor och strumpor skrev jag nästan. haha nej strumpor ska nog inte behövas!
- shorts, lagt i ett antal!!
- Linnen och tshirts, lagt i många!
- Klänningar
- Skor- gladiator vanliga och kilklackar, pumps, platå,flipp flopp ballerina. ojoj bara skorna tar up hela resväskan!
- solglasögon
- Hudcremer och solskudd.
- Shampo, inpackning, vämeskydd, silverschampo.
-hatt/kepa- ifall jag bränner hårbotten.

sen massa annt också!



Bilder från nyårsafton

50 år/ Nyårs fest i bysygan.

 
Jag och älskade Mormor<3

Stefan- Linas pappa. Bosse och Libeth - Grannar till oss.

Inge min faster Ullas man håller tal.

Mammas Kusin Helena och hennes sambo.

Mamma, Faster Irene och Lasse

Vin, öl och bål ;) (Y)

"byfolk" och moster Maj.
 
Dom här stog för musiken, fast lite mat hann även dom med!

Här har vi Ankie, det är hos henne jag är och springer var och varannan dag. För det är hon som äger Pila och stallet och allt ;D

Linas mamma Eva!

Morsan uppnar paket och självklar vill Eddie vara med. (min kusin Tonys barn)


Vid 12 slaget


Nyårsdagen

Ska börja med att säga att stort grattis till min älskade mamma som fyller 50 år idag <3.

Festen igår vart riktigt lyckad och jag tror nog alla hade roligt. Jag själv var som fullast vid 6 innan gästerna ens kommit, det blev en hel del vin för mig, och förest hemma hos Lina. Jag hade väldigt ont i huvet när jag skulle lägga mig inatt. Det blev en tidig kväll, tror vi la oss vid 2 kanske. Men jag har sovit så fruktansvärt dåligt inatt och Kaisa låg på kudden och sov som en stock. Så jag blev lite ihopmosad där, haha.

Släkten är fortfarande kvar här. Det är helt fullt i huset, jag ska väll vara lite socila innan dom åker hem snart. Vi ses ju inte så ofta så det är så roligt och träffa mina släktingar. /LS


Resfebern är förjävlig just nu..!


RSS 2.0