Grattis!

Idag är det din dag Maria, 18 nu! Grattis! :D

Måndag

Tjenare, idag slutade vi 4 så jag och Sofie gick och solade direkt efter det, sen på vägen hem kollade vi lite på lager 70 osv. Sen har jag lekt lite med Sarah och hjälp henne tvätta hennes bil eftersom jag är king på det, haha!;) kom hem för en liten stund sen så jag har inte gjort någonting annat än och sitta här.

Imorgon är vi LEDIGA! Så då vet jag inte riktigt hur det, blir ska iag ut och rida och så blir det att sticka till leksand och sola. Ska skaffa gymkort också, men vet inte om jag ska göra det imorgon eller nån annan dag för jag är lite osäker på hur lång tid jag ska ta! sen kostar det ju lite också så! :S Aja vi får se hur det blir imorgon med alltihopa! Jag har iaf blivigt någorlunda frisk så nu äre bara att träna på :D

natti

Gud vad länge jag har setat här nu, lr nu har jag lagt mig i sängen med datorn i knät. Ska nog sova nu och fundera över mitt liv och lyssna på "Akon- be with you", Imorgon börjar vi 10, Godnatt!


Webcam

Utforskade min dator lite och hittade på hur man tar kort med kameran på datorn! Roligt, fast det blir nog ännu roligare när man är lite fixad och inte trött och osminkad! haha


..

Vet inte riktigt hur jag ska säga det här, egentligen har jag nog bara en hemsk bakfylleångest. Men det här måste vara det värsta jag vart med om. Jag var jättefull och ledsen som jag alltid blir om jag blir för full. Jag sa en massa saker som kommer fram när man blir full. Kvällen gick bara snett alltihopa. Just nu känns allt verkligen åt helvete jag mår inte bra och om ni brukar läsa min blogg så har ni säkert läst förut om hur jag mår.

jag vill bara f..

;D

Har jobbat hela dagen,7-15-30. Ikväll blir det fest ;D Hörs mer imorgon!

hemma och sjuk.

Är hemma idag, jag vaknade nyss och känner mig verkligen utvilad! ja det finns väll inte så mkt mer och säga än att jag vill bli frisk nu! Det blir nästan bara värre? usch :S

mår inge bra :(

Uuu vad jag mår dåligt! sitter här och hostar och snorar samtidigt som jag blöder världens näsblod och har världens tuss i näsan!, sen är jag helt svettig också, har jag fått svininfluensan eller? haha nejdå men usch jag mår inte bra altså, så blir kanske hemma imorgon.

Igår blev det som sagt baren, jag hade iaf kul och jag blev ju ganska så full. Tur att vi bara hade en lektion idag som började 12.45 eftersom jag var lite bakis, mina ögon var små som, ja jag vet inte vad. Efter skolan drog några tjejer till borlänge ( jag , Sofie, Zandra, Hanna och Tilda) så mötte vi även upp jennifer. blev lite inhandlat, bl.a ett skitsnygg bh! ;) Såklart började jag ju blöda näsblod på kupolen, så jag hann bloda ner en hel del, hatar näsblod , det är så äckligt och det gör så ont!

Har även vart ner till Pila, nu sover dom inne så det känns lite skönt eftersom vädret är skit! ska hoppa in i duschen nu/LS

Vad ska jag ha på mig?

Nu har jag fixat klart i garderoberna och städat av lite, har lite kvar forfarande, ska byta sängkläder och sånt. Funderar på vad man ska ha på sig ikväll, jag önskade man kunde gå med bara kläning och barbent lr något som i turkiet! men nu är vi ju i Sverige och här är de KALLT  på nätterna, på clubbana i turkiet stog man ju och svettades i värmen om nätterna, alla var ju lika äckliga så det gjorde lixom inget, Nej seriöst jag vet inte vad jag ska ha på mig!

Ska fundera lite ;p Bye!

FET!

Kollade på lite bilder på mig från förra sommaren och insåg nur mkt smalare (eller mindre fet iaf ) jag var då! Nu är jag ju mycket fetare än då! Jag längtar tills den här jävla förkylningen ska gå över och så ska jag  skaffa gymkort och börja banta! Det här går fan inte längre alltså, jag står inte ut att vara så här tjock, kolla själva så får ni se vilken skillnad det är, Det är ju för fan pinsamt!

Då:

kolla bara ansiktet!

Ni kanske inte ser lika mycket skillnad som mig, men det är flera kilos skillnad kan jag lova! :S

baren ikväll

Fick min lönebesked idag och satan vad glad jag blev :D kom hem från skolan nyss, vi fick sluta tidigare. och såklart sätter jag mig här på en gång, haha! Har redan börjat fått läxor också som jag ska göra klart,det är i samhällskunskap och så ska vi skriva ett brev om oss själv till dom nya lärarana. inte så jobbigt men ändå:P

Nu blir det att sitta här och softa och dunka lite musik, så skönt när man är själv hemma, sen ska jag även "stoppa fingrarna ur arselet" och STÄDA mitt rum för det ser FÖRJÄVLIGT ut verkligen. Får se om jag orkar rensa någon av garderoberna också.

Ikväll blir det baren!

Take me back!

kollar på bilder från resan, börjar nästan gråta av lycka, fan vad bra vi hade det, vill bara dra tillbaka tiden en vecka, när vi stog och dansade på "the doors" och var apfulla, Ta mig tilbaka, det var verkligen något bland det bästa som hänt i mitt liv!

Älskar er mina underbara tjejer <3

ghd plattång :D

vann inte just den auktionen, vilket  jag kanske förstog inan, menmen! jag köpte en annan (eller det är samma) för ett fast pris, 850 kr ist för ca 2000 som den kostar om jag skulle köpt den hos frisören, längtar tills den kommer!
Ny GHD PINK plattång locktång äkta

Klänning.

Beställde den här nyss, men fortsätter och kollar så vi får se om det blir något mer! det är en hel del jag behöver men på torsdag blir det kupolen för då kommer lönen ;) :D Sitter och bjuder på tradera nu, hoppas jag får plattången, auktionen avslutas om ca 10 min! ;D

Tisdag 19.36

usch vad jag hatar skolan redan, jag vill inte gå i skolan, vill bara tillbaka till värmen, men nu är det som det är, ett år kvar, det är bara och kämpa även fast det är tungt nu.

Slutade vid 2 idag, lr var klockan så? kommer inte ihåg,haha! det blev iaf an sväng till granngården för jag och Lina har bestämt oss för att köra med spån till Pila nu så vi köpte 5 balar till och börja med, sen har Ankie säckar hemma som vi kommer använda. Vi är så trött på halmen så det ska bli skönt att mocka i spån när hästarna kommer in. När vi fixat klart i boxen blev det även en körtur med våran duktiga Pila.

Nu sitter jag här och kollar på kläder på nelly och H&M så det blir nog 2 beställningar, fri frakt på Nelly nu också om någon missat det! Kollar även lite på tradera, ska lägga ett bud på en plattång från "ghd", som går ut om ca 2 timmar, jag ska ha den! fast det finns många så det är väl inte hela världen om jag skulle förlora, aja nu ska jag fortsätta kolla runt lite! skriver sen om jag fick plattången ;)

låtar

Dom här låtarna (bl.a) kommer alltid påminna mig om Turkiet -09!

David Guetta- Sexy bitch = förfst på balkongen.
David Guetta- When love takes over = Bilresan till och från arlanda
pittbull- I know you want me = dansgolvet på "the doors"
Jay Sean feat. Lil Wayne - Down = Zandras alarm signal


Resor gör mig så jäkla glad! Det bästa som finns verkligen och denna gång med mina bästa<3

hemma

Nu är jag hemma fån skolan, det blev en kort skoldag, dom delade ut sheman, busskort och gick igenom lite grejer, fick se våran nya lärare också. Jag hoppas hon är bra, men jag känner att jag saknar Hillevi! efter skolan blev det en fika på Siljan, uach vad onyttigt, jag lär ta tag i det där nu. så jag inte växer ur kläderna, då blir det dyrt!

Vill ni veta vad jag gör nu då? ;P jag sitter och kollar på resor, jag är sjukt taggad för och åka på en till resa ska ni veta!

Godmorgon!

Jag har varigt vaken ett tag nu, vaknade halv 7 och kännde mig så himla utvilad.Men jag frös som satan fast än jag sov i tshirt, långkalsonger, sockor och så hade jag mitt duntäcke och en fleecefilt. Menmen jag är fortfarande van vid 31 grader på nätterna och blöt ( t.o.m håret var BLÖTT!) av svett från festandet och dansandet när jag ska sova och även fast man duschade så blev det lika varmt igen så det är väll inte så konstigt at jag frös, men jag saknar verkligen den värmen alltså!.

aja i vilket fall så har jag duschat och fixat iordning mig lite nu. inte gjort något speciellt alls, bara lagt på lite mascara :) vi åker till skolan vid halv 10 härifrån så, vet inte riktigt vad jag ska göra nu? Tänker bara på värme och resan ! /LS


Sommarlovet är slut.

sommarlovet är slut och imorgon börjar skolan, käns förjävligt! men ska försöka tänka lite posetivt, det är ju faktist bara ett år kvar (eller inte ens det) tills jag tar studenten! Men jag vill fortfarande inte dit, mår föresten bättre nu redan vilket känns skönt!

Jag vill inte vara här! Jag vill tillbaka! Snälla ta mig tillbaka till Turkiet!

Bilder från poolen :)





Fler bilder kommer! :)


Samanfattning av sommaren 2009

- Gjorde du något i sommar som du aldrig gjort för? Japp
- Dog någon som stod dig nära? Nej, vilket jag är glad för!
- Vilka länder besökte du? Turkiet
- Är det något du saknar sommaren 2009 som du vill ha sommaren 2010?  JA! Bättre väder!!!
- Vilket datum från sommaren 2009 kommer du alltid att minnas? CCW v.31 och 15/8 ( turkiet!)
- Största misstaget? Vet inte ?
- Har du varit sjuk eller skadat dig? Nja lite förkyld nu bara :P
- Bästa köpet? jag har inte köpt så mkt i sommar, men min nya plånbok som jag köpte i turkiet är jag riktigt nöjd med!
- Vad spenderade du mest pengar på? Resan till turkiet och massa drinkar ;D
- Gjorde någonting dig riktigt glad? resan vär king! och såklart mina vänner och Pila
- Vilka låtar kommer alltid påminna dig om sommaren 2008? Janet-Heartache On The Dance Floor, - Pitbull- I know you want me, Keri hilson- knock you dawn, David Guetta- Sexy bitch och when love takes over. m.m
- Var du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar? typ lika, kanske gladare förra?
- Vad önskar du att du gjort mer? Ingenting
- Vad önskar du att du gjort mindre? vet inte?
- Hur tillbringade du midsommarafton? Leksand så klart! :)
- Blev du kär i sommar? nej
- Favoritprogram på tv? inte kollat på tv faktist.
- Bästa boken du läste i sommar? Har inte läst någon.
- Något du önskade och fick? Önskade mig igentingens,
- Något du önskade dig men inte fick? inget
- Vad gjorde du på första dagen på sommarlovet? Det kommer jag verkligen inte ihåg, inget speciellt antar jag.
- Finns det något som skulle gjort din sommar bättre? Ja vädret!
- Hur skulle du beskriva din stil sommaren 2008?  festkläder, mjukisbyxor, ridkläder, träningskläder och regnjacka och gummistövlar. haha!
- Vad fick dig att må bra? Vännerna och Pila <3
- Vem saknade du? många,
- Sommarens sötaste? jadu
- Sommarens hetaste?  I know ;)
- Sommarens största kärlek? Ingen
- Sommarens besvikelse? Vaet inte
- Sommarens bästa? Turkiet, CCW,  bada med hästrna, festa...
- Sommarens snällaste? Många :)
 


bilder

usch vad jag är SEG, trött och sjuk. menmen jag har lagt in några bilder från mobilen. Kameran glömde jag i bilen (!) Sjukt irreterande verkligen eftersom jag tycker om och ta kort! :(


hemma.


Nu är vi brudar hemma från turkiet. och jag har verkligen blivigt sjuk, sitter här och snornar och mina öron är fulla av lock, jag har inte tagigt tempern men jag har nog lite feber också skulle jag tro. Det har varigt en resa fylld med sol, bad, värme, drinkar, öl, bananasplitt, god mat, fylla, dansat nätterna långa på alla clubbar, besök på ett turkiskt sjukhus för vissa, legat på en madsrass i havet och bara fått andas och slappna av och njuta, och såklart en massa glädje. Vi har haft det så fantastiskt, hur jäkla bra och roligt som helst, jag vet inte hur många gånger jag sa att jag vill inte hem igår. Det var så att tårarna rann, så jäkla mycket ville jag vara kvar. Jag ville verkligen inte hem, men nu är jag det, och jag vill bara tillbaka nu!

Får nästan en tår i ögat när jag tänker tillbaka. det har så bra allting, Tack mina älskade tjejer, vi är bäst helt enkelt<3

:D

Hejdå Sverige, nu sticker vi till Alanya, och det ska bli så jääääääääkla skönt!!!!!

Vi som åker är jag, Zandra, Therese, Lina, Tilda, Sarah och Maria. Carro och Sofie ska tyvärr inte med men det blir en annan gång.

Bye!!!!

Sista dagen på jobbet

Nu sitter jag på jobbet, det är sista dagen jag jobbar här i sommar, så det är lite tråkigt, jag kommer ju sakna alla. Både personal och pensionärer, Vi har det ganska lungt här så jag fick lov och gå in och kolla lite på datorn eftersom jag inte har nått internet!

Nu ska jag väll gå och jobba vidare, ha de så bra alla! =)

Update:
Har slutat nu, men jag sitter kvar på jobbet, bara för att få sitta på internet lite,vadå nörd! Nu längtar jag tills imorgon,för då ska jag äntligen få vaxa mina ben! Lina ska också göra det så klockan 11 ska vi vara där, så det blir en liten sovmorgon. efter vaxningen drar vi till borlänge, det ska inhandlas lite smågrejer inför resan och så. Inte långt kvar nu alltså, klockan 12 på fredagnatt till lördag åker vi hemifrån:D  har börjat packa lite smått och tvättat lite kläder. 

Prata nyss med Lina så nu blir det en tripp till donken! ;D Ska åka härifrån nu, Bye!

Sönder

Modemet har gått sönder för åskan/blixten tog det igår. Så nu sitter jag hemma hos Lina. Blir inte många inlägg nu framöver alltså eftersom jag inte har nått internet. Ha det bra! =)  / LS

Morning morning

,idag ställde jag klockan på 9, nu ska jag byta om och ta en kopp kaffe inna jag tar mig en promenad, sen blir det att åka till leksand en sväng. Har inte så mycket mer och skriva nu, jag återkommer senare ;P

Hemskt..

Det här är så jäkla hemskt det här. Jag skussade nyss *** till ***, och fick se något av det värsta eller hemskaste/sorgligaste jag sett på länge. Det är så synd att det har bivigt såhär. jag tycker så synd om**,Jag tänker bara tillbaka på tiderna när alla var tillsammans och hade roligt. alla var så lyckliga, Men det är något som aldrig kommer hända igen, aldrig.. tänk hur olika allt och alla har blivigt och hur mycket allt förändrats. Jag blir bara så jäkla ledsen av att se och höra allt, det är så jäkla hemskt. mitt hjärta bara bultar. det gör ont och jag mår allmänt dåligt av att tänka på det, och veta att det är omöjligt och hjälpa till, jag skulle vilja göra allt för att det ska bli bra igen, verkligen allt men det går inte.. :(
____________________________

Iaf så har jag varigt ner till Pila,sen snackat med Ankie lite och sedan varigt ute och sprungit i intervaller, shit vad jag tog kol på mig själv, kommer nog få en rolig träningsvärk, sen har jag även gjort 200 situps idag. bra för och vara mig!

Nu ska jag inte tänka nå mer på det här, för jag längtar tills imorgon =) natti!

Bilderna från CCW

Söndag 26 juli:


Tisdag 28 juli:


Torsdag 30 juli:

Denna snygga fyllebild får avsluta ;P


promenad och borlänge.

Tjenare, nu är jag hemma,

Imorse blev det att gå en promenad med Kaisa och Nadia. Sen har jag Sofie och Lina varigt till borlänge en sväng, Sofie skulle köpa en ny dator och så. Sen stannade jag till vid mormor, så vi drack lite kaffe och så hade jag fotvård på henne och målade naglarna och så. Nu ska jag kila ner till älskade Pila och bara mysa! bilderna kommer nu också (känns som jag skriver så i varje inlägg! haha,

Hemma en sväng!

Är hemma en sväng, har gett kaninerna mat och bytt om till tjocktröja, skönt. Jag måste bara säga gud va shampot och värmeskyddet var bra! Mitt hår är som nytt, så jäkla fräscht, Var länge sen jag gillade mitt hår så här mycket, Det blir att köpa inpackningen också, Sjukt bra produkter som jag verkligen rekomenderar även fast dom kostar lite! (shampot- 365kr och värmeskyddet 400kr).

Nu blir det att åka tillbaka, jag har börjat lagt in lite bilder från CCW, dom kommer antingen senare lr imorgon bitti :)

Vad ska jag ha på mig?

jag har verkligen ingen aning om vad jag ska ha på mig på kräftfesten ikväll! Nu ska jag duscha, så får vi se om jag kan komma på något, alltså detta är verkligen alltid ett problem. Nu är det ännu värre eftersom jag inte kan ha bara ben efersom mina hårstån är LÅNGA, sen vill man ju ha nått man inte ser tjock ut i, något somrigt o.s.v jaja vi får se vad det blir, har lite halvt panik just nu!

Nöjd :)

Nu har jag varigt lite aktiv iaf ;) Imose blev det en 8 km powerwalk, Det var så tidigt så hundarna var inte i hundgården så jag fick gå själv,menmen. Sen när jag kom hem så städade jag lite och diskade, hängde tvätten och sånt, sen blev det en springtur, Kaisa fick följa med då ist. Så nu har jag precis tränat massa magövningar och sånt så nu känner jag mig duktig.

Ska lägga mig i solsängen och vila lite nu, sen blir det en dusch och testa nya shampot! ;P

Godmorgon godmorgon!

Nu är jag vaken, elller har faktist vart vaken sen 06.20 när klockan ringde, ja jag vet jag är en morgonmänniska det är bara och konstatera. Men det har sina fördelar också, även om man kanske hade velat varit kvällsmänniska ibland. aja skit samma. Jag är iaf jättepigg nu och nu har jag bytt om och är påväg ut och ska träna, har inte bestämt mig för om jag ska gå eller springa, Tror jag ska gå nu och sen ska jag springa ikväll. haha vilka problem man har ;P

Nu blir det att dricka en kopp kaffe och ge sig av, vi hörs!


Besök av "proppen"!

Sofie är här nu och ligger över i natt, vi har varigt ute och sprungit och sen har vi tränat med lite hantlar m.m. Hon står i duschen nu och jag ska snart in jag med. sen blir det lite kvällsfika, eller Sofie har färska räkor med sig så jag ska prova! Vill verkligen kunna äta det, det verkar ju lite gott ändå. Imorgon blir det kräftfest så det blir att smaka lite sånt också, tror dock jag kommer ha lite svårare för det.

Sen blir det nog troligtvis och lägga sig ganska tidigt inatt, är jätte trött och seg nu känner jag, och Sofie börjar tidigt imorgon så halv 7 ringer klockan, och när hon åker till jobbet blir det träning för mig, Nej nu har Sofie duschat klart så nu äre min tur, Vi hörs! =)

Irriterande skitunge!

Kom hem från jobbet för ett tag sen och blev så sjukt irreterad på Tilda. Blev så jäkla less på att hon inte kan "stoppa fingrarna ur arselet" och göra NÅGONTING! Hon har seriöst inte gjort någonting mer än plocka in sin disk i diskmaskinen och vattnat tomaterna, Men jag själv vill ju ha lite mer orning än så! Så jag har gjort allting annat under tiden mamma och pappa varigt borta. Idag lackade jag ur totalt, för jag sa åt henne igår, kan du hänga tvätten för jag hade startat den och skulle gå och lägga mig, tror ni hon gjorde det? Nej! å skyller hon ifrån sig, men det var ju dusom startade den. Så nu fick jag starta den igen. usch vad irreterad jag blir på henne, Det vore skilnad om hon hjälpte till med annat men nej det gör hon ju inte heller, nu har jag tvingat henne och elda, för jag tänker inte leka "husmor" längre! Suck!

Blev iaf lite gladare när jag fick sätta mig här och lyssna på musik! =)

natti



Lyssnar på Jordin Sparks med battlefield innan jag sover, älskar den låten!

Frisören idag=)

Iaf så har jag varigt till frisören idag, det är vär typ det jag gjort, sen har jag varigt till pizzerian och käkat med Lina och syrran, klippt gräset och städat och varigt ute och gått/sprungit med Nadia (kaisa är inte hemma). Blonderade bara utväxten hos frisören, jag valde att klippa mig efter resan istället eftersom det blir så slitet av att vara utomlands. men det blev mycket bättre än innan! köpte även 2 hårprodukter från "alterna", ett värmeskydd och ett shampo, pengarna rullade iväg fort så jag ska testa grejerna och se hur dom är :) Beställde även en ny platttång idag, längtar tills den kommer!

Nu ska jag sova, börjar 06.45 imorgon, usch vad DRYGT! Börjar ge upp jobbet lite nu känns det som, vill bara vara ledig och ligga på stranden och sola!

Allt känns..

.. åt helvete, jag känner mig så deprimerad, ledsen och allt möjligt, jag mår inte bra men jag kan inte säga varför. Det är något som fattas. Jag känner mig så ensam fast jag inte är det och det känns som jag har världens tråkigaste liv. Jag är så jäkla less på mig själv och min fettma och att jag ofta är på så dåligt humör. Ibland känns det som jag bara vill försvinna för allting går bara så jävla dåligt. Jag saknar vissa tider så jäkla mycket som när man var barn t.ex varför är inte livet altid så lätt att leva? Saknar mina vänner också, Grymt mycket! <3 det känns som vi splittras mer och mer, jag vill bara att alla ska vara tillsammans alla vänner och jag vill ha morfar, farfar och farmor kvar, varför skulle ni försvinna så tidigt i mitt liv för..<3!

åå det är så mycket tankar i mitt huvud så jag vet knappt vad jag skriver, ursäka för att jag bara skriver om sånt här i min blogg. Vet att det kanske är fel ställe och skriva det på, men vill ni inte läsa, gör inte det. Jag är inte den som "jagar" en massa läsare. I början tyckte jag det var kul, men inte längre. Ibland önskar jag den var för bara mig. jag kanske ska skaffa en sån blogg, eftersom jag alltid känner mig lite bättre efter att ha skrivigt ner allt..

Skulle ha blivigt publicerat igår:

Tjenare!

Nu känner jag mig som ny, för jag Lina och Maria har haft "Spakväll"det började med att vi åt lite mat kyckling, ris och currysås. Jag var självklart kocken och det vart mumma! Sen har vi fixat fötter, händer skrubbat, filat, lagt ansiktsmask och sånt. Kul och göra lite sånt tillsammans.

Idag har iaf jag och Lina löshoppat Pila och efter det satt vi upp en hage utenför ridbanan så hon fick beta lite där, sen har vi varigt till leksand och handlat och så. Imorgon ringer klockan vid 8, då ska jag träna. Det blir antingen sprina eller gå och sen styrketräna lite. Kaisa är inte hemme så kan inte ta med henne :(

..

Blir så arg på mig själv..!

Delad tur idag

Tjenare, nu sitter jag här vid datorn nyvaken, har nyss tagit mig en powernap efter att ha jobbat över lite. Jag jobbar delad tur idag så jag börjar 15.30 igen. massa pengar! Har bokat tid till frisören för blodering och vaxning av benen nu också, Jag lovar, ni vill inte se mina ben nu, har spart ett tag ;P

åh vad jag längtar till jag får lön igen alltså, så då blir det bl.a att köpa en platttång, kläder, massa grejer till Pila, fixa naglarna och sånt! :)

Idag åkte mamma och pappa iväg med husbilen och ska gå på Madonna (igen, vi såg ju henne i NY) och så ska dom på släkträff och massa annat så dom kommer inte hem förens vi har åkt till turkiet så vi får inte se dom på 3 veckor, tänk vad länge. Har aldrig varigt ifrån dom mer än vecka. jaja det ska nog gå bra ;P

Fin/bra låt:
Battlefield - Jordin Sparks

Lördag

Skrev ju inget mer igår hade fullt upp med och storstäda rummet och sen åkte vi till rättvik, (igen har vart där 5 dagar den här veckan!) Fast igår var jag nykter och körde. Jag var Ankie och Inges chaufför i deras "edsel", Lina, Tilda och Linus var med också ;P

Nu sitter jag här med värsta lindan runt handen igen, mina handleder (och andra leder) måste ju var hur kännsliga som helst, för jag höll på och vifta bort flugor och helt plötsligt gör det jätteont.

Idag jobbade jag iaf till 2 och så åkte jag hem, har städat lite och klippt gräset och vart ute och vart ute och sprungit med Sarah (!) Det var jättelänge sen jag var ute och sprang nu, jag sa ju förut att jag skulle börja ut och springa 1-2 dagar i veckan. Men det klarar inte mina knän av så jag får nöja mig med promenader, fast det gör inget, man bränner mer fett då vettni ;) aja lite surt är det faktist och ha knän som hindrar en från sånt. Det var länge sen jag var ute och fick nu också på tal om det. tror det var en vecka sen. Jag har helt enkelt inte haft tid. Fy mig, men nu blir det ändringar på det eftersom nästa vecka är lugn och jag jobbar bara 1 dag, och det ska bli så skönt och ha lite ledigt efter denna vecka och dåligt med sömn.

Nu ska jag gå ner och käka sen ge Pila mat, Höj!


RSS 2.0