1 vecka !

Idag fyller min valp 1 vecka, alltså 7 veckor kvar tills jag får hämta henne. Tiden går sakta, Jag håller på och längta ihjäl mig!! Nu behöver jag bara komma  på ett bra namn som ska börja på A, hjälp mig att tänka, det är verkligen svårt!





Ny bil !

Inte nog med att jag ska skaffa mig en liten valp. Nu ska jag också skaffa mig en ny bil. Jag ska alltså sälja "Bettan" som jag bara haft i ett halvår. Anledningen är till att jag ska skaffa mig en ny bil är att jag ska ha en kombi så att jag kan ha en hundbur. Det blir bara en massa krongel och ha hunden inne i bilen och försöka täcka över säten och så eftersom jag inte vill att dom ska bli skitiga. Så nu letar jag bil för fullt. Det blir iaf en saab igen! :)

Till salu! SAAB 9-3 sportsedan -03 med 2.0 turbo och 175 hk.

:)


"Tingat" en valp!!

Nu har jag något roligt och berätta!

NU har jag äntligen tingat en valp!!!! så om 4 veckor åker jag ner till skåne och tittar på henne och om 8 veckor får jag hem en liten krabat!! LÄNGTAR!!!! :D

Mamman:


Pappan:


Dålig uppdatering

Hej!

Undrar ni vart jag har tagit vägen? Det undrar jag också.. Jag har ju inte skrivit nått på en vecka av olika anledningar. Har bl.a inte haft tid och ingen lust heller.  Jag tycker inte att det har vart nå roligt och blogga på slutet och alla mina blogginlägg har bara vart tråkiga och meningslösa känns det som.

Usch just nu är jag inte på bra humör alls och känner mig som världens sämsta och hemskaste människa, så jag tänker inte skriva nått mer och tänker inte göra på ett tag, det visar sig helt enkelt när jag får för mig att skriva igen. Men det blir när jag känner att det är kul igen! :)

Ha det bra så hörs vi! /LS

.

Jävla skit.

Grattis Syster!

Idag fyller min lillasyster Tilda 18 år! haha, Kan inte förstår hur tiden går så fort, ärinte jag 17 liksom?... men nej, Snart fyller jag 20! men jag vill inte. Men iaf, Stort Grattis Tilda! <3


Ny skinnfåtölj!

Hej, har varken haft tid eller lust att skriva något. Jag har jobbat hela dagen och slutade 4 eftersom vi hade personalmöte. När jag slutade åkte jag och mamma direkt till borlänge för att hämta Tilda och även kolla på en fåtölj till mig. Jag hade sett en annons på den så därför ville jag titta. Vi hade släpvagn med oss så jag köpte den och tog med mig den hem på en gång. Nu sitter jag i den som en KUNG, den är så grymt skön!

Annars har jag inte hunnit med så mycket mer, bara vart ner i stallet för att Pila skulle skos idag.

Iaf går det frammåt med hundletandet, det blir en kooiker (som jag la upp en bild på). Jag ska åka och hälsa på en sån hund i veckan och jag har även ringt till en kennel och ställt mig i kö. Valparna är inte födda än utan det är 2 veckor kvar. Så vi får se om jag öven huvud taget får någon valp därifrån. Det beror ju på hur många det blir. Efterfrågan är stor på rasen och dom verkar in få så många i varje kull. Men får jag ingen därifrån har hon fler på gång! ååhj jag vill bara ha hem min valp nu ju! :D


11 september

Vilket otursdatum det är idag. Den 11é september då bombatentaten var i NY, Anna Lind blev knivstucken och för ett år sen dog även min älskade skrutt Ior! :( Men idag har det inte hänt något, inte än iaf!

Jag har bara jobbat, och vart nere i stallet, har precis käkat lite och nu väntar jag på att maten ska smälta så ska jag ut och gå!


Älskade skrutt, vila i frid <3

Fredag

Jag har hittat på lite och göra idag också. Imorse släppte jag ut hästarna så då tog jag mig en ridtur på en gång och Pila var riktigt lugn och nästan seg idag, kan bero på att hon brunstar och då blir hon lite annorlunda mot vad hon brukar vara ;) Sen har jag vart ute och gått en långpromenad som nästan tog 2 timmar, känner mig fortfarande helt stel i hela kroppen så det blev ingen rask promenad idag inte!

Nu har jag precis duschat och gjort mig klar för jobbet ikväll, så nu ska jag bara sitta här och kolla på hundar och sånt och invänta at klockan blir 3. / LS

TRÄNAT= träningsvärk!

Vilken otroligt skön kännsla jag har i kroppen nu, eller vänta lite.. egntligen är det fruktansvärt för jag har ont i hela kroppen. Men det är träninsvärk från igår och det är något bland det bästa som finns. Nu har jag och Lina tränat idag också. Jag sprang både dit och hem vilket är kanske 5 km samanlagt och så gymmade vi en timme ungefär. Nu har jag börjat fått upp lite högre hastigheter när jag springer, jag orkar mer och det är otroligt roligt och jag känner mig så frisk och ingen förkylning eller annat känner jag av heller som många verkar göra nu.

Jag har precis duschat nu och jag är helt mörbultad i hela kroppen så inatt kommer jag nog sova gott! Hoppas bara på att inte hackspetten väcker mig imorgon också, den gjorde nämligen det idag! Så nu ska jag lägga mig i sängen och läsa min nya iFORM tidning. :D / LS


 :)

Ledig torsdag

Jag ska försöka hinna skriva några rader även idag i mitt stressiga liv ;) haha, skämt och sido. Idag har jag iaf vart till kupolen och shoppat litegrann. Jag fick med mig en tröja, ett par jeans, bh, lite annat plock och fibergi till Pila. När jag kom hem åkte jag vidare ner till stallet och så tog jag mig en ridtur. :)

Nu är det dags för mig att sätta på mig träningskläder och sen ska jag och Lina bege oss till Lappi i Fors och träna idag igen, Visst har vi fått oss en fin träningsvärk men nu är det bara att köra på! :D


/LS


Kooikerhondje!

Tja!

Sitter och kollar på hundar här vid datorn som jag alltid gör nu för tiden. Jag och Lina var in till Annkie på eftermiddan och vi kollade lite där och hon visade mig lite olika raser och jag tror jag fastnat för en och det är rasen "Kooikerhondje". Annkie tipsade om den och nu är jag kär! Så vem vet, det kanske blir en sån!? Vi får se helt enkelt. Såhär ser iaf rasen ut:


Annars har jag jobbat idag. jag slutade halv 4 och när jag kom hem åkte jag till Lina och sedan blev det som sagt ner till Stallet, prata med Annkie och göra klart i stallet och pyssla om Pila lite. När vi var klara där sprang jag och Lina åkte bil till Fors för att träna! Så nu har vi kört stenhårt!! Jag är riktigt pepp och motiverad till träning och äta rätt nu kan jag lova och roligare kommer det bli när jag köper min egna hund! :D

Nej nu ska jag sova och ladda för en LEDIG dag imorgon, Godnatt!


:D

Ännu en dag med jobb avklarat, har jobbat samma tider idag som igår.. så vad jag har hunnit med idag är: jobbat, hunnit måla lite på min låda,druckit te, jobba och målat lite mer och nu ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig och ladda inför jobb imorgon!

Fast i vilket fall som helst så trivs jag så jäkla bra på mitt jobb. Vi skämtar om saker som ingen annan...  och jag tror ingen kan ha så roligt på ett arbete som vi har?! Sjuk humor kan man kalla det när vi drar igång snacket om camelerna, bensinmackarna i hedby, elefanter, hönor m.m. jag börjar bara skratta när jag tänker på det! ;)




Måndag

hejhej
Inte mycket till uppdatering här idag, jag har nämligen jobbat 7-15.30 och nu jobbar jag 17-21. Jag fick gå hem lite tidigare det första passet så jag har hunnit på och pysslat med mitt rum litegrann och målat, tror det kommer bli riktigt snyggt ;)

Nu ska jag bara invänta klockan och sedan åka tillbaka till mitt andra hem, kanske skulle flytta dit? ;) /LS

Jag vill ha en hund NU!

ÅÅ ni ska bara veta vad sugen jag är på att köpa en hund NU!! Vore det inte för att jag inte visste vilken ras jag skulle ha så skulle jag redan nu ringa på någon och kanske åka och kolla! Men som sagt, jag letar och letar efter att hitta något som passar mig. Jag vill ha en gaska liten hund men inte för liten. Den ska orka röra sig och vara aktiv och lättlärd. Det är verkligen inte lätt det här men det kanske blir en border collie eller en blandras med border collie. Men ja.. SVÅRT!

Jag har velat haft en hund så länge nu och äntligen säger mamma och pappa att jag får det! ÄNTLIGEN ska jag få köpa min EGNA hund, åå jag är så glad för det, en dröm kommer gå i uppfyllelse! :D

Klicka för att se nästa bildKlicka för att se nästa bildKlicka för att se nästa bild


Söndag

Äääääntligen har jag slutat och fått tagit mig en primperan, har mått illa hela dagen och vill bara spy! Men nu mår jag lite bättre så jag ska ner till skruttan och så blir det trolgtvis en ridtur också.:) Sen får vi se vad som händer helt enkelt! /LS

<3

Smile



ledig några timmar

hej!

Nu är jag ledig några timmar mitt på dagen innan jag fortsätter jobba. Jag kunde sluta lite tidigare vilket var riktigt skönt. Det är ju jättefint väder ute nu och solen lyyyyser så jag ska ge mig ut och ta vara på mina lediga timmar !

hörs sen!

Update 16.25:
Jag har var vart riktigt duktik och sprungit nu på eftermiddan, det gick superbra men det känns redan nu att jag kommer få en hemsk träningsvärk.. Är mör i hela kroppen och nu ska jag jobba. Bara att kämpa på ;) /LS

natti

Är trött och det svider i ögonen och hela ansiktet av alla eksem (eller vad det nu var..) och min rygg värker. Men nu ska jag sova och hoppas på att det är bättre imorgon, För jag jobbar HELdag.


Gamla bilder, jag saknar faktist mitt hår nu!! Vad tycker ni jag passar bäst i?
Nu vill jag höra en komentar från alla! ;)

jobbhelg framför mig

Fredag idag!
För mig betyder det inte speciellt mycket denna dag eftersom jag jobbar kväll och resten av helgen är också fullspäckad med jobb. Imorse vaknade jag tidigt så jag gick ner till stallet på förmiddan och tog mig en ridtur. Sen blev det en promenad upp på berget med Sarah och så hade vi även Siri med oss.

Jag har blivt sjukt sugen på att skaffa mig en egen hund också, det har jag vart väldigt länge men inte förens nu börjar mamma och pappa tycka det är okej. Jag tror t.o.m att pappa vill ha en egen hund om jag ska vara ärlig. Men jag har ingen aning om vad jag vill ha för hund, så det gäller att sätta sig ner och leta och tänka över allting ordentligt såklart eftersom det är en investering som kostar och tar tid som man kommer ha med sig i många år framöver. :)

nej nu lär jag sätta fart här, byeee

Torsdag

hejhej hallå

Nu sitter ja här och segar lite och har tänkt göra tills jag börjar jobba kl 17. Men jag har hunnit med lite idag ändå faktist. Jag fick en tid hos distriktsköterskan på förmiddan så jag åkte dit så hon fick titta på mitt ansikte. Hon kunde inte säga exakt vad det var men antingen var det perioral dermatit eller rosacea. Eftersom hon inte kunde säga exakt skulle jag få en läkartid hemskickad så jag sedan kan få rätt behandling. I värsta fall får jag åka in på "hud" i falun. Så hon sa att det blir antingen pencelin eller antibiotika i en längre tid som jag kommer få äta. Hon skrev även ut ett recept till min acne så det tänkte jag prova nu. :)

Jaja, nog om detta. Jag har även hunnit med en promenad i skogen med Minna och så har jag vart ner till skruttan och tagit mig en ridtur, och hon skötte sig kanon! :D

LS

Mer bilder från Tunisien!


eksem!

Inatt har jag inte sovit bra, jag var jättetrött när jag la mig men när jag väll släckte lampan och skulle somna så blev jag plötsligt pigg igen. Jag tror jag har vänt mig tusen gånger och försökt med allt. Det känns som jag knappt sovit något alls, aja nu har jag tröttnat så nu klev jag upp ur sängen och kollade mig i spegeln och ser att ansiktet är svällt och jag har fått eksem och utslag i hela ansiktet. Det ser bedrövligt ut verkligen!! Mamma kollade på det och bad mig ringa vårdcentralen. Känns ju lite väll illa att ringa dit för en sån sak tycker jag men så här kan jag ju inte se ut! Så nu väntar jag bara på att dom ska ringa upp./ LS


Sprungit

Idag har jag inte hunnit med mycket alls, bara vart ner till stallet och mockat och nu har jag faktist precis vart ute och sprungit vilket känns otroligt skönt, för nu var det ett tag sedan! Annars har jag bara skrotat runt i mina långkalsonger och inte gjort ett skit.

Men nu ska jag duscha och fixa iordning mig för jobb 17-21./ LS

Så var sommaren!

- Gjorde du något i sommar som du aldrig gjort för? Japp
- Dog någon som stod dig nära? Nej
- Vilka länder besökte du? Turkiet och Tunisien
- Är det något du saknar sommaren 2010 som du vill ha sommaren 2011?  Nej, möjligen mer ledighet!
- Vilket datum från sommaren 2010 kommer du alltid att minnas? 11 Juni när jag tog studenten.
- Största misstaget? Vet inte?
- Har du varit sjuk eller skadat dig? Nej lite förkyld bara.
- Bästa köpet? Pila!
- Vad spenderade du mest pengar på? Resorna och Pila
- Gjorde någonting dig riktigt glad? Allting
- Vilka låtar kommer alltid påminna dig om sommaren 2010? Taio cruz- Break your heart, Katy perry - Calefornia girls och massa andra.
- Var du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar? Svårt, men gladare tror jag!
- Vad önskar du att du gjort mer? Tränat
- Vad önskar du att du gjort mindre? vet inte
- Hur tillbringade du midsommarafton? Leksand så klart!
- Favoritprogram på tv? inte kollat på tv
- Bästa boken du läste i sommar? Har inte läst någon.
- Något du önskade och fick? Önskade mig igenting
- Något du önskade dig men inte fick? inget
- Vad gjorde du på första dagen på sommarlovet? Sommarlov? det har jag inte längre och dagen efter studenten var jag väll bakis såklart..
- Finns det något som skulle gjort din sommar bättre? Nej
- Hur skulle du beskriva din stil sommaren 2010?  festkläder, bikini, shorts, klänningar, ridkläder, träningskläder...
- Vad fick dig att må bra? Vännerna, Pila och allt!
- Vem saknade du? många
- Sommarens sötaste? jag:) haha nejdå
- Sommarens besvikelse? Vet inte
- Sommarens bästa? Studenten, Tunisien, Turkiet, Stockholm, CCW, P&L, vädret, solat och badat massor i det fina vädret, festat...
- Sommarens snällaste? Många :)



1 September = höst!

Godmorgon! Jag har precis vaknat efter att ha sovit nästan 12 timmar. Idag är det en ny dag, en ny månad, en ny årstid. Nu börjar hösten känns det som. Och för mig betyder det att jag ska komma igång med träningen, äta nyttigare och allt det där. Mitt gymkort som jag knappt använt under detta år (p.g.a min sjukdom) går ut idag tror jag. Men jag kommer inte att köpa ett nytt där, utan istället ska jag och Sarah prova på det nya gymmet i Leksand, så det blir troligen att träna där i framtiden. Jag är sjukt sugen på att skaffa en personlig tränare men det beror alldels på vad det kostar.


RSS 2.0