Solat

Hä fick bli en tripp till Leksand, jag och Lina tog 20 minuter i solariet!  Ja har vi inte varmt i Sverige får man drömma att man ligger på plajan! :D

Har kollat på andra avenyn och setat här och chillat, nu rope sängen efter mä!


Bettan är nyduschad

Hello darlings ;)

Sitter och väntar på att maten ska bli klar, idag blire chicken ticka machala och ris vilket är min fovorit. Jag mår faktist lite bättre idag och har ingen feber (Y) Så jag och Lina har vart ute och kört Pila och nu har jag precis tvättat duschat bilen Bettan ordentligt. Utanpå, damsugit och dammat. Tror redan jag hunnit med att tvättat hon fyra gånger sen jag fick na. Men jag står ju bara inte ut med att hon ska vara lortig! Klart Bettan vill vara nyduschad och fräsch på lill-lördag liksom, hon är väll som sin matte ;D


17 KILO!!!

Godmorgon! Det är så tråkigt att inte ha någonting och blogga om tycker jag. Bara vara hemma och skriva om hur många timmar jag sovit under natten, när jag äter, när jag skiter hur mycket värktabletter jag äter o.s.v..haha skoja. Men det kan ju knappast vara roligt och läsa men tyvärr blir det så.

Men jag vaknade tidigt och har hunnit med att göra klart psykologin och skickat in den så känner mig ruskigt stolt över det! Har även börjat plugga till halvtidprovet i samhällskunskap som vi har om 3 veckor. Jag som inte är den värsta pluggisen känner mig skitduktig!! :)

Jag kan ju passa på att säga att:
Sveriges befolkning äter i snitt 17 KILO godis under ett år. Det är mest i världen och dubbelt så mycket jämfört med genomsnittet i EU. Är inte det helt sjukt!!! Nu under påsk veckan äter vi dubbelt så mycket jämfört med andra veckor, Vad är det här Sverige!? Skönt nog ligger min siffra på NOLL, men det är väll någon annan som sitter och klämmer 34 kilo istället? ;)


Hörs senare! / LS

godnatt

Jag dör, jag har så fruktansvärt ont i magen (mensvärk) och smärtan kryper sig ner i låret då och då. Känner mig skitäcklig även om jag nyss har duschat för svetten bara rinner. Jag som verkligen känner att jag skulle behöva gå till skolan imorgon, men jag blir hemma. Mår verkligen skitdåligt och jag är så arg för det! JAG VILL BLI FRISK NU. Står inte ut längre.

Mina bästa vänner är just nu VÄRKTABLETTERNA!

Ska inte tjata mer om det här nu, ska lägga mig i sängen och hoppas på att vakna upp pigg och frisk till imorgon, lär ju knappast hända men ändå, Godnatt

sovit

Vaknade nyss, har sovit i soffan i säkert 2 timmar, känner mig helt slut!

dröm!

Vaknade nyss av en hemsk dröm! Den handlade typ om att våran familj skulle åka på semester till Egypten (tror jag det var) och vi fick ett "rum" i en jätestor luftballong? (tänk er ett stort rum!) Helt plötsligt när vi bara hade kommit in i "rummet" lyfte vi. och samtidigt så kom det massa små fygplan och nästan störtade in i oss. Sen krachade vi med luftballongen i havet och alla var efter oss, poliser och vakter. De frågade frågor som varför vi ville åka hit, det var väll lika varmt i sverige trodde dom? Men nja inte riktigt va!

Svårt att skriva ner exakt här, men det var rätt sjukt iaf! haha

chaufför

Usch termometern stiger, febern stiger och jag SVETTAS. Kom precis hem för att jag och Lina har hämtat Loken och hans kompis i Leksand för dom har vart på hocky. Jag tjänade mig en regäl slant kan jag lova, det är det som är bra när man kör lite "älde folk" för dom betalar bra, haha

Ska sova nu! Godnatt

:)

Congratulations you are 97% lucky today
Även om jag är sjuk så är jag glad, det här stämmer!

Psykologi

Vaknade för ett tag sen och har ätit lite frukost, setat och läst bloggar, spelat spel på facebook och så. Eftersom jag blvit sjuk är jag hemma från skolan idag, vi har liksom bara en lektion. eller jag har det eftersom jag inte kan/får vara med på idrotten. Men jag kan säga att det går åt rätt håll iaf. Nu kan jag röra mig lite mer utan att få ont på en gång. Har tänkt att jag ska börja röra mig lite mer snart, kanske börja gå till stallet och så. och även ta en ridtur, måste ju se hur det går. Men nu är jag som sagt förkyld så jag får väll vänta lite med det.

Ska sätta igång med psykoligin nu. det är en rätt så stor uppgift som jag inte börjat med, den ska vara inne på torsdag men jag fattar inte ett skit1 Psykologi är verkligen ingenting för mig, usch. Ska även plugga lite samhällskunskap som vi har i läxa. / LS

sjuk

Är helt slut känner jag vilket inte är så konstigt. Jag har blvit förkyld och har feber, attans! Ska i vilket fall lägga mig nu. Där här har vart en helt galen helg alltså och nu behöver min kropp vila. godnatt

helgens bilder

Fredag:



Lördag:







galet

God morgon :D

Nu har jag mycket att berätta. I helgen har jag struntat att ätit mina starkaste mediciner och supit. Jag var så jäkla sugen på alkohol så så fick det bli.  Det blev en regäl 2 dagars fylla kan jag lova. I fredags var vi hemma hos Lina och firade henne och käkade och sedan vidare till höbby på fest. Deckade typ på soffan för jag var så trött.

Igår fick vi för oss att åka på S2 så vi började förfesta här hemma och sedan drog vi (jag, Lina, Therese, Maria och Ullis) mot borlänge. Det stängde 2 så då stack vi därifrån, körde en drive in på donken och sen hemmåt. Men vi var inte klara kännde vi! Vi ringe hela kontaktlisatan i stort sett och var i stort behov utav en efterfest. (Förlåt att jag väckte er alla!) Vi hoppade av i höbby. Men där var det inge röj så vi (jag, Lina och Therese) började knata hemmåt. Men sen ringde vi till Loken och hörde om han ville hämta oss vilket han också gjorde. Loken är en sån sjukt rolig människa, jag och Therese följde med till han på efterfest och drack upp en kvarting. Vi blev kvar till 7 imorse. Men sen skulle han iväg och jobba så vi drog ner till stallet och tog ut hästarna och mockade. Sen knackade vi på dörren och Ankie öppnade så där vart vi kvar ett bra tag och drack grogg. Ungefär 11 i förmiddags la vi oss. Helt galen kväll, eller morgon ska man säga!

Skola

Snart åker jag till skolan, ska bara måla naglarna, som jag inte gjort på åratal känns det som. Har på mig tröjan jag köpte igår.


Borlänge

Jag och Lina har vart på shoppingkväll på kupolen ikväll. Jag hittade en tröja som jag länge velat ha och ett par tygskor. Såg även att solblomman och MQ hade några riktigt fina studentkänningar! Fast jag har ju redan en, men för er som inte har kan ju alltid kolla. Sen hittade jag en snygg väska på MQ, men fick beslutsångest och köpte den inte. Vet inte om jag gjorde rätt, ingen annan kommer att ha den iaf!

Är sjukt trött så ska sova nu, godnatt =)


Torsdag

Vart en kort tripp till skolan imorse sen åkte jag hem igen, pratade med lärarna och vi skulle ändå inte göra nått viktigt på dom 2 andra lektionerna. Så jag åkte hem till Lina och så åkte vi till Leksand (igen) för att köpa B vitamin till Pila och luncha. När vi kom hem åkte vi ner till stallet för att kolla på Pila och pyssla om henne ordentligt. Sitter hemma på min vanliga plats i soffan och ska dra hem till Lina snart! / LS

GRATTTIS!!!!!

Idag fyller Lina, min bästis 19 år. Stort Grattis till dig gumman, hoppas du får en superbra dag! :) <3<3


all or nothing



Lyssna och njut, love it!

Ska lägga mig i sängen och titta på andra avennyn, sen sova godnatt.

Hemska tankar

När jag badade låg jag och funderade..

Vattnet var så jäkla varmt och jag kände mig yr, jag tänkte. Tänk om jag skulle drunkna i badkaret. Jag skulle bli liggandes där i flera timmar innan mamma och pappa hystriskt skulle banka på dörren, springa ut och titta om jag hade hoppat genom det lilla fönstret vi har i badrummet. Till slut skulle dom få lov att bryta sig in och se mig ligga där flytandes i badkaret död. Vad skulle dom göra? Ringa till alla vi känner och berätta att jag låg livös i badkaret, försöka rädda mitt liv? Jag kan aldrig föreställa mig hur förkrossade dom skulle vara.

När jag tänker tanken att förlora en familjemedlem eller mina älskade vänner blir jag riktigt rädd. Det kan faktist hända när som helst och man ska ta vara på alla dagar som om den vore den sista. Jag får ofta ångesttankar om jag t.ex bråkat med mamma, pappa eller någon vän att. Fy vad elak jag är. Tänk så dör den här personen nu. Lika har jag väldigt svårt att låta bli att säga hejdå till folk (som vissa gör) ocjah säger gärna hejdå flera gånger. Det är liksom en grej jag måste göra för att inte fundera på det här. För om personen skulle dö skulle jag ångra mig något så fruktansvärt. När jag var jätteliten började jag gråta när mamma och pappa åkte till jobbet för jag trodde alltid att det var sista gången jag såg dom.

Jag har alltid haft en inre oro för döden. Jag är extremt rädd för den och det är ingenting jag vill skoja om. Jag kan nog inte förstå hur hemskt det är att förlora någon. Jag tror aldrig jag skulle klara av att få ett normalt liv igen. Jag skulle inte orka med någonting och bli djupt deprimerad resten av livet. Tänk dom som faktist förlorar någon. Dom personerna måste vara otroligt starka som klarar av att gå igenon någontong sånt. Fast visst visa klarar ju inte det heller.

Jag har haft tankar som att: jag inte vill leva längre. (Absolut inte så jag ens vart nära att ta självmord!) När livet var som värst för många år sedan tänkte jag så. Men inte längre, Jag vill aldrig dö! Eller inte på många många år iaf!

Vilket djupt inlägg..
Men Tack för att jag har er mina älskade vänner, utan er vore jag inget <3<3

Bilder

Tog lite bilder hemma hos Hanna imorse!


Varför kan håret aldrig hålla sig fint en hel dag?! Det gör det ju alltid på fest ;)

Pila

Kom precis hem från Pila. Jag skulle ta in henne och borsta av henne och jäklar så stel damen har blivit. Jag blir lite orolig faktist. Men visst hon kan ha ramlat eller sträkt sig i hagen eller vad som helst men hon är ju inte så ung heller så jag blir lite orolig, gumman då. <3


Jag har inte ridit på jättelänge nu och jag sakar det, får se om jag vågar mig upp snart, Det värsta är om hon blir stark, för då orkar jag nog inte hålla henne. <33

Onsdag

Nu kom jag precis in och ska byta om till myskläder. Det här har vart en jobbig dag för mig känner jag, gått fram och tillbaka från alleskolan till stora skolan, till matsalen och så, man går mer än man tror och det gör så jävla ont, blää.

Fick tillbaka min uppsats i samhällskunkap idag som jag fick VG på. Då ska ni veta att jag ligger på IG-G niva annars i sh så jag är riktigt nöjd. Det där med att skriva är verkligen min grej och jag tycker det är väldigt roligt. Lägger dock inte ner så mycket tid eller själ på att skriva en bra och korekt svenska här i bloggen. Men jag kan om jag vill. / LS

Leksand ikväll

Det blev lite ändrade planer nu under kvällen, eller planer? jag hade väll inte så mycket planer precis. Men i vilket fall blir det att duscha och göra sig klar för att åka till Leksand. Vi ska hålla på med vårt projektarbete och sen sover jag hos Hanna inatt.

Det blir en lång dag i skolan imorgon och jag förstår inte hur jag ska orka, jag kommer vara helt färdig.. Men vi hörs imorgon, ska fixa lite nu/ LS

Klänning och mössa

Provade nyss min studentklänning som har blivit för stor för mig. Den sitter lixom inte åt runt bröst och midja lika bra som förut. Vilket är både posetivt och negativt. Det posetiva är att jag gått ner i vikt sen Thailandresan och det negativa är att den måste sys om! Men mammas kusin i fagersta är jättebra på att sy så vi ska fråga henne.

Ni får se ett litet småkprov av hur den ser ut + studentmössan!


Åh vad jag längtar, Mindre än 2 månader kvar, helt sjukt!

Studentskor

Tittar runt på internet efter studentskor, men hittar inte så mycket. Jag hoppas det kommer in mer i butikerna snart. Jag tänker mig någonting i det här stuket och dom ska vara vita tror jag. Jag ska ha samma skor på studenten och balen har jag tänkt för på balen syns dom ju ändå knappt.



Tisdag

Jag är hemma idag, vi har bara en lektion och som jag skrev igår mår jag inte bra. Jag har precis vart till vårdcentalen och ska dit om 2 veckor igen.

Undra bara vad jag ska göra idag. Blir nog troligtvis att sätta sig med lite psykoli arbete. Tror det är nästa vecka det ska vara klart men det är ju bara bra om jag gör klart det innan. Annars blir det att sitta vid datorn och tvn. Finns ju igeet annat och göra! / LS

Godnatt

Har vart ute med Bettan och åkt lite, åkte förbi Maria för att visa bilen och bjöd na på en åktur. Har bränt en ny skiva till bilen, men har fått mer musik av Maria så det blir att bränna lite mer. Lär ju ha lite ny musik i bilen såklart!

Mår inte så bra just nu, har ont i magen (trodde det gått öven men icke..) och mår illa. Det är nog den senaste medicinen jag fått som gör det. Blir vaken ett tag till så jag slipper vakna 6. Sover inte mer än 8 timmar, jag behöver helt enkelt inte det. Men godnatt!


idag.

14.27

Nu är jag hemma efter en lektion i skolan där vi bara fick berätta om våra praktiker, och vad hade jag och säga? ingenting typ. På vägen hem åkte jag förbi clas olsson för att köpa skivor, och sen har jag vart hemma vid mormor ett bra tag nu :)

Fick föresten hem studentmössan idag, haha känner mig skitful i den, den känns nästan lite liten, men jag vet inte hur en sån ska sitta ens, men men det blir nog bra till slut, tänk att vi tar studenten snart det ska bli så fruktansvärt skönt.

Nu blir det att bränna skivor! / LS

Skola!

Känns hemsk att behöva skriva att jag ska till skolan. Men nu ska jag tyvärr det, vaknade tidigt morse (som vanligt) så har hunnit fixa imordning mig redan. Nu ska jag käka frulle, börjar 10.


Damp!

Har badat, rakat benen, lagt ansiktsmask och sängkläderna är bytta så nu ska jag bara ta kvällsmedicinen och borta tänderna innan jag kryper ner! :D

Dampar vid camen just nu.. vet knappt om jag törs visa bilderna, men ni kan väll få se dom som ser mest "normala" ut. haha jag dör!




Ångest för skolan

Det här har verkligen vart en lugn och seg dag för min del. Nu sitter jag här och har precis käkat kycklinglassange. Jag vart så fruktansvärt mätt så nu vill jag bara spy upp allt. Det har iaf vart en rolig dag på msn idag (haha kan man säga så?) Nej men jag har snackat med folk jag inte pratat på ett tag, trevligt :)

Har ångest till tusen inför imorgon. Jag vill inte tillbaka till skolan efter 5 veckor därifrån och 3 lugna och sköna veckor hemma. Visst jag har haft långtråkigt, men det har vart så välbehövligt för mig och jag skulle gärna vara hemma en vecka eller två veckor till. Tänk nu ska det helt plötsligt ställas massa krav och massa skoluppgifter ska göras, blä. Men jag får se det som att jag får åka lite med min älskade BETTAN ;)

Nu blir det att ta sig ett bad och bädda rent i sängen och så. /LS

Umbrella



Vet inte hur många gånger jag hört den här låten bara i helgen. Den spelas väldigt flitigt och jag blir så glad av att höra den och bara dansa loss till den :D

BETTAN

Nu kommer bilder på Bettan ;D Det är inte så speciellt bra bilder men jag har inte tagit några bättre och nu är bilen täckt under all snö. Kolla inte på däcken för dom ser hemska ut, men Mamma och Pappa är och köper fälgar nu iaf. Längtar tills sommardäcken åker på, så jäkla mycket snyggare!

Bettan är iaf en SAAB 9-3 sportsedan -03 med 2.0 turbo och 175 hk. Ljudet är bättre än orginal men jag ska in med en baslåda!


Fredags


Snö igen..

Men vad är det här! Fan snön bara vöker ju ner, USCH!

Igår var vi på fest i heden. Känns som jag bara är på fester hela tiden och är nykter. Börjar vekligen tröttna på det nu. Nu vill jag supa till och visa fjortisarna hur man super ;) skoja.. Men i fredags kom det en liten jävla fjortis till våran fest och satan vad jag stör mig så sånna. Jag själv känner mig som värsta morsan ju, mycket mognare. Lika igår också, alla är ju så små?? Skulle verkligen inte vilja börja om från början och vara en fjortis som ligger och krälar i leran och spyr ner sig själv, och en massa brunkräm, ni fattar! Inte för jag vart det men ändå.

Nej men roligt hade jag både igår och i fredags trotts lite urspårning för vissa, höhö. Det blev dock en tidig kväll för oss igår men det var väll lika bra med tanke på att det blev så sent i fredags.

Nu är det söndag och usch det känns inte bra, inte med den här SNÖN heller!


Körtur

Vaknade av att Lina kom och väckte mig i morse. Jag fick verkligen sova ut vilket jag inte gjort på månader känns det som! Tror verkligen kroppen behövde det. Jag åkte iaf inte in till akuten inatt för det lugnade ner sig så småning om och jag kunde sova.

Men nu har vi vart till Apoteket och köpt ÄNNU MER mediciner. Solen lyser och nu ska vi ner till stallet och köra Pila :) / LS


!

Usch usch usch jag mår fruktansvärt dåligt. Är nära på att väcka mamma och åka in till sjukan..

Jag är inte full utan helt nykter. mår bara skit..

Fest

Har vart ute och åkt med bilen hela dagen i stort sett, även hunnit med lunch på siljan och vart till Pila.

Nu är jag fixad för fest och har lite brottom, så ska dra. Trevlig helg =)

EGEN BIL

Nu jävlar har jag mig en egen bil, "hon" heter BETTAN! :D
Är riktigt nöjd!

Bilder kommer.


Västerås

Snart åker jag, mamma och pappa till Västerås och tittar på en bil. Det är en SAAB sportsedan -03a. Den varkar jättebra så vi får se då!


ManBoy



Tycker om den här låten!

Nu har jag fått lite mer färg på kroppen:D Brevet från falun kom idag och jag har inte celiaki. Känns bra eftersom jag tycker så synd om Tilda som har det. Nu är det "bara" den här förbaskade inflammationen jag har och jag vill att den ska gå över nu..

Tittat i kalendern

Nu har jag vågat titta i min kalender som jag inte gjort på över en månad p.g.a. stress och press. Har helt enkelt inte orkat. Det är faktist sant.. Så idag kollade jag upp vad som ska vara klart efter praktiken i skolan. Så nu har jag fått praktikuppgiften i sjukvård avklarad. Känns förbaskat skönt. Men jag har fortfarane psykologin och lite annat smått som ska fixas. Usch vill inte skriva om skolan nå mer nu... prutt, bajs, blä nu glömmer vi den för idag!

Magkatarren känner jag inte så mycket av faktist, bara ibland om jag tänker på saker som stressar mig. Men jag äter mina dundermediciner nu så dom har nog hjälpt. (tack och lov!)

Idag vaknade jag 6 iaf, det är verkligen jäteroligt när man bara vill sova ut ;) Jag tänkte åka till leksand nu för att sola! / LS

natti

Här händer det inte mycket. Jag har duschat och ska gå och lägga mig nu.

Ses imorgon, Godnatt.

Bilder

från idag;
Skinnjackan åkte på och brillorna såklart!


Borlänge, bilar

Jag och Mamma har vart i borlänge idag och handlat mat på ica maxi. Vi fick för oss att åka till lite olika bilfirmor i borlänge och jag hittade en superfin skoda octavia. Det var en -04a som bara hade gått 5000 mil! Bilen var som ny verkligen. Men jag vet inte om jag vill ha en skoda? och färgen gjorde mig lite tveksam. Vi har tittat på lite bilar här på internet och ringt på några. Hittade en superfin saab som det eventuellt blir att kolla på.

Skodan


Vaken 06.30

Det är så drygt när man inte har någonting speciellt och göra på dagarna och vaknar halv 7 !!! Har inte en aning om va jag ska göra idag men mamma är ledig iaf. Kanske följer med och handlar.

Brillor

De nya brillorna jag köpte idag


lista

SKOR: converse, gladiator sandaler, skinnstövlar, uggs eller riktigt höga klackar!
JEANS: jeansleggings!
T-SHIRT:  "i <3 NY" kanske.
UNDERKLÄDER: H&M, victorias secret, chantelle, bubbleroom.
VÄSKA: Brun- mango
PLÅNBOK: Svart från Prada (fejk!)
SOLGLASÖGON: gina tricot -rosa, och gröna. svarta oriflame
KLOCKA: Mobilen.
SMYCKEN: Jag älskar mest av allt att ha armband
TV: Panasonic.
MOBILTELEFON: iPhone
MP3: iPod (eller iPhonen)
DATOR: laptop från ASUS.
SMINK: Fondation; make up store, lancome och mineral the body shop. Puder; makeupstore. Rougne; isa dora. Consealer; make up store. Mascara; make up store och dior. Ögonskuggor; make up store Penslar; Make up store Läppglans; make up store, H&M.
ANSIKTSKRÄM: oriflame
DEODERANT: apoteket
TANDKRÄM: Sensodyne
SCHAMPO/BALSAM: Alternas serie, BÄST!!
TVÅL: Dove.
PARFYM: D&G
MINERALVATTEN: Loka
VIN: vitt.
DRINK: Pina colada eller san fransisco
BRÖD: hårt eller grovt
MAT: kyckling, kött, sallader, tacos, bakad potatis
GLASS: vanilj
GODIS: NÄR jag åt det var det choklad. ojoj fy fan vad jag åt..
SÄNG: 105, skön som satan ;P
LAKAN: Vitt
FRISÖRSALONG: "Hos frisören"
DAGSTIDNING: Falu Kuriren?
MAGASIN: variation är det bästa


Tietzes syndrom

Det vet ni inte vad det är va? Jag har läst lite om det nu så nu vet jag iaf. Kort sagt är det en inflammation i revben och brosk. Tietzes syndrom är det jag lider av nämligen. Läkaren ringde nyss och berättade det och jag ska på återbesök om ca 3 veckor.

Känns skönt att veta det. Men proverna från gastroscopin väntar jag fortfarande på. Det kan fortfarande vara gluten.


14.38

Nu är paprerna påskrivana och jag har lämnart min prektik för gott. Det belv en sväng in på gina tricot i Falun också eftersom den butiken är större än i borlänge. Fick med mig en randig tröja med spets (svårt att förklara) och 2 färgglada solglasögon. Det är ju så mycket sol hela tiden så då lär man ju ha lite variation.

Lägger ut några fler bilder från imorse.


Nu ska jag åka ner till Pila och mysa med henne<3

Falun

Nu åker jag snart till Falun och säger hejdå till praktikplatsen. Jag har verkligen en underbar hårdag idag. Jag har bara sovit med en boll i håret och det ser så snyggt ut, varför kan det inte alltid göra det? ;D Jag är på suprduperbra humör idag känner jag, dagen började bra och kommer fortsätta såhär bra känner jag på mig!


Cam bilder

Sitter här vid datorn och nördar och lyssnar på massa musik som ni säkert inte trodde att jag lyssnade på. Typ Billy opel, Johnny cash, iggesunsänget.. Alltså jag kan bara sitta le för mig själv :)



Funderar föresten på att sätta lösnaglar igen, tycker det är så snyggt! Gör inte slut på så mycket pengar nu när jag inte gör något, eller jo.. haha. Men skulle faktsit vilja unna mig det. (Y)


Nu blir det en dusch sen sova!

Praktiken- Avslutad

Det blir ingen mer praktik för mig nu. Min kropp orkar verkligen inte och jag måste säga till läkaren också att jag ska ha ett intyg. När hon sa det när jag var där tänke jag men vadå? Men känner nu att det behövs, iaf till idrotten. Orkar ju för fan ingenting! :s

Men jag ringde till min praktik nyss (min handledare jobbade kväll) och sa att jag inte kommer kunna jobba nått mer. Så imorgon ska jag dit klockan 11 så hon får skriva på mina papper/betyg och hämta mina skor.

Känns lite tråkigt, fan vad mycket jag missar alltså. Operationer och massa roligt :( menmen..


smile

vissa saker gör mig så glad!

Sola

Inatt har jag verkligen fått sova ut, skönt. Nu tänkte jag åka till leksand en sväng och sola. Det var ett bra tag sen sist nu och min hy ser hemsk ut. Så lite "solariesol" hjälper nog. Mamma sa att mitt dåliga blodvärde och gärntabletterna kan förstöra min hy. Håret kan också bli drabbat och jag märker av det.. Sen måste jag även säga att jag har så ont i kroppen. På morgonen när jag vaknar har jag jätteont i armarna och händerna. Konstigt, det kanske är jag som ligger konstigt? haha

God natt

Nu ska jag lägga mig. Sängen är nybäddad och jag är nyduschad (badad). Kan inte bli bättre, Godnatt


åå jag vill KUNNA träna.. Vart helt slut när jag renbäddade sängen nyss :(

Trött och sliten, BAD nästa!

Nu är det dags att lägga sig i badet och tvätta håret(!) har fortfarande flätan kvar från igår och lägga ansiktsmask, raka benen, och sånt där. Jag känner mig så jäkla sliten eftersom jag inte kom i säng förens 4 inatt. Är så trött och skulle egentligen vilja lägga mig i sängen och sova för natten nu, men nja lite tidgt äre nog!

Ser förjävlig ut i fejan så den får ni inte se idag, haha!


Pubkväll

Hej alla!

Tycker det inte känns så roligt att blogga just nu. För det enda jag skriver om är ju hur jag mår. Sorry! Fast det är inte så konstigt för det enda jag tänker på är ju det! Tro inte att jag vill att ni ska tycka synd om mig eller någonting för så är det inte. Men är bara så himla orolig!

Men i vilket fall var jag på "pubkvällen" i djura igår vilket var hur roligt som helst och mycket folk och ungdommar. Om jag får bestämma så tycker jag sånna typer av fester är det roligaste av allt. för jag har tröttnat på att gå på lucky, tycker det är helt världelöst!!

Först hade vi förfest i höbby och när vi kom till djura var det mat och sen plockades borden bort och det blev dans och massa bugg. Själv var jag nykter och chaufför och jääääklar vad jag fick köra, vi var liksom ett gäng på ca 15 st + några vuxna från byn som också var där och ville ha skuss. Så ni förstår att jag hade lite för mig. Men det är ju kul när man får in någon krona så.

Tyvärr tog jag inga bilder, eller endast 2 cambilder innan jag drog. På mig hade jag min långa tigermönstarade t-shirt i paljett (love it!) och leggings med halvskinn och converse + en fläta i håret ;P

Det finns inga genvägar

Ni ska bara veta hur mycket jag har kämpat med min vikt under mitt liv. Hatat mig själv för min kropp och levt med en ständig ångest. Jag är bara 19 och och har testat alla bantningskurer som finns i stort sett.

När jag var 12 år gick jag med i viktväktarna för första gången. Alltså då är man inte speciellt gammal för att börja banta. (minns att min målvikt var någonting på 40kg!) Efter det har jag testat camebridge, LCHF, allevo, nutrilette, sjukhusdieten och t.o.m bantningspller!!!! och allt vad det heter i hopp om att bli smal och gå ner i vikt. Desprat bantat stenhårt, tränat stenhårt, slitit ut mig själv helt enkelt. När jag tänker tillbaka finns det många gånger jag stått och trampat på gymmet, svetten har runnit, jag har vart helt yr och helt slut pga för lite näring. Jag har haft mina nyktra perioder då jag bantat.

Min vikt har ständigt svävat upp och ner mellan 10 kilo på några månader och så har det sett ut sen jag började den där gången för snart 8 år sedan!

Frågan man måste ställa sig själv är, Är det verkligen värt det här, ska jag behöva må fysiskt och psykiskt dåligt bara för att väga något kilo mindre? Förut var mitt svar på den frågan Ja. Jag kunde må hur dåligt som helst bara jag var smäl kännde jag. Dessa tankar dyker fortfarande upp i huvet men nu är svaret nej på den frågan. För man är ingenting utan sin häsla.

Någonstans i livet tror jag man måste börja tänka efter. Jag har nått min "punkt" nu. Det är först nu som jag fattar att det inte går att hålla på såhär, först banta i några veckor sen äta vanlig igen sen banta igen.. Det funkar inte och det är jag ett levande bevis på. Man måste hela tiden hålla en jämn balans mellan mat och träning för att må bra. Det är svårt men jag ska lära mig det. Jag är absolut inte smal och skulle gärna väga 10 kilo mindre än vad jag gör just nu.

Men jag har insett att jag aldrig någonsin i hela mitt liv
kommer dricka en camebridgesoppa, äta en nutrilette-bar eller utesluta kolhydreter och äta mer fett och proteiner. Det är ett sånt stort jävla SKÄMT och jag tycker synd om alla som testar alla metoder. Jag skulle bara vilja ta bort alla metoder och glömma dom. Dom borde inte få existera för det finns ändå inga genvägar i slutänden och dom har "förstört" så mycket för mig. Kanske min mage, vem vet?

Ja men visst går man ner i vikt men vad gör det när man går upp mer än vad man vägde innan. världelöst..

Jag vill absolut inte säga att man inte kan/ska banta eller gå ner i vikt. För vissa människor behöver det verkligen för att dom är alldeles för kraftiga och har en farlig hälsa som kan leda till földsjukdommar. Men man ska inte på ett så korkar sätt som med soppkurer gå ner i vikt enligt mig. Alla överviktiga personer behöver lära sig att äta rikigt och bra. Inte utesluta någonting utan äta allt men i en lagom mängd. Det är det svåraste. Banta är det lättaste och som finns men SEN då?

Vilket långt och för många ointressant inlägg, men nu har jag iaf fått skriva av mig iaf. (Tyck gärna till, du kan ju vara anonym om du vill!)

Ska försöka sova nu, men har lagt mig i sängen och det gör så ont.. Godnatt


Pila

Jag saknar min älskling, sist jag såg henne var i söndags :( <3

Vårkänslor

Visst finns vårkännslorna allt!

Solen har lyst till och från idag och det är rikigt varmt ute, har dock inte öppnat dörren och kikat ut ens men det syns på termometern, snön smälter. Det droppar från taket och snön rasar av. Man tror ibland att det sprängs en bomb eller något men då är det bara snön som rasar och det känns i hela huset!

Det är ju helt underbart. Fast för min del får faktist vinterjackan sitta på ett tag till. Jag vet många som börjar rota fram vårjackor och skinnjackor men det är jag alldeles för frysen för! Men tänk vad skönt det ska bli att få plocka pram alla vårplagg, shorts, gladiatorsandaler, skinnjackan, ja allt det där!

Nu är det faktist inte så långt kvar till vår och sommar. Tiden går med en väldig vart och vi är redan inne en bra bit på mars. Idag är det ju den 11 mars vilket betyder att det bara är 3 månader kvar till studenten, Känns helt sjukt och jag måste börja söka jobb snart också.




Sjukhuset

Fortfarande har inte felet hittats på min onda mage, mitt dåliga blodvärlde och hb på 87 (jättelågt!!). Läkarna har det inte lätt verkar det som. Men jag har gjort en gastroskopi som för övrigt var riktigt äckligt, urk!! Det tar några dagar innan provsvaren kommer (dom har plockat delar ur magen/ tarmen som ska undersökas) Jag får nog troligtvis reda på nästa vecka hur det såg ut där. Men det är ju inte säkert att det visar något fel och vad kan det då vara? :S Läkarna tror fortfarande att det kan vara en glutenallergi som Tilda har. För man behöver tydligen inte ha så tydliga symtom på det? jaja vi får se sen..

Men det är så jobbigt att inte veta vad det är och bara gå och vänta. Tänk så har jag en tumör eller nått liksom!?

När jag var påväg hem pratade jag med min handledare på praktiken. Hon är så himla snäll alltså. Jag berättade hur allt var och så, och hon sa att jag kommer bli godkänd även om jag inte kommer tillbaka för att jag var en sån himla duktig tjej. Jag blev jätteglad eftersom jag orat mig så otroligt över hur det ska bli med betyg och så!

Nu får jag bara ta det lugnt och inte träna på en MÅNAD!!! Jag får jätteont bara jag går någonstans här i huset, typ på toa..


hemma igen!

Ni flesta vet nog vart jag har hållt hus någonstans. Men för er som inte vet har jag vart på sjukhuset. Mår fortarane riktigt dåligt. Men nu är jag utrustad med det ena och andra i medicinväg iaf.

Kom hem på eftermiddan och har legat i soffan hela kvällen under täcket. Är så trött och slut så ska sova nu! Godnatt

idag- helt sliten!

Jordgubbar & glass

Har precis ätit Jordgubbar och glass. Det smakade så bra! Äter nästan aldrig glass, kakor eller sötsaker över huvud taget, jag menar hur ofta skriver jag det här ens? Men man måste få unna sig ibland. :)


Tid för mig

Nu har jag bara ägnat mig åt mig själv ett tag!

Jag har badat, rakat benen, filat fötterna, lagt ansiktsmask och låtit hårinpackningen setat i en halvtimme. Så känner mig riktgt fräsh.

Det händer inget mer ikväll. Jag har satt på mig mitt "Ior nattlinne", (haha) och är färdig för att lägga mig nu. Men kommer vara vaken ett tag till. Sitter och lyssnar på massa "bondmusik" just nu. Det kan få mig på riktigt bra humör eftersom texterna är så knäppa så man börjar garva för det, haha! ;P


Nykter

Kom och tänka på att det var väldigt länge sen jag drack alkohol. Det var den 30/1 (drömkvällen) vilket är över en månad sen.

Jag har precis börjat med en väldigt stark magmedicin som jag ska äta i 30 dagar. Det betyder alltså att jag inte kommer kunna dricka på den tiden heller.

Just nu gör det mig ingenting eftersom jag absolut INTE vill dricka när jag har så ont!!


musik


Söndag 08.17

Godmorgon
Jag har vart vaken sen halv 7. Jag har precis ätit frokst och kollat på starten av wasaloppet. Det är helt sjukt vad mycket folk det är som är med alltså. Nu när man kollat på OS och det bara har vart några stycken blir det lite skillnad!

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Vi får se längre fram på dagen hur jag mår och så. Tänkte iaf städa av lite här på rummet nu. / LS

Natti

Har vart vaken alldeles för länge nu. Är så trött så jag tror jag svimmar.

Bjuder på den här bilden, från flygresan från NY. hahaha!!!

Middag

Nu åker jag och äter middag tillsammans med Mamma, Pappa, Mormor och Moster Maj! :)


Dagen i bilder

Jag har vart ute ändå fast tagit det väldigt lugnt. Så jäkla skönt väder och snön SMÄLTER. Kan ni tänka er? Så underbart, nu vill jag ha vår :)

Har tagit en hel del bilder idag så nu blir det en bildbomb här!

Jag har setat i solen flera timmar och haft det skönt, Scott (Grannen Carinas hund) kom och hållde mig sällskap, myst med Pila, hälsat på kaninerna. 


Lördag morgon och solen lyser

Vädret är ju bara för underbart! Har lust att ta mig en riktigt lång promenad i raskt tempo eller en långtur på Pila. Men nejnej så blir det inte. Det gör så fruktansvärt ont just nu.. Blir kanske en TV dag idag? Men usch vad tråkigt! För jag är inte alls en tv människa, Jag vill ut i SOLEN!

Får damp snart!

En tidig fredag kväll för min del

Har precis bytt sängkläder och duschat och ska gå och lägga mig nu. Känner mig så trött och slut. (Det är verkligen inte konstigt egentligen eftersom mitt HB låg otroligt lågt.) Det är alltid en oro att gå och lägga sig på kvällarna också efterom jag vet att det gör ont när jag ligger ner, usch..

Har bara gjort det jag kännt för idag. Jag, Sarah och Kaisa tog oss en promenad i det otroligt fina vädret. Sen har jag vart hos Pila länge och myst med henne och gett na massa gott och bortat henne så hon blev så nöjd så :) Jag hade ju tänkt rida en nej, det satte armen stopp för! (alla fel nu va?)

nej ska sova, lyssnar på låtar som påminner om Thailand och DRÖMMER mig bort och önskar jag vore där!! Godnatt



Läkarbesök

Har vart hos läkaren.
Orkar inte skriva någonting om det här eftersom jag inte vill att alla ska veta precis hur jag mår. Fan alltså kan jag inte bara få må bra. Mår åt HELVETE bokstavligt talat och tårarna bara rinner.

Tack alla som bryr sig, ni är bäst ska ni veta <3

En utedag

Hejhej

Sitter inte vid datorn så mycket nu. Har så mycket annat för mig på dagarna hela tiden.

Inatt sov jag hos Lina och vi gick upp tidigt för att ta ut hästarna. Det blev att mocka och rida direkt och idag vart det ett riktigt långt pass på banan med Pila och Mambo. Idag testade Lina även att rida Pila som hon inte gjort på 4 veckor. Det gick bra för henne så det var ju roligt.

Annars har vi vart till Insjön för Lina skulle till tandläkaren, vart ute med kaninerna på gården, vart ner till stallet igen. Nu kom jag precis in från en kväll ute i "stankura". Jag, Lina, Therese och Johan har åkt snowboard och spark. Går så fort nu ju, jättekul! ;P haha man känner sig som ett barn!

Ska ta sista kvällsmedicinen nu och sova. Man blir så trött av att vara ute i kylan en hel dag. Imorgon ska jag äntligen få träffa en läkare. Det var verkligen på tiden känner jag. Magen blir bara värre och värre:/

Godnatt


Onsdag

Hej bloggen och alla som läser!

Kom precis innanför dörren och såklart raka spåret till datorn. Det är 2 tjejer här i byn som är 10 år som har ridit Mambo på banan så vi har haft med med Pila och tömkört henne också. Vi lämnade Pila här på banan så Ankie tog med henne hem.

Ska fixa iording mig lite för att åka till Leksand nu. / LS

TVn

Sitter just nu vid tv och myser och nu är det "halv 8 hos mig".

Har inte vart hemma så länge, utan kom nyss hem från borlänge. Så nu är Kaisa röntgad och nu är det bara att hoppas på att det ser fint ut.

Det blev att gå på stan idag igen och jag hittade lite smått plock till rummet. Jag är ute efter nya gardiner och ett överkast men det är inte lätt att hitta snyggt till bra pris tycker jag! Fast det finns något på h&m så kanske beställer där men vi får se. Sen blev det mat på Fortuna, haha gör dig lite avensjuk nu va Carro?

Ska fortsätta titta nu/ LS

Fint väder!

Solen lyser, det är så otroligt fint och skönt. Jag och Lina har vart ute och ridit. Det började dock blåsa lite på åkrarna men det gjorde inte så mycket. SOLEN lyser ju :)

Nu ska jag fixa iordning mig lite för jag ska följa med Lina och Eva till borlänge. Kaisa ska röntgas för att kolla om hon är "frisk" eftersom hon ska få valpar om allt går bra, Kul! Nu är det bara att hoppas på att det går bra.

/LS

Vet ni..?

..att man kan gå upp 2-3 kilo i vikt när man han mens?

Har alltid funderat på om det stämmer för jag känner mig alltid så uppblåst i magen och så när jag har det. Nu har jag fått svar på att det stämmer! Så om ni vill veta vad ni väger ska ni alltså inte väga er om ni har mens ;)

(Självklart gör inte alla det!)

LS



Från nelly.

Fick hem ett paket från nelly idag vilket alltid är lika roligt! En t-shirt med paljetter i tigermönster och ett par skor. Är verkligen riktigt nöjd med båda två. Skitsnyggt! Nu väntar jag bara på att snön ska försvinna så skorna kan komma till användning =)

Tog bilderna med mobilen så kvaliteén är inte den bästa!


Borlänge

Jag och Mamma åkte till borlänge en sväng för att titta på bilar idag. Det blev att gå in på en bilfirma men där fanns det ingen för mig. Men sen åkte vi till stan för att kolla på en klänning till studentbalen. Så nu har jag det avklarat och en "sten har släppt från min mage". Alltså ett bekymmer som jag tänkt på länge är alltså över, känns fruktansvärt skönt att ha det gjort! Den var jättefint men det kommer kännas så jäkla konstigt att ha den på sig sen!


11.36

Vilket jävla oväder och jag har vart nere i stallet på morgonen och tagit ut hästarna och mockat. Skönt att ha det gjort, vill inte alls gå ut mer idag!

Nu väntar jag bara på att dom ska rina upp från vårdcentralen igen så jag kan få en tid till min mage!! Känns som det bara blir värre och värre det här.. En ständig smärta som aldrig ger med sig och som ibland blir värre som efter mat, när jag lägger mig, på nätterna, på morgonen och när jag rör mig. Medicinen hjälper en stund men sen kommer det tillbka igen.

RSS 2.0