Ledig dag

Tjenare, idag är jag ledig och det ska bli så jäkla skönt. Kvällen vart iaf lyckad enligt mig, jag hade jättekul. Imorse vaknade jag upp i panik och var helt säker på att min plånbok var borta, jag letade överallt och var nära på och ringa till parken och höra am dom sett nån plånbok där, men såklart hittade jag den där den legat hela tiden, i väskan jag hade med mig. Så typiskt mig och tappa bort grejer alltså!

aja jag är LEDIG och solen lyser, idag ska jag ha kul och njuta! För i helgen blir det jobb! Vi hörs senare:)

Powernap

Tjenare, jag vaknade precis efter ha halvsvigt/vilat i ca en timme. Det behövdes fast dock blev jag ju störd av Tilda och Lina som såklart skulle sitta utanför mitt rum och prata. Usch sånt där kan jag bli så fruktansvärt irreterad på (även om jag inte vill) Bara för att man för en gångs skull ska vila så får man inte göra det i lugn och ro. och eftersom jag knappt kan sova på dagen så blev det ingen riktig sömn. jaja jag är en lättinrreterad person tyvärr..

Igår blev det att åka till rättvik också, Med Sofie, Emelie och Jenny, vi åkte dit och kollade en sväng och kom hem vid halv 3 ungefär. Jag började jobba halv 8 i morse så det blev inte mycket sömn inatt så det var därför jag var tvungen och lägga mig en stund. Jag måste ju orka med kvällen efterssom vi drar till rättvik och parken ikväll. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig som vanligt, Vi får se vad man kan hitta på i den stora garderoben, eller inte!

Vi drar dit senare ikväll,så vi får se om jag skriver nå mer :)

Mitt liv går i ett ;P

Gud vad mitt liv går i ett nu, och jag kan säga att jag stortrivs med det. jag gillar när det händer grejer hela tiden ist för att bara sitt och vänta på att nått ska hända? typ.

Igår blev det ju som sagt rättvik med tjejerna, Jag hade hur kul som helst och full vart jag! fast jag saknade ju vissa skapligt mycket och ni vet vilka ni är eftersom ni inte var med :( <3

Klockan 3 börjar jag jobba, Ska försöka få in lite bilder, för jag har rätt många från både söndan och igår. eller förseten vi får se, dom kanske kommer ikväll eller nån annan dag, det visar sig, blev lite sugen och klippa gräset nu nämligen.

/LS

Nästa:

Nu bär det av mot rättvik och FESTA! ;D Hörs imorgon!

Helt död!

Det är nästan så illa alltså. jag är helt färdig, vi kom hem klockan 3 inatt och 3 timmar senare ringde klockan vid 6. Då var det bara och gå upp och se glad ut och fara iväg till jobbet. Var på skapligt dåligt humör då kan jag lova. Nu är jag hemma från jobbet iaf, men nu bär det av till borlänge och shoppa. Lär ha någonting till rättvik imorgon och lönen kom ju idag så. Fick byta onsdagen till ett kvällspass så det var jätteskönt.

Nej nu sticker jag och Sofie, ska bara dra på mig lite smink och byta kläder. Kanske kommer någon bild senare ikväll från igår, men jag måste lägga mig tidigt, (vid 9 typ? ) så lovar inget. Bye!


Rättvik

Ikväll blir det rättvik i raggarbil, Börjar klockan 7 imorgon så det blir tufft!

Bilder från igår.

Här kommer lite bilder från igår ;D


Utgång igår.

Nu kan jag skriva igen. Jag kom nämligen inte in på min blogg igår försökte bara en gång men ändå. Igår blev det iaf utgång på lucky med förfest hos Emelie Buvall. Där var vi ett helt tjejgäng så vi käkade lite och drack, Hade en jätte trevlig kväll iaf och jag mår som vanligt bra idag, lite trött bara men det får man väll ta. Jag hade kameran med mig så det blev väll lite bilder tagna som kommer, sitter och kollar på dom nu ;P


Skitväder,.

Det känns som jag inte skriver nått annat på bloggen, men det regnar! Ska det aldig sluta och kommer vi ens få någon mer sommar och värme här i Sverige? bli så less. aja jag har jobbat i morse, slutade klockan 10. Föresten fick jag mitt lönebesked igår och jag blev glatt överraskad. Synd att den inte kommer förens på måndag menmen.

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, finns ju inte speciellt mycket och göra så, hoppas att vädret kan hålla uppe lite så att jag kan ta en ridtur och en promenad.(vilket jag kommer göra ändå) ska nog fixa och städa lite i stalet också. Sen ska jag även styrketräna lite, det behövs nu eftersom jag börjar få jätte ont i ryggen.

Nu ska jag nog gå ut i regnvädret och tvätta rent lite grejer som jag hittade när vi renasde ut i stuganhäromdagen. Ska ställa ut det i trädgården det är ett stort gammaldags hjul, gammla mjölktunnor och så ska jag plantera en blomma i en gammal plåthink, tror det kan bli ganska bra.

Ska kila !

Jag ska svälta ihjäl mig..

Ni anar inte hur less jag är på min kropp, jag fullständigt HATAR den och det finns inget som är fint över huvud taget.Jag har alltid varigt en ful fet unge och så har det fortsatt och det är lika nu med. Det spelar fan ingen roll hur mycket jag tränar och hur rätt jag äter så är jag alltid lika fet. Ni ska bara veta hur mycket jag kämpar för att hålla mig igång och inte gå upp. Folk tycker jag är tokig som jag håller på med allt möjligt,  men jag måste helt enkelt.

Snart åker vi till turkiet och jag börjar få världens ångest över min kropp, känns som jag aldrig mer vill visa den. Nej så den enda lösningen är väll och svälta ihjäl sig.

Komentera inte det här inlägget om ni inte har något vettigt och skriva, det här är bara vad jag känner, jag måste få skriva ner det bara. Jag vet väl att folk tycker jag är töntig nu men då får ni tycka det. Men det här är något jag alltid mått skit dåligt över och det har fått mig många gånger att gråta floder.

Det enda jag vill i mitt liv är att få vara smal och lycklig. I dagens läge skulle allt vara så mycket enklare då.

fan...


Fredag 21.18

Idag har jag jobbat till klockan halv 4, skulle egentligen slutat 2 men vi hade ett möte med en sjuksköterska som jobbar med att hjälpa personener i livets slutskede, alltså precis innan dom dör. Vi gick igenom lite om hur den sista tiden var för en som gick bort i veckan. Väldigt intressant och hon var så otroligt duktig. Tycker det är rätt intressant med det där samtidigt som jag tycker det är så himla kännslosamt och sorgligt. aja nog om det.

när jag kom hem stack jag ner till Pila och tog en kort ridtur och Pila var så snäll, tycker faktist att hon ser helt bra ut i benet nu också, så det är bra! Sen har jag skussat mamma, pappa, Per och Carina (Sarahs föräldrar) till Midnattstravet för dom skulle väl dit och festa och kolla på Lars Kristerz och sånt! Tur dom roar sig lite ;P

Sofie och Zandra undra om jag skulle med till Leksand nu också och kolla på Tomas ledin, skulle väll vara lite trevligt, men jag är bajs trött så jag ska ta och trräna lite med vikter nu och sen blir det godnatta! Jobb 7-10 imorgon.

Promenad i spöregn.

Kom hem från en långpromenad för drygt en timme sen. Jag hade både Kaisa och Nadia med mig och det spöregnade. Men som man brukar säga det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder. och så är det väl, blev ganska så blöt fast jag hade både regnställ, keps och gummistövlar ( Stövlar är INTE att rekomendara att gå långpromenader i, nu har jag ont i fötterna) fast måste ju medge att jag älskar solen mycket mer, när man får gå i linne och shors.  Fast det finns inte mycket annat och göra än att stå ut med detta skitväder när man bor i Sverige.  Promenaden var rolig iaf för hunarna var jätteglada och Nadia springer och hoppar i diket hela tiden som vanligt.  Mina söta "doggisar" som jag brukar kalla dom =) Det är även mycket av hundarnas glädje som gör att det är kul och gå även fast det är skiväder, man blir så glad av att se dom glada, jag går med ett leénde hela ska ni veta.

När jag kom hem från promenaden tränade jag med massa hantlar och en stång och lite sånt, så nu har jag fått en ordentlig träning idag.

Förutom promenaden har jag jobbat idag, slutade klockan 3, så när jag kom hem gick jag direkt ut och hjälpte mamma och pappa att plocka ur en liten "stuga" eller vad man ska kalla det. Vi har haft massa onödigt skrot där så nu ska det mesta till soptippen. Stugan är i tmmer så vi ska ta ner den och ställa den på ett annat ställe på gården och inreda den så att det bli ett rum, kommer bli en hur mysig stuga som helst!

Kort sagt jag har varigt ute HELA dagen, nu är jag trött så dags att sova, jag ligger redan i sängen så, Natti!

En jättehärlig gubbe har dött på jobbet, R.I.P. Nils. :(


Dagen

Tjenare, idag blev det fint väder vilket var jättekul. Jag sov till klockan 11, skönt och sova ut lite nu när jag har MASSA jobb framför mig. När jag vaknade gick jag direkt ut i solen och satt mig och njöt och sen kom Lina förbi så jag följde med till henne och så satt vi i solen där och jag gjorde lite fotvårde på henne, ( vilket behövdes,hehe) sen fixade jag hennes hår till kvällen, plattade det och så fick hon mittbena idag, vilket hon passade jättenbra i.

Sen bar det av mot stallet för att fixa lite med både stallet och Pila, Jag tog ut henne ur hagen och red barbacka ett varv runt byn. Hon blir sakta men säkert bättre, villket är bra. Hon fick även stå inne medans jag smorde massa grejer och så:) Har även hunnit klippt hela gräsmattan idag!

Nu ska jag duscha, sen sova. Imorgon blir det jobb 7-15, Natti!

Älskar minna vänner, ni är oslagbara <3

Eftermiddan/kvällen

Nu är jag hemma efter att har haft ganska mycket för mig hela tiden, blev en promenad och sen ner till stallet för att rida Zelda, det blev ingen hoppning för oss utan bara massa bus i skogen, Underbart! Sen har jag varigt i stallet ganska länge och fixat iordning Pilas box inför natten, hon och Rivve ska få sova inne i natt, så det blir säkert skönt för dom. Det blev att Lina red en kort tur på henne, hon är inte helt bra än, hon är jättestel så hon får ta det lite lugnt nu framöver.

Jag hoppas att yr.no har rätt när det gället vädret imorgon, för isf ska det bli sol och upp i mot 22 grader! Hoppashoppas!

Nu ska jag duscha och sen blir det nog att åka till Maria en sväng./ LS

Hemma från leksand.

Nu kom jag precis hem från leksand. Jag har varigt där med morsan och gjort lite små ärenden. Vi har varigt på granngården, handlat, ätit lunch på Siljan m.m .

Ska nog ta mig en promenad och rida. Fast vi får se vad jag gör först, funderar på om jag ska vänta med och rida tills Lina kommer hem från jobbet vid halv 4 så kan hon hjälpa mig med lite hinder. Hoppas Pila är lite bätte i benen idag. igår såg hon redan bättre ut. Funderar på och ta en kort skritt tur med henne eller kanske tömköra, vi får se hur hon mår bara.


Anders valp Drive är så jäkla söt, Dock väldigt svårt och få en bra bild! :P

..

Jag mår så fruktansvärt dåligt när jag tänker på det, jag tänker på det jämt. Tankarna slutar aldrig och jag ångar det så jävla mycket. Fan vilket jävla misstag det var. Jag vill bara att det ska vara ogjort. Jag blir så jäkla arg och jag är så jäkla less på allt, mig själv och mitt liv.... FAN ALLT ÄR SKIT ...!  ;(

Gammla bilder!

Sitter hemma vid Lina och hittade lite gammla bilder från -07 ;) haha!


Ridtur på Zelda :)

Nu har jag ridit Zelda, vi red både på åkrar, skogen och arbetade lite på banan. Det var så kul och bara få sitta på hennnes rygg igen och galloppera fort över åkrarna. Saknar faktist henne en hel del även fast ja sålde henne. Ibland kan jag ångra det och känna att jag svek henne,( lika med Pajaz också). Men jag vet att hon har en jättebra ägare som ger henne all sin kärlek till henne (det vet jag dock inte om Pajaz! :S ). Det viktigaste är att hon mår bra och det gör hon. Ska rida henne imorgon också, funderar på att hoppa lite, men vi får se då.

Min älskade Zelda, du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta <3


Innan jag gick ut och gick imorse:

 
Nu ropar mamma att maten är klar så nu ska jag gå ner och käka, sen blir det stallet en sväng igen för mig och Lina. Vi ska fixa med Pila lite. Hon är ju så stel/halt, så vi ska kolla till henne. blir även att snacka med Ankie lite :) Vi hörs!

Ointressant

Gör en sån här lista innan jag sticker tll stallet! ;D 

Vem ringde dig senast? Lina
Vem kysste dig senast? minns inte
Vem kramade dig senast? lika
Vad har du för bh på dig just nu? vit
Vad har du för trosor på dig just nu? vita
Vad står det i ditt sjätte sms och vem är det ifrån? Min mobil liger inte här så jag orkar inte kolla.
Vad brukar folk få för intryck av dig? vet inte, snäll och trevlig?
Har du någon gång klätt dig horigt? har jag säket gjort.
Har folk kallat dig slampa? Ja
Har du kallat någon för slampa? har jag säket säkert
Har du slagit någon riktigt hårt? Nej det skulle aldrig hända, även om någon slog mig! Så omoget och slåss!
Använder du parfym? Ja
Vilken kroppsdel får du mest komplimanger för? brösten, håret, ögonfransarna, min brunfärg typ..
Vilka slags killar faller du för? olika
Vad kollar du på först hos en kille? utseendet?
Vill du ut och festa nu? nej jag vill ut och rida!
Vad är klockan? 13.35
Vilken färg har din mobil? Svart
Vad ska du göra nu? Byta om och åka ner i stallet
Har du svårt att släppa andra dig tätt på livet? beror på..
Är du social? både ja och nej..
Vad tänker du när du vaknar? vad är klockan? vad händer idag?
Kan du gå utan smink? Men ja! Annars skulle jag ha jäkligt dåligt självförtroende!

12.50

Tjenare,
nu har jag precis varigt ute och gått/sprungit med Kaisa och Nadia. Jag ska snart kila ner till stallet. Men lär vänta lite för en viss person är där som jag inte känner för att träffa nu, hehe ;)

Glömde skriva igår att jag och Lina hälsade på Gutten (en foderhäst som Lina hade förut) och Nellie (en minishettis som vi hade här hemma som sällskap ett tag)

Gutten är lika snygg som vanligt :)

Söta Nellie ska ha föl när som helst :)

Natti

Vilken regnig dag det varigt menmen,det var iaf jättekul och träffa Carro idag. så jag Carro och Lina satt oss på donken ett tag och snackade. Annars har det inte hänt något speciellt idag, Jag och Lina har varigt till Pila, setat inne vid Ankie och snackat med henne, lekt med Kaisa, varigt och kollat på anders nya hus som han ska flytta in i (höbby).

Sen har vi varigt på kyrkogården. Saknar morfar<3

Nu ska jag sova tidigt för en gångs skull för jag är jättetrött och ligger redan i sängen. Imorgon blir det promenad och rida Zelda, jag längtar!

Idag


Igår


Min blogg fyller 1 år!

Missade datummet igår, men igår var det ett år sen jag fick ide´n att skaffa den här bloggen och gjorde det ;D Vilken tur att jag gjorde det för jag tycker det är så kul och skriva :)

Söndag

Tjenare, kom hem från jobbet för en stund sen och har nyss ätit frukost eftersom jag inte hann det imorse. Jag försov mig nämligen och jag vaknade upp klockan 06.52 i panik! Så jag satt bara på mig kläderna och slängde upp håret i en boll och stack iväg fort som tusan. Jag hann faktist i tid, bra för och vara mig.

Nu sitter jag och väntar på att mammas kanelbullar ska bli klara, Jag vet inte när jag åt en hemgjord bulle sist, hur länge sen som helst var det, så de ska bli gött, om en timme ungefär drar jag till borlänge! ;D åhj vet ni mer vad som hänt, eller hänt kanske man inte ska säga men min mobil är typ sönder, den dampar som satan, alla sms raderas och massa annat krongel, att jag alltid ska ha sån otrur med mobiler, tror inte jag har haft en mobil ett år i sträck förutom nokia 3310 då. Blir så jäkla less på mobiler...Suck!

Ska kila, vi hörs nog senare ikväll :)

idag.

Dagen idag var ganska lik den igår, lika bra och lika mycket sommarkännsla!

Idag har jag:
-jobbat 7-10
-Målat hela lekstugan
-ränsat rabatter
-ätit på gagnefs pizzeria med Lina och Maria, idag åket vi moppe(!) dom körde en varsin så jag satt bakom så för mig blev det lite alkohol;P

Har även lyckats skada/gjort illa handleden så det gör jätteont, det är väll för att jag målat så mycket. Så nu går jag runt med en linda. På tal om skada så tror vi att Pila är halt eller något, för hon är jättestel.Stumpan då:/  Iaf så ska jag ta hand om Zelda på måndag och Tisdag, Åå vad jag längtar!

Imorgon blir det jobb 7-10. Sen träffa Carro som kom hem lite hastigt idag och åker hem på måndag. Det blir kul att träffa henne <3

Nu blir det en dusch sen ska jag försöka lägga mig, blir nog svårt så bli inte förvånade om det blir ett till inlägg senare ;)

igår.

Som jag skrev var gårdagen jättebra, en typisk underbar sommardag, och jag hann med en hel del. Ränsade den långa rabatten och klippte HELA  gräsmattan ( vi har en rätt stor gräsmatta) och damsög och torkade golven i hela huset, städa mitt rum, bytte sängkläder, ryckte bort gräs mellan stenarna på altan, var nere vid hästarna och bara myste och massa annat! Mormor kom också och åt så vi grillade. Det var så kul allting så jag kunde knappt lugna ner mig på kvällen, hann inte riktigt skriva här heller så därför blev det nu.

Här är en massa sommarbilder från igår :)
baksidan
 
Dammen/bäcken
 
direkt från landet!
 
<3


Har massa mer bilder, men nu blev det rätt många här ändå så det får räcka ;D

Underbart!

Dagen har varigt helt UNDERBAR, bästa på väldigt länge, men klockan blev mycket så jag tänker sova nu så får nu veta mer imorgon + att jag tagigt en hel del bilder som också kommer upp! Natti :)

Sitter ute och skriver.

Nu är jag hemma från jobbet och har nyss druckit lite kaffe med pappa här ute på baksidan. Det är ju så himla skönt väder med sol, lite moln och 24 grader, det tackar man för.  Ska snart starta gräsklipparen och klippa gräset, jag tycker det är så kul så jag gör det även om det inte är så långt. Tycker det är fint med en välklippt kräsmatta också så.

Har lite annat för mig sen också. ska ut och gå och ränsa lite rabatter och greja med blommor. Har börjat tyckt att det är så himlans roligt och hålla på i trädgården och jag börjar redan föreställa mig när jag blir äldre och har en egen gård med växter och sköta om.

Ikväll blir det grillning här hemma, och mommo kommer också! <3 Hörs senare/ LS

Tjaba! ;P

Jag hann aldrig skriva någonting igår, hade fullt upp för att jag jobbade till 14 och sen var det bara hem och fixa iodning sig. Så klockan 4 satt vi (jag, Lina,Zandra, Therse och Tilda) oss i golfen mot Malung (dansbandveckan). Jag var deras chaufför så jag var altså nykter. Vi var mest vid campingen där vi träffade Anders, Jocke och Jonny och massa annat folk, vi fräffade bl.a 3 supertrevliga tjejer från norrland och jag kan inte säga annat än deras dialekt är så jäkla skön. Eftersom jag var nykter så fick jag även ägna kvällen åt att hjälpa vissa människor som hade druckit lite för mycket kanske? ;) haha så kan det gå.

Vi kom hem vid halv 4 ungefär så det blev en ordentlig sovmorgon till halv 12 vilket var så jäkla skönt, hann inte göra så ycket mer idag innan jag började jobba vid 15.30-21.30. har legat här i sängen med datorn ett tag nu så nu äre dags och lägga ifrån sig den och läsa lite i "iform" innan jag sover,  Imorgon blir det jobb till 14. Vi hörs då / LS

Sticker till jobbet nu

Har hunnit med en promenad med Kaisa och Bluey. Så har jag ridit pila och duschat, nu lär jag göra mig klar innan jag börjar jobba halv 4.

Hinner inte skriva mer, Vi hörs / LS

Stockholm 3/7-5/7






20.38

Eftermiddan har jag ägnat åt att mysa och borsta kaninerna och setat i solen, somnade även av i solen, det var ju så himla skönt med sol. Ikväll ska jag lägga mig tidigt, för ska gå upp tidigt imorgon. Fast först kommer jag lägga in lite bilder här, dom kommer snart :)

Dags för lite träning.

Nu är jag hemma från promenaden som blev väldigt lång, hur skönt som helst var det å röra på sig, nu ska jag strestcha ( stavning?) och träna ryggen, magen osv.

Vet inte vad jag ska göra resten av dagen, käner mig lite uttråkad faktist. Om jag inte hade jobb hur skulle jag då klara mig? Jag är väldigt glad att jag har ett jobb och få tjäna pengar.

Nu blir det lite träning innan jag blir kall / LS

Godmorgon

Idag är ju faktiskt vädret väldigt bra soligt fast en hel del stora moln också, men nu ärt det även mycket varmare, super! Igår blev det en promenad och en sväng till Pila. Satt inte här så mycket eftersom jag och Tilda satt oss vid tvn  och kollade på en film ist.

Nu sitter jag här med minn kaffekopp (jobbet gör mig beroende, dom dricker ju kaffe jämt!) ska snart gå ut på en riktigt långtur, det blir nog ca 2 mil idag tror jag om jag inte ångrar mig. Får se vad dom händer mer under dagen, Det är så skönt och inte ha någonting planerat. Resten av veckan blir det jobb (ti,on,to,fre) Satan vad jag längtar tills man får lön. Fast nu i juli blir det ju inte så mycket eftersom jag inte jobbade så mycket i juni. menmen, i August blir det mycket.

Ska sätta på mig skorna och dra nu, vi hörs!


Kvällen

Det blev en lyckad kväll igår. Vi började och förfesta i bilen påväg till Sofies morbror Anders och så satt vi där och drack. Sen bar det av mot floda där det var mycket mer folk är jag hade räknat med eftersom det regnade, Men folk tänkte väll som oss och gick dit ändå. Det var jätte bra musik som det alltid är i floda och jag hade en perfekt fylla.

Vet inte riktigt vad man ska göra idag, Jag är iaf inte bakis från igår men är lite trött. De visar sig, men nu har jag setat här alldeles för länge så ska dra. / LS

Det blev inte speciellt många bilder tagna igår, menmen!

1 helt år!

Vetni? Idag är det ett helt år sen jag åt godis, jag kommer så väl ihåg den dagen då jag och Lina tog mopparna till preem och köpte godis, jag kom ihåg att jag åt en schweizernöt chokladkaka och en mentos. I början hade jag inte alls nåra planer på att ha "godisförbud" utan i början så tänkte jag bara att jag sluta äta onyttiga grejer, nu får det vara nog.  Det var först efter en månad som jag konstaterade att jag hade klarat mig väldigt bra utan godis och är man sötsugen så finns det så mycket annat som är godare och nyttigare. Så jag fortsattre lixom helt utan mål och låta bli godis. Månaderna gick och jag kom sedan på att jag ska klara mist ett år. Jag kommer ihåg att i början så var jag påväg och äta godis av ren vana så kom jag ju på att, nej jag äter ju inte godis. Jag minns även att jag drömmde en hel del drömmar om att jag åt godis och när jag vaknade trodde jag det. Fast kom ju sen på att jag drömde.

Alltså fy fan vad mycket godis jag tröck i mig jämt innan jag slutade för ett år sen.  I 8án och 9án var jag nog som värst för då tyckte vi inte om skolmaten så det blev att man gick vi ner till mårtas och köpte euroshopper chokladkaka och frallor! :O Jag har fortfarande inte bestämt mig för om jag ska börja äta igen eller om jag ska låta bli. känns typ lite nervöst och ta sin första godisbit också. Inte för att jag inte tycker om det utan för att det känns som jag bryter alltihopa vilket jag också gör.

Egentligen har jag ingen aning om hur jag klarade av det här året med tanke på hur mycket jag alltid har ätit, men jag har gjort det och jag är helt klart nöjd för jag tror inte det är många som slutar äta godis. Jag kommer berätta när jag tar min "första" godisbit!


Komidsommar

Har hunnit med en massa grejer redan, började jobba klockan 7 och slutade 10. Sen har jag varigt ute på en riktig långpromenad, och duschat ätit och fixat grunden med sminket och tagigt fram kläderna till kvällen.

Ikväll blir det förfest hos Sofies morbror Anders som fyller 50, sen kör Therese oss( jag Sofie Sarah) till floda, Hon är våran chaffis ikväll hon. ;P

Nu jobbar jag klockan 15-21, lite stressigt att jobba idag men vad gör man inte för pengarna och massa OB är det idag med ;) Tackar inte nej! Lär fixa lite innan jag sticker och jobbar, Vi hörs imorgon, Ha en trevlig lördag kväll med massa alkohol!

Dags och krypa ner!

Hemma, har precis varigt ute på byn med Sarah och snackat lite. På tal om ingenting, gud vad keliga kaninerna var idag. Så himla mysigt, jag ryckte en hel del hår på dom och jag tror dom tyckte det var skönt. Var ner till Pila också och dom har stått inne några timmar idag på eftermiddan när det regnade som värst. Därför var det bara att mocka, det var ganska kul faktist eftersom det var ett tag sen sist.

Lägger upp lite bilder från dagen:

Ior & Bullen :) <3

Kaisa <3
 
Översvämmning! Ser ni bron i mitten? Där under rinner vattnet i normala fall!

lika här, vattnet rinner ut på gräsmattan!
 
Ior och Bullens päls som jag röck av dom.

Så här fint blev det på kvällen, helt underbart med en blå himmel :)


Dags att sova, börjar jobba klockan 7!


SOL :D

Tjenare tjenare, Det blev en promenad i ösregnet och sedan åka till mommo så kom precis hem ifrån henne, har varigt där i 3-4 timmar och druckit kaffe och pratat lite.

usch jag har en stor klump i magen, känner mig jättestressad över ingenting, vilket ofta händer. Just nu vet jag inte riktigt hur jag ska kunna lugna mig, tror jag ska gå ut och ge kaninerna lite klöver och sedan fara ner till stallet och bara kolla på hästarna, finns det något mysigare, Nej jag tror inte det. Nu lyser solen också vilket jag är överlycklig över, känns som jag inte sett solen på veckor? nejdå men länge. Blev värta pepp inför imorgon nu, tänk att vädret kan göra så mycket. Så jag hoppas vädret håller i sig tills imorgon när det är komidsommar, Det blir att vara dyng, för det har jag varigt varenda år så dom traditionerna ska vi inte bryta ;)

Kaninerna och Pila nästa!

Godmorgon

Idag fick jag sova lite längre än jag brukar, jag är nämligen en sån som vaknar tidigt även om jag lägger mig sent. Jag vaknade halv 10 idag, inget job blev det idag heller, känns ganska skönt eftersom jag jobbar 10 timmar imorgon. Så nu blir det att käka lite frukost och skussa Tilda till jobbet, Det duggar lite idag också så det är väll inte så kul och åka moppe som jag vet av egen erfarenhet. usch jag hatar och åka moppe, känns så jäkla skönt och ha körkort.

Vi får se hur eftermiddan blir men jag ska iaf åka till mommo och ta en promenad. Känner att jag är jättesugen på och gymma idag, men har inget gymkort, och är fattig som vanligt :( Vi hörs!

Bilder

Bilder från finare sommardagar än denna!


Hemma igen.

Nu är jag hemma från jobbet. Det har gått jättebra allting, vart lite nervös där ett tag eftersom det var först gången jag skulle vara själv i bilen, och jag har typ inte lärt mig allas namn och vart dom bor (jag var i insjön idag). Anledningen till att jag fick jobba idag var för att en hade fått magsjukan så då fick jag rycka in. Kan hända att jag får jobba imorgon med, men det  visar sig. om jag inte ska jobba så ska jag hälsa på min älskade mommo<3

Nu ska jag fortsätta och lägga in lite bilder på datorn och lyssna på massa bra musik ;P

Träna

Föresten, innan jag går och kollar på valpen blir det träning av mage,rygg och rumpa.

Extern hårddisk!

Min hårddisk har gåt sönder så nu funkar inte min dator! Skapligt iriterande! haha nej jag skämta ;) Det är så att jag har köpt/fått? en extern hårdisk som alla mina bilder och musik finns på, Det är så jäkla skönt och ha allt kvar! så nu håller jag på och lägger in lite på datorn så nu kommer det bli lite mer bilder här på bloggen framöver! Har tömt cameran på den externa hårddisken också, för den var så FULL, hade fan 1000 bilder så det är var ju ganska onödigt.

Ska till Lina snart och kolla på Anders nya valp, sen blir det att skussa Tilda till jobbet halv 12, sen ge Pila mat och halv 4  till halv 10 jobbar jag, för fick ett sms i morse om jag ville jobba idag, och det tackar jag inte nej till eftersom regnet bara öser ner. Vi hörs!

Bra låtar:
MARIA CAREY - OBSESSED
PUSSYCAT DOLLS - HUSH HUSH
KERI HILSON  KNOCK YOU DOWN
KRISTINIA  - DEBARGE GOODBYE

Onödigt inlägg

Godkväll, godnatt eller något? Jag är fortfarande vaken jag, fast jag skulle väll ha lagt mig, men jag är inte trött än helt enkelt så då tänkte jag skriva några rader, Jag förstår inte varför jag har så svårt för och lägga mig eller sova på kvällarna. Det är väll för att det inte är mörkt nog eller nått kanske, fast nu när det är så dåligt väder så är det ju iaf ganska mörkt vilket är bra. Men jag sover ändå inte bra alls på nätterna och drömmer hur mycket som helst!

Jag har så mycket jag funderar på nu för tiden, både bra och dåliga tankar. Dom dåliga lider jag verkligen av, och jag vill bara sluta tänka dom tankarna men det verkar ju omöjligt?! jag hatar och tänka tankar som man inte vill tänka, sådant man bara vill glömma, men det inte går kan ju vara det värsta som finns..

Vilket onödigt inlägg det här känndes som, menmen har man inget bättre för sig på nätterna så vad gör man? Nu ska jag försöka sova iaf!


Grattis till Mamma & Pappa!

Idag i firar mamma och pappa 20år bröllopsdag! Stort grattis till dom!

Idag har det inte varigt speciellt bra väder, det har verkligen VRÄKT ner massa regn och åskat och blixtrat nu på eftermiddan, och det regnar fortfarade, Så jäkla trist, menmen. Jag, Lina och Therese var ute och red idag iaf, det blev en tur rätt ut på hygget och upp på hissbergstoppen, fast just när vi red så hade vi faktiskt ganska bra väder med upphåll den mesta tiden. Men när Therese skulle rida hem till gagnef med Maja så kom det världens skur så hon fick vänta ett bra tag innan hon kunde rida hem.

efter ridturen blev det att jag, Lina och Sofie skussade Stefan till Borlänge för han skulle påen middag. så det blev även en sväng in på grangården för jag skulle köpa lite hundgodis till Kaisa när jag tränar henne. Men så hitade vi även på REA bordet och där  hittade vi fleece täcken för 49 kr så jag och Lina köpte 2 st till Pila, Hur fina som helst!

Nu blir det att åka till borlänge igen och hämta stefan! Hej så länge!

Tisdag

åå vad jag tycket vädret är tråkigt, det har mer eller mindre regnat eller duggat precis hela dagen, och kallt är det också. Verkar som det håller sig kallt ett tag nu också, fast på fredag-lördag står det 18-19 grader så det får vi hoppas på eftersom det blir floda parken på lördag! (komidsommar) Fast det hade ju gjärna fått vara ännu varmare eftersom vi blir ute.

Idag har jag iaf hållt igån ganska bra trotts att vädret har varigt så kasst. Vid klockan 10 tog jag en promenad. och efter den blev det lite träning av mage,rumpa, rygg och lite streching. Kännde att jag behövde det nu när jag har ett jobb som ryggen tar stryk utav. Känner att jag har ganska ont i ryggen så det blir att börja träna den lite oftare nu. Har ju inget gymkort längre så därför blir det lixom inte av att man tränar så mkt förutom promenader. och det är ju dumt eftersom jag tycker det är kul. Men när skolan börjar blir det ett nytt gymkort igen!

Efter jag hade tränat blev det lite frukost och sedan bar det av till hästarna för mig och Sarah. Vi städade stallet och gav hästarna mat och sprayade in dom. Nu har Pila iaf fåt "swich pour on" (ett starkt insektmedel typ) så nu är hon inte lika biten längre vilket måste vara skönt för henne. Förut för några år sedan blev hon så illa biten så det höll på och gå riktigt illa. Så man lär hålla lite extra koll på henne så det inte går för långt eftersom hon är väldigt känslig.

Sen när jag kom hem fråmn stallet bar det av till gagnef fär att hämta ut ett paket, För jag hade beställt en bikini  från nelly. Sen hem och duscha och sticka till jobbet. Det blev en ganska komisk kväll måste jag säga! haha!

Nu är jag ledig 3 dagar, sen jobbar jag på lördag. Vette fan vad man ska hitta på när det är så tråkit väder bara? Jag vill ju SOLA! Känns som jag lika gjärna hade kunnat jobba nu! menmen det är skönt och vara ledig å :)

Nu kommer lina snart så ska dra härifrån!

Uppblåst.

Har precis duschat och lagt mig i sängen nu, känns jätteskönt. Men det värsta är att min mage är så jäkla uppblåst! Jäkla mage säger jag bara, jag tycker det är något fel på den jämt, är det inte mensvärk så är det magktarr eller nått annat. Min mage är ofta uppblåst och värst är det på kvällarna. Alltså nu tycker jag nästan att det börjar gå för långt och jag har starka funderingar på om jag har någon allergi. För så fort jag äter så sväller magen upp och min mage ser ut som en fotboll. Sen får jag ont magen också det känns nästan som magkatarr men ändå inte. Svårt att förklara. Jag undrar bara vad det skulle kunna vara för allergi, men jag tycker mest det låter som laktos. Jag funderar på att inte äta/dricka det på en vecka eller kanske mer och se om det blir bättre. Fast det kan ju vara vad som helst det behöver ju inte vara laktos och det kanske inte ens är en allergi. Men grejen är den att det finns en hel del allergi i min släkt så det vore inte konstigt om jag skulle få något!

Nu ska jag kolla lite i oriflame katalogen innan jag somnar, har redan hittat lite grejer, bl.a ett par snygga sollasögon ;)  Just ja det blev inga bilder idag heller, ni får vänta lite helt enkelt :) Godnatt!


Måndag

Tjenare,

uscha vilket TRÅÅÅÅKIGT väder det är idag, tur att jag jobbade idag så att jag hade något att göra. Men jag slutade 3 vilket var ganska skönt, så när jag kom hem tog jag med mig Kaisa och gick en promenad. Idag tränade vi lite lydnad. Kaisa är så himla lättlärd! Hur kul som helst! Jag har alltid velat lära en hund massa grejer och Kaisa är verkligen perfekt för det!

Efter promenaden åkte jag ner till Pila och red, hon var hur snäll som helst idag, blev en sväng i skogen och på åkrarna och sen lite jobb på banan och hon skötte sig utmärkt!

Åh mina älskade djur, vad skulle man göra utan dom? Dom är  trogna vänner som aldrig sviker. Det är dom som kan få mig på bra humör och le när man är ledsen och deprimerad. Djur är det bästa som fins för mig. Jag älskar er <3


Helgen i Stockholm

Ännu en helg har gått och denna har jag vistas i stockholm, Har varigt en trevlig helg med mamma och pappa. Sånna helger behöver man när man bara umgås med föräldrarna och blir lite bortskämd.

I fredags åkte vi hemifrån vid 4 ungefär, kommer inte ihåg riktigt vilken tid vi kom fram men vi bodde iaf på långholmen så lite senare tog vi tunnelbanan till söder, och där satt vi oss på en bar och tog lite och drack. För mig blev det en drink med blåbärslikör, tranbäsjuice och vaniljvodka. Hur gott som helst. Vi träffade lite fok där som vi pratade med så vi kom inte hem förens 1 tror jag.

På lördan vaknade vi ganska tidigt så då blev det att gå in till stan, vi fick genom söder, gammla stan och på drottninggatan så det blev lite shoppat för mig. Det blev en ganska lång promenad så vi tog tunnelbanan hem igen. På kvällen blev det gröna lund. och eftersom det var "sommarkrysset" med lite artister, bl.a Dead by april så kostade det 140 kr och gå in. Dyrt! jag och pappa åkte lite karuseller medans mporsan inte åkte en enda. Den nya var ju jätterolig kommer inte ihåg vad den heter nu bara men det var iaf typ en berg&dalbana men det var lite annorlunda. Tycker det är synd att det inte finns någon riktig häftig berg&dalbana i Sverige, alla känns så himla tråkiga, Vore kul om dom kunnde ha någon med lite lopar och sånt! Minns så väl när vi var i florida på sea world och mamma och pappa mer eller mindre tvingade upp mig i en berg&dalbana som hade 7 lopar. Jag satt och skakade innan vi åkte och tyckte det var hemskt. Men sen när vi väl åkte var det så jäkla roligt så man vlle åka den flera gånger. dock blev ju köerna så långa så det gick inte. 

Idag åkte vi hem vid 12 och stannade på ett ställe och åt på donken och kollade på lite kläder utanför stan men det blev inget köpt. sedan forsatte vi hemmåt och även jag körde husbilen lite, känndes som att köra en buss lr nått? Sen gick jag upp och la mig i sängen, och sov i 2 timmar, tycker det är så jäkla skönt och sova i husbilen!

Vi kom hem runt halv 7 så då packade jag upp grejerna och så kom Lina, så vi åkte ner och gav Pila mat. Efter det blev det ett nakenbad i gyllingen med Lina, Riktigt skönt, fast jag duschade ändå när jag kom hem, så har jag grejat lite med, inpackning, fot/hand skrub, testat lite nya bodylotion som jag fick från oriflame i fredags och sånt :)

Nu blir det att gå och lägga sig för imorgon blir det jobb 7-15. Får se om jag drömmer lika mycket i natt som jag har gjort i helgen, har börjat frömma massa konstiga drömmar om resan nu också. Jämt om jag ska resa så drömmer jag alltid att resan bli totalt misslyckad! och det får vi såklart hoppas på att den inte blir. Drömmer också väldigt ofta att jag ramlar ner från någonting, i natt drömde jag t.ex. att jag ramlade ner från ett jättestort parisehjul och innan jag hinner komma ner till marken så slutar drömmen och jag vaknar. Sånna drömmar drömmer jag jämt. Undrar vad det kan bero på?  Någon som vet?

 Gud vad jag skriver, alltså! Även om jag försöker korta in inläggen lite så blir som så långa ändå, jaja! Kanske kommer lite bilder imorgon från helgen, orkar inte fixa det nu!  Natti:)

Vad händer efter studenten?

"Vad ska jag bli när jag blir stor?" Det är en fråga som man ständigt ställer till sig själv men aldrig kommer fram till någonting, Tänk att med rätt vilja och envishet kan man bli precis vad som helst, Men det gäller bara att ha viljan och komma på vad. Jag funderade på det idag när jag var ute och gick. Hur min framtid ska se ut o.s.v. Jag kan väll säga att jag inte kom fram till någonting. Jag har ju ett år kvar i skolan (eller inte ens det) Det här året kommer gå fort så det är lika bra att hålla igång tankarna på vad man ska göra efter skolan. Jag har iaf tänkt att jag ska vara ledig några veckor direkt efter att jag har tagit studeten och senare kanske jobba med någonting under sommaren/hösten och tjäna lite pengar, Sedan skulle jag vilja göra en resa till några länder på några månader där på våren (kommer inte på ordet nu!)  Men jag vill också utbilda mig till makeupartist. Men jag vet inte riktigt när jag ska göra det, Fick jag bestämma så skulle jag vilja göra det nu, men det går ju inte.

Någonting jag vet är iaf att jag inte vill fortsätta at jobba innom vården, Det vore en mardröm och jobba som undersköterska i alla år! visst jag kan jobba med det nu när det inte finns så mycket andra jobb att välja bland. Men då kanske ni undrar varför jag går på omvårdnadsprogrammet? och det är bara för att mina betyg inte är dom bästa så jag kom i stort sett inte in på så mycket annat. Men det är även en bra utbildning när man får lära sig en hel del grejer som är bra och kunna. Sen hade jag inte någon lust att gå någon "plugglinje" som t.ex sam eller natur. Det är inget för mig. Utan behöver jag ha fler kruser så tänker jag läsa upp det, För jag är så fruktansvärt skoltrött nu så jag vill bara bli av med skolan. Längtar verkligen till Studenten.

Nej jag kan skriva om det här hur länge som helst, men nu ska jag sova så jag orkar med helgen ;P Godnatt och trevlig helg :)


Torsdag, Mot storstan imorgon :)

Idag blev det som jag skrev igår. jobb och sedan åkte jag en snabb vända till borlänge för att betala resan. När jag kom hem satt jag på mig träningskläderna och gick mot Lina för att hämta Kaisa som vanligt. Men hon var inte där! (ute i skogen med Anders tror jag) och jag blev så besviken och stog och funderade hur jag skulle göra ett tag. Till slut pallrade jag mig ner mot stallet och tog ut Pila ur hagen och borstade henne och så fick hoon följa med på promenaden istället, När jag kom till djura gick jag in till Sofie för och höra med na om hon skulle med ut och gå, Men hon jobbade tydligen.  När vi kom hem så käkade jag lite och sen stack jag och morsan till "gyllingen" för å bada, och där var det riktigt varmt i vattnet. och det var faktist många där också. Träffade Tony och Jenny, och så var Eddie med såklart :)

Nu har jag packat lite inför helgen och lagt ut det i husbilen! Ska kolla om jag behöver någontig mer! Imorgon åker vi iaf direkt när jag har slutat jobba så det är därför packningen måste vara klar nu, Det kommer bli en rikgt trevlig helg med grönan, öl och ja ? vi får se hur det blir ;)

Idag fyller även min älskade Carro 20 år, men hon är i Turkiet nu så det blir inget firande. Inte just nu då iaf. Det är sjukt vad tiden går, känns fortfarande som att hon är 17 och jag är 16! Alltså tänk jag är 18 och det är inte långt till jag fyller 19. Jag blir nästan rädd, snart ligger jag i sängen och inte kan röra mig själv utan hemtjänsten får komma och hjälpa en.. FY vad hemskt, jag vill inte bli nå äldre nu!


Onsdag

Oj vad klockan blev mycket, men jag skriver lite ändå,

Idag har jag varigt ute och gått mitt på dagen med Kaisa, det blev även ett stopp vid mormor och hälsa på henne så blev borta ett tag, men det var så himla skönt och gå i värmen trotts att det var så kvavt, Jag älskar värme på alla vis så jag förstår mig inte på folk som klagar! NJUT istället ;) Sen när jag kom hem från promenaden blev det att vattna lite blommor, damsuga och greja sen duscha och sticka till jobbet, jag började halv 4 och slutade halv 10

Imorgon börjar jag halv 8, så det är dags för mig att sova nu, Efter jobbet som slutar halv 4 drar jag direkt till borlänge en sväng och sen blir det en ridtur och promenad Sen lär jag packa också, oj jag får mycket att gör imorgon. På fredag blir det stockholm direkt efter jobbet, blir där hela helgen!

Nu ska jag sova, natti!


RSS 2.0