Första tatueringen!

Tänkte att jag lär ju visa upp min första tatuering. Är osäker på om den finns här redan:)
Så här ser den iaf ut, Snart ett år "gammal" Måste säga att jag är riktigt nöjd med den!

Här var den nygjord!



Tecknet står för kärlek =)

Torsdag

Den här dagen har varigt betydligt bättre än gårdagen! Skolan har gått bra, tog bilen idag, vi hade som vanligt massage 3 timmar på morgonen, hur skönt som helst. engelska provet gick väll inte så jättebra kanske men mycket bättre än väntat, det var en massa gramatik och det kan jag väll stolt säga att det är min starkaste sida är det gäller engelskan. Efter det gjick jag och Sofie å käka på Lacky. gött vare med lite kinamat, Var inte peciellt sugen på någon äcklig ostsoppa! Slutade 2 sen så då bar det av hemmåt sen ner i stallet och mocka.

Efter det åkte jag oh Tilda till borlänge, Vart lite grejer köpta, brände väll bort 1200 typ ! :s

Idag har jag även beställt  tid för tatuering, Är så gott som säker på vad det blir! Jag tänker dock inte säga när och vad det blir, Det blir en överraskning helt enkelt, Men det är inte långt kvar iaf, Känner redan att jag börjar bli lite nervös alltså, men nu vet jag ju iaf att det inte är nått farligt. Minns så VÄL hur nervösa jag och Carro var sist vi skulle göra det, och Lina höll på å få damp på oss! haha!!!
Iaf, den kommer innom kort :)

Föresten, Jag äter ju inte godis som ni vet, har ju inte ätigt det på snart 7 månader, och vet ni vad jag hade tänkt?! Jo, som belöning ska jag kosta på mig en tandblekning! Tycker jag var en väldit passande grej faktiskt! Så nu ska jag börja lägga undan pengar för det! Jag ska inte göra nått skit, (typ beställa hem från internet) utan jag ska verkligen kosta på den :) För finns det nått snyggare än riktigt vita tänder? ;) Det är något jag alltid har velat ha :)

tränade inte idag så imorgon tar jag ett 2 timmars pass! och solning, måste ju passa på innan tatueringen! Bara fredag kvar nu också en blire helg! Får se vad som händer !
/LS

Ny tatuering på g?

Minns ni att jag fick en gratis tatuering av tatueraren Eva i leksand när jag fyllde 18? Hur som helst så har jag ju inte gjort någon ännu. Tänkte jag skulle gå dit imorgon och betälla en tid :) Är nästan helt säker på vad det blir för något nu, Den blir iaf i nacken, Antingen ska jag skriva Lisa eller 901122. Men det lutar mest mot Lisa. Det är så svårt det där, kommer jag å ångra mig? Jag är iaf väldigt sugen på en till nu. Det värsta är att jag inte får sola på en månad då! :S

Nelly.com

Fan vaknade nyss! Har sovigt sen sista inlägget!

Kollade in på nelly, Jäklar vad snygga skor dom har fått in, och inte spec dyra heller. Ska nog ta och beställa därifrån tror jag! Bäst och pasa på innan storlekarna försvinner, Storlek 37 försvinnen påengång, Sen finns det lite annat jag är sugen på också! =)

Är även sjukt shoppingsugen, vilket jag varigt ett tag! Så i helgen kan jag lova att det ska handlas ;D

Ingen rolig dag!

Usch idag är det en sån där dag som inte är ett dugg rolig! Försov mig ganska regält i morse, men jag skyndade mig att kasta på mig kläderna och slänga upp håret i en tofs, Sedan stekte jag 2 ägg som jag slängde i mig, Redan då var jag på jäkligt dåligt humör och skit trött! Det har jag ifs varigt på hela dagen! Bara kännts drygt allting, Idrott hade vi också (gym) Kännde mig inte alls sugen på det innan, men jag träna på som satatan ändå;P

Det enda posetiva med den här dagen är väll att jag klippte mig, Så nu är min lugg riktigt kort. Fast är väldigt nöjd =)Bokade även en tid för färgning, Funderar på att lägga i lite svart i luggen, Vad tycker ni om det?

Nej nu lär jag ta tag i lite plugg, vi har engelska prov imorgon och det kommer ju gå sååå bra ! NOT! Fast om jag lägger ner lite tid nu kanske det ska gå bätte.. usch vad skolan känns jobbig alltså! Orkar inte alls plugga, Jag vill bara ha sommar värme och lugn..

Idag är det den 28é. det har alltså gått 2 månader nu.. Jag saknar dig obeskrivligt mycket Morfar! <3

/LS

:(

åhj ibland blir alt så tungt, allt bara rasar, allt känns så hemskt och världelöst, Dagen tog så jäkla hårt på mig, att få veta att sin häst har blivigt misshandlad av sin förra ägare tog jävligt hårt på mig.. Plötsligt fick man svaret på varför hon är som hon är i vissa situationer. T.ex om man ibland är ute och rider och ska rätta till länd täcket så börjar hon takta, om man är ute och rider och pila är jobbig och aldrig lugnar ner sig är ockå någnting som hänger ihop med hennes misskötsel, hon förknippr alltså det med hennes jobbiga tid.. allt sånt som inte fungerar så bra ibland beror alltså på en väldit hemsk grej! Hur kan man göra å mot en djur? Fick reda på väldigt mycket annat också men orkar inte skriva det..

usch nej det här var verkligen jättehemskt men även väldigt bra på sätt och vis.

Just nu känndes allt bara så jäkla tungt börjar tänka på en massa andra grejer också,  Fick tillbaka massa minnen från alla andra hästar jag haft, och börjar fundera över hur dom mådde här och så? Det känns verkligen som en häst är mer personlig och förstående än vad jag någonsin hade kunnat ana..

Blev mest svamel nu, men så är det ibland.

Pila, Jag sviker dig aldrig! Älskade häst du är den bästa vän jag har! <3




/LS

Hemma.

Jag är iaf hemma idag, ska gå ner och äta lite frukost nu sen gå ner i stallet :) Får se om jag åker till skolan senare, beror alldeles på hur lång tid det tar. Har lite dåligt sammvete men jag känner att jag bara måste vara med!
/ LS


Här kommer lite bilder!








LCHF !

Jahapp ännu en helg har gått nu då =) Gud vad tiden går fort, det har ju t.o.m varigt måndag nu.

På lördan kom vi hem väldigt sent efter att vi hade hämtat Lina, Tilda och Zandra. Så igår blev det sovmorgon, Riktigt skönt sen drog jag å Sarah å gymmade å sola. Sen på  kvällen tog vi och Ankie en ridtur i snön, Så jäkla mysigt!

Föresten idag har jag gått över från allevo dieten till en ny diet, Jag vet att jag bara hållde på med det en vecka, Men anlednigen till det är att jag vill komma igång fort och gå ner lite! Jag gick faktiskt ner hela 3 kilo! De ni ;) Men iaf den nya dieten jag började med idag heter LCHF, och står för "Low carb high fat". Kanske ni har hört talats om :P Men det går iaf kortfattat ut på att inte äta några kolhydrater och ist äta mycket kött ( protein) och FETT i mängder, Som sagt jag börjae ju med det idag, och jag kan bara säga jäklar vad jag är MÄTT fast än jag inte ätit några speciellt stora portioner alls! Aja vi får se hur detta går för mig,  Jag har iaf hört talats om jättemånga som gått ner massor i vikt på det här sättet. Det låter ju jättekonstigt att man ska äta så mycket fett osv! menmen :)

Jaja jag VET väl att jag skriver lite för mycket om träning, kost och hälsa. Men jag måste faktiskt säga att det är ett intresse för mig! Skulle faktiskt kunna tänka mig och jobba med sånt :)

Iorgon kommer det en hästpratare och ska preta med Pila mitt på dagen, Kan inte besämma mig om jag ska vara hemma och gå dit eller om jag ska gå till skolan! :S Så svårt för jag vill verkligen vara med!!

Ska dra nu / LS

Vill utomlands !

Jag är så sjukt sugen på och åka utomlands som vanligt! Sitter här och drömmer om nästa resa=)Tänkte bara lägga upp några bilder från Kaliforninen och Mallorca =)

Usa.( Kalifornien, Nevada Arizona, Mexico) Oktober-november-06

Hollywood

Tilda och jag, oj oj vad länge sen!

Las Vegas

San Fransisco

Golden Gate bron


Mexico

Mallorca augusti-07




Kolla vilka bruna ben jag har! Dock en jäkligt ful bild! :P haha :D

Städat hela dagen!

Nu är jag skapligt trött på å städa kan jag lova! Jag har nämligen fått en till garderob. Så nu har jag rensat ut båda mina garderober och slängt flera kassar med kläder, och flyttat över kläder till den nya garderoben. Så nu är det lite tomt i den ena, Vilket betyder att det borde fylls på ;) Haha nejdå, men jag är så jäkla shoppingsugen nu alltså, men jag har endast 200 kr vilket inte är så kul..  Jag har också städat ur byrån och torkat rent och lagt alla hår grejer och allt smink i lite bättre ordning =) har även damsugigt och dammat och sånt som man brukar göra annars.

Nu ska jag sminka syrran lite, för hon ska iväg på fest med Lina & Zandra ikv, Ska även hämta dom inatt  sen :)

/ LS


Fredag kväll =)

Vilken lugn helg! Ikväll har jag och Lina varigt ute och åkt ceat (tror jag det stavas) och volvo ;P haha:D Hälsade på Anders, Jocke, Joel och Anders R och så hämtade vi pizza åt dom och så :) var även hem till Jonte en sväng :)

Är hur trött som helst så nu ska jag sova! God natt! / LS


Torsdag =)

Kom precis hem från Lina, har varigt på beök och snackat och druckit lite te, sen har jag lånat hem lite kläder också :) Har fan inga kläder alls nu, och så är man pank så kan inte köpa nått nytt heller! Men om en vecka kommer studiebidraget iaf :)

Idag har jag och Tilda vart till borlänge en snabb sväng, för hon har nämigen piercat sig i naveln :)

Hade jag ju vilodag från träningenidag också, var ganska skönt med tanke på smärtorna jag har i hela kroppen! Men imorgon blir det iaf träning, blir nog ett riktigt långt pass då tror jag, Vi slutar 2 tror jag så då gå jag direkt till gymmet, sen börjar Lina, Tilda och Zandras idrott 14.50 så gymmar nog med dom också =)

Snart helg också, det visar sig vad som händer, troligen chaffis på lördagen iaf  :) Nu ska jag bara göra en snabb städning i mitt rum sen blir det sängen & Harpan =) haha!

Jag & Lina, Alltid <33


/ LS


Sitter i skolan.

Tja!
Sitter i lingoteket nu! Vi har engelska och håller på med massa engelska övningar,skit tråkigt! Så jag skrev lite här ist :) Men vi slutar om 10 minuter tror jag, då ska jag och Sofie gå till frisören, Jag ska beställa klipptid, Mitt hår är så jäkla slitet som vanligt, sen ska jag klippa luggen lite kortare också =)

Gud vad jag saknar sommar och värme nu alltså!


/ LS

Onsdag

Sa jag att jag hade träningsvärk igår? Idag har det mycket värre, finns inte en kroppsdel som det inte gör ont på! :O Gymmade ju idag på idrotten i 2 timmar så nu är det dags och ta det lugnt med träningen! Inte bra och träna så här stenhårt.. men jag är ju sån att börjar jag med någonting så ska det göras ordentligt! Imorgon blir det iaf vilodag, Vill inte det egentligen men så blir det iaf, Så blir det ett pass på fredag igen :)
Föresten vad ska man göra i helgen igentligen? Jag har ingen aning. Det enda jag vet är att jag inte ska dricka, jag har bestämmt mig för att inte dricka på några veckor framöver nu. Så nu finns jag tillgänglig som chaufför ett tag framöver! :)
Nu är jag verkligen stenhård på min Hälsa, bantning & Träning! Det är ju såå kul :D

Nu sitter jag här i morgonrock med en kopp te, Inge mycket plugg har vi nu heller, så himla skönt! Ska snart ta och bada. Ikväll ska jag sova tidigt! :) / LS

TRÄNINGSVÄRK!

Jag lovar jag har ONT i hela kroppen, har världens TRÄNINGSVÄRK alltså :) jag tränade ju väldigt mycket igår så det är inte så konstigt. Men det Känns ju hur skönt som helst trots allt! inte blir det någon vila imorgon heller för då har vi idrott. haha jaja :) Det går bara bra med sopporna iaf, Har ju bara hållt på med det i 2 dagar då men är nästan säker på att jag redan har gått ner i vikt. Men jag ska inte väga mig förens på måndag igen, Det visar sig då hur mkt jag har gått ner :)

Föresten jag har från och med förra veckan börjat skriva upp för varje vecka, Mål, hur det gick, posetivt, negativt och övrigt över träning och mat. Skriver även ner hur mycket jag har tränat varje vecka. måste säga att det fungerar riktigt bra!

Nu blir det ett bad! /LS

suck..

Mitt "liv" suger totalt, Helt världelöst verkligen!


Tränar på!

Skön dag i skolan idag ändå :) slutar ju trots allt tidigt på måndagar ( kl 2) och då har vi idrott sista lektionen ( gym ) hann inte träna så mycket på gymmet som jag ville, så när jag kom hem tränade jag på i en halvtimme till med hantlar, mage och sånt :) Efter det badade jag och nu sitter jag här, Blir att att gå å lägga sig tidigt ikväll, känner att jag skulle vilja lägga mig nu men är inte ett dugg trött så det får vänta, klockan är ju lixom inte ens 7 så det är inte så konstigt heller, men tror jag ska lägga mig i sängen och kolla på någon film :)

Imorgon har vi sovmorgon till halv 11 också, men jag åker nog dit tidigare och tränar innan. Känner mig så jäkla motiverad till att träna nu alltså, Det är så jäkla kul, sen så har jag faktist redan blivigt lite starkare, och det är det om är så kul, Jag tycker speciellt att armarna och bröstmusklerna är roliga att träna, vilket jag ALLDRIG har gillat speciellt mycket förut! Men jag har den senaste tiden kommigt på att det är jäkligt snyggt med armmuskler! och en bra hållning ser heller inte så tokigt ut! Nej har faktiskt fått en helt annan syn på träning, förut tränade jag nästan bara kondition ( för att gå ner i vikt) Men det är faktiskt viktigt med muskler också! Så nu varierar jag mer mellan kondition och styrka :)

Jag i mina träningkläder=) 
Jaja nog om träning nu! Nu blire film =) / LS

tankar..

"Jag vill bara glömma allt, Men ändå så gör dom stunderna mig så glad när jag tänkter tillbaka på det, Jag saknar det.."

Hemma igen!

Ja nu är vi hemma från Linköping då, Har varigt en otroligt rolig helg måste jag säga, Så kul och få träffa Carro och dom andra! och se vart/hur dom bor och så:) Det har varigt så kul och bara få snacka lite "skit", shoppat, vart på IKEA, köra bil och få komma hemifrån en sväng!  Hade inte allt för mycket pengar men jag har köpt ett par nya vagabond pumps, ett linne, och ett soffbord till mitt rum, och massa andra smågrejer på IKEA

Har blivigt väldigt mycket skräpmat i helgen och ingen träning heller, Bara setat i en bil känns det som. Rätt illa, Men imorgon börjar allvaret, Då blir det allevo kur igen, och gym som vanligt  :)

Några bilder från helgen!




Även en bild på nya bordet + att soffan har fått lite ny design :)

Min kommande "mat" :)

Nu ska jag  äta lite innan jag börjar med min diet imorgon :) / LS

Linköping imorgon!

Imorgon bär det av mot Linköping! går upp tidigt på morgonen, Vi ska ta ut hästarna och sen hem och duscha och åka. Blir nog ev. en sväng in på IKEA, men det beror på hur mycket klockan hinner bli. Jag har iaf fått låna en väldigt bra vägkarta över sverige av pappa, så den får väll Lina hålla hårt i om vi ska hamna rätt, haha! Men det ska inte vara några problem tror jag, eller ja vi får väll se om vi hamnar i malmö nu då ;) Eller föresten, varför inte passa på att åka neråt i Europa? Vi kan ju alltid ta oss en tripp till medelhavet lixom :D Nej jag driver bara, Men Imorgon åker vi iaf och det ska bli så jäkla kul ! :D

Vi hörs på söndag igen om jag inte hinner skriva någonting där nere! Ha en trevlig helg allihopa:) / LS


Carro, Lina och jag. Hela helgen! Det blir superduper!
(Mycket gammal bild! 2 år sedan!)


Fy fan..

Usch vilken hemsk dag, Dagen började med att jag försov mig, och fick ta 8 bussen, så jag missade matten. Dagen fortsatte och lunchen kom, Det var skit äckligt, men jag pinade i mig en portion ändå! Sen hade vi idrott, (gym) Det gick iaf jättebra. Efter det hade vi en till lektion. Den slutade en kvart efter kvart över 2 bussen så jag fick vänta till 20 i 4. Då gick jag till Siljan och köpte en varm choklad ( Måste verkligen sluta dricka det!) Den var så jäkla varm så min tunga blev helt bränd!

Sedan har jag tänkt väldigt mycket på Morfar idag, satt och grät på bussen till skolan och efter det har jag kännt mig ganska nere och ledsen... Jag saknar honom så mycket så det gör ont. Jag önskar verkligen att jag kunde få honom tillbaka! Jag vet att det aldrig kommer bli så. Jag "ser" han hela tiden i syne. Det finns så otroligt mycket som påminner om han, Jag kan inte fatta att han är borta! :( Det känns fortfarande som en mardröm.. (tårar) <3


Inte nog med detta har det varigt ett onödigt tjafs också! Blir så LESS! Fy fan man ska bara vara snäll hela tiden..

Hälsa på Carro i Linköping med Lina i helgen, Blir riktigt roligt! :D:D /LS


Sitter i skolan.

Sitter i biblioteket och har lektion nu, men vi slutar om någon minut så jag orkar inte göra något mer nu.  När vi slutat ska jag gymma lite, blir nog mest kondion idag eftersom jag tränade "armmusklerna" så mycket igår. Sen när jag kommer hem ska jag bara äta och sen skussa Tilda till ridskolan, jaja nu ska jag dra! / LS

Måndag

Vilken skön dag det har varigt idag! Började klockan 10 och då hade vi typ planering inför helgen eftersom det är uppethus för 9órna då, Jag ska dock inte vara med eftersom jag och troligtvis Sofie åker ner till Linköping och hälsar på Carro då. Efter det hade i idrott, Jag och Sofie gymmade i typ 1,5 timme, Tränade armarna som fan, så kommer säkert få tränigsvärk nu då :P men det är ju bara bra :) Efter vi hade gymmat så la vi oss i solariet och så tog vi 14.15 bussen hem.

Nu sitter jag här och bara tar det lugnt ska inte göra någonting mer idag, Vet inte om det är något bra på TV´n heller. Ska nog lägga mig i badet lite senare och så ska jag lägga mig tidigt för jag har lite ont i huvet. Kan säkert bero på sömnbrist.

Imorgon har vi sovmorgon till halv 11 så då tar jag bilen till skolan, tror jag slutar 4 lr nått så då kanske jag gymmar efter det eller om jag ska göra det på morgonen? Hm vi får se hur jag gör. Imorgon börjar iaf andra avenyn också ;)

Nej ni får ha det så bra! / LS

Städat och klart ;P

Funderar på att rensa garderoben, men vi får se om jag orkar :)



Min underbara spegel ;)

Helgen :)

usch vilket tråkigt väder! Idag blir det en slapp dag, jag behöver bara ta det lite lugnt känner jag. Igår var det ju begravning för Farfar också, Jag hatar verkligen sådant. Fick så ont i magen precis innan och kännde, nej jag vill inte. Igentligen ville jag bara springa ut men det gjorde jag inte. Nej  inga mer begravningar på länge nu hoppas jag!

På kvällen var vi ett helt jäng ute på S2 för jennifer fyller 19 idag ;P hade riktigt roligt där alltså, bortsett från att jag fick så ont i fötterna så jag knappt kunnde dansa ! Men jag måste säga att S2 är nog mitt favvo ställe å gå ut på, Har hitils bara varigt där 2 gånger och båda gångerna har jag haft skitkul !  Var ganska lugn igår också, Skönt å vakna upp som vanligt idag!

Nu är det dags och ta tag och städa mitt rum, Alltid lika roligt, eller inte! / LS

Jag blir så matt!

Fan jag orkar inte med att det ska vara en massa tjaffs här hemma varje dag! När ingen är hemma passar han på och skäller och skriker på en.. Det känns som att han har tagigt "makten" över hela familen, mamma har typ ingenting och säga till om längre. Det går inte att diskutera med honnom heller, för antingen säger han INGENTING eller så skäller han på en..och man har ingenting och säga till om.. Det är verkligen någonting hela tiden!!! Orkar inte med å bo hemma längre, Jag vill bara BORT, Jag vill flytta nu! Komma iväg från allt gnäll och skit man får ta hela tiden..

De är det här som gör mig på så dåligt humör hela tiden,  Jag menar utan det här hade jag varigt så mycket gladare!

Onsdag.

Tillbaka till vardag skola, plugg, träning, alltid mörkt i när man är i stallet  och massa annt skit! Dock så känner jag verkligen att det går mot ljusare tider och sommaren nu och jag vet hur fort vårterminen brukar gå! längtar verkligen till sommaren nu! :D Nej lite värme vore verkligen inte fel ;)

Slut på lovet..

Idag är det sista dagen på lovet å imorgon klockan 8 börjar skolan igen ! Suck..
Jag har iaf haft ett väldigt bra jullov! Det har varigt så himlans skönt och bara få slappna av och få tänka på allt möjligt. För den senaste tiden innan jullovet var verkligen hemskt, Mycket stress, slit och tårar! Fast  även lyckliga stunder när jag fick körkortet!

Jag har väll inte gjort så jätte mycket på lovet. Jag har väll typ festat, Varigt vid Pila en hel del, Varigt med polarna, shoppat, Bjudit på middag, Skaffat gymkort och tränat väldigt mycket den sista veckan. och så en massa annat :)

Nu sitter jag här med magkattar och en lätt förkyning, Stressen börjar komma inför skolan nu.. Tror nämligen att jag har matteprov imorgon, sen är det lite andra grejer också som jag inte är färdig med från höstterminen! jag tänker nog inte plugga någonting idag. Jag ska ta tag i det på söndag ist.

Nej nu ska jag städa lite i mitt rum och ta ner massa julgrejer! rkar inte ha dom kavar längre, Nej för nu börjar vardagen! Efter städningen blir det att ta ett riktigt varmt bad och sedan sova :) Det ska bli så skönt!!

På lördag är det ännu en till begravning för farfar <3 :( ååhj jag tycket det är så jobbigt med begravningar..

Nej nu får det räcka för idag! / LS


Lite bilder på mig ;P ( I mittbena )





















Det får räcka så :)

Middag ikväll :)

Idag har mamma och pappa begett sig ner till Småland för och hälsa på min faster, Vilket betyder att vi är ensamma hemma ända tills måndag. Skönt :) Så Idag har jag Sarah & Lina vart och gymmat å solat. Ikväll ska jag bjuda på middag här hemma. Det blir Bakad potatis med Skagen eller tonfisks röra och en massa sallad och vitlöksbaguett ;P Gött!

Annars händer det inte så mycket, Jag är lite förkyld, men tror det börjar ge sig nu. Snart böjar skolan igen också, det känns  riktigt drygt! menmen det blir inte bättre av att tänka negativt =) Jag ska ta vara på dom sista dagana så bra som möjligt!

Nej nu ska jag hoppa in i duchen och sedan är det bara att börja med maten. / LS
Jag


2009

Första dagen på år 2009 idag då, Den började väll ganska bra förutom att jag har blivigt så förkyld! Idag fyller även mamma år, 49 år blir kärringa ;) haha nejdå Grattis!

Nej är astrött så nu ska jag sova, ska bara spela lite spinelharpan fört :D / LS

RSS 2.0