Godnatt

Nu har jag pluggat klart och tycker att jag förtjänar att gå och lägga mig! hinner plugga lite imorgonbitti innan provet också så.

Jag saknar dig Ior, min lilla älskade skuttis :´(

åh ni är så jävla söta! <3<3

plugg

Kom hem för ett tag sen för jag och Lina åkte till leksand för att vi tänkte käka på sibyla och kolla läget i leksand bara. Det blev ingen mat för min del för är fortfarande proppmätt från den där thaimaten! Däreot köpte jag mig lite pistagenötter på hemköp, sen kom även Anders och Inwan och käka med oss också=) 

Nu sitter jag här och pluggar träningslära som vi har prov på imorgon bitti. Ska verkligen försöka plugga på ordentligt så att jag klarar det. Men jag har ju mina nötter och tända ljus och en bra spelningslista så det ska nog inte vara så stora problem!

Men nu kan jag inte sitta här och skriva, ska fortsätta plugga på det där nu, det är ju ädå ganska intressant eftersom det handlar om träning.



usch jag har en hemsk ångest över vad jag har ätit idag..

Onsdag

Hej på er läsare!

Idag har jag varigt i skolan som vanligt, (från 8-15) och på vägen hem köpte jag med mig thaimat och mumsade på, hur gött som helst och mätt som satan vart jag. Idag hade vi även idrott och jag var med, eller med och med jag och Hanna tog oss en promenad medans dom andra spelade brännboll. Jag vill inte springa eller anstänga mig för mycket eftersom jag måste tänka på min hälsa så därför blev det en promenad. inte så långt men det var hur skönt som helst och röra på sig lite PLUS att ja inte fick ont i magen heller, tror det har gett med sig lite. Men idag har jag ätit medicinen i 2 veckor så imorgon ska jag inte ta någon medicin och inte göra det på ett tag och se om det kommer tillbaka för då blir det att göra nått åt det.

åå jag börjar bli riktigt sugen på att träna nu alltså, har inte haft så mycket tanke på det under dom senaste 2 veckorna när jag haft så ont i magen men nu när det börjar ge sig så känner jag at jag saknar det. sist jag rörde mig var liksom förra måndan!!!!!! fast då fick jag så ont så jag vill inte veta av träning efteråt!

Idag har jag faktist vart utan alcohol i en månad också, usch den gången jag drack sist vill jag bara glömma! Det var det värsta jag vart med om i hela mitt liv! Så det är väll också en stor anledning till att jag inte dricker förutom magen. Just nu vill jag inte veta av alcoholen alls, och jag tänker inte dicka förens jag känner mig redo för det.

Vet inte vad jag ska göra nu men har lite planer, ni får veta ikväll :)




ångest..


TV kväll

Jag sitter vid tvn och kollar på idol just nu,fast nu äre reklam. Jag älskar tvn på tisdagar för då äre både idol och andra avenyn :D Jag och Lina var nere vid Pila förut och fixade å grejade lite i stallet, Sen har jag även städat både nedervåningen och mitt rum:) 

Nu börjar det igen, så ska kolla!

quiz!

haha vad kul jag har, sitter och gör en massa quiz på facebook. det är ganska kul men svaren stämmer ju inte alltid speciellt bra! haha,

fick t.ex fram att mitt drömyrke är hemmafru? :O
och att jag är fröken populär: "Du har stora glittrande ögon och långt hår. Du har många vänner du kan lita på och dom har dig. Du är shysst, omtänksam och spännande. På en hemmadag sitter du nog och kramar din stora fina hund, du är en skön människa! Var stolt!"
Om 10 år står det att jag är en toffelhjälte: "Du gör allt som din fru/man säger, ägnar största delen av livet att sköta hushåll + barn, medans din fru/man bedrar dig, under tiden som du tror hon/han sitter på jobbet. Ett tips; Lämna genast!".
Sen svarade jag på, vilken hundras är du? Golden retriver: är nog en av världens mest populäraste hundras. Dom är snälla, lugna (oftast) och smarta, och inte bara det är dom otroligt söta, precis som du!

sen massa annat också, orkar inte skriva allt. Ska sticka till stallet nu, fast det är ju så kallt idag. Undra vart täckbyxorna ligger? Seriöst, jag vill åka utomlands, skulle hellre leta på min bikini än täckbyxorna!!!!!

Skola

Nu sticker jag till skolan, en kort sväng. Får låna mormors bil =) <3

Borlänge

Gud vad skönt det var att sova förut, sov fan i 2 timmar, och sen ringde Lina och väckte mig och då skulle vi dra till borlänge. Så vi har vart där och inhandlat lite grejer till Pila. Det blev ett ridtäcke, ny krubba benreflexer med ludd och såklart hästgodis ;D Så när vi kom hem åkte vi ner dit för att lämna grejerna och kvällsmocka och borsta henne. Vi var även in på kupolen en snabb vända och där blev det en ny mascara från dior (hoppas den är bra) , ett halsband och ett par kuddar till soffan.

Nu är det bara ett par nya lampor till fönstrena, en stor svart kruka, en blomma och nya gardiner jag ska köpa just nu. Visst vill man väll ha lite annat också. Nya garderober och nytt golv skulle ju vara perfekt men det hoppar jag, skulle nog bli lite dyrt! Att jag alltid ska köpa massa grejer.

Imorgon är vi ju egentligen lediga som alla andra tisdagar. Men jag har ju IG i engelska så jag ska till skolan ändå till 9.20-10 och ha engelska. Vet inte riktigt hur det kommer bli framöver, men i vilket fall ska jag klara av den där engelskan! Annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra imorgon. Funderar på att åka till hjurtorget i insjön och kolla lite där. Sen ska jag nog rida och mysa med Pila.

Föresten, jag är sjukt sugen på en sista minten resa allstå! Grejen är att jag har råd, men ingen annan? :)

Nu ska jag sova snart, Natti=)




hejhej!

Jag tog mig igenom den här dagen också, eller nästan iaf. Jag åkte hem 2 timmar tidigare för att jag kännde för det? Nej men jag har haft jätteont i magen periodvis idag. Hade knappt tänkt gå dit, men sen tänkte jag, äh fan jag åker dit en sväng och ser hur det går. och jag blev kvar mycket längre än jag hade trott. vet ni vad jag ska göra nu då? jag ska lägga mig i sängen och söva!

..

Jag blir så jävla arg och ledsen
förstår inte
folk tänker inte över huvud taget ibland

Tusen frågor..

varför?

Fan!

höstmys

vilken tråkig söndag, Lina har varigt hit en sväng, men annars har jag inte gjort ett skit sen jag skrev sist. Det gör väll inte så mycket egentligen. Men det är ju så tråkigt. Nu har jag tänt lite doftljus och lindat in mig i en filt och rggsockorna är på. funderar på och ta mig en riktig varm kopp oboy, tycker det skulle passa just nu. Det är helt svart ute, Jag måste säga som jag alltid säger. "Hösten är allt bra mysig men inget slår sommar och riktig hetta!"

Tog lite bilder på Pila när vi var ut en sväng idag <3

Ikväll ska jag lägga mig tidigt, jag behöver verkligen sova, det ska bli så jäkla skönt! Skola imorgon igen, orkar verkligen inteinteinteinte! och vi har en jättelång dag också! 8-16 :s


Musik just nu:

Sitter här i min ensamhet och lyssnar på musik och har allmänt tråkigt! Vet inte vad jag ska göra och jag kan inte göra så mycket heller.

Jag lyssnar på väldigt mycket musik just nu för tiden, här är några av dom jag lyssnar mest på:

rascall fratts- what hurts the most och here comes goodbye
Jay-z ft rihanna och kanye west- run this town
akon- be with you
cascada- evacuate the dancefloor
kristina debarge- sabotage
pitbull- hotel room service
miley cyrus- the climb
sara dawn finer- standing strong
backstreet boys- straight through my heart
lars winnerbäck- jag får liksom ingen ordning
jordin sparks- let the musik play
beyonce- sweet dreams
drake- best i ever had

Söndag

Idag är det dn 27 september och det betyder att Sofie fyller 19, Grattis! <3


______________________________________________________________

Kvällen blev inte som tänkt igår, ingen utgång för min del eftersom.. aa skit samma det blev inte så iaf. nu har jag precis skussat hem Therese eftersom hon sov här inatt.

Vet inte riktigt vad man ska hitta på idag, jag tänker nog bara ta det lugnt och andas. Har haft så mycket för mig den senaste veckan så jag känner att jag behöver det om den här jävla magkattarren ska gå över nån jävla gång! jag har sån lust och bara ta med mig Pila och sätta mig i skogen och tänka, så det tänker jag göra nu. Hörs senare!

Hemma från bäsna.

Nu är jag hemma igen efter en natt i bäsna, det blev en trevlig kväll, med singstar, en tunna som blev alldeles för varm, så det gick inte att bada i den förens 2 någon gång, vi hade alltså eldat för mycket! aja så kan det gå. Det blev inget bad för mig iaf så. Jag var nyketer igår, men dom andra drack och hade roligt (vilket jag också hade även om jag var nykter). jag kan ju inte dricka nu eftersom jag äter medecin och har magkatarr. Tycker den där magkatarren borde ge sig snart tycker jag, har haft ont hur länge som helst nu. Det vart en sen natt, runt 5 någon gång la vi oss, så jag är riktgt trött nu! mår lite illa också :s

Ikväll blir det utång på lacky, och jag är väll chaufför jag! Blir förfest hos Jennifer, och så ska vi ska käka tacos också :)

Har en ansiktsmask på mig nu som har setat på väldigt länge, mitt ansikte ser förjävligt ut och ögonen är aldeles röda för att jag inte har sovit tillräcklit. Var faktist vaken 24 timmar igår, Det är länge! ska tvätta av den nu!

Fredag!!

God morgon, jag är vaken tidit idag, har vart vaken i över en timme, bara för min nya mobil skulle jag kunna tänka mig? haha! Är så grymt nöjd, den är som min andra dator!

Glömde föresten säga att jag köpte ett par nya svarta converse igår, så nu har jag 3 par, jag älskar converse skor, måste ju vara den bästa upptäckten någonsin! Sen kom pketet från nelly också, så nu fick jag mina skor  och ett par leggings därifrån, Lovar att visa er skorna sen, tycker dom är assnygga, men dom var väldigt små i storleken så lär töja ut dom lite innan jag kan använda dom, annars hade jag tänkt ha dom idag, men då får det bli converse skorna idag!

Direkt efter skolan idag som slutar halv 12 typ så drar jag Sofie och Hanna till bäsna, Vi ska börja tappa upp tunnan med vatten och elda efterso vi ska bada tunna och ha "klassfest" ikväll,nu ska jag fortsätta fxa mig här och packa inför ikväll, sitter här nyduschad, så lär föna håret och så, det måste ju vara det drygaste med att duscha, mitt hår tar så jäkla tid att föna också! aja halv 8 kommer Sarah så lär sätta lite fart, Hörs imorgon!


iPhone

jajamensan, tro det eller ej men den är faktist min, Har tyvärr fått ett nytt nr, så den som vill ha det får fråga :)

16.32

Kom hem från skolan och stallet precis, Har fått mitt lönebesked idag och blev väldigt glad över att det var 1,5 tusen mer än jag räknat med :D Känner mig så jäkla rik nu alltså! nu ska jag kila ner och hjälpa Tilda att laga meten, det blir köttfärssås och spagetti och efter det: mot borlänge, yes, jag fick som jag ville!


Torsdag morgon!

Godmorgon, halv 10 åker vi hemifrån här, vi ska fixa lite med vårat projektarbete innan vi börar vid 11.10. Vi skulle egentligen åkt på bussen nu vid 8 men, Då skrev Sofie nyss att vi åker med Ing -Marie vid halv 10 ist. Men jag är ju klar nu och var klar vid ty halv 8.

Idag blev det intre mycket smink alls, har bara lagt på lite mineralfondation, rouge och böjt öpp fransarna och så har jag såklart läppglans på det. har fortfarande lite ont i ögonen från igår, så därför blir det inge mer smink för min del idag. På mig har jag det ni ser på bilden, lackleggings och stövletter från nilson, Vet inte riktigt om jag tycker dom är så fina eftersom klacken är väldigt låg. Men jag tar dom ändå idag.

Just nu gör jag inte så mycket, sitter här och lyssnar på Michel jackson och bara tar det lugnt, känns ganska skönt och bara ta det lite lugnt nu på morgonen eftersom jag vaknade av att jag hade väldigt ont i magen. Annars brukar jag aldrig ha ont på morgonen när jag vilat en hel natt , men det hade jag idag. Inte skönt alltså.

Nu ska jag kolla på andra avenyn som jag missade i tisdags!


haha fan vad trött jag ser ut, det värsta är att jag lär ju knapast bli pigare av att kolla på andra avenyn!

Klar för natten

Ja nu har jag gjort klart allt för natten, tvättat bort sminket och filat fötterna och smort in dom, satt på mig morgonrocken och raggsockorna, Ska borsta tänderna och kolla på idol som börjar klockan 8. Efter det blir det tack och adjö för den här dagen, är så trött och får nästan tårar i ögonen för jag har så ont i dom? aja det ska bli grymt skönt och lägga sig och sova, jag längtar ska ni veta!

Hörs imorgon, HOPPAS på att morsan vill med till borlänge, men man ska inte hoppas på för mycket. Natti!

Bilder

Tog lite bilder igår på nya kläder, outfits m.m!

skinnväst
 
Halsduk
 
klänning


Onsdag

Vilken otroligt skön vecka det är i skolan alltså. imorgon börjar vi 11.10 och slutar vid ca 2, på fredag har vi bara individuellt val och psykoligi och slutar vid halv 12 ungefär. Längtar till helgen nu altså. På fredag blir det fest hos Hanna i bäsna och bada tunna och så, på fredag blir det utgång på Lucky. Sofie fyller ju 19 på söndag så blir att fira henne såklart. Sen äre ju löningshelg ;D

Jag Sofie och Ing-Marie var till borlänge idag en sväng också, Sofie skulle köpa sin telefon idag så jag hängde på och passade på och fråga lite grejer om nytt abonemang och iphonen. Det blir att köpa den innom en snar framtid alltså. Tänkte försöka få med morsan imorgon men hon verkar inte så pigg på det :S  Vi får se när det blir!

Nu blir det att ta det lugnt resten av kvällen, för jag har så jäkla ont i huvet!

shoppat

Nu är jag hemma från en dag på kupolen, blev 2 halsdukar, 2 stickade tröjor och en skinnväst inhandlat för min del! Hittade inga lampoar, eller hittade gjorde jag väll men det var lite dyrt för min del. Känner mig mycket sugnare på en ny telefon ist. Funderar på en iphone, vi får se hur de blir!

Nu ska jag iaf kila nber till stallet, funderar på en lugn ridtur i skogen:)

Ledig!

Godmorgon, har sjukt ont i magen nu alltså :s

åå lilla Ior, jag drömde om han inatt, jag drömde att han inte alls dog och att han levde, allt var bara en missuppfattning(?) önskade att det skulle vara sant, men det är det inte såklart<3

Nu håller jag på och fixa iordning mig för dagens shopping, undra hur mycket jag kommer hem med idag då? Ska försöka att hålla i pengarna lite! Men det är ju så mycket man vll ha, och på fredag kommer lönen ;) ännu mer shopping? ;) Ska fortsätta sminka mig nu, Bye!


promenad

Tja!

Kom hem för ca 45 min sen. Jag har nämligen varit ute ch gått i skogen på en riktigt långtur. tänke att jag ville röra på mig lite grann iaf så jag gick inte så fort och så hade jag gummistövlar på och Kaisa var också med. Med andra ord ingen powerwalk direkt. Sist jag gick var i onsdags (!) har inte kunnat gå för att jag har haft så jäkla ont i magen, och när jag rör på mig så får jag asont och det går up i bröstet och de känns som jag få hjärtklapning och mår illa och tror jag ska spy, jättehemskt. Tänkte att det skulle gå bra när jag gick lite lugnt men kännde av det ändå. undrar varför det kan bli så av att vara ute och gå lugnt i skogen? Jag blir ju tokig när jag inte får vara ute och röra på mig. Men jag vill ju inte ha ont heller!

aja jag ska lägga mig snart för det finns ju inget och göra, föresten köpte jag 2 nya krukor och plastblommor till mitt rum idag, blev jättefint, imorgon ska jag kika efter nya lampor tll föntrena:)

Vi är lediga imorgon också, så det bli att åka till borlänge med Sofie och Hanna! =)  Ses imorn, Natti!

LISA

Ja idag är det Lisa, jag har alltså namnsdag, haha! Nu har jag precis tagit mig ett riktigt hett bad och fixat, Nu väntar min sköna säng så jag lär väll dra dit ;) Godnatt

Den bästa, Du är ALLT <3


What hurts the most.

väntar på mat!

Sitter och väntar på att maten ska bli klar, ikväll blir et köttfärsgratäng. Känner att jag börjar bli lite sugen för har inte ätit på länge nu!

Kom nyss in har varit i stallet med Pila och så har jag  tvättat bilen, den såg förjävlig ut vilket den brukar göra så tyckte det var dags för den och bli lite ren, men såklart började det ju regna! Jävla väder,  JAG VILL TILLBAKA TILL TURKIET OCH FESTA SOM SATAN OCH STEKA PÅ DAGARNA, DET VAR SÅ UNDERBART!  JAG SAKNAR DET! och alla tjejer tillsammans, love you girls<3


Shoppat/Bio

Kom precis hem från bio. Jag, Therese, Lina och Maria har varit och kollat på "flickan som lekte med elden". Tyckte den var jättebra!

Idag har jag och Sarah iaf varigt och shoppat, Det blev en tripp både till borlänge och falun. Så jag fick lite inhandlat. och äntligen har jag köpt parfymen, jag är helt kär i den! Så har jag köpt lite kläder och så krokar till mitt rum, 2 st svarta i lite "gammeldags" stil. Blir skitsnyggt det dära ;P är skitsugen på och fixa till mitt rum lite med småprylar, men vet inte hur? Jag har iaf lagt i ett till duntäcke och kudde i sängen så nu har jag 5 kuddar och 2 duntäcken, gud vad jag kommer sova skönt inatt. Slippa frysa förhoppningsvis. Dom senaste nätterna har jag haft både långkalsonger och raggsockor på!

Nej nu är jag jäkligt sugen på och lägga mig i den sköna sängen, Godnatt!

Min sköna säng, tycker dock den ser skönare ut i erkligheten! ;)


städning på g!

Blir snart galen på att inte kunna röra sig utan att det gör ont, visst lite kan jag röra mig men det är inte precis så att jag kan gå ut och gå eler nått annat ansträngande. Nu tänkte jag ta mig i kragen och städa mitt rum och dunka musik. ganska roligt ändå måste jag säga. Bara man gör det, Mitt rum ser förjävligt ut så nu måste jag verkligen städa.

Senare bli det att åka en sväng till falun/bvorlänge och shoppa lite grann. Har ju inte fått min lön än men jag tänker låna lite från mitt sparkonto som jag sätter tillbaka när jag får lönen. tycker inte om och låna därifrån men jag sätter ju tillbaka pengarna sen så det är lugnt! Bestälde förseten inte skorna igår heller, har lite svårt och bestämma mig om jag vill ha om eller inte! Ska kolla på skor idag, men om jag inte hittar nåra så beställer jag dom.

Nu ska jag städa=)

Fredag.

Är hemma frånskola idag också har fortfarande jäklit ont i magen, vi hade bara en lektion så tyckte det var lika bra, (eftersom det är skolan som det är skolan som gör mig stressad) fast åkte till leksand en sväng ändå, mina nerver klarar inte av att bara sitta inne! så jag har köpt lite proviva för magen och lite annat som är bra och så var jag in till frisören och köpte mig ett shampo och en creme typ som man har i håret efter man fixat/plattat det för att det ska få bättre vård och glans o.s.v lite svårt och förklara, men Natahlie tipsade om den så jag kan ju självklart inte låta bli, hihi. Båda produkterna är från "alterna". Ett superbra märke som jag ALDRIG kommer sluta med, Det är sån skillnad på mitt hår så ni kan aldrig tro. Jag förstår verkligen inte hur folk kan använda billiga shampon altså? Fast ifs har väll dom som använder sånna schampon lite bättre hårkvallite än mig också. Mitt hår har verkligen varigt en "rishög" som håller på att förvandlas till nått helt annat!

På vägen hem åkte jag förbi insjön så jag kikade in på expert och kicks. Är så sugen på en utav D&G nya parfymer, luktar underbart gott och sen ska jag nog köpa mig en ny mobil också. Så nu tycker jag lönen kan komma så jag får köpa det :D

Nu blir det att beställa ett par skor från nelly, jag tycker dom är lite läckra, men ingen annan verkar tycka det? aja ibland kör jag på min egna stil och smak och skiter i vad alla andra tycker. Det är roligast så. alla kan ju inte tycka lika ändå :) synd att det inte går att kopiara från nelly för då hade jag kunnat visa er skorna men det får bli när dom kommer hem.

/LS

trök!

Finns inte så mycket och skriva, men mamma, pappa och Tilda är i borlänge och jag sitter här och har allmänt tråkigt! Men dom kommer snart hem med lite pistage nötter och frukt till mig som jag kan mumsa på vid tv när jag kollar på Idol! =)

hemma idag

usch det här är verkligen den värsta magktarren jag någonsin haft!!! Det gör så fruktansvärt ont så jag vet inte vart jag ska ta vägen, blir att ligga sig vid tv´n resten av dagen nu!


AJ!

AJ AJ AJ AJ AJ AJJJJ!
Jag har en sån fruktansvärd smärta i bröstet, (bröstbenet eller matstrupen) jag kan inte riktigt säga vart det sitter+ att jag har magktarr och huvudvärk och ont i knät för att jag var lite klumpig när jag red förut.(haha!) Har fan ont överallt alltså!

ska sova nu, pallar inge mer!

Ridit

Tjenare, skolan har väll gått bra förutom magen. Har precis varit ute på en härlig ridtur i skogen och jättefint väder är det. Vi gallopperade i skogen och Pila sprang skitfort idag mot va hon brukar, eller hon springer fort annars också, men hon hållde ett jämt tempo för annars brukar hon "sticka" i början och sen årkar hon inge mer på slutet. aja kul var det iaf! Hon gör mig glad min älskade tjej<3

Nu ska jag ta mig en promenad med nån vovve!

Dålig natt

Godmorgon!

usch har inte sovit bra alls inatt, för det första tog det ett bra tag innan jag somnade, och sen har jag vaknat och behövt gått på toa och då kunnde jag knappt somna igen! sen har jag frusit och haft ont i magen som satan. Nu mår jag illa och det gör asont, ska ta mig till skolan ändå och se om det går över senare, det visar sig. Vi har en lång dag idag så jag vette fan om jag pallar hela dan alltså :S

Ska borsta tänderna och så nu, för idag ska jag åka buss vilket jag inte gjort på 2 veckor typ? Jag hatar och åka buss, och vart har jag buskortet? ää ska dra mig härifrån nu, Bye!




Sprungit/ TV

AJ vad ont jag har i ena foten, kan ju knappt gå, bara för dom där jäkla blåsorna som jag såklart skulle ha sönder, aja det blir väll bättre imorgon hoppas jag. Men jag har kommit fram till att jag behöver nya träningskor, visst mina ärjättebra men dom har blivigt så jäkla slitna på bara ett år. Sulorna har typ gått sönder under och massa annat. Det är inte för att det är en dålig sko, men jag har väll använt dom mycket helt enkelt och det är ju det grejer är till för så.

Det blev iaf att gå ut förut och städa bort alla kanin grejer och så har vi flyttat in kaninburen i stallet, så nu blev det tomt där dom har varigt. Känns så kontigt och kolla dit och det inte finns nån kanin där längre :/ Efter det så tog jag mig en kort springtur, vet inte hur långt men sprang iaf i 25 min och det var så jäkla skönt!
Sen duschade jag och kollade lite på idol och sen kom Therese på besök och så kollade vi på andra avenyn och åt fruktsallad:)

Nu ska jag sova, Natti!


Promenad och ridtur.

Det blev en långpromenad med Nadia och Vincent, Sen har jag varigt nere i stallet ett bra tag och pysslat med Pila, smort allround och dressyr sadeln och Pilas träns, fyllt upp en massa vatten (4 dunkar) och såklart ridit, Idag blev det en sväng ut på åkrarna och galoppera på stubbåkrarna, så himla härligt!

Tänkte att jag skulle tvätta bilen och avfetta den idag också, men mamma ska ha den när hon skussar Tilda till ridskolan så det får bli en annan gång. Just nu känner jag inte för och göra någonting, har jäkligt ont i magen faktist, det är den där jäkla magktarren nu igen, HATAR det!!

<3

Ledig dag

God morgon,
Det är jättefint väder ute och jag har precis ätit lite frulle, lyxade till med fil, musli och kiwibitar =) gott, ska låta frukosten smälta lite så ska gå och kolla till kaninerna och sen blir det en promenad med nån vovve! Vet inte riktigt vilken som är hemma, Kaisa är inte hemma än iaf :/ Det bli säkert Nadia, mitt lilla busfrö! hörs!

Sprungit

Det vart en springtur för mig och Sarah ist för en promenad såhär på kvällskvisten, sen stannade jag vid Lina och Therese var också där så snackade med dom. Kom precis hem så jag tror det är dags för mig att duscha nu. Ska bara köra lite med stången och hantlarna först ;)

Imorgon vet jag inte ritigt vad jag ska hitta på eftersom vi är lediga, funderar på en lååång sovmorgon, sen ska jag nog ha min egna "frilufsdag" med springtur, promenad och ridning, får se om jag orkar ta mig till leksand också för det vore skönt med lite simmning faktist, ää jag ska inte planera så mycket, vi får se imorgon hur det blir helt enkelt!

Har kommit på några saker som jag ska satsa på och träna lite extra mycket framöver:
- Andningen, jag får jätteont i halsen och mår illa när det är kallt ute, jag vill kunna springa när det är kallt utan att min hals tar kol på mig!
- knäna, jag tycker om och springa och vill kunna göra det utan och få ont jämt
-Handleder och fotleder, Dom är extremt svaga på mig, men hur fan fränar man upp handlederna? :O :S

Sen är det klart man vill ha en vältränad kropp, Jag menar vem vill inte ha en plattmage t.ex? men man får lov och ha lite små delmål helt enkelet. Mycket roligare och man ser dessutom mer resultat.

Nej vad jag babblar, nu ska jag träna armarna, Hörs imorgon:)

Tjenare,

Dagen har rullat på idag också även om jag inte mådde toppen imorse, har dock haft huvudärk men sånt får man leva med, det finns saker som är värre just nu. Vi slutade 4 idag så då blev det att handla och åka hem. Nu sitter jag och väntar på att mormor, moster och "faster" (mammas faster) ska komma hit så ska vi fira Tilda.

Ikväll blir det och träna, det blir nog en promenad skulle jag tro. Känner att jag skulle vilja rida också men idag är det Linas dag och jag har inte tid. Men imorgon blir det nog eventullt ridhuset. känner att jag har lite smått dåligt samvete för Pila. förra veckan red jag bara henne en gång, men den här veckan ska det bli ändringar på det. Men det är ju så ibland, man har helt enkelt inte tid, med det är tur att vi är två som tar hand om henne så Pila behöver aldrig lida av det iallafall.

Nu kom mormor, så jag ska gå ner och vara lite social, hörs senare!

Grattis!

Idag fyller Tilda 17, så vi har precis firat henne och gett na lite presenter, stort Grattis till henne! <3

Fryser som satan just nu och känner att jag har magkatarr, har bara lust och gå och lägga mig i badkaret och skippa skolan idag, men så kan jag ju inte göra, så det blir väll att fixa iordning sig nu innan man åker till skolan!

Jag och Valle igår, det var jäkligt mörkt så bilderna vart inte så bra men lägger upp nån ändå :)

<3

Usch vad jag tyckte allt vart jobbigt, Jag kan inte riktigt fatta att min söta fina älskade underbara hoppsjärna är borta! Jag hade inte en tanke på att han skulle försvinna nu. Det kom så plötsligt och jag fick inte ens säga hejdå, det känns som han forfarande skuttar där ute i hagen fast det gör han inte. Inte Bullen heller eftersom han har fått flyttat hem till Linas kaniner för och få lite sällskap, men idag när jag var där såg han jätteledsen ut, hade han inte varigt en kanin så hade han gråtit, han såg så jäkla ledsen ut. Det värsta är att jag tror att han kommer gå bort också. Jag känner det på mig, för han är inte som han ska :/

Till minnet av Ior

Här va han inte stor!

Alla syskon (Plopp, Dennis, Bullen, Ior & Wilma)

Min lilla stjärna var tuffast av dom alla =)


Nu börjar dom bli lite större

Här ser han nästan död ut, men det var han inte då tur nog.

Jag och Tilda försökate ta lite "julkort" på kaninerna :) haha!

Den här bilden är från i sommras, dom ser så himla söta och glada ut!


åhh vad jag saknar dig :´( <3

Söndag

Satan vad en en helg går fort alltså, nu är det redan söndag och vi har precis vaknat. Vid 11 ungefär kommer mamma och pappa och hämtar upp mig så då bär det av mot Dalarna igen. Så synd att jag inte kan stanna lite längre!

Skriver mer när jag kommer hem sen!


TV

Nu har vi kollat på bion och den var faktist bra tycker jag! Nu sitter vi och kollar på lite tv här :)

Vila i Frid<3


Igår kväll häde en hemsk sak, Min söta lilla vita kanin tog sitt sista andetag och slutade sitt liv. Han blev skrämd av en hund och försvann. Min söta lilla bäbis, Det kunde väll ha fått sluta bättre. 4 år blev du bara. Jag önskar jag fick säga farväl, men jag befinner mig alldeles för långt bort just nu.

Vila i frid Ior<3



___________________________________________________________

Nu sitter iaf jag och Carro här med en varsin dator i knät, vi har varigt ute och shoppat lite idag. Det blev en ny väska, leggings och en pälsmössa inhandlat för min del. Vi ska snart börja laga lite mat här, det blir tacos, ikväll blir det bio och vi ska se "The ugly truh".

Äntligen helg!

Nu är jag hemma från skolan,  gud vad skönt jag sov inatt då kom knapt upp när klockan ringde och jag drömde massa drömmar! Nu är det äntligen helg och fredag och inte långt tills jag åker till Carro. Vi åker i husbilen så det blir att lägga över en film från den externa hårddisken så jag tänkter ligga uppe i sängen och kolla ;D Det är så jäkla skönt och åka husbil, jag kommer säkert somna också :)

Funderar på om jag ska ta mig en cyckeltur innan vi åker, känner att jag skulle vilja röra lite, fast vi får se om jag hinner, ska lasta in lite grejer jag ska ha med mig in i husbilen nu!

Inte lätt.

Jag lider rätt mycket av mat ångest just nu, alltså jag mår dåligt så fort jag äter och om jag äter för mycket eller onyttigt eller vad som helst egentligen. Hur får man bort sånna här problem? Det är inte roligt att behöva må dåligt så fort man stoppar i sig någonting. Just nu är jag inne i en sån period när jag knappt vill veta av mat, jag blir bara äcklad och mår illa så jag avstår hellre att äta bara för att det får mig och må dåligt. Jag vet det är inte bra, men inte enkelt heller.

Tänk att ens kropp kan förstöra så jäkla mycket för en, känns som den har förstört hela mitt liv ibland..

skola, promenad och ridtur!

Dagen har rullat på idag också! Först skola, och klockan 1 hade vi skolfoto sem blev lika snyggt som vanligt, suck!  sen slutade vi 13.40 så då bar det av till borlänge för mig och Sofie och köpa present. Sen när jag kom hem gick jag ut med Nadia på en promenad. Saknar min Kaisa nu vill jag att hon ska komma hem från den där jäkla jakten nån gång, men jag får vänta ca 2 veckor till buhu :( aja efter jag hade gått blev det att kila ner i stallet och mocka och så tog jag mig en ridtur och Pila som var jättesnäll. Min sötfia =)

Nu ska jag ta och packa ihop lite inför helgen, jag kommer väll ta med mig för mycket som vanligt! haha, Imorgon blir det skola från 10 till halv 2, Sen direkt hem och så ska vi försöka komma iväg hemmifrån innan 3. åå det ska bli så jäkla skönt och roligt och åka ner dit :)

Nej packa var det,Hörs! 

powernap/promenad

Nu Har jag precis duschat och lagt mig efter att ha varigt ute på en promenad (1 mil) med Nadia och Vincent. Är bättre i magen nu iaf. Det var så jäkla skönt med en powernap förut, tror jag sov ungefär 3 timmar, men nu är jag trött igen, Känns som jag är trött jämt!

Imorgon blir det att gå upp tidigt och fixa sig eftersom vi har skolfoto. Vet hur jag ska ha håret men inte 100 på kläderna, men tror jag vet. Så 5.00 ringer klockan. Slutar 2 imorgon så funderar på att åka till borlänge och köpa en present eftersom Tilda fyller år på måndag. Annars gör jag det i Linköping, vi får se!



Älskar den här låten!

eh eh eh eh eh
Ohhhhhh

I know they wanna come and separate us but they can't do us nothin
Your the one I want and I’m a continue lovin
Cause your considered wify and I’m considered husband
And I’m a always be there for you
And either way you look at it I ain’t goin no where for my muffin
Cause she gonna hold it down, cant no body tell her nothin
You got the kind of love that always make a better fussin
And that’s what gets me closer to you

And no one knows
Why I’m into you
Cause you'll never know what its like to walk in our shoes
And no one know, the things we've been through
Can never measure up to half of what I put you through
That’s why we'll break through

And I don’t care what they say
I’m gonna be with you
I’m gonna be with you
I wanna be with you
And I don’t care what they do
I’m gonna be with you
I’m gonna be with you
I’m gonna be with you

Seems like every day that go by things are gettin harder
Want to be the one that give you the whole enchilada
Cause I know what my baby like, I lean you on that Prada
You ain’t got to match with the shoes
All about knowing you I’m into doing things to keep her longer
Stickin together forever, watch it grow stronger
That’s the way it has to be, everything proper
Keepin it always true

And no one knows
Why I’m into you
Cause you'll never know what its like to walk in our shoes
And no one know, the things we've been through
Can never measure up to half of what I put you through
That’s why we'll break through

And I don’t care what they say
I’m gonna be with you
I’m gonna be with you
I wanna be with you
And I don’t care what they do
I’m gonna be with you
I’m gonna be with you
I’m gonna be with you

You are everything in my life see the joy you bring
And ain’t no one I compare you to
And I know that you will never walk away from me no matter what
And that’s why I plan to do the same thing for you
And I want you to know

And I don’t care what they say
I’m gonna be with you
I’m gonna be with you
I wanna be with you
And I don’t care what they do
I’m gonna be with you
I’m gonna be with you
I’m gonna be with you

And I don’t care what they say
I’m gonna be with you
I’m gonna be with you
I wanna be with you
And I don’t care what they do
I’m gonna be with you
I’m gonna be with you
I’m gonna be with you

AJ

Nu är jag hemma, fick lov och åka hem från skolan för jag fick så jävla ont i magen! uscha, ska vila/sova nu! /LS

090909

Idag är det den 9 september 2009, alltså 090909 och klockan har precis placerat 9 på morgonen, aja skit samma! Kom precis från leksandshallen nu, jag har simmat en halvtimme, riktigt skönt! Nu ska jag och Sofie jobba med ett grupparbete. Vi måste faktist ta tag i det nu för det ska vara klart på måndag.  Efter det har vi samhällskunskap och sen idrott. Slutar 15.10 idag så vi få se hur det blir när jag kommer hem!

Nu ska vi fortsätta här, hörs sen!

Jobbat klart.

Nu har jag jobbat fördigt, var en väldigt skön kväll och slutatde t.o.m 10 minuter tidigare (21.20). Det var kul att träffa lite gamlingar också :)

Imorgon blir det skola igen, vi har sovmorgon till 9.20 så jag vet inte om jag ska åka dit tidigare och träna eller om jag ska ta mig en promenad på morgonen eller hur jag ska göra? :S

Har ni hört att dom har börjat spela låten "out from under" med Brittney? tycker det är lika jobbigt och höra den varje gång eftersom det påminner om när jag sörjde Morfar<3. Då lyssnade jag alltid på den låten av nån anledning. åh vad jag saknar han! :( <3

Ska sova nu!

Leksandshallen

Nu är jag hemma igen. Jag har varigt och provat min studentmössa och beställt. Efter det fortsatte jag mot Leksandshallen. Där blev det att gymma 1 timme, sola och sen simmade jag i en kvart, tappade räkningen så vet inte hur långt det vart :S Nu kom jag precis hem från det så nu ska jag bara sitta här ett tag för halv 4 börjar jag jobba. Fick nämigen ett sms om jag kunde så jag tackade ja. Jag hade egentligen tänkt gå ner i stallet och pyssla med pila och rida  sen ta en långpromenad när jag kom hem, så det blev inte riktigt som jag tänkt! Men nu blir det money istället då. jag har ju iaf rört lite på mig idag så det får väll räcka.



Längtar som en tok tills fredag nu, då får jag äntligen träffa Carro! <3


Vaken redan?

Jag vaknade för ca 20 minuter sen, och kan inte sova nå mer. Lite störande faktist, Så vad ska jag göra nu lixom? Jag ska lixom åka halv 10! Här har ni föresten Valle som jag red på igår :) Min nya dressyrstjärna om han får lite träning ;) hihi

Ridit Valle och gått med däcket!

Nu känns det bra för nu har jag tränat ordentligt idag! Jag och Therese tog oss en promenad på ca en mil kanske mer, med däcket och stavar. När jag kom hem så blev det lite träning med hantlar, stången, ryggövningar streching m.m. Nu har jag precis duschat och lagt mig i sänga så ska sova snart. Innan vi gick så hjälpte jag ju Therese och rida hem hästarna, jag red på Valle, jättesnäll och fin häst, jäkligt hög är han också, typ 170. Fast han känns större eftersom han har rätt låg manke och är väldigt kraftig! Men han var rolig så det blir absolut att rida han flera gånger! Den hästen skulle kunna gå långt med rätt träning känns det som! :D

Imorgon väntar iallafall en rolig dag. ingen skola men ska dit till klockan 10 och prova studentmössan! Redan? Ja tänk snart tar man studnenten ;D Sen får vi se hur jag gör med allt annat, Ni får veta imorgon, nej dags och sova nu, är rätt trött faktist / LS


hemma

Nu är jag hemma från skolan, har varit en ganska skön dag idag faktist även fast den har vart lång. Köpte mig ett silvershampo också:D Nu ska jag sticka hem till Therese för jag ska hjälpa henne att flytta hem hästarna, Vi hörs sen! /LS

Godmorgon!

Idag börjar vi 10 så jag tänkte åka och sola innan det, Therese skickade lite bilder på mig när jag gick med däcket igår, haha! Ska  dra nu:)


Ja vad gör man inte? ;)

Gått med ett däck?!

Nu ligger jag i sänga! Det var grymt skönt och gå idag måste jag säga, först gick jag till Therese och där hakades hennes däck fast på mig och så gick vi tillbaka mot hedby, När vi kom till fors så tog Therese över däcket och gick hemmåt igen. Så nu har jag fått testat hennes däck också, haha, Måste ju se jävligt roligt ut och gå med ett däck?!

Jag har nyligen "uppfunnit" massa fina låtar också med "Rascal Flatts" Måste säga att dom är skit bra! Fört har jag hört låten "here comes goodbye"så jag tänkte att jag söker på dom så får jag se om det finns nån annan bra låt. och jag hittade väldigt många :) Perfekta avslappningslåtar innan man ska sova för det ska jag göra nu, godnatt.

Pila

Har Precis varigt ute och ridit på Pila, Min söta skrutta <3


 :)

Nu blir det att ta en riktigt LÅNG promenad, det blev ju så fint väder!

Bilder - Maria 18 år!



Morning!

Är hemma från jobbet nu, känns knappt som jag har jobbat. nu har jag bara fixat iorning mig lite, sminkat mig och satt upp håret i en tofs. Tänkte dra till borlänge nu och leta på någonting och ha på mig ikväll, Men om jag inte hittar nått så blir det något av det jag har. Blir att åka ut till Aubiose och kolla lite också. Det var jättelänge sen jag var där!

Hörs senare!


Stickad "väst" - H&M
chinos- sun shine
vita låga converse

trök!

Usch vilken tråkig fredagskväll! Sitter här ensam hemma. Mamma och Pappa är ute och åker med husbilen och Tilda är vid Gustav, Men jag klagar inte. Tycker det är grymt skönt och vara ensam hemma och sitta i sina egna tankar och göra vad man vill! Har dock inte gjort så mycket sen jag skrev sist! Först somnade jag av och sov i 3 timmar, jag sov som en stock. Kan inte förstå varför jag är i sånt stort behov av och sov nu? aja det är iallafall så jäkla skönt och göra det.

Är trött nu också så det blir att lägga sig nu, har precis borstat tänderna och lagt mig i sänn så nu ska jag bara pyssla med naglarna lite innan jag somnar, Imorgon blir det att gå upp tidigt för jag ska jobba. Börjar 7, fast sen slutar jag 10 så det är soft;P

Har kommigt på att jag ska vara nykter ett bra tag framöver nu också. Det har blivigt alldeles för mycket alcohol på slutet och förra helgen spårade det ju ur totalt! Så varför ska man då dricka för? Ser verkligen inget roligt med det! Visst kan man dricka någonting ibland för att det är gott och så. Men nu har jag satt stopp för det med. Jag kommer vara nykter längre än någnsin nu, För jag har faktist lika roligt även om jag inte har massa sprit i kroppen! Vet att folk tycker jag är tråkig när jag ska vara nykter, men det är min kropp och mitt val, Thats It!

sömn och massa drömmar, nästa!


Fredag.

Blev inte att skriva nått mer igår för Therese kom hit och stannade här ett bra tag. Idag har jag iaf varit i skolan, Vi har väldigt sköna fredagar, bara 2 lektioner och slutar halv 2 :) Kom hem för en lite stund sen, och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra? Tror jag ska åka och hämta ut ett paket, För Pilas träns har äntligen kommit(!) Dock inte grimman, menmen.

Idag har jag löshår i, tänk om mitt egna hår kunnde vara så långt!

Håååål!

Nu sitter jag Sofie och Hanna i skolan och har hål, börjar igen om ca en timme, så vi satt oss här och nördade lite då ;D Slutar 2 idag men då blir det att dra på gymmet och pumpa lite ;) Känner att jag har lite träningsvärk från gymmet i tisdags? men jag tränade ju på ganska bra då så det är väll inte så konstigt, men jag älskar träningsvärk för då har man ju iaf gjort nått!

ää det finns inte så mycket mer och skriva, blir nog en ridtur när jag kommer hem, Lina rakade Pila igår så jag ska väll ner och godkänna :D Ska kolla vidare lite här på datorn nu/ LS


Lisa & Carro <3

Den 11 september åker jag ner mot Linköping och hälsar på Carro, ska bli så jäkla kul och träffa henne, Saknar dig sjukt mycket bruden <3

tränat/ ny plattång! :D

Nu kom jag precis (eller föresten det är ett tag sen nu!) hem från ett pass på "friskis & svettis", Har varigt där någon gång förut i vintras tycker det är jäkligt kul förutom att jag har så svart och hinna med i alla steg, rörelser o.s.v, haha! Men jag är nog en sån som tycker om och träna på min egna "nivå" och träna med fria tyngder, maskiner bäst. Men jag har dock funderingar på att köpa ett friskis och svettis kort också, Mer träning och mer variation skadar aldrig! :D ;)

Idag fick jag iaf hem min nya plattång från "ghd", Så grymt bra och jag älskar färgen ;)


Sitter forfarande i träningskläderna, nu blir det duschen sen sööva! / LS


Lektion

Jag och Sofie sitter i "green room" och håller på med ett grupparbete, Vi håller på med magsår. Ganska intressant eftersom jag har lite lätt magkatarr nu och magsår är snäppet värre. Men det är lite äckligt och läsa om det också eftersom det står att när man kollar om man har magsår så kan dom gå ner med en slang genom halsen ner till magen o.s.v, får nästan lite ont i magen när jag läser det, Ska fortätta skriva vidare nu. Slutar 3 idag så det blir lite "ärenden" innan bussen går hem 15.40!  /LS 


natti

Somnade av förut och sov ett jäkla tag, vaknade 20 minuter innan vi skulle åka till ridskolan så då vare bara och ta sig en kopp kaffe och försöka vakna, haha vart sjukt trött alltså. Medans Tilda red så tog jag mig en liten promenad på ca 3 km för att fördriva tiden lite, tycker det är rätt trök och stå och kolla på ridlektioner på ridskolan och se alla stackars hästar plågas, hehe!

Nu har jag smort in mig med en massa bodylotion och grejat så nu ligger jag i sängen och ska sova och lyssna på några låtar medans jag fixar med mina naglar :), ni får ha det så bra! /LS


Skaffat gymkort.

Nu har jag äntligen mitt gymkort, köpte för ett år så nu äre bara och träna! Det blev ett ganska kort pass (40min) men rätt intensivt med tanke på att jag inte tränat sen innan turkiet, usch alldeles för länge sen men jag har ju varigt sjuk också så. Men nu är det bara och köra på igen;D känner mig jäkligt pepp med träingen nu. Men ska inte säga det jag vill säga.. aja tror ni fattar.

Det blev iaf att sola och basta efter träningen också, var riktigt skönt. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, känner mig jäkligt rastlös!

Ska dra!

från stallet till gymmet!

Ridningen gick jättebra, nu har jag precis bytt om från ridkläder till träninskläder, ska dra mig mot gymmet och solariet nu,



God morgon:D

Ni ska bara veta hur glad jag är att jag är ledig idag! Har sovit ut ordentligt känns det som. Vaknade nyss så nu ska jag sätta på mig ridkläderna och rida Pila, det blir att sätta på kandar och dressyrsadels och träna lite, det ska bli så jäkla kul.

till något tråkigare, Igår tog dom bort Tyzon, vila i frid bubben! :(

ska kila nu, vi hörs senare :)

RSS 2.0