Före/efter träning.

Tips före träning:
-Träna i sköna och framförallt snygga kläder
-ha en vattenflaska till hands
-stäng av mobilen
-Musik är för många viktigt under träningen, variera musiken och lyssna på musik du tycker om!
-bra skor är enligt mig en SUPERBRA investering eftersom jag haft/har problem med knäna, har man inte några problem så kan man få det!

Träna inte om:
- du har ätit/druckit för lite,  då får man inte ut maximalt av tränigen! ( Det är någonting jag har väligt stor ERFARENHET av! )

Efter träning:
En viktig faktor om du ska kunna prestera maximalt är att du vilar mellan passen. Kroppen behöver återhämta sig mellan träningspassen så att den kan anpassa sig efter de krav som ställs under träningen. När kroppen återhämtar sig, reparerar den inte bara eventuella småskador och muskelömhet. Den förbereder sig också inför en ny utmaning som är ännu tuffare än den du just utsats för. Kroppen bygger helt enkelt upp sig själv till en ny nivå som ligger ett snäpp högre än den nivå du hade innan du tränade. Det är alltså inte under själva träningen, utan  under återhämtningen som formförbättrningar sker. Som vanlig motionär är det därför viktigt att du tar en dags paus mellan dina träningspass. Du bör också se till att sova ordentligt eftersom det i synnerhet är under natten som kroppen återhämtar sig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0