Kanonhelg i Linköping

Nu är vi hemma från Linköping.

I fredags blev det som sagt utgång, förfet hemma hos i lägenheten och sedan vidare till en annan förfest som vi knappt hann vara på innan det var dags och dra till krogen. Jag drack mig inte så full som jag brukar göra utan jag hållde mig ganska lugn och mindes t.o.m hur mycket jag drack.

Lördagen tillbringades på IKEA, stan och med riktigt god Thaimat. Vi såg även det äckligaste vi någonsin sett.. en uteliggare stå och äta ur soporna. Han slickade på en pet-plaska som det var glass på. Så nu har jag blivit så fruktansvärt äcklad av glass. Ser bara den där äckliga gubben framför mig och glassen bara rinner ner för skägget, USCH!

Det blev inte så mycket shopping för mig, bara en lång turkos hood tröja. När vi kom hem satt vi oss på balkongen, drack en öl och chillade i solen, grillade och hade det riktigt trevligt.

Vi åkte vid halv 11 tiden från Linköping i morse, stannade på kupolen för att äta en sen lunch på "kompis mat och prat". För mig för fick det bli en kyckling och räksallad. Jag håller på och lär mig äta räkor och jag tycker det smakar bättre och bätte. I början hade jag lite svårt för konsistensen men nu börjar jag vänja mig. Köpte även en klänning till Valborg på kupolen.

Nu ska jag och Lina fara ner till stallet / LS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0