Kortfattat!

Vilken underbar helg det har varigt, Kan sammanfatta det kort med sol, sommarvärme och saab! haha nej jag orkar inte skriva mer, jag sitter vid våran stationära dator och den är så jäkla seeg. ´Vet ni?, min dator har gått sönder! Har kännt på mig det länge nu och nu är den helt död! åå alla bilder och allt försvinner.. Snyft!

Duschen nästa!

Det här blir en bra dag!

Tjenare, jag är på jättebra humör idag med. Har varigt vaken sedan klockan 6 så jag har hunnit med en promenad och en dusch. har inte fixat iorning mig så mycket idag heller. Jag har inte ens fondation på mig för min hy är finare än någonsin så jag ha bara lagt på lite mascara! Kort dag i skolan idag också ska bara till visir nu klockan 10 och lyssna på någonting som har med valet och göra, sen har vi matte. Vet inte om jag ska göra det sista provet eller om jag ska vänta till onsdag, det visar sig! Nu ska jag ta lilla pärlan (golfen) och hämta upp Sofie och åka mot leksand!

Det här kommer bli en toppendag, solen lyser, himlen är blå och det är varmt ute, Kan inte bli bättre! Ikväll blir det grillkväll hos Zandra och det blir superduper! Ha en bra fredag/ LS

God natt!

Volymen är på fullt och jag och Tilda dunkar massa musik, vill inte att dagen ska vara slut än, men nu har jag iaf tvättat bort sminket och gjort iordning mig för natten, ska ska väll sova snart, bara njuta liiiiite till av den är dagen ;)



God natt på er!

Tiden går fort!

Tänk vad tiden går fort, för ett halvår sedan hände en utav dom värsta grejerna som någonsin skulle kunna hända. Just då trodde jag att hela mitt liv var förstört och jag trodde jag skulle vara ledsen och deprimerad hur länge som helst. Jag grät varje dag och hoppades hela tiden på at det var en mardröm. Det var det inte tyvärr, men nu har jag till en stor del kommit över det. Visst jag tänker på det varje dag och önskar fortfarande att det inte skulle vara sant. Men jag fattar att han aldrig kommer tillbaka och jag vet att han har det bra och inte lider och aldrig behövde göra det!

Idag är det ett halvår sedan världens bästa Morfar lämnade oss<3

Happy!

Denna dag är rena motsatsen mot igår. Jag är på så sjukt bra humör att jag fattar det inte själv, Sitter här och flinar för mig själv, Det där lät ju dumt men så är det!

Kom precis hem från en riktigt rolig åktur med denna snygga bil! (Linas pappas bil) Sjukt drag i den! turbo och trimmad och allt lixom, Vet dock inte hur många hästkrafter den har. Tog ett nytt rekord för mig också, det gick mycket FORT...! Det va jag, Lina, Therese och Tilda som åkte, Riktigt trevligt!



Zandra fyller 17 idag! Stort grattis! :D

Hemsk dag

Vilken helvetes dag rent utsagt! Ingenting har gått bra för mig, en riktigt  otursdag..Sen har jag kännt mig nervös över saker och varigt stressad över skolan och kännt av magkatarren.(länge sen nu!) Jag orkar inte skriva mer om min hemska dag, blir bara så sjukt irreterad när ja tänker på den. Har prov imorgon i massage, har pluggat lite men gav upp ganska snabbt för var på så hemskt dåligt humör. Fast nu känns allt lite bättre efftersom jag fick sätta mig och skriva av mig ;)

Sen har jag lite roligt och avkopplande framför mig. För nu ska jag ta mig en dusch, lägga en ansiktmask, skrubba/ fila fötterna och ta hand om kroppen. Röck även av lösnaglarna idag (efter 7 veckor, fattar inte att dom har setat så länge! :O) Jag filade och målade dom också så nu är dom riktigt små och söta haha! Sen ska jag dricka lite te sen ska jag lägga mig.

Imorgon är det en ny dag med nya möjligheter, den dagen ska bli bättre än den här!

Oriflame

Idag fick jag hem paketet från Oriflame, alltid lika kul. Detta fick jag. Eftersom jag får rabatter och erbjudanden blev detta inte alls dyrt!

-2 st rengöringar
-2 st dagcremer
-ögoncreme
-Bodylotin
-Handcreme
- Mascara
- en lite creme/ salva om kan användas på t.ec nagelband, läppar, händer.
-en creme som man har på på t.ex benen när man rakat dom, det ska då ta längre tid för håret att växa ut, Ska bli spännande och se om det funkar, men den har fått bra kritik så.
________________________________________________________

Nu ska jag ta mig till stallet och mocka, sen skussa Tilda till ridskolan, tar med mig Kaisa dit så vi går en sväng medans hon rider! / LS

Lista!

SKOR: converse, gladiator sandaler eller riktigt höga klackar!

JEANS: replay eller jeansleggings

T-SHIRT:  "i <3 NY" kanske.

UNDERKLÄDER: H&M, victorias secret, chantelle.

VÄSKA: röd lack från H&M,( Jag behöver en ny!)

PLÅNBOK: burberry (fejk!)

SOLGLASÖGON: gina tricot blå, ska införskaffa ett par nya.

KLOCKA: Mobilen.

SMYCKEN: Är inte å mycket för smycken och använder knappt örhängen längre, men det jag gillar bäst är helt klart armband.

TV: Panasonic.

MOBILTELEFON: SonyEricsson.

MP3: iPod och mobilen.

DATOR: laptop från hp.

SMINK: Fondation; make up store, the body shop, oriflame (mineral: the body shop). Puder; makeupstore, isa dora. Rougne; isa dora. Consealer; make up store. Mascara; oriflame, maybeline vattenfast och the body shop. Läppglans; make up store, oriflame, H&M.

ANSIKTSKRÄM: nivea, oriflame, the body shop, make up store.

DEODERANT: en från aloe vera,  yr men prisvärld!

TANDKRÄM: Sensodyne

SCHAMPO/BALSAM: Tigi´s Dumb Blonde. Snart dags att testa något nytt.

TVÅL: Dove.

PARFYM: Escada, Paris Hiltion m.m.

MINERALVATTEN: Loka

VIN: vitt.

DRINK: Pina colada.

BRÖD: hårt eller lingongrova.

MAT: finns mycket!

GLASS: vanilj

GODIS: när jag åt det var det choklad.

SÄNG: 105, fast vet inte vart den är ifrån.

LAKAN: Vitt

FRISÖRSALONG: "Hos frisören"

DAGSTIDNING: vet inte

MAGASIN: vet inte


Innan sommarlovet

Tiden går sjukt snabbt och snart är det sommarlov! Så här ser tiden ut innan sommarlovet:
 
v.22 (den här veckan)
Jag och Tilda är ensaamma hemma hela veckan, Skönt!  imorgon ska klassen till Säter på studiebesök. I helgen blir det nog festande kanske utgång nån dag och grillkväll hos zandra och fira henne eftersom hon fyller 17!

v.23
På tosdag kväll åker jag, Sarah och Sofie till Carro och blir där till söndag, Där nere blir det festande, umgås och ha roligt! Ska bli riktigt trevligt!

v.24
måndag och tisdag ska vi egentligen på fjällvandring men jag vet inte om jag tänker följa med eftersom det är studentveckan och bal som man vill kolla på! på onsdag är det studentgalan, tosdag studenten och fest och på fredag får vi sommarlov, Mitt sista nu!

På måndag efter det börjar jag jobba och tjäna massa pengar! ;p

Måndag

Vilken underbar dag, solen har lyst och det har varigt riktigt varmt, Det gillar vi! Fick ett sms av mamma och pappa och där var det tydligen ca 30 grader där! Skolan gick bra idag, lugnt och skönt, bortsett från branövningen på allé! Alla skulle ner från stegen en å en och både falu kuriren och dalademokraten kom! Även en filmkamera, självklart så skulle dom filma mig så nu blir jag väll med på tv, fy fan alltså! Sen hade vi idrott så det blev en promenad runt solvändan för mig och Sofie! Slutade halv 2 så då åkte vi hem, vi hann sätta oss i solen en stund men sen hämtade vi även Lina och Tilda i leksand vid halv 4 för dom orkade inte vänta på bussen och så behövde vi handla lite!

När vi kom hem blev det en promenad upp på hissberget. Jag och Sofie och så var Kaisa och Siri med! jätteskönt var det! Nu ska jag duscha och fixa lite, Sofie och Tilda kollar på tv, men jag tröttnade så jag satt mig här lite. Inatt sover Sofie här och så har vi sovmorgon imorn till halv 11, skönt å sova lite!

Nej som sagt nu ska jag duscha!


Helgen i Flen!

Hemma igen!
kom hem vid klockan 6 och så fort jag kom hem blev det en promenad för mig och Kaisa. Kännde att jag behövde det efter att inte ha rört på mig på en hel vecka! Jäkla förkylning som förstör allt och det värsta är att ja inte känner mig helt bra än. Menmen..

Resan till Flen då! ja den har gått bra och vi har haft det trevligt. För Minna gick det också bra hon fick en etta! Kan inte så mycket om utställningar så mer ä så däger jag inte haha! Fast kanske dags och börja lära sig eftersom jag ska ställa Kaisa i augusti!

Lördag:

Osminkad påväg mot flen!


När vi kom fram spelade vi såklart biljard eftersom det fanns precis bredvid vårt rum! Det roade vi oss även med resten av källen (bland annat) ;P

Jag fick damp! Den här bjuder jag på!

Hann sålart knäppa lite kort också!



Lina sprang och ställde upp Minna! Hon är så otroligt fin!


Kvällen avslutades med vin/cider och mys!

Här klättrade jag upp! Stolt!, haha neeej jag tog en annan väg! Det var högre än vad de ser ut som!

Det var så jäkla fint där, och varmt! Säkert 15 grder på kvällen :)



Söndag, idag på utställningen:

På vägen hem var Minna trött! Det var jäkligt fullt i bilen (4 pers, 2 hundar + packning!) Så hundarna fick ha en sovsäck inne i buren, den såg både hon och Alvar ut att använda som kudde! haha ;P

Det får räcka! Vart lite mer bilder än jag tänkt mig men aja! ;P Nu måste jag sova, fast har sovmorgon, skönt! Natti!



Flen imorgon!

Denna fredag har jag mest spenderat i bilen känns det som! fast har även hunnit med stallet, setat här lite, städat rummet, varigt med Lina, skussat Majs vänner till rättvik i en raggarbil, varigt vid kusin och kollat på tv och lite sånt! Kom hem därifrån för ett tag sen, nu ska jag sova för klockan ringer klockan 7, då ska jag upp och packa och fixa och sen åker vi (jag, Lina, Eva och Piwi) till Flen på förmiddan nån gång! Kommer bli kul! Mamma och pappa åker även till österrike på vandringsresa imorgon och blir borta en vecka så jag och Tilda blir ensamma hemma! Blir skönt men samtidigt så har jag massa tankar i huvet att "tänk så dör dom och jag aldrig mer får se dom igen" .. Drygt att jag ska tänka så varje gång dom åker någonstans! Tänker på det hela tiden just nu..

Nu ska jag sova om sagt, det blir nog inget inlägg imorgon utan det blir nog antingen söndag kväll när jag kommer hem eller måndag, och då kommer massa bilder eftersom kameran såklart hänger med! Trevlig helg! / LS


Ridhuset

Det blev att åka till riduset och rida Pila lite för mig och Lina, hon  skötte sig jättebra, det var även förta gången i hela mitt liv som jag körde med transprt, eller släp över huvud taget! Det gick väldigt bra och ja lyckades även backa. Men det behöver jag såklart öva mer på! Nu blir det en sväng med bilen, Ikväll blir det filkväll men Lina och Maria!

Ha det fint! /LS
 
Suddig men ganska frän!


Lina och Pila

Baren!

Jag och Lina fick för oss att dra till Leksand på baren (studentfest) igår. Jag vet att ja var sjuk men jag kännde mig lite bättre dc väldigt tät i näsan, men tog ett "dundernäs stray" så det känndes riktigt bra under kvällen. Vi drog dit på kvällen typ vid hlv 11, fast jag var nykter och körde, Lina med i stort sett! Jag känner mig så stolt när jag klarr av att gå ut nykter!Jag hade väldigt kul och det var mycket folk ute. jag hade mina 13 cm klackar på mig, för jag ska bara kunna lära mig gå snyggt i dom och då är det bara och tränatränaträna, första gången jag hade dom igår och dom är ju så grmt snygga! Ett + är ju att det faktiskt gick ganska bra så länge jag rörde mig och dansade, värre när man står still, Jag har inte alls ont i fötterna nu heller som jag jag brukar ha när jag har klackar!

Bilder från kvällen



Väldens bästa bästis <3





Skorna!

God morgon!

Vaknade klockan 7 i morse av att jag var TORR i halsen/munnen, jätteobehagligt, så jag gick upp och drack massa vatten och så sjukanmälde jag mig, inte bara pga att jag var torr i i munnen dock, mår fortfarande inte så bra men jag äter väll mina tabletter och hopps på att må bättre på lördag, Kom på att jag inte skrivigt det här men jag, Lina, Eva och Piwi åker till Flen då, blir övenattning där och på söndag ska Minna (Linas hund) ställas! Jag och Lina hade väll tänkt gå ut eller något där nere, men jag vet inte hur stort Flen är? haha kanske inte ens finns nån stans och gå ut!

Nu ska jag ta mig en dusch och greja lite, blir att åka och handla lite och hämta Tilda vid 12. För jag blir inte bättre av att sitta inne och inte få nån frisk luft!  Ha en bra dag. / LS

Sjuk!

FAN jag har blivgt mycket sämre nu är jag tät i näsan också, Hatar å vara förkyld och inte göra någonting, bara sitta här. Helt världelöt verkligen! Så imorgon blir jag hemma också! skit tråkigt menmen. Det värsta med och vara sjuk är väll ändå att inte får träna och att man bara tycker synd om sig själv!

Nej nu vill jag bli frisk, ska nog lägga en ansiktmask och fixa lite, sen blir det sängen!

Tisdag

Gjorde nationella i matte imorse, det började 8 och höll på i 2 timmar, Tyckte det var väldigt enkelt faktit och jag var klar vid halv 10. Idag hade jag volvon så jag tog bilen hem då för jag orkade inte vara kvar i skolan,  För jag var så jäkla hes och hade/har ont i halsen. Känner mig lite bättre nu iaf! Få se om det blir skola imorgon eller inte, Jut u känner jag mig inte speciellt sugen på det! Har väll inget mer och skriva om. Ska skussa Tilda till sin praktik nu / LS

Natti !

Jag har bara tagigt det lugnt hela eftermiddan och kvällen , Lina har varigt här och hälsat på lite. Sen har jag beställt från oriflame. Nu sitter jag och kikar runt på lite olika sidor och bloggar och hittade en bra "hår sida" som jag tänkte beställa lite produkter ifrån! Sidan heter http://forhair.se/  och där finns allt möjigt till bra priser så jag rekomenderar att ni kikar in där ;P Har även kollat på massa kläder skor och bikinis. Blir så sjukt sugen på att köpa massa grejer! Men jag får vänta ett tag till, rättare sagt ca 2 veckor.

Nu ska ja ta mig en dusch och sen blir det att gå och lägga sig. Imorgon blir det skola även om jag inte känner mig speciellt bra, har nationella i matte så det måste jag göra. fast det värsta är att jag vet inte vilken tid dom börjar och vi har sovmorgon så jag vet inte när jag ska åka in. Ska ta reda på det på nått vis. Nu hoppas jag att jag mår bättre imorgon för der är ju inte så kul och hosta massa slem som jag gör när man har nationella!

Duchen nästa, godnatt på er!

Måndag

Hej på er, Har varigt i skolan en kort sväng och gjort provet, hon rättade det på en gång och jag jag klade det, fast det var väldigt svårt tycker jag, aja huvudsaken var att jag fick godkänt. Sen hade vi idrott men de sket jag i eftersom jag har riktigt ont i halsen, mår inte alls bra, och har dålig aptit (vilket är bra) men jag har tagigt experitox och ibumetin så jag MÅSTE vara bättre till torsdag och sen till lördag såklart! säger bara vi kommer ha grymt kul Lina! :D

Nu har jag fixat med mina naglar, för dom har blivigt fruktansvärt långa, så nu har jag tagigt en sax och klippt av dom, och filat en massa, tog en fotfil för det var så mycket som behövdes filas, men jag kan ju säga att dom är fortfarande långa. men det är ju bara bra! Men sen har jag målat dom med rosa så nu är dom riktigt fina!=)

Ska kila, återkommer senare ;P

20.20

Jag tror att jag fattar lite mer av det som jag pluggde på förut, Det känns som att provet kommer gå toppen imorgon, men vi får se! Det blev en ridtur för mig och Lina idag också, vi red "runt fågelmyra" och upp på hissberget och konditionstränade hästarna och det gick hur bra som helst och Pila orkade hela vägen!

Hade tänkt gå en promenad med Kaisa nu på kvällen också, men jag sket i det eftersom jag börjar få skitont i halsen, och har mått illa på kvällara hela veckan. Börjar jag bli sjuk igen? Jag fattar ingenting, jag var ju nyss sjuk och innan det var det 4 månader sen. Konstigt, men jag kommer göra allt för att inte bli sjuk eftersom det är långhelg på tordag och då kommer jag och Lina hitta på en riktigt rolig grej om det blir fint väder!

Biler från ridturen!
Uppe på hissbergstoppen!


Jag och min älskade Pila <3

Efter ridturen :) Avsampad och klar, Synd för mig och Lina att hon rullade sig bara! haha det ser ut som hon har jättelång hals!

Lyckad kväll!

Kvällen igår vart riktigt lyckad men kanske inte som planertat! Det började med att vi grillade, fixade bakad potatis och en jättegod sallad. och så satt vi ute och det var jättekönt och solen lyste. Men senare på kvällen fick jag och Sarah för oss att vi skulle dricka lite, så vi tog fram våra vodka flaskor och började grogga. Vi hade riktigt trevlig på verandan, och Anders, Jonny och Anton tittade även förbi en sväng. Det blev kallare och kallare och vi blev fullare med tiden. Klockan 12 tog vi cyckeln till djura och då var det bara 2 grader ute! Det var "logdans" hos moster Maj! Det var väldigt kul där tycker jag och vi dansade loss med alla djura/hedby bor, haha! Sen tog vi cyckeln hem igen sen, Riktigt fort gick det!

Vaknade halv 9 i morse och då var jag riktigt pigg även fast jag drack ganska mycket igår, och jag mår faktiskt riktigt bra nu med. Har setat och pluggat hela förmiddan, Men nu har jag kört fast, för ja fattar ingenting om vad en artros är, eller jo lite, jag vet att det är en onormal förslitning av ledbrosket i en led att det oftast drabbar höft och knälederna men sen? aja jag ska väll försöka nöta in det här till provet imorgon. Känner mig ganska pepp på skolan nu faktiskt, Känns som jag bara vill klara av allting så fort som möjligt så jag slipper omprov och sånt!  Snart är det sommarlov också, det är sjukt vad tiden går fort, det är bara 4 veckor kvar och för mig endast  12 skoldgar! Nu bir det mitt sista sommarlov och sen är det ju bara 1 år kvar, Det kommer gå fort!

Nu ska jag fortsätta med pluggandet, Bloggar senare!

Han är min!

Jag somnade om förut vart så jäkla trött, och vaknade för en halvtimme av att Lina knackade på dörren, Nu ska jag ta mig en dusch sen blir det att åka och handla lite inför ikväll, då blir det grillning med tjejerna här hemma, För mamma och pappa är inte hemma och kommer imorgon!

Hittade en bild på min lilla polle från där han är nu! Jag klarar inte av och hatar att se andra folk tillsammans med han, "han är min och ingen annan får ta hand om han" tänker jag, fast det inte är så.. Han är mer än saknad! fan han som skulle vara min för evigt..


God morgon!

God morgon alla som är vakna, Jag vaknade för en liten stund sen men jag ligger fortfarande i sängen. Vaknade av att jag hade så jäkla ont i nacken, har antagligen legat konstigt eller något. Nu ska jag ligga här ett tag för det var så skönt, Får se vad som händer senare idag, Just nu är allt oklart!

Jag har inget mer och skriva nu, så jag återkommer ;P Ha en bra dag/ LS

Godnatt


Pension?

Ibland börjar jag faktist fundera på vad som hänt med mig. Jag har blivigt så fruktanvärt torr och tråkig, jag festar aldrig längre. Eller det är väldigt sällan. Jag sitter bara hemma framför daton eller är ute och tränar på en fredag/lördagkväll. Jag tycker det är jättetråkigt att det har blivigt så här för jag har lixom festat och druckigt och haft kul  varje helg förut, hur ofta festar jag loss nu lixom? ... ja alldelses för sällann! Saknar tiederna när man va ute och festade jämt och tyckte det var skitkul! Jag ska väll inte säga att det är tråkigt och festa nu men det är så att jag har börjat tröttna på alkoholen regält bara.. Visst det är gott och man blir glad osv.. men det förstör en massa också. Fast vem vet i sommar kanske jag är värsta partybruden som dricker varje helg! faaast skulle inte tro det..

Trött

Alltså nu är jag riktigt trött. För jag, Lina och Maria red ju som sagt en sväng förut och jag hade Rivve. Usch jag hatar han! :P Dom andra hade det bra som satt på ett par snälla hästar. Efter ridturen så kunde jag såklart inte hålla mig ifrån en promenad med Kaisa!

Ska nog fixa iordning mig för natten nu, fast jag kommer nog inte i säng ändå på ett tag, För jag ska duscha och greja med lite annat!

Måste bara tilllägga att stegräkaren slutade på 26 214 steg idag,  Inte illa ;)


Prima skinka! japp japp! ;P

Nu är jag hemma från skolan och det är helg! Jag klarade matteprovet galant och det som jag inte sa igår lovade jag ju att jag skulle säga idag och det är att jag har fått JOBB i sommar! och riktigt bra lön får jag också!  jag kommer bli rik ;) Det kan ju inte bli bättre än så här:)

Nu ska jag gå ut och sätta mig  i solen och fira med massa tårta och champange! Låter som en bra ide´va? haha nej..!Blir en ridtur med Lina och Maria lite senare också! Trevlig helg!


Fredag!

Sitter i datasalen och har svenska och det bli ju verkligen mycket gjort!  Jag Somnade halv 2 inatt och gick upp 6 så jag är så jäkla trött och seg så orkar inte göra nått! Gymmade i morse också som jag skrev så då blev jag ännu segare! Svenskan slutar snart och på engelskan ska vi arbeta självständigt så det är bara och vänta på matteprovet klockan 1,

Undrar vad som händer ikväll då? Imorgon blir det ingen tävling för Sarah iaf så vi får se vad det blir istället! Ska dra nu, Bye!

Bilder/ Godnatt!

Pluggat klart för idag nu, Så jag hoppas matteprovet går vägen imorgon, vore så skönt och fixa det! Håll tummarna för mig, inte bara för matteprovet utan en annan grej också! Jag lovar att berätta imorgon vad det var!

Imorgon är det fredag också, ska bli så skönt, Blir en skön fredag!  Jag tar 7 busen för att gymma på morgonen sen hade jag även tänkt plugga lite också om jag hinner vill säga! skoldagen börjar klockan 10 med svenska och engelska, sen matte och sist.. Ja vadå? ;)

Promenaden!

 Skolan!



Längtar till helgen, det blir tävling i leksand på lördag (följa med och hjälpa Sarah) Sen åker vi till Sången och sover över där, (hennes sommarstuga) Det ska bli så mysigt och åka dit och umgås med henne, För det har blivigt väldigt lite på sistånde!

Dags att sova nu, natti solstrålar!

Torsdag

Hejsan allihopa!
Jag har verkligen inte tid att skriva nu egentligen.
Men dagen idag då, ja den började med en sovorgon till 10 vilket var riktigt skönt. sen fixade vi med en massa föreberedelser inför eftermiddan, Efter det hade vi nationella i engelska (muntliga delen) som gick väldigt bra! Sen svenska, sedan forsatte förberedelserna inför eftermiddagen. Klockan 3 hade vi massge för föräldrar och lärare och så fick dom betala en slant, 150 kronor för en helkroppsmaage en timme, riktigt billigt för vi har faktiskt blivigt väldigt duktika. Jag massarede Ami och sen masserade Sofie mig, skönt! Klockan 5 slutade vi så då tog jag och Sofie  bilen hem, när jag kom hem så gick jag och Kaisa ut på en promenad, vi gick upp på hissberget, fast idag åt andra hållet än sist så det blev mycket mer brant och uppför, Riktigt bra träning! jag funderar på att gå rätt ut i skogen någon dag i riktigt dålig terräng!

Efter promenaden har jag bara pluggat, nu måste jag fortsätta!

blä..

Jag mår skitdåligt, mår jätteilla och vill bara spy nu känner jag. Men, varför? :s  Ska sova nu och hoppas på att må bättre imorgon, godnatt!


LS


Onsdag

Känner mig lite allmänt uttråkad nu men samtidigt orkar jag inte göra något, Det har varigt en ganska lång men seg dag idag, börjde med matte nationella som var superenkla! Efter det hade vi redovisning av vårt grupprbete,  sen blev klockan 12 och jag gick och solade, gjorde en väldigt kort uppvärmning på gymmet och sen vidre ut i skogen för konditionsstest som inte blev som jag tänkt mig.. Mina ben var sega som ja vadå? och tiden var en minut segare än i måndags, Är jäkligt missnöjd men jag hade helt enkelt inte en bra dag för att springa! Fast jag sprang faktist hela tiden ändå, men ibland riktigt sakta!

Efter det fortsatte jag på gymmet i ca 20 minuter? och sen fortsatte redovisningarna. Fick sluta klockan 3 så då blev jag lite irreterd eftersom jag skulle på kurs/möte klockan 5! Men jag och Sarah satte oss på siljan med en kopp te för min del och så satt jag i bilen och läste lite i en tidning! Kursen var som vanligt bra och det är alltid lika kul och peppande och gå dit, Nästa vecka är det ingenting, lite tåkigt menmen.

åh känner att jag INTE är nöjd med dagens träning alls på nått vis, dels för att konditionstetet misslyckaes och sen att jag inte jag tagigt ut Kaisa på någon promenad.. Tycker inte om den här känslan som då och då dyker upp! Jag har lixom svårt och inse att jag har tränat och bodre vara nöjd med det! Nu har jag setat vid datorn alldeles för länge också så det har jag också dåligt samvete för.

Skola imorgon, börjar 10 och slutar 5- halv6? För vi har specialdag, Nationella i engelska också. Dryyygt! Föresten igår var det en månad tills sommarlovet, känns ju underbart!

En bra dag =)

Har precis duschat och fönat håret och så inför natten så nu är jag redo för å lägga mig! Känner mig lite smått slut efter dagen faktiskt.

Gick upp halv 8 (försov mig!) så då skyndade jag mig ner i stallet och tog ut hästarna och konitionstränade Pila, Hon har fått sån himla dålig kondition så den bör tränas upp så man kan galoppra lite längre sträckor! Efter jag ridit så mockade jag och sen direkt hem och duscha. Var så jäkla stessad så jag hann inte tvätta håret ens!  :s Så smetade jag på lite smink och åkte till skolan!

Vi hade först projektarbete, lunch och sen hade vi grupparbete, skulle ha slutat 4 egentligen men halv 3 drog jag. Så när jag kom hem tog jag mig en kopp te och sen blev det en promenad för mig och Kaisa. Idag gick vi en tur som jag aldrig gått, bara ridit. Bara vissa förstår vart jag menar nu, men jag gick iaf upp på hissberget, sen ner på baksidan, lockmyrvägen och sen skogsbilvägen hemmåt. var lite roligt å gå på andra vägar än jag brukar!

Måste bara säga en till sak också., och det är att jag känner att jag har så ont i ena knät (alltså, "blåmärke ont) så kom jag på att jag ramlade ju av bollen när jag gjorde armhävningar på gymmet i lördags. Tur för mig att jag var helt själv där för det måste ha sett hemskt roligt ut, haha! Såg äen att jag hae en jätteliten finne på det andra knät! haha. På tal om finnar måste jag tilllägga att min hy har blivigt så himlans fin!

Nu ska jag plugga lite, sen lägga mig tidigt. Ska stänga av datorn nu. Jag måste ladda inför imogon, det blir en ganska lång dag med nationella prov i matte, redovising i medicinsk grundkurs, konditionstet igen på idrotten (jag måste springa fortare då!) Sen ska jag på möte/kurs klockan 5.

Vi hörs imorgon hörni! / LS

Godnatt!

Sådär, fixat med en massa nu! och så har jag pluggat både matte och jobbat med ett grupparbete om inflamatoriska sjukdomar och rematoid artrit! Så nu känner jag mig väldigt stolt att jag pluggat lite. Plockde även precis ihop lite på rummet dock fortfarande ganska stökit men ändå! Sen tittae Maria förbi med lite kläder jag fick låna och så lånade hon en tröja av mig:)

Nu ska jag sova, har sovmorgon imorn men det hindrar inte mig från å gå upp! jag ska upp klockan 7 och rida och ta ut hästarna, Dom ska troligen upp i sommarhagen om inte Ankie och Inge lagat vinterhagen eftersom Pila och Rivve tydligen rivigt ner hela hagen idag! :O Fårstängsel och allt och sen har Mambo gjort illa sig också!

Bara för att jag är störd, haha! ;p Dom här bjuder jag på! ( ni ser iaf lite hur mitt hår blev, lite ljusare)


Wiiie ;D

Idag är det en sån dag när jag bara känner mig allmänt lycklig, överaktiv och bara älskar mitt liv, Varför känner man inte så här oftare för? :D

Idag har jag varit i skolan, började 8 och halv 1 hade vi konditionstest på idrotten. Det gick ju mycket bätte än i höstas kan jag ju säga sprang rundan på 3 minuter snabbare än jag gjorde då. kan ju dock bero på att jag hade ont i knäna då ifs. jag kom 4a i mål ( tror jag?) och sprang eller kanske ska säga joggade rundan som är 3 km kanske? jag vet faktiskt inte alls hur lång den är! och den här gången på 21 minuter någonting. Är kanske inte så jättenöjd med det men det var ju bra mycket bättre än sist! Fast jag ska springa på onsdag också så då ska jag fan vara snabbare! ;)

Efter idrotten blev det att gå till gymmet i en halvtimme ungefär medans jag väntade på bussen som går kvart över 2, och sen när jag kom hem blev det en promenad med min lilla älsklingsvovve Kaisa!:) Gick upp på berget (övre hisbergsvägen) och när vi kom tillbaka så borstade jag henne och myste lite med henne. Börjar mer och mer förtå hur glad jag är att ag har henne när jag är ute och går speciellt i skogen. Det är så kul oh ha en träningspolare som alltid tycker det är lika kul å röra på sig ;P I love her!<3

Nu har jag setat här en stund och latat mig så nu är det dags att plugga lite matte och sen ska jag ta ett fotbad, lägga en ansiktsmak och greja lite med kroppen! men fört ska jag beställa lite grejer från Nelly! ;P

Hoppas alla haft en lika bra dag som mig, Vi hörs alla läsare! =)

Vill utomlands!

Har precis pluggat klart, för orkar inte plugga mer (matte) men jag har faktiskt betämmt mig för att plugga regält tills på fredag  när provet är för jag måste klara det. gör jag det så har jag bara ett prov kvar att göra sen är jag godkänd! Skönt!

Blev att åka till Maria en sväng förut ockå för hon och Lina kollade på film så det var ju passande för mig eftersom jag var så seg, Vi kollade på "mannen som kunnde tala med hästar" :) Sen har jag inte gjort nått speciellt bara pluggat som jag sa!

Åh jag vill åka utomlands!







Nu tänkte jag lägga mig, natti!

Kommande veckan!

Ungefär så här ser den kommande veckan ut för min del!

Måndag: skola, slutar halv 2. Idrott sista lektionen och jag tror att vi har konditionstetet då. Kanske blir en promenad med kaisa sen när jag kommer hem!
Tisdag: Skola, Har sovmorgon till halv 11 och slutar kvart i 4.  Ska även hinna med en ridtur. Tror jag gör det på morgonen och när jag kommer hem blir det en promenad me Kaisa!
Onsdag: Nationella prov i matte  vet inte om vi har vanliga lektioner efter det, Möte klockan 5, Blir een lång dag! :s
Torsdag: skola, slutar 2. Ska försöka hinna med en ridtur och en promenad med Kaisa
Fredag, Sovmorgon till 10.10 (kommer jag ha resten av terminen på Må och Fre) Skönt! Matte prov, Sluter klockan 2 så då ska jag på ett möte diret efter det! Blir spännande!
Helgen: Har inte funderat något än, Vi kanske kan åka till Sången, Sarah? ;P Hoppas på fint väder iaf! (Ska inte festa!)

Seg!

I morse vaknade jag av att båda armarna hade "somnat" det känndes som som var gipsade eller nått, det var så obehagligt! och inte nog med det drömde jag om morfar, det var inte alls sågon rolig dröm.. Jag gick iaf upp vid 10 ungefär och det var så fint väder så jag och Kaisa tog oss en promenad, men vi var väll ute och gick i typ 1,5- 2 timmar så det hann såklat börja spöregna, Så när vi kom hem var både jag och Kaisa helt dyngsura och frös som satan gjorde jag! Men sen åkte jag ner och mockade på en gång när jag ändå var blöt. Jag hade ju tänkt rida jag men så blev det inte. Har tagigt en dusch nu , eller nu var det ett tag sen kanske, åå det var så skönt! och tror n inte solen lyser nu? jo, då hade jag ju kunnat rida. Men nu känner jag mig så fräsch så det får vara.

Nu är jag jättetrött och seg, så ska ta mig en stooor kopp te, Vi hörs!


Promenad med K <3

Vilken skön promenad jag och Kaisa tog! var ute i över 2 timmar och gick runt flottbron och gagnef. Synd att det blåste men det blåste iaf inte kallt så det ar ju bra!

Otroligt att det är så grönt ute redan, det är ju bara i början av maj lixom:)


Älskade Kaisa<3 Hon är min älskling hon och så klart världens bästa träningpolare:)

Lördag

Hej på er allihopa!
Nu sitter jag här med mitt te, alltså jag börjar verkligen bli beroende av det här goda te´t! Har precis kommigt hem från gymmet, jag gymmade 45 minuter och det gick jättebra, massa magträning.och de största delen av träningen var jag helt säl på gymmet! Det märks mer och mer att fok slutar gymma nu när de går mot sommaen. För när jag saffade gymkortet för ca 4 månader sen å var det nästan alltid fullt. Men jag är en av om få som fortfarand är där och sliter ;)  Tänkte ju att jag skulle sola också, men så blev det inte eftersom när jag skulle betala så gick det inte (alltså med kort) och jag hade inga kontanter kvar heller eftersom jag hade gjort slut på allt till frisörbeöket. Jag visar en bild någongång när jag tagigt en hur frillan blev, Inte så stor skillnad men lite ljusare är det, och det var ju så jag ville ha det så det är super! Sen ar jag bara toppat håret.

Nu ska jag gå ut på en promenad, har inte så mycket annat för mig och solen lyser så det är bara att passa på! Synd att det blåser så jäkla mycket bara. Aja vi hörs underbaringar =) /LS

Bra låtar:
Milow - Ayo Technology
Dead by April - Losing You
Akon/colby o'donis - beautiful
Ciara ft. Justin timberlake - love sex magic
Black eyed peace - boom boom pow

DÅLIG LÅT: Promoe - Svennebanan

Fredag kväll

Vilken skön fedagkväll det har varigt, jag har bara badat och tagigt hand om kroppen och latat mig vid tv´n framför Mr & mrs smith med en stor kopp grönt te. Den slutade precis, och jag höll på och somna där några gånger så nu ska jag sova. Imorgon väntar en promenad och frisörbesök, eller kanske gymmet och solariet också, det var ju jäkligt länge sen jag solade för jag ä kritvit! ää et visar sig imorgon, har inte tränat sen i söndags heller (eller var ute och gick då) så nu känner jag mig laddad till tusen!

men hörrni jag lär sova vi hörs imorgon, Godnatt! :)

En helg väntar

Ännu en skoldag har gått och även en skolvecka! Det är ju fredag, fast det känns inte som det. Hur som helst är det helg nu och det blir väll skönt, men jag vet inte vad jag ska göra. Men imorgon klockan 10 blir det ett besök hos frisören! Blir nog även lite plugg i helgen också.

Nu ska jag dra ner i stallet, ikväll blir det nog bara massa mys och ta det lugnt, Det kommer säkert ett inlägg också!

God natt

Jag går på högvarv, kan inte riktigt lappna av känner jag. Känner mig så sprallig i hela kroppen, men jag vet inte varför? Inte förens nu tänker jag tanken att jag kanske ska lägga mig snart,  har hft lite svårt och ova de sista tiden, antingen har jag haft fr mycket och tänka på eller så har jag svettas.. ovanligt för mig eftersom jag somnar så fort jag lägger huvet på kudden annars!

Idag fyller kusuin Klas 17 också, bara ett år kvar då ;p Grattis på han!

Undra va man ska göra i helgen? Jag har ingenting planerat, fast jag känner att jag skulle vilja hitta på något. Absolut inte festa. Men typ göra något kul, göra nått bus typ palla äplen och jävlas med grannarna å bara vara allmänt barnslig hahaha! Nej jag vet inte, Shit vad jag känner mig fummig alltså, Kanske borde sova trotts allt, ska ju faktist upp halv 6 imorgon!


Hemma efter en skoldag

Idag blev det skola igen. Mådde inte så bra när jag vaknade och då hade jag även lite temp också (37,6) Men jag blev bättre ganska snabbt. Fick ju lov och gå till skolan eftersom det var nationella i engelsa. Först läsförståelse sen hörförståelse och sist skrivaning. Proven gick iaf mycket bättre än jag hade förväntat mig vilket känns jätteskönt, Nu är det bara och vänta på resultaten! Proven var klara klockan 1 så då slutade vi också, så jag gick till banken och fixade mig en internetbank med dosa.

Nu är jag hemma, har lite plugg som väntar, fast det är ganska lugnt. Ska även ner till Pila, jag har ju inte varigt där sen i söndags. Men det blir ingen ridning idag för det regnar, usch inge kul orkar inte gå ner i stallet och mocka heller känner jag men jag måste. Inte långt tills hästarna släpps på betet då slipper man det :)

Har bjudit lite på tredera också, auktionen slutar vid 7 så jag hoppas jag får det! :) Tradera är ett beroende alltså!

Grattis!

Nu vet jag vad jag har glömt! Det är ju den 6 maj idag och min älskade Pappa fyller år ju, Måste ju självklart gratta han här i bloggen! Grattis Pappa! =)


haha mongobild! <3

Kryper i hela kroppen!

Det har gått 3 dagar och det kryper i hela kroppen, klarar inte av att sitta still en sekund till, men vad ska jag göra då? Är så sjukt sugen på ett riktigt jobbigt och svettigt pass på gymmet eller en springtur! Jag känner mig inte så bra än, var ut en kort sväng till kaninerna och kännde att jag blev helt slut av å kratta.. Men imorgon måste jag till skolan och göra nationella proven i engelska, och det kommer ju säkert gå bra.. Jag hatar och vara sjuk, Suck!


Mycket tankar som finns i mitt huvud!

Shit jag känner mig helt hjärntvättad eller vad man ska säga. Har läst igenom hela min blogg på lunarstorm nämligen, och även vissa andras bloggar där. Skratta inte nu när jag säger att jag har min lunar kvar! För mig är det ett minne och jag skulle aldrig ta bort den även om jag inte använder den. Åhh jag fick så mycket tankar i huvet nu, jag förstår hur hemskt det har varigt och jag känner så väl igen mig när jag läser det jag har skrivigt. Men jag har även läst en hel del roliga rejer som har fått mig och asgarva för mig själv! haha! Kolla bara på vilket sätt ja skrev, det är ju fan pinsamt!
__________________________________________________
2 typiska inlägg som jag skrev!

2 maj 2006 "tjeare
nu har de vart sista april också(valborg).. fan vad det gick fort!!! hade iaf väldit kul!!! var i floda-parken :) sov i fors bodarna sen också , la mej typ vid 4 å sen vakna jag pigg som en mört vid 08.50 på morgonen.
snart ska man till tallin också :P på torsdag bär det av :D längtar verkligen!!!kommer hem på söndag :)

hejsvejs :)"
___________________________________________________

15 juni 2006"
Äntligen!
...är det SOMMARLOV!!!!!! fan vad skönt har redan hunnit blivvit några dopp ;) med Zelda också :) fan vad kul måste bara GÖRAS OM
I morrn är det nationella hopptävlingar också, ska bli kul :D
På lördag är det BETES SLÄPP!!!!!!!! FAN VAD JAG LÄNGTAR!!!!!
Denna sommar kommer verkligen bli TOPPEN känner jag på mig :D

Ska till CALIFORNIEN i novenmer :D:D:D:D:D sååå kul;) ska kanska rida WESTERN då :) åå fy fan längtar redan!!!! Fasat först ska man ju njuta av SOMMAREN :D

"Zelda nu får du fan bli FRISK!!!! saknar alla ridturer!!!!! :("

ha ett skönt sommarlov allihopa ;)
pussar<3"
___________________________________________________

"Vad ska jag bli när jag blir stor?"

Just nu är jag väldigt glad! Fick precis reda på en jätterolig grej! Så nu sitter jag här och dunkar musik, jag lysnar på massa gammla låtar eller inte så gammla typ 2 år, Det är alltid lika kul för jag blir så glad av och höra just dom låtarna. Nu mår jag ganska bra, mycket bättre än igår men jag blir inne resten av dagen och bra vilar iaf, för ibland börjar jag svettas.. 

Nu sitter jag här vid datorn och kollar på en sida är man kan göra tester om vad man ska ha för jobb osv. jag blir bara snurrig i huvet och får panik. jag vet inte vad jag vill bli! Det som jag själv funderar på och som även kommer fram i testern är väll någonting innom hälsa, träning, kost eller liknande. Sen har jag ju även funderingr på makeup artist, sen skulle det vara kul och driva ett eget företag länge fram i tiden kanske?, jag skulle även vilja resa jorden runt, jag vill se hela världen, jobba på olika ställen i världen, få en livserfarenhet. Sen har jag faktiskt hur konstigt det än låter fått tankar på att plugga vidare direkt efter studenten. Jag lixom, plugga? nej alltså det här är riktigt svårt, jag vet verkligen inte men något av det jag nämnde blir det. Fast jag har ju faktiskt ett år kvar i skolan som jag hinner fundera på. men det där året går fort!
 

Sjuk

Usch jag mår inte bra! Har inte tagit tempern men jag är helt svettig! har knaprat alvedon hela dan! Så imorgon blir jag såklart hemma ockå. På tordag har vi ju nationella i englska så då måtste jag var någorlunda frisk så jag kan göra dom! Undra va man ska göra imorgn då, tror jag ska försöka och få ite plugg gjort, aja det visar sig imorgon. väntar på ett viktigt samtal som ska komma den är veckan, jag hoppas dom ringer imorgon! Ska försöka sova nu, men det är inte lätt när svetten bara rinner..

Jävla feber alltså, jag får alltid feber så fort jag blir förkyld! SUCK!

Ta hand om kroppen dag :)

Vilken otroligt lugn och skön dag. Jag har bara duschat, rakat benen, tagigt ett fotbad, målat tånaglarna tastat alla nya grejer som jag visade förut. Shampot och balsamet var inget speciellt- lagomt bra, Fot skrubben och fotkrämen var hur bra om helst! läppsylet och läppglanset var jättebra. Har inte haft på någon mascara och fondation men mascaran har jag innan och den är jättebra. Fondation kollade jag bara om färgen var bra vilket den var! (lite mörkare nu när det går mot sommaren) Jag har även tvättat ansiktet jättenoga och smort in det, Även reten av kroppen har jag smort in med en MASSA bodylotion i flera lager. Så nu känner jag mig riktigt fräsch. Något fet i hyn bara men det känns bra:)

Mina välvårdade fötter 

och händer! (dock inte naglarna, Ska ta av dom eller fylla på snrast!)

Jag är ju iaf sjuk när vädret är dåligt! (Y)

osminkad och massa ansiktscreme! Dom här bjuuuuder jag på! Man kan ju inte va snygg jämt heller ;)





Nu ska jag dra från datorn!

Home today!

Jag är hemma idag, för jag mådde verkligen inte bra när jag vaknade i morse. Så jag ringde och sjukanmälde mig och sen sov jag till klockan 9. Nu har jag tagigt mig en ordentlig frukost och lyxat lite.  Det blev glutenfria flingor/ mjölk och banan, ett hårdkokt ägg och ett jättegott grönt te (massa olika frukter).



Igår fick jag ju hem lite produkter från oriflame så jag tänkte jag ska testa dom lite nu. Detta fick jag hem. Shampo och balsam- Luktar underbat!, fot kräm, fot skrubb, fot och ben gel, mascara, fondation, läppglans och ett läppsyl. Ska bli spännane och se hur bra allt är =)

Sjukt sugen på träning!

Ja det är vad jag är! men jag tänker inte göra något nu är jag är påväg och bli sjuk. Är tät i näsan och har svårt och andas. alltså det känns som jag aldrig har varigt förkyld eler något för jag bara klagar så fort jag blir minsta sjuk! Åhj jag vill inte bli sjuk heller. Då finns det ju INGET och göra! vad ska ag göra nu t.ex? rulla tummarna, nån som har nått bättre förlag?


Drygt!

Usch just nu känns allt så drygt! och med det menar jag skola, lätt förklning, massa grejer och tänka på, mitt rum ser förjävligt ut. MEN ja orkar inte göra någonting idag känner jag. Kanske borde jag men ändå känner jag bara, Nej jag skiter i det här! Rummet behöver inte vara städat, jag har inte så mycket plugg att jag behöver plugga just idag, jag har tränat varje dag förutom en veckan som varigt så jag behöver faktiskt inte göra det när jag börjar bli sjuk...

Så jag tänker faktiskt inte göra NÅGONTING idag, klockan 6 ska jag till oriflame, men det är ju bara roligt!

Natten var förjävlig, ajg kom rätt sent i säng, var helt täpt i näsan och bara svettades! Somnade klockan 2 ungefär. kvart i 6 ringde klockan och då kännde jag mig skapligt sliten! Just nu känner jag att jag skulle vilja vara hemma imorgon och bara vara! Men vi har vårat mini-projektarbete och grupparbete som det ska fixas med så vi får se hur det blir med den saken!

<3

Någonting som inte altid är helt lätt är att vara en bra kompis. Att bara stötta och finnas där är nog det som är svårast. När ens vänner inte mår bra eller bara känner sig lite deppig, glad eller någonting helt annat. Då är det inte så lätt och veta hur man ska bete sig. Man vet lixom inte om man lägger sig  för mycket eller om dom vill prata om det. Jag tycker helt enket att det är jättesvårt och jag skulle verkligen vilja finnas där för mina vänner mer än jag gör i alla lägen.

Jag vill bara att ni ska veta att jag finns här för er. Jag älsker er mina underbara fina och fantastiska vänner. Ni är dom som alltid kommer betyda mest för mig. vad som än händer! Jag sviker er aldrig och hopps och vet att ni inte sviker mig. Jag vill alltid att vi ska hålla ihop.

Älskade vänner!







Valborg - Mera bilder :)

haha ja jag vart nog lite dragen som det syns på dom här bilderna! Men fafan jag bjuder på dom!




jag tappade min öl! haha!




Natti!

Ja jag är klar för natten jag och det har jag varigt ett tag! typ sen 7! skulle kunna gå och lägga mig men det känns lite tidigt, är inte trött heller så :) Det var riktigt skönt och bada, jag somnade nästan :O

åå jag tror fan jag börjar bli sjuk nu, är tät i näsan!

ääh vilket onödigt inlägg, jag fick precis lite bilder av Carro sen valborg, vi får se om jag lägger upp dom idag. vi hörs!

Lite surt!

Jag och Tilda åkte ju till gymmet,och vad tror ni inte det står på dörren då? Jo att dom har stängt på söndager nu i maj. en aning störande menmen jag har ju om sagt vart ute och gått idag så. Det blev även att konditionsträna Pila, Hon vart verkligen helt slut. Jag såg även en stor svart orm också. usch!

Älskade Pila <3<3<3


Ska bada nu!


Söndag

Usch vad det kliar och svider i halsen och näsan alltså. Funderar på om det kan vara pollen allergi? Men jag har aldrig haft det förut och jag vet inte vad som händer eller så, eller om jag börjar bli förkyld eller nått. Det vill jag verkligen inte! Jag har inte varigt sjuk/förkyld sen nyår och det är ju skitbra för jag tycket folk är sjuka hel tiden annars :P

Idag vaknade jag klockan 10 så det blev en liten sovmorgon, skönt! När jag vaknade gick jag direkt ut på en promenad. Jag var väll borta i en och en halvtimme ungefär. Nu ska jag och Tilda sticka till gymmet, var senast där i tisdags nu så jag känner att det behövs! Sen ska jag ner i stallet får se om jag ska rida eller inte. har inte betämmt mig:) Ikväll blir det tacos det ska bli gött. ja längtar redan ;P

På ondag fyller pappa år och jag har inte en aning om vad jag ska köpa! Panik!

Ska kila nu, skriver mer ikväll! Bye!

Mer Bilder!

Ja det blev många bilder från valborg, men jag kan erkänna att jag varigt flitig med kameran den sita tiden så här kommer fler bilder!

Fredag- (igår):

Körtur med Pila (promenad för mig), sedan mys i solen!



Idag:

Varigt ute och åkt i "buggin", Skitkul ! ;P mellan 8 och hal 11 (på kvällen) blev det en promenad, Var jättesknönt, fast jag hade kunnt varigt utan ett skavsår och brännsår (heter det så?) på högra foten! menmen!

OBS! Man får inte speciellt snggt hår av att åka i buggin när håret bara blåser. Det blir typ fett och tovigt. Ungefär som om man tupperar håret när man inte har tvättat det på en vecka! Jättekonstigt och otroligt fult och skabbigt! :O




Nej jäklar vad klockan rullar på ! Nu ska jag sova så jag orkar med nästa dag! Godnatt på er :)

" Vilket jävla misstag, jag önskar allt var ogjort.. FAN jag vill bara glömma.. men det varkar vara omöjligt!"

Bilder- Valborg


2 Maj

Känner att jag inte orkar skriva någonting egentligen har mycket och skriva om egentligen menmen, några rader blir det, Valborg var varken bra eller dåligt, har inga mer komentarer än så.. jag blev jäkligt full och drack i stort sett upp en hel 70is eller hur man ska skriva det? det är bara lite i botten kvar, sen en smirnoff, jäger. Ölen tappade jag så allt pös ut.

igår var det iaf en jättebra dag å himla varmt och skönt. Var faktikt inte så bakis heller mer än när jag vaknade. Så det blev en körtur med Pila. Lina och Tilda körde och jag gick bredvid. sen satt vi ute i solen och bara hade det skönt.

Idag har jag Lina Therese och Maria varigt till rättvik för det är ju marknad den här helgen. men vi gick inte på marknaden utan vi åkte bara runt i "buggin" Therese bil! Lite fränt ;p

nej nu örk int ja skriv nå mer, har en massa bilder som kommer antingen senare idag eller imorgon! Ska kila nu, hej svejs!

4 år sen Laban förvan..<3


RSS 2.0