Om mig, just nu!

Min träning och motion är inte speciellt bra just nu. Jag går inte alls så ofta som jag skulle vilja och behöva och mitt gymkort kan man börja undra vad jag ska med det till? Jag skulle verkligen behöva röra på mig mer. Men just nu eller rättare sagt den senaste veckan har praktiken tagit ganska mycket energi av mig. Fast och andra sidan rör man sig otroligt mycket där också, jag tycker man går hela tiden. Trappan från omklädningsrummet till avdelningen jag är på är 9 våningar upp och dom trapporna går jag i även om det finns en hiss, så det är jag lite stolt över, hihi. Men vardagsmotion är bra det också så jag får väll se det lite posetivt iaf.

Kosthållingen jag har just nu tycker jag är ganska så bra, inte skitbra. Men jag äter nyttingt hela tiden och inte så mycket. Ingenting på kvällen alls vilket jag allid gör annars. Men det kan alltid bli bättre, jag har bestämmt mig för att äta bättre och nyttigare men ändå trivas. Men portionerna och sötsaker ska självklart minskas ner lite på. Just nu funderar jag på att sluta äta allting sött och onyttigt som finns! Sötsuget ska BORT helt!

Hyn har blivit så otroligt ful, känns som jag ser en ny finne varje morgon när jag vaknar, ch dom sätter sig även på ryggen nu, görså ont! :( och mina blir alltid så röda för jag kan såklart inte låta bli dom! Min hy är så blek och grå känns det som, jag vill bara brun. Men jag har helt enkelt inte tid att sola någonting nu och jag har inte lust att ha några flänckar från"brun utan sol" när jag har prakrik, men om mindre än 2 månade får jag äntligen lite färg ;)

Håret är jag nöjdare med än vad jag vart på väldigt länge, det länns så fint och fräsht hela tiden och färgen är jag också nöjd med, "alterna" har förändrat och hjälp det! Superbra serie, ni borde testa!

Rummet är jag oroligt nöjd med nu! Det har blivit så mycket finare än det någonsin varigt, och jag håller det välstädat hela tiden, dammar och damsuger minst 2 dagar i veckan och byter sängkläder en gån i veckan. Jag har blivt en riktig städerska ju! Känner även att jag vill flytta hemifrån snart, tänk vad kul och städa och laga mat varje dag och sköta allt själv, Känner mig verkligen redo för det!

Humöret går upp och ner som det alltid gör, den senaste tiden (hela hösten) har kännts väldigt mörk och tråkig, allt har liksom varigt skit men det ska jag inte skriva mer om nu. Fast det har inte bara varit tråkigt, har haft en hel del roligt också! Idag känns allt bra iaf:)

Hästintresset blir bara starkare och starkare känns det som, visst har jag dagar när det känns drygt och gå ner och mocka, när man ä trött och det är mörkt, men när jag väl är nere där så bara njuter jag. Bara lukten av stall och hö få mig att slappna av. och bara står där i boxen och mocka och tänka. Jag älskar hästar och ridning, så är det bara! <3

Familjen, Just nu är det inte så mycket tjaffs här hemma, fast det kan ju ändra sig från dag till dag.

Pengar, Har jag inga problem med alls just nu, Fast vem vill inte bli miljonär? ;)

Vänner, Vissa känns det bätte med, visa sämre.

Sömn, Sover som alltid skitbra, men nu när det är mörkt så mycket, blir jag tröttare på kvällarna och mornarna. så nu sover jag väll extra bra! Har inte precis sömnbesväl och har aldrig haft. 

Alkohol/ fest, Jag älskar sprit! haha ;) nej men jag älskar och festa, dock inte och gå ut. Gillar hemmafester mycket bättre, bara det är med rätt folk! Visst får jag mina perioder när jag känner att jag vill vara nykter ett bra tag, men alkoholsuget kommer alltid tillbaka, men jag gillar inte och vara aspackad!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0